با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان
عرض کنم من در مالزی زندگی می کنم واقع در جوتا ماینز و در دانشگاه Apiit
به من پروژه ای محول شده که یکی از آیتم هاش بدست آوردن پسورد میل یا آی دی شخص مورد نظر است که متاستفانه می دونم در این مورد کم آوردم و نمی تونم روش 100٪ عملی رو برای yahoo messenger 9 به بالا پیدا کنم
سایت های هک و تمامی فروم ها رو گشتم اما هیچ راه حلی عملی نیست
از شما دوستان محترم در خواست می کنم هرچه سریعتر به من در پاسخ این سوال یاری برسونید
پیشاپیش از لطف شما دوستان متشکرم
به جز روشهای ابتکاری 2 روش دیگه بیشتر نمیمونه
1 روش keylog
2 روش inject از هر 2 نمونش سورس تو سایت هست
سلام
اول بگو به چه زبان برنامه نویسی؟
اگه وی بی باشه چند تا راه داره
1-روش اول برای نسخه های یاهو 5.6 است که به کارت نیماد که پسوردو میشد دامپ کرد
2-روش دوم به دست اوردن هندل(کپشن) برنامه یاهو مسنجر(key Log ) که وقتی طرفرفت تو برنامه یاهو مسنجر تا یوزر و پسشو وارد کنه برنامه ما اونو ثبت کنه
32-از طریق اینجکشن یا همون تزریق که آقا مبین تو این روش وارد ترن
سلام.
برای روش کی لاگر چون ممکنه قبلش save pass زده باشه باید قبلش به مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager بری و ولیو های Save Password و Yahoo! User ID و ETS و ... رو پاک کنی. اصلا برای احتیاط همین کلید رو پاک کن. مشکلی پیش نمیاد. بعد یاهوشو ببند که مجبور شه یوزر و پسورد رو تایپ کنه و لاگ کنی.
جناب محمد روش ها به زبان برنامه نویسی بستگی نداره. روش های متفاوت رو میشه با زبان های مختلف پیاده سازی کرد. مثلا این روشی که گفتی رو با دلفی هم میشه نوشت.
(۱۲-دي-۱۳۸۷ ۱۱:۴۴:۵۷)lord_viper نوشته : [ -> ]به جز روشهای ابتکاری 2 روش دیگه بیشتر نمیمونه
1 روش keylog
2 روش inject از هر 2 نمونش سورس تو سایت هست
سلام
ممنونم که به من توجه دارید
lord_viper عزیز من سورس و پیدا نکردم میشه لطف کنی برام بزاری اینجا ؟
من روش ها رو زیاد شنیدم اما توضیح کامل و عملی تری می خوام
راستش انقدرا که فکر می کنید من تو زمینه ی امنیت تخصص ندارم
پس لطفا کامل برام توضیح بدید حتی شده با یه نمونه نمی دونم یا با نرم افزارش-البته شرمنده اینقدر راحت صحبت کردما
زحمتش رو دوش شما
امیدوارم خدا هم تو مشکلات به شما کمک کنه
جبران می کنم ممنون
(۱۲-دي-۱۳۸۷ ۱۳:۲۸:۴۴)Payman62 نوشته : [ -> ]سلام.
برای روش کی لاگر چون ممکنه قبلش save pass زده باشه باید قبلش به مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager بری و ولیو های Save Password و Yahoo! User ID و ETS و ... رو پاک کنی. اصلا برای احتیاط همین کلید رو پاک کن. مشکلی پیش نمیاد. بعد یاهوشو ببند که مجبور شه یوزر و پسورد رو تایپ کنه و لاگ کنی.
جناب محمد روش ها به زبان برنامه نویسی بستگی نداره. روش های متفاوت رو میشه با زبان های مختلف پیاده سازی کرد. مثلا این روشی که گفتی رو با دلفی هم میشه نوشت.
Payman62 عزیز ممنونم
اما کاش واضح تر بیان کنید
من واقعا به کمک شما دوستان نیاز دارم
نمیدونم چه جوری می تونم برای همه شما دوستانم جبران کنم
اما اگر امری دارید در خدمتم
لطفا روش کار رو به من بگید که چی کار کنم
شرمنده ناواردم دیگه...
بازم پیشاپیش ممنون
(۱۲-دي-۱۳۸۷ ۱۲:۰۲:۱۴)sayberiya نوشته : [ -> ]سلام
اول بگو به چه زبان برنامه نویسی؟
اگه وی بی باشه چند تا راه داره
1-روش اول برای نسخه های یاهو 5.6 است که به کارت نیماد که پسوردو میشد دامپ کرد
2-روش دوم به دست اوردن هندل(کپشن) برنامه یاهو مسنجر(key Log ) که وقتی طرفرفت تو برنامه یاهو مسنجر تا یوزر و پسشو وارد کنه برنامه ما اونو ثبت کنه
32-از طریق اینجکشن یا همون تزریق که آقا مبین تو این روش وارد ترن
از شما دوسته خوبمم باید تشکر کنم(sayberiya)
با جواب دادنتون متوجه شدم که زیادم تنها نیستم
دوستام تو ایران می تونن کمکم کنن
بازم ممنون
فکر می کنم هر سیستمی که بوجود میاد کامل نیست و کامل هم نخواهد شد.چون در این صورت اونا این همه بودجه برای پیشرفت امنیت خرج نمیکردن. من روشي میدونم که بدون تعليمات و دانش قبلي مي توانيد به راحتي پسورد يک نفر را بدست آوريد.بدون هیچ برنامه ایی!!یعنی خود یاهو اونو بهتون تقدیم میکنه!میدونم همه روش رجیستری را میدونن.ولی این از راه دور و پسورد هر کسی که بخواین.البته تا الان این bug یاهو رانگرفتن فردا رو نمی دونم.اگه می خواین ایمیل بزن.فقط میخوام بگم مرگه که چاره نداره
سلام
من پسوورد ایدیمو بهت میدم تا یه حدودی مشخصات ثبت نام ایدیم هم بهت میدم.
پسووردشو پیدا کن و یا بهم برشگردون توافقی هر چی که بخوای میدم.
ایدی من هک نشده یاهو ازم گرفته منتظرتم
(۱۳-مرداد-۱۳۸۸ ۰۴:۳۳:۲۲)AHOORA2563 نوشته : [ -> ]فکر می کنم هر سیستمی که بوجود میاد کامل نیست و کامل هم نخواهد شد.چون در این صورت اونا این همه بودجه برای پیشرفت امنیت خرج نمیکردن. من روشي میدونم که بدون تعليمات و دانش قبلي مي توانيد به راحتي پسورد يک نفر را بدست آوريد.بدون هیچ برنامه ایی!!یعنی خود یاهو اونو بهتون تقدیم میکنه!میدونم همه روش رجیستری را میدونن.ولی این از راه دور و پسورد هر کسی که بخواین.البته تا الان این bug یاهو رانگرفتن فردا رو نمی دونم.اگه می خواین ایمیل بزن.فقط میخوام بگم مرگه که چاره نداره
بله ، حق با شماست.یاهو اینقد در پیته که دودستی پسورد رو تقدیم شما کنه! و با همین باگ بزرگ به بالاترین درجه ی امنیتی دست پیدا کرده! واسه همینه که میگن هک کردن یاهو یک رؤیاست! شما اینکاری که روح amintatu جان گفتن بکنین ، یه نمونه کار بدین بعد الکی رو هوا پست بدین!
بابا بزرگترین هکر جهان ،تو که دست مك كينوي و Gary McKinnon رو از پشت بستی!

سلام
Fireninja جان :-)) بچه 2 ساله هم بگه من ایدیتو بهت برمیگردونم به حرفش اهمیت میدم شاید رفت واسه شرکت یاهو گریه کرد ایدی ما رو داد :-))
AHOORA2563 حدود 4 ماه میشه دارم مسنجر یاهو انالیز میکنم که ازش باگ بگیرم و بتونم یه کرم واسه این یاهو نامرد بنویسیم ولی هنوز به راهی دست نیافتم (امیدوارم که یه روزی برسم ).
فکر همه جاشو کردن این باگی که شما میگین استاد عزیز به من هم بده ایدیمو برگردون اون موقعه هر چی دختره دعات میکنن :-))
برشگردون یک وب سایت بهت میدم که امارش بالاست یک سیم کارت ایرانسل هم واست پست میکنم :-دی پول هم بهت میدم یک عمر هم ازت تشکر میکنم :-دی
فقط خواهشمندم اسم باگی را که گفتید بگید به همون اسمش هم راضی هستیم تا بعدش واست ایمیل بزنیم و کار ما رو انجام بدی
نکنه شاید منظورش به صفحات تقلبی یاهو هست که میری میدی یارو پسوردشو میزنی !!!!
ببخشیدا اما شما اول ببین توانتو بعد پروژه انتخاب کن
پستم که مال 1 سال پیشه