امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راجه به Installerها به كمك احتيلج دارم! جواب ميديد؟؟
نویسنده پیام
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 90

تشکرها : 1
( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #1
راجه به Installerها به كمك احتيلج دارم! جواب ميديد؟؟
سلام!
من يه برنامه نوشتم تموم شده. مي خوام براش يه برنامه نصب درست كنم. يكي بهم برنامه اي
كه توي شاخه ويژوال استوديو هست (بعد از نصب ويژوال استوديو) معرفي كرد.
يعني اينجا:
Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard

اسم برنامه هم اينه: PDCMDLN
اما يه جوريه. كار كردم باهاش سخته. امكاناتشم كمه. يه برنامه نصب باهاش ساختم ايراد عجيبي ميگيره كه نتونستم رفع كنم. خلاصه باهاش حال نمي كنم. شما برنامه Installer
باحال سراغ داريد؟
اگه داريد معرفي كنيد! خيلي لازم دارم!
ممنونم!
۰۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۱۲:۴۶
alishayei آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2
inno setup
من از برنامه inno setup كه اپن سورس هم هست استفاده مي كنم .
البته كار با خود اين برنامه سخته چون فقط كدنويسي داره . اما يه ابزار گرافيكي به اسم istool هست كه از همون كامپايلر استفاده مي كنه اما بصورت گرافيكي .
وقتي برنامه رو ديدي مي فهمي كه خيلي از برنامه هاي نصب با همين برنامه نوشته شدن

اينم سايتها :
innosetup.com
istool.org
۰۳-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۳۲:۰۶
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #3

سلام!
ببخشيد درست متوجه نشدم. يعني اين يه برنامس براي ساختن برنامه ستاپ كه حالت ويزارد
نيست و بايد با كد نويسي باهاش برنامه نصب ساخت؟ كد مخصوص خودش رو داره؟

ممنونم!
۰۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۱:۰۸:۲۸
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #4

سلام عزيز
من قبلا از MIcrosoft Installer 1.1 استفاده ميكردم و خيلي هم خوب بود ولي امكاناتش كم بود و يسري ايراد داشت مثلا اكه تعداد فايلهاي برنامه بيشتر ار 7000 بود هنگ ميكرد . شرتكات هاي بدي هم ميساخت ولي در كل عالي بود . جديدا از Wise package studio 5.6 استفاده ميكنم كه ديگه همونه كه هميشه ميخاستم . قدرتش عاليه فقط 77 mb حجمشه . ولي از هر نظر عاليه .
۰۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۵۲:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alishayei آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #5

بله درسته .
البته راهنماي قوي اي داره و همچنين كدنويسيش شباهت بسيار زيادي به پاسكال داره .
اما با اون ابزار گرافيكي كه گفتم ديگه اصلا احتياج به كدنويسي نيست .
ولي اگه مي خواي از قدرت بسيار زياد اين برنامه مانند استفاده از توابع dll ها استفاده كني ،بايد كدنويسي كني .
۰۴-خرداد-۱۳۸۴, ۱۹:۲۰:۴۶
Alirezagoodarzi آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #6

من با دوست Inno Setup کارمون موافقم که بسیار برنامه خوبیه و از امکانات ساده تا خیلی پیشرفته را پشتیبانی میکنه.
برنامه نویسی آن هم اصلا پیچیده نیست با یک ساعت ور رفتن اولین Setup را راحت ميسازيد.
در كل برنامه نويسهاي ديگه دنيا هم بيشتر Inno Setup را پیشنهاد میکنن.
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۹:۴۲:۰۸
ARRN_Magic-Systems آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 0
( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #7

با سلام
ببینید دوستان برای ساخت برنامه نصب با خود وی بی دی اداین ها و از طریق ویزاردPackage and Development wizard
میشه برای پروژه یه برنامه نصب خیلی جمع و جور ساخت با توجه به اینکه سورسش همراه وی بی هستش میشه تا حدودی سفارشیش کرد و مایکروسافت هم توسایتهاش کیت های خیلی زیادی واسه کامل کردنش داره البته درجمع استفاده ازش اصلا حرفه ای نیست و خیلی خوب میتونه آدم رو ضایع کنه!! آخه اینکه برنامه رو ببری رو سیستم طرف و درست نصب نشه خیلی ستمه ÷س اونو کلا بی خیال.

و اما بدون شک دوستان حرفه ای ترین کاملترین وقویترین نرم افزار ساخت پکیج بدون شک نرم افزارInstallShield
در مورد حرفه ای بودنش باید بگم که اگه کمی دقت کرده باشین معروفترین شرکتهای نرم افزاری دنیا محصولاتشون رو با اون پک میکنن نظیرش همین شرکت Adobe
که اغلب برنامه های نصبش با InstallShield هستن
درمورد قدرتش هم باید بگم که فوق العادست و بسیاری از کارهایی که باید برا چک کردن سیستم موردنظر واسش کد نوشت رو مث آب خوردن انجام میده من الان با نسخه 8 کار میکنم و بعضا حتی در حدی میشه سفارشیش کرد که فک میکنی تو محیط دیزاین یه زبان ویژوال هستی و هیچ چیزی کم نداره بخصوص اینکه در نسخه جدیدش اسکین های زیبایی هم بش اضافه شده و برا ساخت آتوران هم کلی انتخاب داره

راستی تا یادم نرفته مهندس جان اون برنامه داروخونه که قرار بود بنویسی به کجا رسید تموم نگفته بودی میخوای با اس کیوال بنویسی تحت شبکس یا نه؟؟

موفق باشید
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۱۲:۵۰:۰۶
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #8

سلام!
دوست خوبم سلام. راستش من برنامم تحت شبكه نيست. تو همينشم موندم. امسال كنكور كارشناسي دارم كه همه جوره دستمو بسته. خودمم چون از صفر شروع كردم هيچي بلد نيستمو همين جوري موندم. من هنوز بانكشم طراحي نكردم. چون اصلا با اسكيو ال كار نكردم
لطفا كمكم كنيد! اصلا وقتي اسكيوال نصب ميشه با كدوم برنامش بايد بانك ساخت؟ من اينقد
عقب موندما!
اعصابم خورده! يه برنامه هم نوشته بودم برا پايگاه بسيج مسجد محل. كار ميكنه. ولي حالا مي خوام يه تغييراتي توش بدم . ديگه اجرا نميشه! بدون اينكه كاري كرده باشم! ميگه :
Erro in load DLL file
ديگه اعصابم خرد شده
كنكور از يه طرفواين برنامه از يه طرف. پروژه خودم كه بايد مرداد ماه تحويل بدمو هيچ كاري نكردم از يه طرف! خواهشا كمكم كنيد!
راجه به اون نرم افزار نصب هم كه معرفي كرديد از كجا ميتونم گيرش بيارم؟ يعني تو مغازه ها بين چه نرم افزارهايه!
ممنونم!
۱۷-خرداد-۱۳۸۴, ۰۲:۰۱:۴۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] یه کد نوشتم جواب نمی دهد کسی می دونه مشکلش چیه؟ arezoobandar 0 2,057 ۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰:۳۵
آخرین ارسال: arezoobandar
  [سوال] تو رو خدا زود جواب بدید arezoobandar 0 1,859 ۱۹-اسفند-۱۳۹۰, ۱۵:۳۲:۳۹
آخرین ارسال: arezoobandar
Exclamation سورس گم شده ! کمک فوری نیاز دارم x7x 1 2,872 ۱۹-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۲۶:۲۷
آخرین ارسال: ha_60
Question جواب شما چيه تو رو خدا اومدي بي جواب نرو mOSTEFEA 4 4,149 ۲۶-شهریور-۱۳۹۰, ۱۳:۴۳:۵۴
آخرین ارسال: CRazYFULL
Question سوال ضروریه خواهشا کسی میدونه جواب بده reza-ezdeham 2 2,743 ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳:۵۲
آخرین ارسال: son of wisdom
  طریقه جواب دادن به chapta و ورود به روم djahang 2 2,696 ۳۰-فروردین-۱۳۹۰, ۰۳:۰۹:۵۵
آخرین ارسال: HamedFaa
Sad سوال درسی دارم ضروریه خواهشا جواب بدید reza-ezdeham 3 4,005 ۲۳-فروردین-۱۳۹۰, ۱۱:۲۴:۲۸
آخرین ارسال: reza-ezdeham
Shy ویروس دوستت دارم 24670 2 2,877 ۱۹-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۳۹:۳۵
آخرین ارسال: saeedvir
  سلام من يكسري فايل WMV دارم و لي در هنگام پخش با وي بي وقتي اونو جلو مي بريم صداش قطع relax_cp 1 2,690 ۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۰۹:۰۲
آخرین ارسال: relax_cp
Rolleyes سوال تخصصی حرفه ای ها بیان جواب بدن evilbaby 6 4,032 ۲۲-خرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۵۸:۳۲
آخرین ارسال: evilbaby

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS