امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هك درسته يا غلط - مسله اينه؟
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #12
Re: دو كلوم از مادر عروس!!
kimia نوشته است:1- بايد از ترفند هاي هکر ها آگاه بود تا بتوان در مقابلشان ايستاد. (مثل خود شما، چرا تا بحال ايران ويج هک نشد؟ اگر يه سايت درب و داغون بود که تابحال چيزي ازش نمي موند! مي موند؟)
نه بابا اگه لطف دوستان نبود الان اين سايت هم هكيده بود. بيشتر مواقع دوستان بهم ميگفتن چيكار كنم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۵۴:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #13

سلام
هر کسی می تونه دلیلی واسه هک کردن یا ویروس نویسی داشته باشه و این موضوع بسیار گسترده ای هست .
اما اینکه کار درستیه یا نه باز هم بستگی به هدف داره که آیا هدف از این کار درست هست یا نه .
من ادعا نمی کنم که هک بلدم یا ویروس نویس ماهری هستم ولی بعضی وقتها اگه این کار رو می کنم دلیل من یا شوخی و سرگرمی هست که مثلاٌ واسه کامپیوتر دوستان ویروس می نویسم و یا اینکه بیشتر اوقات واسه تلافیه یا اینکه بخوام طرف مقابل کاری رو برام انجام بده .
مثلاٌ اگه از همکارام کسی رفتار غیر معقولانه ای داشته باشه یا بهر حال بخواد حق منو پایمال کنه :? منم کاری می کنم که دیگه فکر این کارا به سرش نزنه :wink:
۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۷:۵۶:۴۵
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #14

amirjan نوشته است:هك كردن كلا حال نمي ده !‌ ولي اينكه يه روش مقابله براش بسازي خيلي حال ميده ، مثلا اينو ببينيد : http://www.arabcin.net/index.php
حالا مثلا هك شد ! خوب كه چي ؟ چيو ثابت كردم ؟! اصلا مال شما
user : amirjan
password : amirjan
خوب حالا شما چيو مي خوايين ثابت كنيد ؟!‌ مهم اينه كه بتوني يه راه مقابله باهاش رو بسازي :wink:
بنظرم كلاه سفيد ها از همشون با حال ترن !
امير جون حرفت رو قبول ندارم شما مي گي هك براي اين بوجود اومده كه روش مقابله با اونو بسازن 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
مثل اينكه به يارو بگن چرا دزدي مي كني ميگه چون پليس ها بيان دنبالمAmaze Amaze Amaze
به نظر من هك كردن خودش حال نميده و اصلا هك با ساب سون و مجيك پي اس جذابيت ندارن .
ولي وقتي آدم خودش اون ويروس و تروژان رو نوشته باشه به قدري حال مي كنه كه حتي با هك كردن خودش هم لذت مي بره :idea:
البته اين نظر شخصي منه و هيچ ادعايي ندارم.
در ضمن آقا اشكان خداييش ول كن اين مقوله هك رو به نظر من راجع به يه مقوله جديد تر و بروز تر و علمي تر بحث كنيم بهتره .
با تشكر وحيد
۲۶-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۲۹:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #15

vahid2000 نوشته است:امير جون حرفت رو قبول ندارم شما مي گي هك براي اين بوجود اومده كه روش مقابله با اونو بسازن
مثل اينكه به يارو بگن چرا دزدي مي كني ميگه چون پليس ها بيان دنبالم
چه ربطي داره ! منظورمو بد گرفتي !! ميگم خود هكيدن حال نميده ، ولي اينكه بياي بر فرض يه آنتي براي يه تروجان بنويسي ، خيلي بيشتر حال ميده ! درضمن من خودم تروجان نوشتم ، اصلا هم بهم حال نداد :cry: حالا به هر حال هر كي يه نظري داره ديگه :wink:

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۶-فروردین-۱۳۸۴, ۲۲:۱۳:۰۷
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #16

خب از اون لحاظ درسته ولي بازهم اگه از اول هيچ ويروسي وجود نداشته باشه نيازي به آنتي ويروس نيس !
ولي خوب تا به حال آنتي ويروس ننوشتم به جز يه مورد كه اون موقع براي خودم بوده كه زياد حال نداد . ولي در كل من با هيچ ويروس و هيچ آنتي موافق نيستم ولي در كل كار هاي شما هم خيلي خيلي جالب بوده . مخصوصا اين آخريش !!!!!!!!!!
۲۶-فروردین-۱۳۸۴, ۲۳:۴۳:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #17

من که نه با ویروس بلکه با آنتی ویروس هم مخالفم هر چی آنتی ویروس فایر وال و ... از رو سیستم پاک کردم 8O (ولی الان کامپیوتر دارم ها مخصوصا وقتی نورتن رو پاک کردم)
حالا من یه سوال دیگه دارم مشکل من اینجاست که فرق ویروس و انتی ویروس رو نمی فهمم هردو از سرعت کامپیوتر رو می گیرن هردو رم مصرف می کنن هردو هر فایلی رو که دوست داشته باشن پاک می کنن هر دو سرعت اینتر نت رو پایین می یارن و...
مثلا یکی از برنامه هایی که باید تو فایر وال ببندی خود انتی ویروسه :) بعضی از مواقع هم این نورتن میره تو بگ گراند و هر غلطی بخواد می کنه شما هم باید فقط نگاه کننین مک آفی که دیگه بد تر خلاصه سیستم رو تعطیل میکنه ولی پاک کنین ببینین چه کیفی میده سرعت می شه توپ
اما هک غلطه انتی هک هم اشتباه چون دست بالا دست بسیاره چرا آدم عمرش رو بیخودی هدر بده؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۷-فروردین-۱۳۸۴, ۰۸:۲۹:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
judo آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #18

با سلام
ميخواستم بگم كه يك بار يكي سايتي كه من براي شركتي ساخته بودم هك كرد
من خيلي حالم گرفته شد
هر چي فحش بلد بودم نثار طرف كردم
۲۹-فروردین-۱۳۸۴, ۰۰:۰۳:۵۷
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #19

يه چيز ديگه :
من معتقدم كه هك كردن رو بايد ياد گرفت ولي نبايد به كسي ياد داد !!!
من سورس تمام برنامه هام رو اينجا مي ذارم ولي سورس برنامه هاي هك رو هرگز !
من نمي دونم كه ديگران از اون جطوري استفاده مي كنند به همين خاطر هم كارد رو دست كسي كه نمي شناسمش نمي دهم.
فكر مي كنم كار درستيه
۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۶:۳۴:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS