امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قراردادن يك مقدار درون ديتا گريد
نویسنده پیام
m_vb66 آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 60

تشکرها : 114
( 52 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #12
RE: قراردادن يك مقدار درون ديتا گريد
برام جالب بود كه تو يك برنامه كه قبلا ديده بودم چجوري با توجه به اينكه برنامه مال زمان ويندوز98 بود يعني اين كنترلي كه قبلا گفتم توش نبود چجوري اين كار انجام شده البته راهش رو پيدا كردم به اين صورت كه اومدم مقادير مورد نظرم رو select كردم و بعد همون مقادير رو تغيير دادم و بجاي گذاشتن در ستونهاي جديد گريد در همون ستونهاي قبلي مقادير رو جايگزين كردم
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۹:۳۰:۳۹
hasan63 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #13
RE: قراردادن يك مقدار درون ديتا گريد
سلام .منم دارم روي همين موضوع تحقيق ميكنم. منتها دارم يه برنامه حسابداري مينويسم و در قسمت صدور فاكتور لازمه كه كنترل كامل رو روي همه سلول هاي ديتا گريد يا هر جيزيو كه بخوام استفاده كنم داشته باشم . ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد .و پسوورد اين فايلتون رو هم بديد.
jahedi.hasan@gmail.com
۱۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۵۳:۱۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] خطای 1004 در فراخوانی مقدار روی شیت با نشانی جدول eppagh 0 3,758 ۰۷-خرداد-۱۳۹۵, ۱۸:۰۵:۱۴
آخرین ارسال: eppagh
  [سوال] کنترل مقدار نوع داده که از تکس باکس فرم دریافت می شود eppagh 2 3,307 ۰۲-مرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۵۴:۰۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] مشکل جابجا کردن مقدار متغیر از ThisWorkbook به Worksheet_Change در اکسل eppagh 0 2,200 ۰۸-اسفند-۱۳۹۳, ۲۱:۴۷:۵۴
  [سوال] به دست آوردن ماکسیمم یا مینیمم مقدار یک رنج اکسل eppagh 3 4,164 ۰۹-دى-۱۳۹۳, ۱۵:۳۲:۳۷
  [سوال] تغییر مقدار ComboBox با تایمر محمدعلي 1 2,327 ۲۷-مرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۵۱:۳۵
آخرین ارسال: Vb6Moderator
  جستجو مقدار مورد نظر در Cellهای رنج تعریف شده و دریافت نشانی Cellهای آن eppagh 9 6,594 ۱۲-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۵۴:۰۳
  مقدار دهی توسط WebBrowser aleas 1 2,423 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۴:۳۴:۱۶
آخرین ارسال: babyy
  نمايش ركوردهاي يك فيلد از ديتا بيس اكسس در يك ليست باكس sinacomputer 8 11,391 ۱۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۲۴:۱۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] کم کردن یه مقدار از فیلد جدول arezoobandar 8 7,580 ۱۴-دى-۱۳۹۱, ۱۴:۰۲:۱۶
آخرین ارسال: mehdibahram
  حذف شدن دستورات درون سورس wave2 5 4,708 ۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Payman62

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS