امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سایت بهزاد خزاما هک شد!!!/؟؟
نویسنده پیام
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #12
Re: سلام.يك سوال؟
ghassem نوشته است:با سلام جناب اقاي كامران عزيز من نمي دانم بر چه اساسي مطلب فوق را تيم اشيانه منصوب مي فرماييد. تا جايي كه ما يادمان هست سايت فوق معمولا بعد از انجام كار خودش اعلام ميكرد.مثل همين تعدادي كه قبل از سال جديد فهرست ان ها را اعلام كردنند.
سلام
من هك شدن سايت شريف رو ميگم كار گروه آشيانه هست!
۰۹-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۲۲:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #13

سلا به همگي عزيزانم
به به ميبينم كه حال ميكنين ها
آره اون شب من با يكي چت ميكردم ميگفت كه به ASP خيلي علاقه داره و هي از من ميپرسيد منم صفحه ادمينمو به خيليها نشون داده بدوم كه هيچ پسوردي هم نداشت Amaze آخه سايت من كه ميبينيد هر روز داره عوض ميشه و اصلا كامل نيست برا همين قسمت ادمين خيلي ساده بود و قبلا هم اسمش defualt.aspx بود به جاي default.aspx ولي خوب چون خيلي هر روز عوض ميكرپم آخرش خسته شدمو همون ادمين ساده گزاشتم اسمشو ولي خوب كسي نميتونست ازش سر در بياره ولي يه قسمت براي ارسال نظر به صفحه اصلي داشت . بله طرفم بچگي كردو رفته نصف شبي هي نظرات بچه گانه نوشته كه من هك كردمو اين حرفا . بيخيال بابا بگذار خوش باشن با اين حركات .ولي من خيلي از اين موضوع خوشحال شدم و صبح روز بعد از كسي كه اين كارو كرده بود تشكر كردم چون فهميدم كه آدم بيكار زياده . و يه چيزم يادتون باشه كه من تمام برنامه نويسي سايتمو خودم انجام دادم كه كار خياي پر دردسري هسلت از طراحي تا تست كه خيلي زمان بره و علت شروع اين كار هم ياد گيري دات نت بود . خوب اين هم يه تجربه جالب در اين زمينه بود برام و خوب هيچ وقت ادعاي امنيت و هكر بودن نداشتم . يا حق .
۰۹-فروردین-۱۳۸۴, ۲۰:۰۰:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, HoseinVig
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #14

سلام
حالا كي خوشحال شد كه ميگي؟!
بيا اين خوبه ( :cry: ) :wink: .
در ضمن خداروشگر چيزي نبوده سعي كن بك آپ هفتگي داشته باشي كه براي وب مستر از نون شب واجب تره. :wink:
۱۰-فروردین-۱۳۸۴, ۰۰:۴۰:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #15

سلام اقا بهزاد.
خوشحالم كه اتفاق خاصي براي سايتت نيفتاده(اينجور چيزا خيلي عاديه-هر چند وقت يه بار يكي پيدا ميشه ميخواد سايت رو هك كنه)
فقط بك آپ خيلي مهمه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۰-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۵۹:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #16

آقا بهزاد سلام
خيلي خوشحالم كه سايت شما چيزيش نشد . علت رو هم كه ديدم متوجه شدم كه صد در صد شما در حال تكميل سايت بوديد كه مرتكب همچون اشتباهي شده بوديد!
همچنين ما اينجا همگي دوست هستيم و اگه دردسري براي يكي از دوستامون پيش بياد خوشجال نمي شيم ! اينو حداقل من مطمعن هستم چون شايد از اولين عضو هاي اين سايت بودم و بيشتر اعضاي اين سايت محشر ايراني رو از روزهاي اول ديدم ! :wink:
من خودم در حال كار با ASP.Net هستم و اونو اصلا معجزيه خداوندي به دست مايكروسافت ميدونم Amaze Amaze Amaze حرف نداره !
خيلي خوب ميدونم كه كار ساخت يه سايت و برنامه نويسي اون چقدر ميتونه سخت باشه ! بلاخره اشتباه پيش مياد !
موفق باشي :wink:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۱۸:۳۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000, HoseinVig

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS