امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تيم هك نويسي!
نویسنده پیام
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #23
RE: تيم هك نويسي!
(۲۸-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۱۱:۲۵)IISecurity.C نوشته است: با سلام
شرمنده که دیر تو بحث وارد شدم میخواستم چند تایی نظر بشنوم بعدش یه نظر کلی بگم
توی مدیریت گروه تجربه خوبی دارم و سعی میکنم تجربه هام رو share کنم . ببینید پیشرفت + اموزش با هم اخت هستند یعنی شما سورس رو میزاری اگه نحوه عملکردش هم بتونی بزاری هم هم تیمیت یاد میگیره هم استفاده میکنه ازش و هم فکرش باز میشه و اون وقته که تو هم سود میکنی . مسئله بعدی اینه که باید روی زبان واحد (یا وی بی یا دلفی) باید کار کرد تا به نتیجه رسید . البته همونطوری که میدونین فکر ساخت ابزار و نحوه عملکرد اون اصلی ترین شرط ایجاد project هست که من تا حدودی میتونم طرح بدم .البته با یه برنامه کوچیک شروع بشه بهتره مثلا y pass sender حالا چیکار کنیم ؟:
طرح : yahoo password sender
بخش های کاری:
1.ایجاد محیطی برای گذشاتن سورس
2.بررسی راههای مختلف ارسال :pm email ftp ...
3.تلاش برای یافتن راههای مخفی نگهداشتن
4.فرار از انتی ویروس
5.سیستم عامل های مختلف
6.نتیجه کار
خوب اول حتما باید روی زبان به توافق برسیم که اگه دوستان تمایل داشته باشند نظر سنجی ایجاد میشه البته اگه نتونیم به توافق برسیم به مشکل بر میخوریم
چرا از کار کوچیک شروع کنیم ؟ چون نتیجه زود بگیریم و بریم دنبال کارهای بزرگ تر با تشویق شدن و روحیه بالا از همین کار گروهی کوچیک
البته من شدیدا با راه اندازی سایت مخالفم چون در نهایت از اینجا جدا میشیم ولی مدیران میتونین یه زیر انجمن با پسورد (تو vbulletin که امکان پذیره) درست کنند و پسورد رو به فعالان بدن. که یواش یواش بشه جلو رفت
حالا هر کی نظری داره بگه که اگه موافق زیاد بود بریم سر اولین شرط نظرتون رو راجب زبان واحد یا جدا هم بگین

سلام
نظر شخصی بنده و اهداف من
دزدیدن ایدی و یا ویروس و کرم واسه من نوشتنش کاری نداره
اول که اه ناله مردم پشت سرته من خودم ایدیمو یاهو گرفت حاضرم یه وب سایت 2 تا وبلاگ بدم تا ایدیمو بگیرم.
پسوورد دزدیدن یاهو واسه چند تا اد لیست کار بیهوده ای هست
اگر 'IISecurity.C' یادتون باشه گفتم هک شدم واقعا اعصابم خورد بود دوست 1 سالم به روش مهندس اجتماعی هکم کرد اما من بهش بگم به روش خیانت....
خودتون گفتید امنیت دوست رفیق نمیشناسه دارم یه کیلاگر مینیویسم که رو irc هم کاربرد داشه باشه بتونم پسوورد کانالهای irc بزنم.
ایا همتون میگید کیلاگر ساختن اسونه کیلاگری واسه من بنبویسید تو ویندوز 7 کار کنه !!!!
ویروسی بنیویسید که virtual pc را دور بزنه !!!!
ویروسی بنویسید که ویندوز 7 از کار بندازه !!!!

نگاه اینجا کنید فقط پسووردمو حذف میکنم
کد:
***Barname Jasose Dar Saat  20:25:27      Va Dar Tarekh               2008/07/17    Shoroh Be Sabt Kiledha Karde Hast****
################User Name And Password And Number#####################

Next
csrss - Microsoft Visual Basic [run] - [csrss  (Code)]
Next
sasasaaswswswswsala
User Name = amin0072009
Password  =
Tel Number=

################ User Name Windows ####################################
PCV
################Ip Information Windows#################################
2   IP addresses found on your PC !!
----------------------------------------
IP address                   : 192.168.1.11
IP Subnetmask            : 255.255.255.0
BroadCast IP address  : 1.0.0.0
IP address                   : 127.0.0.1
IP Subnetmask            : 255.0.0.0
BroadCast IP address  : 1.0.0.0

################Windows information####################################
Windows XP

Next
csrss - Microsoft Visual Basic [run] - [csrss  (Code)]
Next
فکر این کرم ویروس چیزهای سر کاری نباشید
کیلاگری میخوام بنویسم که ارشیو یاهو سند کنه و خودش اتوماتیک عکسهای که با گوشی موبایل گرفته میشه پیدا کنه و سند کنه
حتا تو فکرم طرف صدا هایی که با موبایلش ضبط کرده پیدا بشه و اتوماتیک سند بشه
نه اینکه برم پسوورد یاهو مسنجر بزنم
این چیزهایی که گفتم اره میشه سندش کرد من یه بار اسم هک یاهو را نوشتم سریع 3 تا ادم گفتن تو خیالی هستی
من به حرف کسی گوش نمکینم و واسه خودم مهم نیست فقط یه اینترنت ماهواره ای لازم دارم که با دی وی بی جورش میکنم یه برنامه هم دارم مینیویسم که بماند چطوری میخوام واسه تمام یوزهای یاهو ایمیل بفرستم.
گفتن یاهو مجهز به انتی ویروسه اون انتی ویروس نیست خودش ویروسه انتی ویروس نورتون :-))
متاسفانه فکر تو سرم زیاد دارم اما یه کم فکر میکنم پشت سرم درد میگیره یه وقتش همه اینکارهایی که گفتم میکنم.
یه روز یه نفر گفت deep freeze از کار میندازم گفتم شما استاد ما هستی و تجربه شما بسیاز زیاده اما من گفتم نمیتونی ببخشید دروغ میگی حدود 15 دقیق شد نوشتش هر کاری کردم حتا راهنمایی نکرد گفت میدونم اگر بگم میری چکار میکنی !!!!
من هیچ وقت هیچ کسیو دست کم نمیگیرم و به فکرهای همه احترام میزارم یکی از دوستان ایران ویج که دوست من بود و به تمام ایده ها هم احترام میزاشتیم یه ویروس جالبی نوشت.
با یه تایمر چند تا خط کاری میکرد که ویندوز شوت بشه و حتا تو safe mode اجرا نشه ایشون حدود 3 ماه کارش انالیز ویروس بود شاید بیشتر بود تا جایی که میدونم فکرهامون گذاشتیم رو هم موفق شدیم و هر چی که دوست داشتیم نوشتیم....
الا من یه سوال میپرسم از همگی و میفهمم طرف چکارست و میخواد چکار کنه !!!!
من میخوام کیلاگری بنویسم که اتومات عکس های شخصی را پیدا کنه و صداهای که با موبایلش ضبط کرده را بصورت اتوماتیک و بصورت هوشمند سند کنه تو ایمیلم
کیا میگن من میتونم همچین کاری کنم؟
و که کسانی میگن من نمیتونم رویایی شدم؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۵۰:۲۵، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۲۸-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۴۸:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : VisualBasic6Love
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #24
(۲۷-تير-۱۳۸۸, ۱۵:۳۷:۴۶)lord_viper نوشته است: من یه engine واسه انتی ساختم که به صورت هیوریستیک کار میکنه(ساده نه حرفه ای) ولی برای تجربه خوبه و نمیشه به دید مادی بهش نگاه کرد

تیمهای حرفهای بخش تحقیق دارن که در اصل موتور تیم هست
نوشتن ویروس تروجان کیلاگر خیلی ساده هست یه اموزش میگیری و از روش می سازی
ولی
روشهای مخفی سازی
روشهای undetect کردن
روشهای ماندگاری
روشهای تکثیر
اینها چیزهایی هست که ادمهای حرفه ای رو از جوجه ویروس نویسها متمایز میکنه

قربون آدم چیز فهم به هر حال بزاری ببینیم خوبه

گر نیک و بد نزد خدا یکسان بدی در ابتلا --با جبرئیل ماه رو ابلیس هم سیماستی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۵۶:۱۳، توسط Scorpion.)
۲۸-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۵۳:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #25
پخش رو اینترنت و شبکه کسی بلره بسم ...

گر نیک و بد نزد خدا یکسان بدی در ابتلا --با جبرئیل ماه رو ابلیس هم سیماستی
۲۸-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۵۴:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
VisualBasic6Love آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 250
( 382 تشکر در 92 ارسال )
ارسال: #26
سلام دوستان
ميبينم كه بحث داغ شده!!!
به نظر من بحث ديگه بي فايده است ما ديگه بايد كار رو بطر جدي شروع كنيم با بحث كردن كاري از پيش نميبريم!
دوست من amintatu1990 شما هم ايده هاي بسيار خوبي داري و همه هم قابل نوشتن هست در ضمن اين برنامه اي كه گفتي فكر نميكنم چيز مشكلي باشه اگه بخوايم به صورت حرفه اي بنويسيمش ميشه چيزي مثل اين كه مثلا در سيستم شخص فقط عكسهايي كه از چهره انسان هست رو پيدا كنه!!! يا صداهايي كه فركانس خاصي داره رو پيدا كنه!!! تازه اينها كه چيزي نيست شما با وي بي 6 ميتونيد از اين خفن ترهاش رو هم بنويسيد!!!
فقط و فقط بايد كار و تلاش كرد اول بايد ايده تو ذهن بياد و بعد ايده رو با مهارت برنامه نويسي به صورت خلاقانه تركيب كرد تا برنامه نهايي بشه مثلا اين كه شما گفتي در رابطه با عكس بود ولي ميشه پيشرفته ترش كرد و روي فيلم و كليپ ها هم پياده اش كرد!!! مثلا برنامه در سيستم شخص دنبال كليپهايي بگرده كه در اون كليپ يك تصوير مثلا گل يا هر چيز ديگه باشه اين طور برنامه ها اصلا غير ممكن نيست اگر هر كسي گفت كه غير ممكنه از قدرت وي بي بي خبره!!!
من قبلا فكرهايي به ذهنم خطور ميكرد كه اگه تا حالا بعضيهاشون رو انجام داده بودم الان نصف ملت شاخ درمياوردن!!!
البته من در حد كمتر از متوسط به زبان وي بي 6 تسلط دارم يعني من يك آدم حرفه اي نيستم كه فكر كنيد خيلي واردم نه اصلا اين طور نيست!
مثلا من قبلا در اين فكر بودم كه برنامه اي بنويسيم كه اين برنامه در تمام فعال باشه و هر آيدي كه لاگين ميكنه به سيستمش نفوذ كنه و مثلا اگه سيستم يه فردي آلوده شد وقتي چند روز بعد به يكي از روم هاي ياهو رفت كل اون روم رو هم آلوده كنه و حتي پيشرفته تر اينكه كسي كه آلوده شده در مرورگرش آدرس يه وبلاگ يا يه سايت رو وارد كرد برنامه اون سايت رو آناليز كنه و در صورت امكان يه نسخه از خودش به صورت كاملا سري در پشت اون سايت بارگذاري بشه كه هر كسي به اون سايت رفت آلوده بشه!!! ميدونيد اگه چنين ويروسي رو بتونيم با كمك هم ديگه بنويسيم در عرض 10 روز چقدر سيستم آلوده ميشه؟
البته لازمه بگم كه اين پروژه اصلا خيالي نيست بلكه شدنيه و ميشه پيشرفته ترش رو هم نوشت!!!
الان همتون پيش خوتون ميگيد اين يارو حتما ديوونه است اين چرت و پرت ها ديگه چيه ميگه!!!
اصلا واسه من مهم نيست كه شما چطور فكر ميكنيد چون بيشترتون پروژه هايي رو انجام داديد كه نمونش بوده (خودمم يكيش!) اگه شما اعتقاد كافي در دنياي برنامه نويسي داشته باشيد ميتونيد روياهاتون رو عملي كنيد!!!
من خودم ميخواستم يه برنامه بنويسم در زمينه ي كسب درآمد كه شما در عرض 30 روز يه ميلياردر به حساب ميومديد ولي متاسفانه من از دانش كافي برخوردار نبودم يعني الان هم ايده اش رو دارم كه اگه چند نفر حرفه اي پيدا بشه ميشه اننجامش داد!!!
ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم. (در ضمن اگه كسي مايله كار رو به صورت جدي شروع كنيم!)

حقیقت چیز دیگریست!
جور دیگر باید نگریست!

۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۲۴:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #27
سلام
فکرکردم تمام حرفهای بالا را که زدی میتونم بنویسم مثلا طرف الوده بشه به ویروس وقتی رفت تو روم پی ام بده اما خودش که خر نیست میفهمه که سیستمش ویروسی هست.
کسب درامده به این راحتیها نیست با ست کرن .... میشه کارهایی انجام داد البته تو ایران راحت تره
پیدا کرردن صداهای شخصی ضبط شده نیاز به فرکانس نداره اخه چند تا راه ساده وجود داره
همیشه واسه رویاهات ارزش قائل باش کسی که میخواد مسخره کنه بنظر من اصلا نباید مطلبو بخونه و .... بگه
واسه هر رویایی باید تلاش کرد زحمت کشید صبح تا شب پشت کامپیوتر بود و خلاصه باید وقت بزاری
اینکه بشینی یک نفر دیگه کمکت کنه فکر نکنم انچنان کمکی کنند نسبت به تجربه 1 سالم باید خودت تلاش کنی و موفق بشی
برو برنامه نویستو قوی کن همه کاری خواهی کرد ولی یادت نره باید تلاش کرد
موفق باشی

۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۳۶:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
BAHMANNN آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 30
( 10 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #28
سلام به تمام انسان های کره زمین

ببخشید شاید سخن بنده ناراحت کننده باشد

ولی کیلاگر نوشتن فکر خوبی نیست

دلیل سخنم : آخه عزیز دل من حالا فکر کن من همین الان یک عدد سورس پابلیک کنم اینجا فکر می کنی تا چند روز جواب بده؟؟؟ وقتی می گوییم گروه یعنی باید به تمام افراد تغدیم کنیم دیگه درسته؟ خوب همه می خواهند استفاده کنند

بعد از گذشت زمان 2 روز تمام آنتی ویروس ها سرور را 3 سوت گیرا می شوند

متسفانه بیشتر انسان هایی که من در کره زمین دیدم فکر اول هستند فکر آخر نیستند

همین دیروز یکی از دوستان به بنده گفت یک کاری کن سرورت بعد از عوض کردن ویندوز هم کار کنه خوب این هم یک نمونه که فکر آخر ماجرا نیست فقط فکر اول ماجرا هست من هیچ وقت این کار را برای خودمم نمی کنم چراشم که مشخص هست

خوب حتما می خوای بگی undetect (غیر قابل شناسایی) می کنیم؟ خوب تا چند بار ؟

اینجوری هر یک نفر باید یک مودل سورس بنویسد که اگه اینجوریه هرکی برای خودش می نویسه دیگه

ولی با تمام فکر های مغز شما موافق هستم هر چی در فکر شما سپری می شود را اینجا بیان کنید

خیلی خوشم آمد

نظر دوستی در رابطه با آنتی ویروس جالب بود

و در رابطه با نظراتamintatu1990 = بنده شما را خیلی وقت هست زیر نظر دارم تمام مشکلات شما را در 2 روز می توانم حل کنم با آیدی بنده تماس بگیر Soltan_Bahman

اینجور هم که بنده متوجه شدم غرور زیاد داری اگه با یاهو لج کردی به این ایمیل بزن Bahmantnt@gmail.com

ولی اون حرفت که گفتی کیلاگری بسازید که در ویندوز 7 کار کنه برای من عجیب بود چون کیلاگر بنده این کار را می کند

حتما یک سر هم به سایت بنده بزن

ولی در آخر نظر خودمم می گوییم

نرم افزار چت بسازیم یعنی از 0 تا آخر کار خودمان باشد (که خود شما عزیزان هم می دانید که در لیست بهترین کار های گروهی می باشد)

خوب اگر موافق بودین که بسم الله اگر هم موافق نباشین به هر حال به تنهایی ادامه می دهم

و دوستان در اولین کار نقد و برسی مهم هست

زود سورس نگذارید

اول روش های فکری رو بگید و بعد شروع برای ساخت

مثال : به چت روم سریال هارد اضافه کنیم که در صورت استفاده نا درست از فلان سریال برنامه را برای آن سریال ببندیم و روش های برای کرک نشدن

که مثلا برای فکر های اول به کسانی که کار با کرکینگ وارد هستند باید عضو گروه شوند و دوم کسانی که در برنامه نویسیه وب آشنا هستند

خلاصه منظور من این است که با تحقیق برسی و هماهنگی کامل

فعلا یا علی
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۰۴:۲۷:۳۱
Salivan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 974
( 863 تشکر در 208 ارسال )
ارسال: #29
من با برنامه های این چنینیه زیادی کار کردم!
احساس می کنم یه مقداری زیادی برنامه رو شلوغ کردین!
مثلا فرستادن پسورد های وبلاگ ها! خوب یک تیکه کلی میتونست باشه!
قضیه کپی پیست هم فکر می کنم با کلیب برد این کارو کردین!
و همچین کاره جدیدی نیست!!!!
+
این قضیه که هرچی صفحه اصلی شلوغ باشه کاره برنامه بهتره ماله اوناییه که تازه اومدن تو این راه!
کسایی که حرفه ای کار می کنن به این چیز ها توجه نمی کنن!
+
انقدری که وقت گذاشتین و تعریف کردین
انقدر روی گرافیک برنامه کار نکردین!!!
حداقل BackStyle لیبل هاتون رو Transparent می کردین!
که حرفه ای تر به نظر بیاد!

۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۰۸:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, VisualBasic6Love
VisualBasic6Love آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 382 تشکر در 92 ارسال )
ارسال: #30
سلام دوستان
دوست من amintatu1990 اون ويروسي كه گفتي يعني چي؟ يعني واسه آلوده كردن پي ام بفرسته!
اصلا لازم به اين كار نيست شما ميتونيد با چند روش تقريبا ساده كل روم رو بدون فرستادن پي ام و از اين جور بچه بازيا آلوده كنيد (البته آيدي هاي توي روم رو گفتم) اين طوزي در عرض چند روز هزاران سيستم آلوده ميشه براي اهداف بعدي! من يك پيشنهاد اساسي واسه همه دارم اونم اين كه قبل از نوشتن برنامه هاي هك اول تئوريهاي هك بدون نرم افزار رو ياد بگيريد بعد با خلاقيت برنامه رو بنويسيد چون خيلي مهمه!
درباره كسب درآمد گفتم كه اگه خواستي ميتونيم با هم همكاري داشته باشيم اگه هم هر كس ديگه خواست ميتونيم با هم همكاري داشته باشيم فكرامون رو روهم بريزيم تا به يك نتيجه ي درست و حسابي برسيم!
با بقيه ي حرفات هم موافقم
در مورد اجراي كيلاگر در ويندوز 7 بستگي داره كه از خود ويندوز بخوايد استفاده كنيد يا يه روش اساسي واسه اجرا بنويسيد كه روش دوم واقعا مشكله و بايد يك فرد حرفه اي باشي ولي چون مايكروسافت شركت باحاليه ميشه به چند روش ساده تر برنامه ها رو توش اجرا كرد البته الان نه موقعي كه نسخه اصلي اومد و مورد بررسي قرار گرفت!!!
در مورد آيديت اطلاعاتش رو بهم بده شايد تونستم كاري كنم برات! البته هر طور كه خودت صلاح ميدوني
در مورد اون كيلاگري كه معرفي كردي كيلاگر خوب و متوسطيه ولي با توجه به قيمتش و خود برنامه اصلا نميصرفه البته اميداوارم ناراحت نشي ولي ميشه اين برنامه رو نوشت و با قيمت 5000 تومان فروخت البته الان هر كيلاگري كه در جهان هست حتي بهترينش در حد متوسط هستند!!!
دوست عزيز BAHMANNN حرفهاي شما هم خوب بود ولي اين كه گفتي سورسها رو ديگران داشته باشند و سرور سه سوت با آنتي شناخته بشه! در پروژه هاي اصلي و تقريبا بزرگ ديگه اينطوري نيست كه يه انجمن خصوصي ساخته بشه كه بلكه بايد يك مكان واقعي باشه و اون جاست كه ديگه ميشه يه كارهايي كرد!!!
البته ما چون قصد كارهاي بزرگ رو نداريم فقط در حد انجمن خصوصي فعاليت خواهيم كرد
در ضمن اين نكته رو هم بگم كه در اين گروه به افرادي با زبانهاي مختلف نيازه چون اگه بخوايم كار قدرتمندي ارائه بديم فقط با يك زبان مثل وي بي 6 نميشه و بايد زبانهاي ديگه هم باشه مثلا 10 نفر وي بي 6 و 5 نفر زبان سي پلاس پلاس و چند نفر هم زبانهاي تحت وب بلد باشند تازه از هر زبان در تخصص هاي مختلف مثلا يك نفر در زبان وي بي 6 در زمينه ي برنامه نويسي شبكه و زمينه هاي ديگه اينطوري ميشه گفت پروژه ي قدرتمند!
ما به يك يا چند نفر مدير قدرتمند و توانا هم نياز داريم و همين طور هر تعداد افراد با هر سطح تخصص چون فقط تخصص لازم نيست!
من نظرم رو گفتم الان ديگه هر چقدر بحث ادامه پيدا كنه به جايي نميرسيم بلكه به صورت رسمي بايد كار رو شروع كرد كساني كه توانش رو دارند يك جاي مناسب براي اين كار ايجاد كنند.

حقیقت چیز دیگریست!
جور دیگر باید نگریست!

۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۱۳:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #31
(قسمت دوم Worm Floppy New Virus هست با کلمه ورم آشنا هستید این روش فایل سرور رو در فلاپی قربانی کپی می کند از این طریق خودش رو پخش می کند)
جمله شک بر انگیزیه !!!!!

۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۲۶:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Salivan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 974
( 863 تشکر در 208 ارسال )
ارسال: #32
امین جان!
این کجاش شک بر انگیزه!

خوب خودش رو اتوران می کنه داخل فلاپی دیگه!

چیزه جدیدی نیست!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۴۴:۴۸، توسط Salivan.)
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۴۴:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
VisualBasic6Love آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 382 تشکر در 92 ارسال )
ارسال: #33
(۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۲۶:۱۳)amintatu1990 نوشته است: (قسمت دوم Worm Floppy New Virus هست با کلمه ورم آشنا هستید این روش فایل سرور رو در فلاپی قربانی کپی می کند از این طریق خودش رو پخش می کند)
جمله شک بر انگیزیه !!!!!
من منظورت رو متوجه نشدم يعني ميخواي بگي كار شاخيه!!! (نكنه داري شوخي ميكني!)

حقیقت چیز دیگریست!
جور دیگر باید نگریست!

۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۴۸:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS