امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هك
نویسنده پیام
amircivil آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 34

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
هك
سلام دوستان من يه مرجع فارسي براي ياد گيري هك كردن سرور لازم دارم..خيلي هم فوري هستش ممنونم :oops:....
۰۹-فروردین-۱۳۸۴, ۱۴:۵۱:۲۳
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #2

مرجع زياده ولی نميدونم به فارسی هم هست يا نه فقط يه مشکله اصلی داری اونم اينه که فقط با يک کتاب خوندن
چيزی ياد نميگيری خيلی بيشتر از اين کار داره اول از همه بايد مبانی شبکه رو بخونی بعد سيستم های عامل
رو بشناسی بعد اگر شد يه زبان برنامه نويسی هم ياد بگيری اينا رو که خوندی تازه ميفهمی که مقوله هک خيلی
گسترده تر از اين حرفاست يه چند تا کتاب که بيشتر خوندی و تو اينترنت سايت ها رو ديدی تازه ميفهمی که
نونو آب توش نيست ( البته اگه قبلش منصرف نشی) حالا بگرد دنبال کتاب

Root is not accessible
۰۹-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۵۴:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amircivil آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3

سلام...پس بگيد كه چه چيزهاي بايد ياد بگيرم
۱۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۲:۰۶:۲۷
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #4

pouria_amid نوشته است:مرجع زياده ولی نميدونم به فارسی هم هست يا نه فقط يه مشکله اصلی داری اونم اينه که فقط با يک کتاب خوندن
چيزی ياد نميگيری خيلی بيشتر از اين کار داره اول از همه بايد مبانی شبکه رو بخونی بعد سيستم های عامل
رو بشناسی بعد اگر شد يه زبان برنامه نويسی هم ياد بگيری اينا رو که خوندی تازه ميفهمی که مقوله هک خيلی
گسترده تر از اين حرفاست يه چند تا کتاب که بيشتر خوندی و تو اينترنت سايت ها رو ديدی تازه ميفهمی که
نونو آب توش نيست ( البته اگه قبلش منصرف نشی) حالا بگرد دنبال کتاب

منم با آقا پوريا موافق هستم . آخرش هيچ نونو آبي نداره !
نكته اي كه من هم اضافه كنم اينه كه بعضي از افراد با ديدن چندتا سايت هك شده يا يكسري از اطلاعات مفتي و به سرقت رفته كه نمونه اش همون اينترنت مجانيه ؛ خيلي دوست دارن لذت هك رو بچشن . البته خيلي جالب و لذت بخش در اول اما بعدش مسله خيلي بزرگتر ميشه و هك هاي كوچيك ديگه ارضاشون نمي كنه ! چون سيستم ها هم روز به روز قويتر ميشن و هك روز به روز سخت تر ؛ كم كم كنار ميكشن و سعي مي كنن در خلاف جهت رودخونه حركت نكنن . :wink: :wink:
اگه ميخواي هك يادبگيري بهتره اول همين چيزهايي رو كه پوريا خان گفتند بخوني اونوقت بري دنبال هك كردن 8O

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۴:۴۸:۱۶
amircivil آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #5

سلام دوستان..من يه سوال پرسيدما..به جاي اين همه سخنراني يه جوابه درست به من بدين بابا..مننگفتم كه قصه واسه من بگينAmaze
۱۰-فروردین-۱۳۸۴, ۱۸:۲۵:۱۱

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS