امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت کارت ریدر برای کپی کردن کارت سوخت و سیم کارت
نویسنده پیام
ardavan001 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 7
( 11 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #12
RE: ساخت کارت ریدر برای کپی کردن کارت سوخت و سیم کارت
خب حالا کارت سوخت رو بیخیال اگه بخوایم کارت ماهواره رو کپی کنیم چی کار باید کرد؟

Ard@van 017
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۳۰:۱۰، توسط ardavan001.)
۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۲۹:۱۹
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #13
عزیز یه نگاه به تاریخ پست مینداختی

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۴:۱۷:۰۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 3779
( 3261 تشکر در 1342 ارسال )
ارسال: #14
نقل قول: دوستان عزیز من یکی از برنامه نویس های کارت هوشمند سوخت هستم فکر این که شما بتونید کارت سوخت رو هک کنید از فکرتون بیرون کنید چون اطلاعات هم بر بروی کارت و هم بر روی شبکه ذخیره میشه در ضمن کارت های سوخت یک شماره کد 16 رقمی دارند که اون شماره رو خود کارخونه تولید کنندش نمیتونه تغییر بده چه برسه چروگرامر های در پیتی اطلاعات سوخت گیری برای زمان انلاین و افلاین طراحی شده و در صورت عدم تتابق ممکنه بهتون سوخت بده ولی رو کارتتون سیو میکنه و سری بعدی ازتون از سهمیه کسر میکنه
در صورت سوال با ایمیل من تماس بگیرید بعلت محرمانه بودن ممکنه بعضی اطلاعات به شما داده نشود ولی تا حد ممکن میتونم کمکتون کنم

منم به تاریخ نگاه کردماBiggrin
هیچکی اطلاعات محرمانه رو که طرفش یه ارگان دولتی یا یه طرف کلفته رو مفت مفت تو فروم نمیذاره
همچین کسی هم وقت فروم گردی نداره

یکی از دوستان یه همکار میخواست توی شرکتش
یه نفر اومد پیشش و از سوابق کاریش میگفت
میگفت من طراح و تولید کننده پروژه نورافشانی های سطح شهر و (زیر پلها مثلا خ اما خمینی اصفهان) ... بودم
وقتی سر حساب شدم و آمارشو گرفتم ،دیدم اون یکی از چندین مونتاژکار اون شرکت پیمان کار بوده

حرف زیاد میزنن . گوش نکنین Biggrin

زندگی مدیریت فرصت هاست.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۵۲:۲۱، توسط reza555.)
۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۵۱:۳۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, kimiafars, far_222000, cinapa, 1نفر
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #15
به تركه گفتن شغلت چيه؟

گفت يه مامور مخفي هيچ وقت خودش رو لو نمي ده!

۱۶-شهریور-۱۳۸۹, ۰۲:۰۲:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : far_222000, t3r!p3000, k1_elo0, cinapa
garden آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #16
مهندس جان جسارتا با توجه به این موضوع و اطلاعاتی که من تا این لحظه دارم کپی کارت سوخت راحت نیست من خودم یکی از برنامه نویسان و دست اندرکاران این پروژه ملی هستم ولی به حد بسنده کنم که وقتی روی صفحه می نویسه در حال انجام عملیات در حال شکاف و دیکد کردن 7 لایه امنیتی روی کارت هست روی کارت 128 تا کلید 64 بیتی هست که با روش اسکن و آزمو و خطا حدود10 الی 15 سال طول میکشه quote='lord_viper' pid='72287' dateline='1232476928']
در این جا من اموزش هک کردن یا بعبارتی ساخت پراگرامر برای خواندن کارت اعتباری را به شما یاد می دهم ولی به علت قوانین سایت و حفظ امنیت جامعه ؟ فقط روش ساخت پراگرامر را می گویم و هکش با خودتون (البته برنامشو می دهم خودتون دیکود کنید ) راستی به سیم خام نیاز دارید بنده فقط ساخت مدار اکترونیکی اش را تضمین و راهنماییتان می کنم و برای کسب اطلاعات بیشتر باید مشکلاتتان را در فروم ها ی الکترونیک بدهید

[تصویر:  card-reader.jpg]

[تصویر:  card-reader2.jpg]

لينك نقشه پروگرامر براي دستگاه كارت خوان و دستگاه نويسنده كارت

دانلود

كپي سيم كارت و كارتهاي هوشمند
از نقشه هاي قبلي ميشه براي كپي سيم كارت و كارتهاي هوشمند مثل كارتهاي ماهواره استفاده كرد
لينك برنامه هاي لازم

دانلود

لينك برنامه هاي لازم 2

دانلود

كارت سوخت - مقدمه

قبل از شروع بايد با ساختار كارت و نحوه عملكرد سيستم سوختگيري آشنا شويد تا مطالب بعدي را بخوبي بياموزيد.

مبحث كارت هوشمند بسيار گسترده است، بنابرين در اين قسمت بطور خلاصه به معرفي كارت هوشمند مي پردازيم:

كارت هوشمند
كارتهاي هوشمند انواع مختلفي دارند كه هر كدام براي كاربرد خاصي طراحي شده است. امروزه اين كارتها در بسياري از مراكز و سازمانهاي داخلي و خارجي بكار مي روند. اندازه و شكل كارتهاي هوشمند از يك استاندارد تبعيت مي كنند بنابرين شكل ظاهري همه آنها تقريباً يكسان است، اما چيزي كه آنها را از هم متمايز مي سازد، نوع تراشه (چيپ) بكار رفته در آنهاست كه عملكردهاي متفاوتي دارند. اين كارتها مي توانند اطلاعات متفاوتي از قبيل شماره سريال، مقدار اعتبار و ... را در خود ذخيره كنند و حتي اين اطلاعات را بنابه نياز با توجه به عملكردهاي تعريف شده، تغيير دهند.

نوشتن و خواندن اطلاعات كارت هوشمند
ابزار لازم براي خواندن و نوشتن كارت هوشمند:
*دستگاه كارت خوان (CARD READER)
*دستگاه نويسنده كارت (CARD WRITER)
*نرم افزار خواندن و نوشتن كارت هوشمند
*كارت هوشمند خام (نوشته نشده) - براي تغيير اطلاعات يك كارت نوشته شده به اين مورد نياز نداريد.

در بسياري از كشورها كارت هوشمند خام و دستگاه هاي نويسنده كارت و كارت خوان به صورت ساخته شده به فروش مي رسد. در صورتي كه به اين ابزار دسترسي نداشته باشيد، بايد خودتان اين ابزار را بسازيد.

كارت سوخت - قسمت اول

در مطلب قبلي تقريبا با كارت هاي هوشمند آشنا شديد. حال به بررسي اطلاعات موجود در كارت سوخت و نحوه شناسايي خودرو و سهميه باقي مانده توسط سيستم سوختگيري مي پردازيم:
سيستم اطلاعاتي سوختگيري به اين شكل طراحي شده است:
براي جلوگيري از تغيير اطلاعات اصلي خودرو، مالك خودرو، سهميه و ... و همچنين سهولت در تغيير اطلاعات توسط سازمان بدون نياز به كارت، اين اطلاعات در مركزى جمع آوري و مديريت مي شوند. يعني هيچكدام از اطلاعات اصلي روي كارت نوشته نشده است!!! (به جز يك مورد)

حال ممكن است بپرسيد: پس چطور خودرو توسط كارت سوخت شناسايي مي شود؟

هر كارت شماره سريال منحصر به فردي دارد (كد 16 رقمي پشت كارت) و در تراشه كارت فقط شماره سريال كارت درج شده است. هريك از سريال اين كارتها در مركز داده به يك خودرو ربط داده مي شود. با وارد كردن كارت در دستگاه سوختگيري، سيستم با دريافت سريال كارت شما به اطلاعات كامل خودرو و سهميه در مركز داده دسترسي پيدا مي كند و مقدار سهميه باقي مانده شما را دوباره به دستگاه سوختگيري ارسال مي كند.
*علت نمايش پيام "در حال انجام عمليات..." قبل از پيام "نازل را برداريد" نيز همين مورد است و در صورتي كه سريال كارت از مركز داده حذف شود، كارت غيرمجاز شناخته خواهد شد.

ا توجه به مطالب قسمت اول مي توانيم به اين نتيجه برسيم كه فقط شماره سريال را مي توان تغيير داد.
آموزش هاي بعدي نيز براساس تغيير شماره سريال خواهد بود.

با استفاده از اين روش شما مي توانيد:
1. از كارت خود كپي تهيه كنيد.
2. كارت ديگران را كپي كنيد. (بدون نياز به كارت اصلي)

خلاصه روش كپي برداري به اين صورت است كه با نوشتن اطلاعات يك كارت سوخت روي يك كارت هوشمند خام و با تغيير دادن شماره سريال آن، كارت جديدي با شماره سريال جديدي ساخته مي شود.
از آنجا كه براي استفاده از كارت سوخت نياز به وارد كردن رمز نمي باشد، مي توان به راحتي از كارتهاي ساخته شده استفاده كرد.
توجه: با استفاده از اين كارتها در واقع از سهميه خودروي ديگري استفاده مي كنيد. (مثل اينكه از كارت ديگران استفاده مي كنيد.)
*همانطور كه قبلا گفتم مسئوليت استفاده از اين روش به عهده خودتان است.

در صورت رمزگذاري بر روي كارتهاي سوخت استفاده از كارتهاي توليد شده غيرممكن خواهد شد.
ولي بازهم مي توانيد از كارت خود كپي تهيه كنيد

منبع:http://ir-plus.blogfa.com
[/quote]

۲۵-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۴۹:۱۵
saeedsepn آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 4
( 6 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #17
لینک های دانلود فایل های کارت ریدر کارت سوخت اخطار میده و میگه این فایل وجود ندارد لطفا درستش کنید
۰۵-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۵۲:۵۵
student-p آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 18
( 125 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #18
فکر نکنم همچین کاری(هک کردن کارت سوخت)شدنی باشه یا اگر هم 0.000000001 درصد هم بشه ،استفاده از اون درست باشه!

یادم میاد ی زمانی کلیک کرده بودم رو کارت تلفن(همگانی) ؛آقا رفتم بالا اومدم پاین ،مگه میشد،به هر دری زدیم هیچ راهی نداشت فقط میشد خوند؛نمیشد که اعتبار رو زیاد کرد ک(کم میشد ک زیاد نمیشد)؛میشه؟!

خوب ی کارت تلفن 2 تومنی رو نمیشه هک کرد؛ بعد میشه ی کارت سوخت رو که چند تا ارگان روش نظارت داره و با اون همه ضریب و لایه های امنیتی ک براش تعریف کردن رو به همین آسونی هکید؟!
ته تهش میشه خوند!

موفقيت توانايي رفتن از شكستي به شكست ديگر بدون از دست دادن شور و حرارت است. (وينستون چرچيل)

بهترین لینک دنیا اینجا رو کلیک کن(هر چی بخوای هست)

۰۵-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۰۶:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
p3rtic@n آفلاین
کرکر حرفه ای
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 5
( 226 تشکر در 64 ارسال )
ارسال: #19
(۰۵-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۰۶:۰۵)student-p نوشته است: یادم میاد ی زمانی کلیک کرده بودم رو کارت تلفن(همگانی) ؛آقا رفتم بالا اومدم پاین ،مگه میشد،به هر دری زدیم هیچ راهی نداشت فقط میشد خوند؛نمیشد که اعتبار رو زیاد کرد ک(کم میشد ک زیاد نمیشد)؛میشه؟!

خوب ی کارت تلفن 2 تومنی رو نمیشه هک کرد؛ بعد میشه ی کارت سوخت رو که چند تا ارگان روش نظارت داره و با اون همه ضریب و لایه های امنیتی ک براش تعریف کردن رو به همین آسونی هکید؟!
ته تهش میشه خوند!

کارت تلفن چون اطلاعاتش داخل خودشه به راحتی هک میشه (من یکشو واسه سربازی ساختم )

روشش اینه
داخل کارت اصلی 64 بایت اطلاعات ذخیره شده شامل سریال کارخانه سازنده , سریال خود کارت , شارژ کارت و ...

تنها کاری که شما باید بکنی اینه که 64k بایت اطلاعات رو توی حافظه eeprom ذخیره کنی و به وسیله میکرو به دستگاه تلفن انتقال بدی همین
Clk به Int0 میکرو Reset هم به Int1

[تصویر:  48412080739705406680_thumb.png]

[تصویر:  11556555401961479840_thumb.png]

موفق باشی

http://www.hackerscatalog.com/Products/S...index.html
http://www.hackerscatalog.com/Products/B...index.html
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳:۲۵، توسط p3rtic@n.)
۰۶-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۴۷:۳۴
تشکر شده توسط : omid_phoenix
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #20
میشه بیشتر توضیح بدین؟
چه اطلاعاتی باید رو eeprom ذخیره بشه؟

۰۶-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷:۲۰
p3rtic@n آفلاین
کرکر حرفه ای
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 5
( 226 تشکر در 64 ارسال )
ارسال: #21
(۰۶-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷:۲۰)r0b0 نوشته است: میشه بیشتر توضیح بدین؟
چه اطلاعاتی باید رو eeprom ذخیره بشه؟

شما یه کارت تلفن که توش شارژ داره برمیدارید و وصلش میکنی به میکرو (Atmega8 یا Atiny) بعد یه برنامه مینویسی که اطلاعات داخل کارت تلفنو بخونه و توی حافظه eeprom ذخیره کنه برنامشم کاری نداره یه حلقه for یک تا 64 هست که هر دفعه داخل حلقه اطلاعات کارت به صورت سریال یه SPI خوانده میشه

بعد همون میکرو برمیداری و یه PCB شبیه عکس بالا که گذاشتم می سازی و وقتی مدارو داخل دستگاه کردی می خواد که اطلاعاتو بخونه که شما می یایی و با توجه به کلاک و Reset اطلاعاتو بهش میدی

البته به همین راحتی هم نیست و باید به نکات ریزم توجه کنی و فقط روش کلیشو گفتم بقیش با خودته
۰۶-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۰۸:۳۷
تشکر شده توسط : omid_phoenix, cinapa, 1نفر
student-p آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 18
( 125 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #22
(۰۶-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۰۸:۳۷)p3rtic@n نوشته است: بعد همون میکرو برمیداری و یه PCB شبیه عکس بالا که گذاشتم

لینک عکسها مشکل داره؛اگه میشه کد برنامه و سایر مخلفات رو ضمیمه کنید!

موفقيت توانايي رفتن از شكستي به شكست ديگر بدون از دست دادن شور و حرارت است. (وينستون چرچيل)

بهترین لینک دنیا اینجا رو کلیک کن(هر چی بخوای هست)

۰۶-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۰۴:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمایی برای ساخت باسکول همراه برای کامیون ها Abbaspour 1 2,880 ۰۵-فروردین-۱۳۹۶, ۱۱:۴۱:۱۱
آخرین ارسال: Abbaspour
  معرفی سایت برای پیدا کردن دیتا شیت کامل ماژول ها pontiac132 0 2,222 ۲۷-شهریور-۱۳۹۳, ۱۴:۵۰:۱۵
آخرین ارسال: pontiac132
  [سوال] کمک برای ساخت تایمر Mobin.Parsian 13 9,617 ۰۵-دى-۱۳۹۰, ۱۹:۳۱:۱۵
آخرین ارسال: Mobin.Parsian
  احتیاج به یک مدار کارت خوان ساده university 1 4,579 ۲۵-مهر-۱۳۹۰, ۱۹:۲۹:۲۷
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS