امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبدیل عکس سیاه و سفید به عکس رنگی
نویسنده پیام
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #34
RE: تبدیل عکس سیاه و سفید به عکس رنگی
راستی من توی نت گشتم نرمافزاری برای این کار پیدا نکردم. غیر از BlackMagic که ... خودتون تست کنید. کاملا دستیه.
شما هیچی سراغ ندارید؟
نه. مثل این که Gimp میکنه. و مثل این که لینوکسیه. کسی لینوکس داره تست کنه؟

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۵۴:۴۹، توسط ajlajlajl.)
۰۴-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۴۷:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mhasoft آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #35
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۵۴:۳۸)HoseinVig نوشته است:
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۲:۱۰:۳۱)ajlajlajl نوشته است: فکر نکنم بدون دخالت ادمیزاد بشه همچین کاری کرد چون چوت تصاویر Monochrome فقط یه رنگ دارن و شدت رنگ رو. بنابر این عملا نباید بشه که اطلاعات رنگی ازشون بیرون کشید. میشه Random هم رنگ تخصیص داد Biggrin .
به نظرم باشد یه ادمیزاد حداقل رنگ بخش های مختلف رو مشخص کنه ( که هنوزم خیلی سخته رنگی کردنش)
برای پیاده سازیش هم مطمئنا VB6 بدرد نمیخوره. از بین VB.NET و C#.NET هم من فکر کنم VB.NET بهتره.

البته غیر ممکن نداریم. اگه یه هوشی باشه که بتونه اشیائ رو تشخیص بده میشه. من راه دیگه ای به نظرم نمیرسه.

سلام علی آقا
این عکس های سیاه سفید کامل سیاه و سفید که نیست
تلویزیون سیاه و سفید و ببین بعضی جاهاش کمرنگه بعضی جاها پر رنگ تره...
من فکر کنم بشه با شدته سیاه بودن یه نسبتی بین رنگ ها و رنگ سیاه پیدا کرد . نظر شما چیه؟
آقا محمد ما مخلصیم ! حالت چطوره

سلام
خسته نباشید . برای من بطور اتفاقی این فروم پیدا کردم و یکی از شاخه های اصلی که من مدت هاست دارم روش کار میکنم همینه .
در اصل با نسبت گرفتن از رنگ سیاه و سفید که با استاندارد RGB از 0 تا 255 است نمی شود چنین کاری کرد .
اما این نیست که نشه چنین کاری کرد . اگر شما کمی به هوش مصنوعی مراجه کنید یک راه حل خوب به شما ارائه میده !
راه حل خوب : این را حل خوب هست ولی مشکل هم هست . چطور ؟ به این صورت که شما ابتدا باید تصویر را تشخیص بدید . یعنی اینکه این تصویر چیه؟
بعد به خصوصیات این تصویر که در یک بانک ذخیره کرده اید مراجه کنید و با در نظر گرفتن ابعاد و زوایای تصویر به رنگین کردن تصویر بپردازید .
البته این کار بخودی خود بسیار مشکله و نیاز به روابط پیچیده محاسباتی داره که من اینو بصورت خلاصه خدمتتون عرض کردم ، اگر جای مبهمی داشت بفرمیید تا خدمتتون بگم ....

با تشکر
***Mhasoft***
سلام
خسته نباشيد . من بطور اتفاقي اين فروم پيدا کردم و يکي از شاخه هاي اصلي که من مدت هاست دارم روش کار ميکنم همينه .
در اصل با نسبت گرفتن از رنگ سياه و سفيد که با استاندارد RGB از 0 تا 255 است نمي شود چنين کاري کرد .
اما اين نيست که نشه چنين کاري کرد . اگر شما کمي به هوش مصنوعي مراجه کنيد يک راه حل خوب به شما ارائه ميده !
راه حل خوب : اين را حل خوب هست ولي مشکل هم هست . چطور ؟ به اين صورت که شما ابتدا بايد تصوير را تشخيص بديد . يعني اينکه اين تصوير چيه؟
بعد به خصوصيات اين تصوير که در يک بانک ذخيره کرده ايد مراجه کنيد و با در نظر گرفتن ابعاد و زواياي تصوير به رنگين کردن تصوير بپردازيد .
البته اين کار بخودي خود بسيار مشکله و نياز به روابط پيچيده محاسباتي داره که من اينو بصورت خلاصه خدمتتون عرض کردم ، اگر جاي مبهمي داشت بفرماييد تا خدمتتون بگم ....

باتشکر
***Mhasoft***
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۳۵:۴۴، توسط mhasoft.)
۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۳۸
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #36
(۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۳۸)mhasoft نوشته است: راه حل خوب : اين را حل خوب هست ولي مشکل هم هست . چطور ؟ به اين صورت که شما ابتدا بايد تصوير را تشخيص بديد . يعني اينکه اين تصوير چيه؟
بعد به خصوصيات اين تصوير که در يک بانک ذخيره کرده ايد مراجه کنيد و با در نظر گرفتن ابعاد و زواياي تصوير به رنگين کردن تصوير بپردازيد .
البته اين کار بخودي خود بسيار مشکله و نياز به روابط پيچيده محاسباتي داره که من اينو بصورت خلاصه خدمتتون عرض کردم ، اگر جاي مبهمي داشت بفرماييد تا خدمتتون بگم ....

باتشکر
***Mhasoft***

سلام. شرمنده که چند تریلیارد سال بعد جواب میدم. رهگذری داشتم رد میشدم ... Biggrin
تا اونجایی که بنده از اوضاع هوش مصنوعی و پردازش تصویر خبر دارم فوقش صورت آدمو تشخیص میده ( اونم به شرط ها و شروط ها ). یا اجسام رو. چه برسه به این که بخواد مثلا برگهای یه درخت رو تشخیص بده یا یه قلم روی میز (با میزش Biggrin ). یا یه پیرهن. یا یه ادمیزاد درسته (با لباساش و بخش های خارج از لباسش). همه اینا رو هم که بتونه تشخیص بده قلمه میتونه هر رنگی داشته باشه ( میزش هم همینطور. مثلا میز کامپیوتر من سبزه. یکی قهوه ای، یکی آبی کمرنگ و...). یا شاید ادمیزادش سرخ پوست بود :d . البته میدونم خیلی از اینایی که گفتم رو میشه با پیشفرض گرفتن درستش کرد ولی هنوزم (فکر کنم) این روشی که گفتین چیزی نیست که با دانش فعلی به صرفه باشه ( یا حتی ممکن ).
هنوزم فکر کنم با یه بخش بندی کردن تصویر و همون تصویر نمونه بشه ( نسبتاً )راحت رنگیش کرد.

میزان رای دشمن است!
۱۰-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig
vbvbvbvb آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #37
سلام
من یه کد ویژوال بیسیک میخوام که عکس رنگی رو به سیاه و سفید تبدیل کن.
کسی میتونه واسم سورس رو ایمیل کنه ممنون میشم.
reza.as@mtnirancell.ir
۲۸-تير-۱۳۹۰, ۱۳:۱۵:۰۵
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #38
اگه سورس دات نت میخواید، دقت کنید یه دکمه تو برنامه همین کارو میکنه.

میزان رای دشمن است!
۲۸-تير-۱۳۹۰, ۱۹:۰۶:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تبدیل فایل های Word به تصویر (JPG) Di Di 11 90,929 ۰۸-بهمن-۱۳۹۳, ۰۳:۵۱:۳۰
آخرین ارسال: NO DONGLE
  [آموزشی] PDFها و فایل های آموزشی برای تبدیل فوریه و wavelet (موجک ها) salehjg 0 4,708 ۱۴-آذر-۱۳۹۳, ۰۲:۳۶:۴۰
آخرین ارسال: salehjg
  راهنمایی در مورد الگوریتم تبدیل عبارت infix به prefix rebin ganjali 14 32,640 ۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۲۶:۳۴
آخرین ارسال: megatron
Question تبدیل کد اسکی به یونیکد The.Ghost 1 4,938 ۱۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۰:۵۲:۲۰
آخرین ارسال: lord_viper
  الگوریتم تبدیل infixبه prefix با استفاده از پشته hamed_Arfaee 2 4,468 ۲۶-آبان-۱۳۸۸, ۱۸:۱۲:۴۴
آخرین ارسال: hamed_Arfaee

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS