امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه ي open source
نویسنده پیام
redmove آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
پروژه ي open source
چرا يه پروژه ي اپن سورس تو سايت راه نميدانزين تا همه با هم روش كار كنيم. :?:
۰۵-خرداد-۱۳۸۴, ۱۳:۵۵:۱۲
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #2

سلام
فرشاد جون مدتيه كم پيدايي؟ :roll:
اين همه پروژه هست نميدونم بازي موبايل و ... ولي تا اينجا كه خيلي مطرح شد و به جز چند تاش بقيش عملي نشد مثلا فارسي API جالب بود كه فكر ميكنم دنبال نشد و يا خيلي هاي ديگه كه فقط حرف هست و بس (خودمو ميگم) اميدوارم اين بازي موبايل به يه جايي برسه چون تا حالا خوب پيش رفته ولي اين مشكل ماست كه كار تيمي بلد نيستيم من يكي كه خيلي درس دارم و روزي 1 ساعت هم بزور ميام تو نت ولي شما خودت ميتوني يه پروژه رو معرفي كني.
۰۵-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۲۸:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3

سلام
كار گروهي نسبت به هدفش جلو مي ره و خوب براي كارهاي گروهي كه شايد منظور شما باشه بايد وقت زيادي داشته باشين وگر نه مثل همين فارسي API ميافته عقب . من حدود يك سال موضوع فارسي API ‌رو شروع كردم ولي به قدري سرم شلوغ شد كه فقط يك نسخه ناقص ايجاد كرديم . :cry: :cry:

اما در مورد همين API‌ يكم فرصت داشتم نسخه جديد رو آماده كردم و همين روزا مي زارم تو سايت ولي فكر نمي كنم ديگه بتونم ادامه بدم . چون اصلاً نمي شه وقت كرد و خوب بدقولي هم خوب نيست . بهر حال از همينجا از دوستاني كه بدقولي كردم عذر مي خوام . فقط منتظر نسخه جديد باشين . همين روزا .

با تشكر ـ مشمولي
۰۵-خرداد-۱۳۸۴, ۱۹:۵۵:۲۴
redmove آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4

به نظر من دليلي كه باعث عقب موندن پروژه ها ميشه اينه كه يه مديريت درست و حسابي ندارن.من پيشنهاد ميكنم كه يك بخش جدا در سايت راه اندازي بشه و به اين جور پروژه ها اختصاص داده بشه.
۰۷-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۲۶:۲۹
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #5

راستش رو بخوايي آقاي رد موو بحث خيلي خوبي رو شروع كردي و اميدوارم دوستان هم كمك كنن تا يه نتيجه داشته باشه.
خوب اينكه چرا تا بحال شروع نشده بزار بگم.
من خودم تجربه چندين كار نرم افزار تيمي رو داشتم واسه همين ميدونم تيم رو جمع كردن خيلي سخته (حالا فرض كن پولي هم توش نباشه) .
دومش (اين ديگه مشكل منه) دوست ندارم كاري رو شروع كنم كه يا قبلا كسي انجامش داده باشه و يا تقريبا به آيندش اميدي نداشته باشم . در باره API فارسي هم چون خودم قبلا حدود 350 تاشو فارسي كرده بودم واسه همين ميدونستم فقط يه برنامه ميخواد كه امروز آقاي مشمولي بعد از مدتهاي مديد بلاخره برنامش رو برام فرستاد كه همين امروز و فردا ميزارم تو سايت البته من قبلا گفته بودم اسم همه كسايي كه بنوعي تو اين قضيه دست داشتن رو توش بنويسه ولي اين اتفاق نيفتاده و من سعي ميكنم تو يه وب پيج همه كسايي كه تو برنامه دخيل بودن رو نام ببرم .
در مجموع برنامه خوبي شده.
من هنوز هيچ كاري رو به اندازه كاري كه گسترش شروع كرده (يعني پروژه موبايل) مهم و جدي نديدم و ميدونم نتيجه بخشه و حتما چيزي توش خواهد بود .
بقول نويسنده مقاله موبايل و برنامه نويسي اون فعلا يه نسيم در حال وزش و اگه خودتو به دستش ندي روزي ميرسه كه ميشه توفان و ازت رد ميشه .
نميدونم دوستان چقدر از نظر سن و سال هستن ولي من عين اينو دقيقا ديدم و اينو بعنوان تجربه برام كاملا ملموسه.
روزي بود كه از نظر برنامه نويسي خيلي از كشورهاي ديگه عقب نبوديم ولي حالا بحدي تنوع ايجاد شده كه ديگه حتي به گردشون هم نميرسيم.
طرف الان يه فوتو شاپ ميده بيرون . كي ديگه من و تو بتونيم يه همچين كاري بكنيم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۸-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۵۸:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
redmove آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #6

منم تا حدي موافقم ولي اگه به اين دليل دست رو دست بزاريم كه هيچ وقت نمي تونيم برنامه هايي مثل فتوشاپ توليد كنيم؛ هرگز قدمي به جلو بر نميداريم.
من ميگم كه يه چند تا سايت كه پروژه هاي اپن سورس كار ميكنن رو بررسي كنيم و سعي كنيم مثل اونا يه حركتي رو شروع كنيم.
۰۸-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۵۲:۰۰
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

خودت چيزي مد نظر داري ؟؟؟ اگه جايي چيزي ديدي بگو .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۹-خرداد-۱۳۸۴, ۱۵:۳۲:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پروژه kolbeh 1 2,507 ۲۶-شهریور-۱۳۹۴, ۰۹:۰۵:۵۴
آخرین ارسال: moderator
  کمک- تکمیل یک برنامه Open Source javad917 4 4,343 ۰۶-آذر-۱۳۹۳, ۱۹:۴۴:۲۵
آخرین ارسال: javad917
  پروژه kolbeh 0 1,560 ۲۷-آبان-۱۳۹۳, ۰۰:۰۸:۰۲
آخرین ارسال: kolbeh
Cool پروژه پيشرفته VisualBasic6Love 24 20,919 ۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۵:۵۴:۵۶
آخرین ارسال: setroyd
Question [سوال] مشکل در دسترسی محیط VB6 به اکتیوایکس های پروژه flush 0 2,153 ۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴:۱۹
آخرین ارسال: flush
  پروژه تستر آفلاين آماتور 6 6,335 ۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۲۳:۵۱
آخرین ارسال: آماتور
Rolleyes امنیت در پروژه naser13 6 6,245 ۲۲-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۴۲:۴۹
آخرین ارسال: naser13
  درخواست پروژه bah69man 0 2,045 ۳۰-فروردین-۱۳۹۰, ۰۹:۲۴:۰۹
آخرین ارسال: bah69man
Sad پروژه من رو برام بنویسید **خیلی مهمه download69 3 3,129 ۰۳-دى-۱۳۸۹, ۱۶:۳۹:۱۰
آخرین ارسال: download69
Wink درخواست پروژه تقويم نوشته شده با vb محمدعلي 3 4,010 ۰۷-فروردین-۱۳۸۹, ۰۴:۲۳:۰۱
آخرین ارسال: download69

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS