(۲۸-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۱۱:۲۵)IISecurity.C نوشته است: با سلام
شرمنده که دیر تو بحث وارد شدم میخواستم چند تایی نظر بشنوم بعدش یه نظر کلی بگم
توی مدیریت گروه تجربه خوبی دارم و سعی میکنم تجربه هام رو share کنم . ببینید پیشرفت + اموزش با هم اخت هستند یعنی شما سورس رو میزاری اگه نحوه عملکردش هم بتونی بزاری هم هم تیمیت یاد میگیره هم استفاده میکنه ازش و هم فکرش باز میشه و اون وقته که تو هم سود میکنی . مسئله بعدی اینه که باید روی زبان واحد (یا وی بی یا دلفی) باید کار کرد تا به نتیجه رسید . البته همونطوری که میدونین فکر ساخت ابزار و نحوه عملکرد اون اصلی ترین شرط ایجاد project هست که من تا حدودی میتونم طرح بدم .البته با یه برنامه کوچیک شروع بشه بهتره مثلا y pass sender حالا چیکار کنیم ؟:
طرح : yahoo password sender
بخش های کاری:
1.ایجاد محیطی برای گذشاتن سورس
2.بررسی راههای مختلف ارسال :pm email ftp ...
3.تلاش برای یافتن راههای مخفی نگهداشتن
4.فرار از انتی ویروس
5.سیستم عامل های مختلف
6.نتیجه کار
خوب اول حتما باید روی زبان به توافق برسیم که اگه دوستان تمایل داشته باشند نظر سنجی ایجاد میشه البته اگه نتونیم به توافق برسیم به مشکل بر میخوریم
چرا از کار کوچیک شروع کنیم ؟ چون نتیجه زود بگیریم و بریم دنبال کارهای بزرگ تر با تشویق شدن و روحیه بالا از همین کار گروهی کوچیک
البته من شدیدا با راه اندازی سایت مخالفم چون در نهایت از اینجا جدا میشیم ولی مدیران میتونین یه زیر انجمن با پسورد (تو vbulletin که امکان پذیره) درست کنند و پسورد رو به فعالان بدن. که یواش یواش بشه جلو رفت
حالا هر کی نظری داره بگه که اگه موافق زیاد بود بریم سر اولین شرط نظرتون رو راجب زبان واحد یا جدا هم بگین
سلام
نظر شخصی بنده و اهداف من
دزدیدن ایدی و یا ویروس و کرم واسه من نوشتنش کاری نداره
اول که اه ناله مردم پشت سرته من خودم ایدیمو یاهو گرفت حاضرم یه وب سایت 2 تا وبلاگ بدم تا ایدیمو بگیرم.
پسوورد دزدیدن یاهو واسه چند تا اد لیست کار بیهوده ای هست
اگر 'IISecurity.C' یادتون باشه گفتم هک شدم واقعا اعصابم خورد بود دوست 1 سالم به روش مهندس اجتماعی هکم کرد اما من بهش بگم به روش خیانت....
خودتون گفتید امنیت دوست رفیق نمیشناسه دارم یه کیلاگر مینیویسم که رو irc هم کاربرد داشه باشه بتونم پسوورد کانالهای irc بزنم.
ایا همتون میگید کیلاگر ساختن اسونه کیلاگری واسه من بنبویسید تو ویندوز 7 کار کنه !!!!
ویروسی بنیویسید که virtual pc را دور بزنه !!!!
ویروسی بنویسید که ویندوز 7 از کار بندازه !!!!
نگاه اینجا کنید فقط پسووردمو حذف میکنم
کد:
***Barname Jasose Dar Saat 20:25:27 Va Dar Tarekh 2008/07/17 Shoroh Be Sabt Kiledha Karde Hast****
################User Name And Password And Number#####################
Next
csrss - Microsoft Visual Basic [run] - [csrss (Code)]
Next
sasasaaswswswswsala
User Name = amin0072009
Password =
Tel Number=
################ User Name Windows ####################################
PCV
################Ip Information Windows#################################
2 IP addresses found on your PC !!
----------------------------------------
IP address : 192.168.1.11
IP Subnetmask : 255.255.255.0
BroadCast IP address : 1.0.0.0
IP address : 127.0.0.1
IP Subnetmask : 255.0.0.0
BroadCast IP address : 1.0.0.0
################Windows information####################################
Windows XP
Next
csrss - Microsoft Visual Basic [run] - [csrss (Code)]
Next
فکر این کرم ویروس چیزهای سر کاری نباشید
کیلاگری میخوام بنویسم که ارشیو یاهو سند کنه و خودش اتوماتیک عکسهای که با گوشی موبایل گرفته میشه پیدا کنه و سند کنه
حتا تو فکرم طرف صدا هایی که با موبایلش ضبط کرده پیدا بشه و اتوماتیک سند بشه
نه اینکه برم پسوورد یاهو مسنجر بزنم
این چیزهایی که گفتم اره میشه سندش کرد من یه بار اسم هک یاهو را نوشتم سریع 3 تا ادم گفتن تو خیالی هستی
من به حرف کسی گوش نمکینم و واسه خودم مهم نیست فقط یه اینترنت ماهواره ای لازم دارم که با دی وی بی جورش میکنم یه برنامه هم دارم مینیویسم که بماند چطوری میخوام واسه تمام یوزهای یاهو ایمیل بفرستم.
گفتن یاهو مجهز به انتی ویروسه اون انتی ویروس نیست خودش ویروسه انتی ویروس نورتون :-))
متاسفانه فکر تو سرم زیاد دارم اما یه کم فکر میکنم پشت سرم درد میگیره یه وقتش همه اینکارهایی که گفتم میکنم.
یه روز یه نفر گفت deep freeze از کار میندازم گفتم شما استاد ما هستی و تجربه شما بسیاز زیاده اما من گفتم نمیتونی ببخشید دروغ میگی حدود 15 دقیق شد نوشتش هر کاری کردم حتا راهنمایی نکرد گفت میدونم اگر بگم میری چکار میکنی !!!!
من هیچ وقت هیچ کسیو دست کم نمیگیرم و به فکرهای همه احترام میزارم یکی از دوستان ایران ویج که دوست من بود و به تمام ایده ها هم احترام میزاشتیم یه ویروس جالبی نوشت.
با یه تایمر چند تا خط کاری میکرد که ویندوز شوت بشه و حتا تو safe mode اجرا نشه ایشون حدود 3 ماه کارش انالیز ویروس بود شاید بیشتر بود تا جایی که میدونم فکرهامون گذاشتیم رو هم موفق شدیم و هر چی که دوست داشتیم نوشتیم....
الا من یه سوال میپرسم از همگی و میفهمم طرف چکارست و میخواد چکار کنه !!!!
من میخوام کیلاگری بنویسم که اتومات عکس های شخصی را پیدا کنه و صداهای که با موبایلش ضبط کرده را بصورت اتوماتیک و بصورت هوشمند سند کنه تو ایمیلم
کیا میگن من میتونم همچین کاری کنم؟
و که کسانی میگن من نمیتونم رویایی شدم؟