امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل
نویسنده پیام
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #23
RE: مشکل
حالا این برنامه ای که معرفی می کنم دیگه حرفی برای گفتن نمیزاره.

Unlocker 1.8.7

برای پاک کردن هر نوع فایلی. حتی فایل هایی که در حال استفاده توسط نرم افزار ها بشن میشه ازش استفاده کرد.
برای استفاده هم دو راه وجود داره: (البته بعد از نصب برنامه)

1- روی فایل کلیک راست کرده و گزینه Unloker رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده تعیین کنید که فایل را می خواهید پاک یا کپی کنید یا تغییر نام یا انتقال بدهید یا فقط قصد رهایی آن از سیستم را دارید.

[تصویر:  Right-Click.jpg]

2- فایل را به صورت معمولی حذف کرده و یا تغییر نام دهید.
در صورت مشغول بودن فایل، پنجره برنامه به طور خودکار ظاهر می شود.

[تصویر:  Unlocker.jpg]

برنامه حجم پایین ولی کارایی بالایی داره. از قسمت پیوست دانلود کنید.

همین چیزهایی که گفتم رو می تونین توی این صفحه به صورت کامل و با توضیحات بیشتر بخونین.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Unlocker 1.8.7.rar (اندازه: 208.28 KB / تعداد دفعات دریافت: 54)

۲۸-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۳۳:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #24
RE: مشکل
سلام.
آنلاکر قدرت پاک کردن همه فایل هارو نداره. اگه یه exe مثلا باز باشه آنلاکر میاد exe رو میبنده و پاکش میکنه. یا یه txt توسط یه exe باز شده باشه آنلاکر توانایی شناسایی اون exe و بستن و بعد پاک کردن اون txt رو داره. ولی رو فایل های سیستمی همیشه موفق عمل نمیکنه. چند بار شده باعث ریست شدن سیستم من شده. یعنی اومده یه پروسه سیستمی مهم رو بسته که یه فایلی رو پاک کنه و با این کار به کل ویندوز سکته زده و ریست شده.

ضمنا درست نیست از آنلاکر روی فایل change.log استفاده کنید. چون این فایل سیستمیه و مربوط به کارهای ویندوز میشه. حتما وجودش لازمه که ویندوز اجازه پاک کردنش رو نمیده. البته من تست نکردم. شاید با آنلاکر هم نشه این فایل رو پاک کرد.

از این حرفا که بگذریم محل فایل change.log هم مشخص نیست. تو System Volume Information ممکنه 20 30 تا فولدر باشه و درون یکی از فولدرهای تو در تو این فایل موجود باشه. باید بشینی یه ساعت دنبال فایل بگردی پیداش کنی بعد تازه ببینی آنلاکر پاکش میکنه یا نه. ولی روشی که گفتم همه این مشکلات رو حل میکنه.
۲۸-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۳۱:۴۰

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS