نقل قول: كوزه گر از كوزه شكسته آب مي خوره
تا چند وقت پش اعتقاد زيادي به اين ضرب المثل ايراني نداشتم. با خودم مي گفتم، خب كه چي مثلا؟ كسي كه خودش داره يه چيزي رو درست مي كنه، ازش نتونه استفاده كنه؟!
حدودا پارسال متوجه شدم اين مايكروسافت عزيز! سيستم عامل سرور هاي خودش، لينوكسه و تنها در چند جا از ويندوز استفاده كرده. اين امر به دليل پايداري و امنيت فوق العاده بالاتر لينوكس، نسبت به سيستم عامل ويندوزه. اين جريان گذشت تا اينكه چند روز پيش به خاطر كاري كه داشتم، به سايت مايكروسافت رفتم. توي پرانتز بگم، من يه عادتي دارم كه هر جايي ميرم، بازيگوشي هم مي كنم و گاهي اوقات مشخصات عكسها رو يه نگاهي مي اندازم
. همينطوري گفتم ببينم عكس هاي توي سايت بيلي جون! (بيل گيس) در چه وضعيتي هستن! جاتون خالي!، چشمم خورد به اين صحنه زير و از اعماق وجود پي بردم كه چطور : كوزه گر از كوزه شكسته آب مي خوره…
به عكس فوق خوب نگاه كنيد يا سري به
اين آدرس بزنيد و با مرورگر اپرا يا فايرفاكس به صفحه Properties يكي از عكس هاي داخل صفحه برويد؛ متوجه خواهيد شد كه براي طراحي اين عكس ها از نرم افزار فتوشاپ نسخه تحت مك (مكينتاش) استفاده شده…
پي نوشت: چند وقت پيش هم از سايت شركت كارل (Corel) يه سوتي گرفتيم و كلي سر و صدا كردن مديران سايت!
لينك كارل و پاسخ مديران سايت
پي نوشت 2: شما هم از اين سوتي ها گرفتين بگين يكم چشم و گوشمون بلكه باز بشه !