امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالاتی در مورد طراحی سایت
نویسنده پیام
xsalamx آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 205
موضوع‌ها: 31
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 313
( 146 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #1
سوالاتی در مورد طراحی سایت
سلام

با چه زبان هایی می شه طراحی سایت کرد؟
ما برای سایتمون باید یه قالب گرافیکی داشته باشیم ؟اگه آره این قالب رو با فتوشاپ هم می شه درست کرد؟
آژاکس یه فناوری یا یه زبانه؟
HTML وXHTML چی هستند؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-بهمن-۱۳۸۷, ۱۲:۵۵:۱۱، توسط xsalamx.)
۲۲-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۳۲:۱۳
ارسال‌ها
پاسخ
Rink8 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 224
موضوع‌ها: 49
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۷

تشکرها : 302
( 481 تشکر در 112 ارسال )
ارسال: #2
Question  RE: سوالاتی در مورد طراحی سایت
با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی

اولا سوال شما مربوط به این بخش نمی شود لطفا بخش درست را انتخاب کنید.

1- زبان های برنامه نویسی وب بسیار زیاد و متنوع است از جمله معروفترین آنها:
PHP,Perl,Asp,Asp.net,.......

2-بستگی به نظر خودتان است که می خواهید سایتتان به چه صورتی باشد و مهم تر از همه از چه پرتالی استفاده شده است که با توجه به این Cms یا سیستم مدیریت محتوا قالب مورد نظر را طراحی و انتشار دهید.

3-آژاکس یا Ajax یک نوع تکنولوژی است تعریف آن به عبارت ساده: ایجاد و گرفتن اطلاعات بدون Refresh شدن صفحات وب آژاکس است در حقیقت آژاکس به صفحات وب قدرت، سرعت می بخشد. و بر پایه زبان Java script جاوا اسکریپ می باشد.

4-
4-1:xhtml:
XHTML = EXtensible HyperText Markup Language

هدف اينست كه XHTML جايگزين HTML شود.

XHTML تقريبا همان HTML 4.01 است.

XHTML نسخه تكميل كننده HTML است.

XHTML در واقع HTML تعريف شده بر اساس XML application است.

XHTML يك W3C Recommendation است.

4-2:HTML
HTML سرواژه‌ٔ HyperText Markup Language و به معنای « زبان نشانه‌گذاری اَبَرمتن » است (که البته برخی آنرا « زبان علامت‌گذاری فرامتن » ترجمه کرده‌اند).

اچ‌تی‌ام‌ال، سنگِ‌بنای وب است؛ یک زبان رایانه‌ای که برای تدوین قالب و طراحی صفحات وب به کار برده می‌شود. دستورالعملهای این زبان، برچسب (Tag) نام دارند که محتوای یک صفحهٔ وب، به وسیلهٔ آنها، نشانه‌گذاری شده و بدین‌ترتیب، نحوهٔ نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وِب، توصیف می‌شود. هر یک از برچسبهای اچ‌تی‌ام‌ال، معنا و مفهوم خاصی دارند و تأثیر مشخصی بر محتوا می‌گذارند؛ مثلاً برچسبهایی برای تغییر شکل ظاهری متن، نظیر درشت‌ و ضخیم کردن یک کلمه یا برقراری پیوند (Link) به صفحات دیگر در اچ‌تی‌ام‌ال تعریف شده‌اند. یک سند اچ‌تی‌ام‌ال، یک پرونده مبتنی بر متن (Text–based) است که معمولاً با پسوند .htm یا .html نامگذاری شده و محتویات آن از برچسبهای اچ‌تی‌ام‌ال تشکیل می‌شود.

مرورگرهای وب، که قادر به درک و تفسیر برچسبهای اچ‌تی‌ام‌ال هستند، تک‌تک آنها را از داخل سند اچ‌تی‌ام‌ال خوانده و سپس محتوای آن صفحه را نمایان‌سازی (Render) می‌کنند. اچ‌تی‌ام‌ال یک زبان برنامه‌نویسی نیست، بلکه زبانی برای نشانه‌گذاری ابرمتن است و اساساً برای ساختمندکردن اطلاعات و تفکیک اجزای منطقی یک نوشتار — نظیر عناوین، تصاویر، فهرستها، بندها و جداول — به کار می‌رود. از سوی دیگر، اچ‌تی‌ام‌ال را نباید به عنوان زبانی برای صفحه‌آرایی یا نقاشی صفحات وب به کار بُرد؛ این وظیفه اکنون بر دوش فناوریهای دیگری چون شیوه‌نامه‌های آبشاری است. گفتنی است اچ‌تی‌ام‌ال شکلی از زبان دیگری بنام اس.جی.ام.ال است و « کنسرسیوم وب جهان گستر » آنرا به عنوان استانداردی برای نشانه‌گذاری مستندات ابرمتنی برای عرضه در وب، تدوین کرده است.

موفق و پیروز باشید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۳۹:۲۷، توسط Rink8.)
۲۲-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۳۰:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : CRazYFULL, xsalamx, t3r!p3000
xsalamx آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 205
موضوع‌ها: 31
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 313
( 146 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #3
RE: سوالاتی در مورد طراحی سایت
سلام

ببین ما یه سایت رو طراحی کردیم با PHP یا حالا با هر زبان دیگه,دیگه چی کار باید بکنیم؟یه قالب درست کنیم مثلا با فتوشاپ بعد اونرو قالب سایتمون قرار بدیم آیا کا ر اینجا تموم می شه؟اگه آره پس این مدیریت محتوا و XHTML یا HTML چی کاره هستندن؟
آیا کار HTML اینطوری که :
موقعی که یه وبلاگ می سازیم یه گزینه توی مدیریت وبلاگ به نام تغییر در کد وبلاگ یا همچین چیزایی هست.وقتی می ریم داخلش کدهایی نوشته شده آیا اونها کدهای به زبان HTML نوشته شده؟اگه اره پس کاره HTML اینه که :
زمانی که ما می خوایم وبلاگ یا سایتمون رو به روز کنیم باید اطلاعات جدید رو از این طریق به داخل سایت منتقل کنیم؟.یعنی اگه امکان استفاده از HTML نبود ما برای به روز رسانی وبلاگ یا سایتمون باید هر دفعه سایتمون رو دوباره با زبان طراحی سایت,طراحی می کردیم.اما این کار باعث شده ما بعد از طراحی بتونیم اطلاعاتی از قبیل بزرگ نوشته شدن حروف یا رنگ اونها رو تغییر بدیم؟؟؟درست فهمیدم

اصلا ما برای اینکه یه سایت داشته باشیم باید چی کار کنیم(منظورم کار با چه چیزهایی رو یاد بگیریم)؟(از طراحی تا انتها چه کارهایی باید مرحله به مرحله انجام بشه)؟
ممنون می شم اگه کمکم کنید؟

این تکنولوژی فقط در جاوا وجود داره؟یعنی اگه کسی بخواد با PHP این کار رو بکنه نمی شه(آژاکس یه تکنولوژی که باعث می شه اگه رفرش شد دیگه نیازی نباشه که تمام اطلاعات رو دوباره بارگذاری کنه و فقط اطلاعات جدید بارگذاری می شه.درست فهمیدم)؟؟؟؟
پس مدیریت محتوا برای چه کاریه؟
خودم هم نفهمیدم چی نوشتم
۲۲-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۲۳:۳۳
ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 3,095
موضوع‌ها: 141
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #4
RE: سوالاتی در مورد طراحی سایت
سلام

نقل قول: ببین ما یه سایت رو طراحی کردیم با PHP یا حالا با هر زبان دیگه,دیگه چی کار باید بکنیم؟
اول خدا رو شکر کنین ؛ بعد فایل php رو آپ کنید رو هاست.

نقل قول: یه قالب درست کنیم مثلا با فتوشاپ بعد اونرو قالب سایتمون قرار بدیم آیا کا ر اینجا تموم می شه؟
نگاه کنید ؛ با فتو شاپ نمیشه قالب طراحی ، فقط میشه عکس طراحی کرد ، بعد اون عکس رو میتونید تو قالب ازش استفاده کنین

نقل قول: اگه آره پس این مدیریت محتوا و XHTML یا HTML چی کاره هستندن؟
جواب نه بود.

نقل قول: موقعی که یه وبلاگ می سازیم یه گزینه توی مدیریت وبلاگ به نام تغییر در کد وبلاگ یا همچین چیزایی هست.وقتی می ریم داخلش کدهایی نوشته شده آیا اونها کدهای به زبان HTML نوشته شده؟
بله

نقل قول: اگه اره پس کاره HTML اینه که :
زمانی که ما می خوایم وبلاگ یا سایتمون رو به روز کنیم باید اطلاعات جدید رو از این طریق به داخل سایت منتقل کنیم؟.یعنی اگه امکان استفاده از HTML نبود ما برای به روز رسانی وبلاگ یا سایتمون باید هر دفعه سایتمون رو دوباره با زبان طراحی سایت,طراحی می کردیم.اما این کار باعث شده ما بعد از طراحی بتونیم اطلاعاتی از قبیل بزرگ نوشته شدن حروف یا رنگ اونها رو تغییر بدیم؟؟؟درست فهمیدم
این روش تقریا ماله زمان فتحعلی شاه هستش که واسه به روز کردن سایت ، کل صفحه رو به روز میکردن؛یعنی مستقیما خود فایل html صفحه رو ویراش میکردند ؛ یه مبحثی هست به نام وب دینامیک ؛ به این معنی که یه بار صفحه رو طراحی میکنی ، بعد اطلاعات توش رو یه روش های مختلف میتونی تغییر بدی ( به اصطلاح آپدیت کنی)

نقل قول: اصلا ما برای اینکه یه سایت داشته باشیم باید چی کار کنیم(منظورم کار با چه چیزهایی رو یاد بگیریم)؟(از طراحی تا انتها چه کارهایی باید مرحله به مرحله انجام بشه)؟
ممنون می شم اگه کمکم کنید؟
اگه این سوال اولتون بود بهتر بود ؛ اول HTML رو یاد بگیر ؛ بعد یه زبان تحت وب ، (بعد هرچی عشقت کشید)

نقل قول: این تکنولوژی فقط در جاوا وجود داره؟یعنی اگه کسی بخواد با PHP این کار رو بکنه نمی شه(آژاکس یه تکنولوژی که باعث می شه اگه رفرش شد دیگه نیازی نباشه که تمام اطلاعات رو دوباره بارگذاری کنه و فقط اطلاعات جدید بارگذاری می شه.درست فهمیدم)؟؟؟؟
پس مدیریت محتوا برای چه کاریه؟
جاوا با جا اسکریپت فرق داره ؛ اتفاقا معمولا زبونی که تو Ajax برای تحت اسفاده میکنن؛ PHP هستش (ASP.net ؛Java هم استفاده میشه).

Ajax این طوره که : شما همون کارهای مربوط به یک سایت رو انجام میدین ؛ فقط به جای اینکه طراحی کنید کاربر رو این لینک کلیلک کنه ، به یه صفحه دیگه بره ؛ طراحی میکنین که با کلیک ، یه تایع در JS خونده شه که اون تابع (دیگه تخصصی میشه از اینجا) در بک گراند اسکرپیت تحت وب رو فرا میخونه ، وبعد با توایع مربوط به خودش متن رو تو صفحه مینویسه ؛ همین ؛؛ Ajax به همه پیشنهاد نمیشه ، مثلا یه مشکلش اینه که اگه JS غیر فعال باشه ، کار نمیکنه !! (اینجا باید ناچارا از همین روشها،یعنی رفرش کل صفحه استفاده کرد). با VBS هم میشه ، ولی چون محدود به MicroSoft هست؛ از JS استفاده میکنن.

نقل قول: پس مدیریت محتوا برای چه کاریه؟
یعنی چی ؟؟

نقل قول: خودم هم نفهمیدم چی نوشتم
این سری بفهمین چی مینویسین.
۲۲-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۴۲:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, xsalamx
Rink8 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 224
موضوع‌ها: 49
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۸۷

تشکرها : 302
( 481 تشکر در 112 ارسال )
ارسال: #5
RE: سوالاتی در مورد طراحی سایت
به نام خدا و با سلام خدمت دوست عزیز جناب xsalamx

1- برنامه هایی که می نویسیم باید هدف و مقصود خاصی داشته باشد یعنی فایده ای داشته باشد. وقتی برنامه هایی با زبان مخصوص نوشته می شود هر کدام کامپایلر خاصی دارند و اکثر زبانها در Localhost و Host قابل تست و آپلود هستند. مانند Xampp یا wampp در لوکال هاست و Cpanel ,Plack در هاست.

2-داداش من در پست قبلی توضیح دادم که شما می خواهید شکل و قیافه سایتتان چه شکلی باشد؟
و با توجه به این قالب مورد نظر برای انتشار و تست سایت خودتان طراحی کنید. و چون در طراحی قالب سایت نیاز مبرم به نرم افزار های گرافیکی احساس می شود بنابر این لازم است با این نرم افزار ها آشنایی کافی داشته باشید.
و تمام شدن کار طراحی شما مهم ترین خصوصیت این است که سایت یا هر چیز دیگر طراحی شده توسط شما به کار بیاید. و کارا باشد.

*************
3-سیستم های مدیریت محتوا یا Content Management System عبارتست از سیستمی که بتوان به وسیله آن سه عمل اصلی : ایجاد ، مدیریت و سطح بندی اطلاعات را انجام داد.

سیستم های مدیریت محتوای دارای قابلیتهای زیادی بوده و بسته به نوع محتوا کارایی آنها نیز فرق می کند به عنوان مثال اگر محتوای شما تصویر یا فیلم باشد برای مدیریت و سطح بندی آن نیاز های متفاوت تری نسبت به محتوای متنی دارید یا اگر محتوای شما صوتی باشد این امر کاملا متفاوت خواهد شد.

کاربرد عمده سیستم های مدیریت محتوا به ترتیب کاربرد و اهمیت محتوا به سه بخش کلی زیر تقسیم میشود :

1.محتوای متنی(Text Content ) : این محتوا شامل اخبار ، مقالات ، کتب و سایر محتواهای متنی از این قبیل میباشد که خود حجم عظیمی از اطلاعات را بر روی وب تشکیل می دهند .
2.محتوای چند رسانه ای( Multi Media Content ) : این محتوا شامل صوت ، تصویر و فیلم میشود که برای مدیریت آن از استاندارهای خاصی استفاده میشود بهمین دلیل سیستم های مدیریتی در این بخش کاملا تخصصی بوده و عمدتا کاربرد عمومی ندارد .
3.محتوای فایلی( File base Content ) : این محتوا شامل فایلهای فشرده ، فایلهای اجرایی و کتب الکترونیک میباشد که عمدتا برای نگهداری و مدیریت آن لازم است از استاندارد های خاصی استفاده شود، این نوع محتوا نیز به اندازه محتوای چند رسانه ای کاملا تخصصی بوده و برای مدیریت آن کمتر از سیستم های مرسوم استفاده میشود .


سیستم های مدیریت محتوای از جهات دیگری نیز قابل بررسی هستند و آن نوع مدیریت و سطح بندی اطلاعات میباشد ، که پر اهمیت ترین بخش در آشنایی و کار با سیتم های مدیریت محتوا میباشد ، سیستم های مدیریت محتوا عمدتا دسترسی به اطلاعات را در سه بخش کلی در نظر می گیرند که به ترتیب : ایجاد یا ورود اطلاعات ، ویرایش ، مدیریت و انتشار اطلاعات

البته هر چه سیستم مدیریت محتوا تخصصی تر باشد این سطح بندی ها جزئی تر میشود به عنوان مثال ایجاد یا ورود اطلاعات خود میتواند بر حسب نوع و دسته بندی محتوای دارای بخشهای متفاوتی باشد به عنوان مثال میتوان به سیستم گردش خبر در خبرگزاری ها اشاره کرد که در هر بخش اعم از ورود ، ویرایش و انتشار دارای دسترسی های متفاوتی می باشد .

نوع دیگر سطح بندی اطلاعات در سیتم های مدیریت محتوا سطح بندی اطلاعات براساس گروههای کاربری است که دارای 2 بخش کلی Fronted و Backend می باشد در این حالت هر کاربر در خصوص برخورد با محتوا در یکی از این دو دسته بندی قرار خواهد گرفت که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد:

بخش Fronted :

1.کاربر به عنوان میهمان فرض شده و صرفا به اطلاعات و محتوای بدون سطح بندی یا اطلاعات عمومی (Public) دسترسی دارد .

2.کاربر باید دارای شناسه کاربری یا سطح اولیه دسترسی به اطلاعات باشد که در این حالت کاربر مجاز به دریفت اطلاعات براساس دسترسی بالاتر از میهمان است و میتواند اطلاعات دارای این سطح را با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود دریافت کند عمدتا این سطح از اطلاعات نیز دارای اهمیت زیادی از لحاظ نوع دسترسی نمی باشد .

3.کاربر دارای سطح دسترسی ویژه به اطلاعات بوده و قادر به دریافت اطلاعات با درصد اهمیت بالاتری را داراست که این اطلاعات پس از بررسی های خاص امنیتی به او نمایش داده میشود
هر کدام از این سطوح خود نیز دارای زیر بخش های جزئی تر برای دسته بندی اطلاعات بوده که براساس نیاز کاربران هر سیستم مدیریت محتوا متغیر میباشد .

بخش Backend :
1.کاربر با امکان ورود اطلاعات این کاربر قادر است تا به پشت صحنه سیستم مدیریت محتوا دسترسی داشته و نقش یک نویسنده تا تولید کننده محتوا را ایفا کند ، این کاربر تمامی دسترسی های بخش Fronted را ممکن است دارا باشد .

2.کاربر با امکان ویرایش مطالب این کاربر به عنوان ویراستار محتوای ورودی عمل کرده و تمامی دسترسی های کاربران قبلی را داراست .

3.کاربر با امکان انتشار مطالب که در واقع جزئی ترین بخش از مدیریت سیستم را داراست و از دسترسی تمامی کاربران قبلی بهره میبرد .

4.مدیران جزئی.

5.مدیران ارشد، تعریف این دو سطح دسترسی به ساختار دسترسی ها در سیستم مدیریت محتوا بر میگردد .
******************************************

4-دوست عزیز در تایپیک قبلی توضیحات کامل و مفضلی در این باره آمده است.

5-سوال شما شده مثل سوال ناشنوایان.
دوست عزیز وبلاگ یک سری کد های مخصوص خود وبلاگ دارد و ما در تغییر آن نمی توانیم از تگ های اصلی استفاده کنیم بنابر این باید هرچه وبلاگ آماده کرده است از اینها استفاده کنیم.

6- برای اینکه بخواهید یک سایت داشته باشید.... مراحل آن را در پست های دیگر به یکی از کاربران گفته ام......در این زمینه جستجو کنید.

7-استفاده از تکنولوژی آژاکس هیچ محدودیتی ندارد و می توان آنرا با هر زبانی استفاده کرد.

8- رجوع شود به بند 3.

موفق باشید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-بهمن-۱۳۸۷, ۱۱:۳۶:۳۷، توسط Rink8.)
۲۳-بهمن-۱۳۸۷, ۱۱:۳۰:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, xsalamx
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,192
موضوع‌ها: 70
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۴

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #6
RE: سوالاتی در مورد طراحی سایت
به نظر میرسه که کلا قاطی کردید مسائل رو.
HTML یا XHTML زبان طراحی سایته. یعنی هر چیزی که شما توی مرورگر مشاهده میکنید توسط این زبان ساخته شده. زبانیه که توسط سرور باید به مرورگر ارسال بشه و مرورگر هم اونو کمپایل کنه و نشون بده. مبنا و اساس کار همینه. حالا ما توسط زبونهای دیگه و تکنولوژی ها، همین کدهای html رو تولید میکنیم. یعنی هیچ کدوم از زبونهای دیگه (php یا asp یا javascirpt و ... ) یا تکنولوژی ها (مثل ajax ) مستقیما چیزی رو نشون نمیدن . بلکه در نهایت یه کد html تولید میکنن و اون نشون داده میشه.

حالا ما میتونیم توسط CSS ( این زبان نیستا. فقط یه مجموعه از خصوصیاتو مشخص میکنه ) و javascirpt یه سری جلوه های خاص به صفحاتمون اضافه کنیم.

و توسط زبانهای سمت سرور مثل php یا asp یا perl یا ... کدهای Html رو تولید میکنیم.

یه نکته دیگه. قالبها.
توی سیستهای مدیریت محتوا (CMS) خاصیت تغییر قالب توسط برنامه نویس گنجانده میشه.
ولی مقتی شما خودتون یه سایتو طراحی میکنین باید خوتون این قابلیت رو با استفاده از زبونهای سمت سرور و CMS ها بسازین.قرار نیست چیزی خود به خود ایجاد بشه.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۳-بهمن-۱۳۸۷, ۱۱:۵۶:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Rink8, xsalamx


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سایت ارائه دهنده اطلاعات سایت دیگر ؟ Majid_Ebru 2 3,241 ۰۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۰:۰۳:۵۰
آخرین ارسال: Majid_Ebru
  گاف یاهو در طراحی سایت Payman62 0 2,606 ۰۴-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۷:۳۸:۴۶
آخرین ارسال: Payman62
  طراحی سایت NAZANINN 3 3,044 ۰۵-تير-۱۳۸۷, ۱۴:۲۰:۵۸
آخرین ارسال: ajlajlajl
  طراحی سایت NAZANINN 5 4,245 ۰۱-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۱۸:۲۴
آخرین ارسال: mbza11

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS