امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل هنگام ورود به ویندوز XP
نویسنده پیام
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #1
مشکل هنگام ورود به ویندوز XP
[تصویر:  Login_Problem.jpg]
با سلام
موقع بالا اومدن ویندوز ـ مثل زمانی که Log Off کرده باشید ـ این صفحه میاد و بدتر از همه اینکه نام کاربری من هم فوکوس نداره و اول باید با Tab برم روش بعد Enter کنم حالا با ماوس هم میشه ولی کلا حال گیریه که خود به خود وارد ویندوز نمیشه!
چند ماهی میشه ویندوز عوض نکردم. کلی برنامه نصبه که نمی صرفه عوض کنم. به تنظیمات هم هیچ دست نزدم.
ضمنا سیستم پایین هم همین ویندوز رو نصب کردم که همون هفته های اول اینجوری شده بود (پس فکر نمی کنم این مسئله ربطی به مدت زمان استفاده از ویندوز داشته باشه) ویندوز هم XP معمولی هست که خوشبختانه هیچ دستکاری توش صورت نگرفته (مثل ویندوز MRT).
036
تو رو خدا بلدین درستش کنید! [اسمایل عجز و لابه]

۲۲-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۴۵:۲۳
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل هنگام ورود به ویندوز XP
من پریروز دانشگاه بودم. ویندوز کامپیوتر یک قسمت خراب شده بود. دوباره نصبش کردم. بعد از اولین Restart مشکلی شبیه مشکل آقا مجتبی براش درست شد. کاربرش هم ادمین نبود. اگه بدونم برای من هم خیلی خوب میشه.

۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۴:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #3
(۲۲-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۵۱:۴۳)CRazYFULL نوشته است: يه user ديگه بساز
شايد به خاطره اين باشه که از administrator استفاده ميکنی و user ديگه اي نداری

دست شما درد نکنه آقا مجتبی!
من اگه بیشتر از یه یوزر داشته باشم، ویندوز مشکل داشته باشه یا نداشته باشه به هر حال این صفحه میاد تا از بین دوتا یوزر یکی رو انتخاب کنم. ضمنا من یه زمانی پست زدم و از دوستان خواهش کردم که بگن چجوری میشه یوزر admin ساخت حالا که به جواب رسیدم و از admin استفاده میکنم نمیام که یه یوزر دیگه ایجاد کنم.

قابل توجه دوستانی که ممکنه بخوان بگن ویندوز رو عوض کن: وقتی تاپیکی ایجاد میشه هدف گرفتن جواب درسته نه پاک کردن صورت مسئله. اگه صورت مسئله پاک بشه یعنی اون تاپیک به بن بست خورده و باید پاک شده.
راستی رو یه سیستم بعد از 1 ماه اینجوری شد (کامپیوتری که خیلی کم ازش استفاده میشه) و رو یه سیستم بعد از 7 ماه (با روزی چند ساعت استفاده و اینترنت رفتن و اجرای کلی نرم افزار)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۰۸:۰۹:۴۴، توسط mojtabamalaekeh.)
۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۰۸:۰۶:۳۶
تشکر شده توسط : t3r!p3000
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #4
سلام مجتبي جان

فكر مي كنم يه قسمتي داخل رجيستري به نام DoNotDisplayLastUsername يا يه همچين چيزي بود.

مي گردم اگه پيداش كردم اينجا آدرسش رو مي دم كه راحت بشي.

كلا اين تغييرات زماني داخل ويندوز انجام مي شه كه سيستم عامل احساس مي كنه كسي مي خواد به اون

نفوذ كنه مثلا در اثر حذف برخي فايل ها يا ايجاد تغيير در اونهاف در اين شرايط ويندوز به طور خودكار سطح امنيت

رو تا حدي بالاتر مي بره!

اين تغييرات معمولا براي ورود به ويندوز صورت مي گيره و ممكنه حتي صفحه لوگ آن نسخه خانگي رو هم نمايش

نده و مثل ويندوز حرفه اي يا سرور بشه.

۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۱۷:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Loyal, mojtabamalaekeh, t3r!p3000
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #5
قبلا یه دردی به جون ویندوز می افتاد که بجای Welcome Screen کادر محاوره درخواست User و Pass ظاهر میشد. یادمه که اونموقع این مشکل از طریق بخش User Accounts توی Control Panel حل نمیشد. به همین خاطر زمانی که با این مشکل جدید مواجه شدم اصلا سراغ تنظیمات یوزرها نرفتم غافل از اینکه اکانتی از نوع Limited با نام زیر ایجاد شده:
کد:
ASP.Net Machine A...
و وقتی میخواستم واردش بشم (دوبار Ctrl+Alt+Del برا ظاهر شدن صفحه کلاسیک) پیغام زیر رو میداد و وارد نمیشد:
کد:
The local policy of this system does not permit you to logon interactively.
خلاصه پاکش کردم و مشکل حل شد. Happy

[تصویر:  UserAccounts_ASP.NetMachineA.jpg]

99% احتمال میدم این یوزر بعد از نصب چاپگر ایجاد شده. چون یه چاپگر یکسان رو روی دو سیستم با ویندوزهای یکسان نصب کردم و دقیقا بعد از نصب چاپگر این مورد پیش اومد.

با این حساب نمیشه گفت مشکل لویال چطور حل میشه ولی پیشنهاد میکنم شما هم یه سر به User Accounts کامپیوتر دانشگاه بزنید.

ایول آقا مهدی. ممنون از زحمتاتون حالا که به ویندوز واردین یه سؤال دارم؟ کامپیوتر همش میخواد کانکت بشه! تاپیک جدید میزنم و کامل شرح میدم و مزاحم اعضا میشم انشاءا...

۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۱۷:۴۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #6
سلام دوستان
فکر کنم یه کمی دیر هست اما با توجه به اینکه بنده وقت نمی کم مدام به ایرانویج سر بزنم و این تاپیک رو هم اتفاقی دیدم, پس من رو از اینکه دیر جواب می فرستم ببخشید.

به این وضعیت, یعنی ورود خودکار ویندوز بعد از بالا اومدن به یک اکانت کاربری AutoLogon می گند.
اینکه یک ویندوز بعد از نصب در حالت AutoLogon قرار بگیره یا نه کاملا به نوع ویندوزی که نصب می کنید بستگی داره.
در زمان ساخت سی دی های نصب (بهتره بگم بسته های نصب) ویندوز, این گزینه وجود داره که AutoLogon به طور پیش فرض فعال باشه یا خیر.
دلیل اینکه بعضی از دوستان بعد از نصب ویندوز AutoLogon فعال دارند و بعضی دیگه نه همین هست.

مثلا خود من ویندوز هایی که می سازم چون مورد استفاده در کامپیوتر های شخصی و خونگی دارند همیشه این گزینه رو فعال می کنم به طور پیش فرض. یعنی کاربر بعد از نصب ویندوز هیچ کاری انجام نمی ده و به طور پیش فرض با همون اکانتی که اسم دهی کرده AutoLogon فعال هست. اگر هم اکانت جدید نداده باشه در زمان نصب ویندوز, به طور پیش فرض روی ادمین AutoLogon فعال می شه.

اما بعضی از انواع ویندوز هستند که بسته به شرایط نصب انتخاب گزینه AutoLogon رو به عهده خود روال نصب می ذاره.
مثلا همون طور که دوستان هم اشاره کردند, در زمانی که ویندوز برای یک کامپیوتری که شبکه هست نصب می شه به دلیل بالا بردن ضریب امنیت روال نصب AutoLogon رو غیر فعال می کنه.

اما در شرایطی هم ممکنه ویندوز AutoLogon فعال باشه ولی بعد از اینکه تنظیمات شبکه (یا هر برنامه ای که امنیت رو مورد توجه قرار می ده) اعمال می شه ویندوز باز هم اتوماتیک AutoLogon رو غیر فعال می کنه. نمونش نصب فایروال هست.

اما چطور دستی خودتون بتونید ویندوز رو به حالت AutoLogon فعال یا غیر فعال ببرید.
به کلید زیر در رجیستری برید.

کد:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

مقدار AutoAdminLogon رو از نوع Reg_SZ ایجاد کنید.
داده: 1 در این مقدار به معنی فعال بودن خاصیت AutoLogon هست.
داده: 0 در این مقدار به معنی غیر فعال بودن خاصیت AutoLogon هست.

مقدار DefaultDomainName رو از نوع Reg_SZ ایجاد کنید. داده این مقدار باید اسم کامپیوترتون باشه (نام حوزه).

مقدار DefaultUserName رو از نوع Reg_SZ ایجاد کنید. داده این مقدار باید اسم کاربری باشه که قراره در وضعیت AutoLogon فعال, ویندوز به اون وارد بشه. اگر کاربر خود ادمین هست عبارت Administrator رو وارد کنید.

مقدار DefaultPassword رو از نوع Reg_SZ ایجاد کنید. داده این مقدار باید رمز همون کاربری باشه که قراره ویندوز بهش ورود اتوماتیک کنه. اگر کاربر رمز نداره چیزی در این مقدار ننویسید.

* توجه: فعال کردن امکان AutoLogon برای کاربرهایی که رمز عبور دارند هم ممکن هست. پس حسابی مراقب باشید. یعنی اگر کاربری رمز عبور داره و شما AutoLogon ویندوز رو روی اون کاربر فعال کنید, خوب ویندوز بعد از بالا اومدن بدون دریافت رمز عبور کاربر فوق وارد اکانت کاربریش می شه. و اگر به هر دلیلی به صفحه Welcome (یا درست تر اونکه بگم صفحه Login) برگردید, اینبار ویندوز برای ورود یه این اکانت کاربری ازتون رمز رو می خواد!
این رو از این جهت گفتم که ممکنه AutoLogon رو فعال کنید اما رمز عبور خودتون رو بعد از مدتی فراموش کنید. بعد که اتفاقی گذرتون به صفحه Login افتاد حسابی حالتون جا میاد. Tongue

در ضمن برنامه Tweak UI یک رابط کاربری سریع و ساده برای این کار محیا کرده.

یک راه دیگه برای اینکه مانع از حالت AutoLogon بشید, می تونید در زمان بالا اومدن سیستم کلید Shift رو پایین نگه دارید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۴:۰۸:۴۰، توسط Darg.)
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۳:۵۸:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : CRazYFULL, lord_viper, Loyal, Payman62, amirjan, mojtabamalaekeh, ajlajlajl, Di Di, sita_rampail, hamed_Arfaee
شفق آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
سلام میخام وارد ویندوز xpبشم وارد نمیشه این ارر رامیده راه حل چیهA problem is preventing windows from acuur ately checking the license for tish computer.error code0*80090006
۱۹-فروردین-۱۳۹۰, ۰۰:۳۹:۲۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فول بکاپ ویندوز و برنامه های درایو c aleas 2 2,464 ۰۷-آبان-۱۳۹۶, ۲۱:۲۴:۲۰
آخرین ارسال: salehjg
  بهترین ویندوز چی؟ aleas 11 16,165 ۲۵-آذر-۱۳۹۳, ۱۰:۱۴:۲۹
آخرین ارسال: lord_viper
  مشکل ۱۹ ساله ویندوز حل شد+windows imanas 0 2,376 ۰۱-آذر-۱۳۹۳, ۰۰:۰۲:۴۴
آخرین ارسال: imanas
  [سوال] راست کلید در ویندوز javaweb 1 3,345 ۱۸-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۱۳:۲۲
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مشکل با نرم افزار ها در ویندوز orange signal 10 10,444 ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۸:۴۲:۴۴
آخرین ارسال: orange signal
  چگونگی نصب ویندوز 7 orange signal 1 3,980 ۲۲-فروردین-۱۳۹۲, ۱۴:۲۰:۱۳
آخرین ارسال: omid_phoenix
  رفع مشکل ناپدید شدن و یا نشناختن درایو سی دی رام CD/DVD-Rom در ویندوز aKaReZa75 0 3,966 ۱۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۱:۳۷:۳۶
آخرین ارسال: aKaReZa75
  [سوال] تعویض ویندوز 7 tabatabaee14 1 2,637 ۱۴-دى-۱۳۹۱, ۱۸:۰۶:۵۳
آخرین ارسال: babyy
  فیلم آموزشی فعال Active کردن ویندوز XP Darg 30 48,243 ۰۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۵۵:۵۷
آخرین ارسال: vatanjob1
Question [سوال] ویندوز 7 روی logical که boot نمیشه. چیکار میشه کرد؟ Sadie 3 7,665 ۰۵-فروردین-۱۳۹۱, ۱۹:۵۹:۳۶
آخرین ارسال: lolohacko

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS