امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کپی رایت
نویسنده پیام
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #23
RE: کپی رایت
اقا علی تو اتاقم الان روی میزم دی وی دی لینوکس redhat هست نصبش کرده بودم 7 ماه پیش نتونستم به اینترنت وصل بشم بعدش اون suse هم نصب کردم نشد یه کم سخته کار کردن با این سیستم عاملها بعد اون شبیه سازی که شما میگید درصدی از برنامه ها را میاره بالا !!!! نه همش

۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۳۹:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, ajlajlajl, 1nafar
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #24
سلام
ایا توی بانک ها از سیستم عامل هم استفاده میشه یا نرم افزار مستقیما بالا میاد ؟
۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۰۶:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #25
نه خوب. بدون سیستم عامل که نمیشه. یعنی کسی صرفش نمیکنه برای یه برنامه سیستم عامل بنویسه.
بانک رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم با لینوکس باشه . خودپرداز هاشون که با OS/2 هسته.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۰۷:۴۶:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1nafar
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #26
سلام.
دلیل اصلی این که قانون کپی رایت رعایت نمیشه جلوگیری از خروج ارز از کشوره. اکثر شرکت های معتبر کامپیوتری تو آمریکا و اروپا هستن و سران کشور ما هم که باهاشون چپن. با توجه به تحریم هایی هم که مارو کردن اینام بدشون نمیاد یه جوری تلافی کنن. سیدی ویندوز رو کرک میکنن و دستفروش 2 تومن کنار خیابون میفروشه تا یه دهن کجی به آمریکا بکنن.
البته شرکت های داخلی هم از این قضیه خیلی متضرر میشن. ولی تازگیا دارن از شرکت های داخلی در این زمینه حمایت میکنن.
به هر حال تا زمانی که رابطه ما با دنیا به این صورته و آقای ان این رویه رو ادامه بده و تحریم پشت تحریم نصیب ما بشه عدم رعایت قانون کپی رایت حداقل برای شرکت های خارجی پا برجاست.
۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۳۹:۴۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000, ajlajlajl, far_222000, sita_rampail, 1nafar
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #27
سلام
نقل قول: دلیل اصلی این که قانون کپی رایت رعایت نمیشه جلوگیری از خروج ارز از کشوره. اکثر شرکت های معتبر کامپیوتری تو آمریکا و اروپا هستن و سران کشور ما هم که باهاشون چپن. با توجه به تحریم هایی هم که مارو کردن اینام بدشون نمیاد یه جوری تلافی کنن. سیدی ویندوز رو کرک میکنن و دستفروش 2 تومن کنار خیابون میفروشه تا یه دهن کجی به آمریکا بکنن.
البته شرکت های داخلی هم از این قضیه خیلی متضرر میشن. ولی تازگیا دارن از شرکت های داخلی در این زمینه حمایت میکنن.
به هر حال تا زمانی که رابطه ما با دنیا به این صورته و آقای ان این رویه رو ادامه بده و تحریم پشت تحریم نصیب ما بشه عدم رعایت قانون کپی رایت حداقل برای شرکت های خارجی پا برجاست.
1- سران کشور ما عقلشون به این جاها قد نمیده ، که بیان جلوی خروج ارز رو بگیرن ( این مورد بار ها اثبات شده )
اونا فقط به فکر جمع اوری منافع و... غیره هستند
2- بندهگان خدا تقصیر خودشون نیست ، معمولا تا یه چیزی گندش در نیاد درست نمیشه .
3- به نظر شما ، کدوم مرجع میتونه مشکل ما رو حل کنه ( میتونیم یه ملاقات با رهبر عالی قدر جمهوری اسلامی ایران ( حجت السلام و المسلمین ، حاج اقا خامنه ای ) یا ریئس جمهور محترم یا رئیس قوه غذاییه یا ... ترتیب بدیم و با 1000 یا2000 نفر سیاهی لشکر بریم سراغشون ) .
در کل نظر من این هست که اقای خامنه ای و احمدی نژاد و .... از موضوع کپی رایت بی اطلاع هستند ( اصلا نمیدونن چیه ) و ما باید اونا رو یه جورایی ملتفت کنیم .
نظر شما چی هست ؟
۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۱۲:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 231

تشکرها : 1250
( 2634 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #28
(۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۳۴:۲۳)1nafar نوشته است: چرا ایران از قانون کپی رایت حمایت نمیکند ؟
(۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۱۳:۴۳)1nafar نوشته است: من اسکن کتاب اموزش php موسسه دیباگران رو دارم ، هر کسی خواست پیام خصوصی بده .

سلام

اخوی سعید بنظرت خودتون الان کپی رایت رو زیر پا نذاشتی ؟

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۲:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #29
وزیرش هم هیچی نمیدونه احمدی نژاد کیه.
فعلا که اوضاع اونقدر خر تو خره که اگه دیر هم بجنبی میگیرنت به عنوان وطن فروش. اونوقت ماباید بشینیم جلسه دادگاهتو ببینیم که میگی: والا من از Microsoft پول گرفته بودم که ... Biggrin
فکر نکنم بتونیم کاری بکنیم تا وقتی روابطی نمیتونیم با خارج برقرار کنیم.
اگه منظورت داخل کشوریه که الانم میتونی یه کارایی بکنی فقط همش باید خودت دنبالش باشی کسی مجرم پیدا نمیکنه برات.

خب نامردی نکنیم حالا. احمدی نژاد و ... کارشون سیاسیه و قرار هم نیست از این چیزا سر در بیارن. اون مشاورین و متخصصین شون هستن که باید نظر بدن. ولی در کل فعلا فکرشم نکن کپی رایت بین المللی رو.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۸:۴۱، توسط ajlajlajl.)
۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۴:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Mr.pRoGraMmer, 1nafar
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #30
سلام
ایرانو تحریم کردند ایران هم نمیاد به هیچ عنوان پول بده واسه شرکتهای مثل Microsoft
چون با این کار روی اقتصاد امریکا قابل تاثیر خواهد بود.
وقتی بری واسه یه انتی ویروس 40 دلار دادی پول بدی حالت جا اومد میفهمی کپی رایت یعنی چی
ایران تحریمه و به هیچ عنوان ایران قانون کپی رایت را تصویب نخواهد کرد.
ولی اقا 1 نفر اینقدر شور میزنی برو برنامه که میخوای بدی بیرون ثبت کن الان واسه برنامه های که تو ایران کپی رایت دارند حدود 300 هزار تومان جریمه داره مغازه هم میبندیند بعدش امکان باطل شدن پروانه کسب هست.
اینهای هم که میگن لینوکس لینوکس اپن سورسه رایگانه میخواد بشینه جای ویندوز !!!!
من خودم خیلی دوست دارم همچین سیستم عاملی
اما خبری از بازیهای نیست یه املاتور پلی استیشن 2 حالا روش نصب میشه یه سری از بازیها را اجرا میکنه
میگن امنیت داره اخه کم تو ایران استفاده میشه !!!!
زبانهای برنامه نویسی من زبان ویژوال بیسیک یادمه پیدا کردم واسه لینوکس اما انچنان به کارم نیومد.
میگن برنامه gimap داره اگر اشتباه ننوشته باشم به گرد فتوشاپ هم نمیرسه
یه مودم میخوای نصب کنی حال ادمو میگیره
خبری از برنامه های ویندوز نیست یه املاتور داره که یه سری فایل دی ال ال داره که یه برنامه ساده میشه باهاش اجرا کرد.
میگن امنیت داره درسته اما فکر کنم با وجود ویندوز 7 نتونه حرفی بزنه
از لحاظ ساپورت سخت افزاری افتضاحه یه برنامه پلیر دی وی بی برید واسش پیدا کنید :-))
واسه سرورها لینوکس خوبه همین
و مزیت دومش اینه که سورسشو میبینی
البته فکر کنم 3 سال دیگه لینوکس پیشرفت کنه
همه نسخه هاش هر جی که تو شیراز پیدا کردم نصب کردم هارد دیسکتون هم میپرونه و فرمت ان تی اف اس هم ساپورت نمیکنه جدیدا یه کارهای کردن که فقط میتونست بخونه
و مشکل بعدی اینه که ویندوز خوبی نیست برای کار کردن و کسب درامد:-)
فکر کنم این 1 نفر باباش 4 تا مرسدس بنز داره یا میخواد یه برنامه بده بیرون
من یکی که بیشتر 3 دلار واسه ویندوز نمیدم.
مثل دوستم رفته بوده دبی تعریف میکرد گفت لپ تاپو باز کردم یه پسر عرب بغل دستم بود وقتی فتوشاپه روی سیستمم دید گفت بچه شیخی :-)) هر کی فتوشاپ داره بچه پولداره :-))
دوستم تو اتریش هست میگه میخوام بیام ایران جی تی ای بخرم اینجا گرونه :-))
والا من هر 3 روز 1 بازی تمام میکنم دیگه اگر قانون تصویب شه گدا میشم. :-))
ماهی فکر کنم 1200 دلار باید بدم بازی :-))
استادم رفته بوده کانادا تو کیفش سی دی ویندوز دیده بودن پک 2 :-))
میگفت یه جور عجیبی نگاهم میکردند :-))
اون که روزی 200 هزارتومان خرج بینی موش زیر ابروش میکنه واسش فرقی نداره
ولی واسه اقشار متوسط جامعه ضرر داره
یارو مهندسه داره صبح تا شب جون میکنه واسه 6 تومان
یادتون هم نره تو خارج میزان درامد ماهیانشون خیلی بیشتر ایرانیهاست.
هر وقت اقتصاد ما درست شد و حقوق یه مهندس از 600 دلار به 18000 دلار رسید برند قانون کپی رایت هم تصویب کنند.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۱۲:۳۷، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۰۹:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #31
نقل قول: اخوی سعید بنظرت خودتون الان کپی رایت رو زیر پا نذاشتی ؟
چشم ما به کسی لینک نمیدیم . ( اونجا هم ویرایش شد )

نقل قول: فکر نکنم بتونیم کاری بکنیم تا وقتی روابطی نمیتونیم با خارج برقرار کنیم.
اگه منظورت داخل کشوریه که الانم میتونی یه کارایی بکنی فقط همش باید خودت دنبالش باشی کسی مجرم پیدا نمیکنه برات.
اگه مفید باشه ،میتونیم با بچه های سپاه بریم دنبالش ( رحیم و حامد و خدوم ، سه فرد بیکار ) .
نقل قول: ایرانو تحریم کردند ایران هم نمیاد به هیچ عنوان پول بده واسه شرکتهای مثل Microsoft
چون با این کار روی اقتصاد امریکا قابل تاثیر خواهد بود.
اقتصاد امریکا به پول ما وابسته نیست ، ما نهایتا 10000 نسخه ویندوز خرید کنیم ، در صورتی که ویندوز رو به قیمت 200 دلار به ما بفروشن ، میشه 2 ملیون دلار ( این پول گیر ماکروسافت میاد و تاثیری روی اقتصاد امریکا نداره )
در ضمن ما نمیخواییم تمامی این نرم افزار ها رو به صورت یکجا خرید کنیم ( تا چند روز دیگه قیمت دقیق انواع نرم افزار ها رو میزارم )
نقل قول: وقتی بری واسه یه انتی ویروس 40 دلار دادی پول بدی حالت جا اومد میفهمی کپی رایت یعنی چی
ایران تحریمه و به هیچ عنوان ایران قانون کپی رایت را تصویب نخواهد کرد.
تمامی نرم افزار های روی سیستم من (به جز ویندوز ) یا رایگان هستند یا نسخه دمو ( نسخه های 30 روزه Adobe InDesign CS3 و Altium Designer 2004 و CuteFTP ، نسخه های محدود BASCOM-AVR و Keil uVision3 و نرم افزار های رایگان H-JTAG و winavr و Adobe Reader 9 و Opera و SAM-PROG و ....)
من با اکثر نرم افزار های برق اشنایی دارم ، اما فقط از بسکام (برای راه نمایی دوستان ) و پروتل (برای طراحی برد arm و... ) و سم -پروگ (برای پروگرام کردن arm) و H-JTAG (برای دیباگ برنامه arm ) کار میکنم ، از بقیه نرم افزار ها نزدیک به 2 هفته هست که استفاده نکردم ( یا خیلی کم استفاده کردم ) .
در صورتی که شما هدف خودتون رو از نشستن در پشت کامپیوتر مشخص کنید ، بهتر میتونید نرم افزار های کاربردی رو تشخیص بدید . هدف من فعلا راه اندازی arm هست و فقط به چند تا نرم افزار ذکر شده نیاز دارم .
اما برنامه کاری جناب x (شاید شیه به برنامه کاری شما باشه )
ساعت 7 صبح : روش کردن کامپیوتر ، و رساندن igi به مرحله هفتم .
ساعت 10 صبح : کار با نرم افزار فتو شاپ و ویرایش قیافه یک دختر خانم .
ساعت 11 صبح : باز کردن برنامه vb ( یا نرم افزار های مشابه ) و نوشتن یک ویروس .
ساعت 12 ظهر : باز کردن opera و گردشی کوتاه در اینترنت .
ساعت 2 بعد از ظهر : باز کردن ادیتور php و نوشتن یک سایت .
ساعت 5 بعد از ظهر : باز کردن gta و پیشروی تا مرحله 6
ساعت 8 شب : گردشی کوتاه در اینترنت و دانلود چند تروجان
ساعت 11 شب : خواب
جمع بندی کلی : امروز هم تموم شد و هیچ کار مفیدی نکردیم (البته شما خیلی کار مفید انجام دادید ، اما از نظر من روز شما به فاک رفت )
نقل قول: ولی اقا 1 نفر اینقدر شور میزنی برو برنامه که میخوای بدی بیرون ثبت کن الان واسه برنامه های که تو ایران کپی رایت دارند حدود 300 هزار تومان جریمه داره مغازه هم میبندیند بعدش امکان باطل شدن پروانه کسب هست.
من فقط یه مقدار با vb کار کردم ، دوست داشتم یه نرم افزار متن باز شبیه به eca vort بسازم ، اما به دلیل وقت گیر بودن ، فعلا بیخیالش شدم .
من اگه روی چیزی اسرار دارم ، فقط به خاطر اینده ایران هست ، میدونی چرا وضعیت ما اینجوری هست ؟
چون پدران ما ساکت نشستند ، البته ما هم میتونیم چشمامون رو ببنیدم و در اینده بدبختی بچه هامون رو ببینیم ( نمیخوام در مورد جامعه مجازی جهانی و تئوری دهکده جهانی که نیمی از اون به واقعیت پیوسته و .... صحبت کنم ، اما ای کاش یه مقدار فکر میکردیم ).
نقل قول: اینهای هم که میگن لینوکس لینوکس اپن سورسه رایگانه میخواد بشینه جای ویندوز !!!!
من خودم خیلی دوست دارم همچین سیستم عاملی
اما خبری از بازیهای نیست یه املاتور پلی استیشن 2 حالا روش نصب میشه یه سری از بازیها را اجرا میکنه
میگن امنیت داره اخه کم تو ایران استفاده میشه !!!!
زبانهای برنامه نویسی من زبان ویژوال بیسیک یادمه پیدا کردم واسه لینوکس اما انچنان به کارم نیومد.
میگن برنامه gimap داره اگر اشتباه ننوشته باشم به گرد فتوشاپ هم نمیرسه
یه مودم میخوای نصب کنی حال ادمو میگیره
خبری از برنامه های ویندوز نیست یه املاتور داره که یه سری فایل دی ال ال داره که یه برنامه ساده میشه باهاش اجرا کرد.
میگن امنیت داره درسته اما فکر کنم با وجود ویندوز 7 نتونه حرفی بزنه
از لحاظ ساپورت سخت افزاری افتضاحه یه برنامه پلیر دی وی بی برید واسش پیدا کنید :-))
واسه سرورها لینوکس خوبه همین
و مزیت دومش اینه که سورسشو میبینی
البته فکر کنم 3 سال دیگه لینوکس پیشرفت کنه
همه نسخه هاش هر جی که تو شیراز پیدا کردم نصب کردم هارد دیسکتون هم میپرونه و فرمت ان تی اف اس هم ساپورت نمیکنه جدیدا یه کارهای کردن که فقط میتونست بخونه
و مشکل بعدی اینه که ویندوز خوبی نیست برای کار کردن و کسب درامد:-)
قبلا یه سوال از شما پرسیده بوم :
نام سه تا نرم افزار رو بگید که با اونا کار میکنید و ماهانه 20 هزار تومان در امد دارید ( نرم افزاری که با اون کار میکنید ) یه مقدار بیشتر فکر کنی ، میفهمی من چی میگم .
نقل قول: فکر کنم این 1 نفر باباش 4 تا مرسدس بنز داره یا میخواد یه برنامه بده بیرون
بابام چه ربطی به من داره ؟
نقل قول: مثل دوستم رفته بوده دبی تعریف میکرد گفت لپ تاپو باز کردم یه پسر عرب بغل دستم بود وقتی فتوشاپه روی سیستمم دید گفت بچه شیخی :-)) هر کی فتوشاپ داره بچه پولداره :-))
دوستم تو اتریش هست میگه میخوام بیام ایران جی تی ای بخرم اینجا گرونه :-))
والا من هر 3 روز 1 بازی تمام میکنم دیگه اگر قانون تصویب شه گدا میشم. :-))
ماهی فکر کنم 1200 دلار باید بدم بازی :-))
استادم رفته بوده کانادا تو کیفش سی دی ویندوز دیده بودن پک 2 :-))
میگفت یه جور عجیبی نگاهم میکردند :-))
به قول شاعر " نرم افزار بی پول به چه ماند ... به کامپیوتری بی پاور " من الان نزدیک به 80 گیگ نرم افزار دارم ، تا الان یه قرون ازش در نیاوردم ، حالا شما هی بگو من فلان نرم افزار رو دارم ، با اون کار کردم ، این نرم افزار بدرد نمیخوره ، این نرم افزار فلانه و.................... وقتی که این نرم افزار برای شما درامدی نداره ، داشتن یا نداشتنش فرقی میکنه ؟
نقل قول: اون که روزی 200 هزارتومان خرج بینی موش زیر ابروش میکنه واسش فرقی نداره
ولی واسه اقشار متوسط جامعه ضرر داره
یارو مهندسه داره صبح تا شب جون میکنه واسه 6 تومان
یادتون هم نره تو خارج میزان درامد ماهیانشون خیلی بیشتر ایرانیهاست.
هر وقت اقتصاد ما درست شد و حقوق یه مهندس از 600 دلار به 18000 دلار رسید برند قانون کپی رایت هم تصویب کنند.
مشکل از اقتصاد ما نیست ، مشکل خود ما هستیم .
۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۱۹:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, hamed_Arfaee, CRazYFULL, Loyal
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #32
ساعت 7 صبح : خوابم
ساعت 10 صبح : خوابم عکس کسی فتوشاپ نمیکنم سعی میکنم از فاصله 2 متری عکسشو نقاشی کنم سعی میکنم در فاصله نزدیک لایو بیبینمش نه پشت وب کم
ساعت 11 صبح : باز کردن برنامه vb ( یا نرم افزار های مشابه ) و نوشتن یک ویروس و نرم افزار چت روم و نرم افزار حسابداری و نوشتن یه اسپمر و راستی یه کیلاگر .
ساعت 12 ظهر : ظهرها میرم دیش ماهواره تنظیم میکنم .
ساعت 2 بعد از ظهر : داداشم پشت پی سی هست یا دارم تو فروم ها میچرخم .
ساعت 5 بعد از ظهر : ماشین بازی موتور بازی
ساعت 8 شب : گردش زیاد در اینترنت و اپلود چند تا سورس واسه دوستام
ساعت 11 شب : چت زیاد
ساعت 2 شب: خواب
جمع بندی کلی : من که خلاصه گفتم ولی عشق حال کردن مسخره بازی خنده تجربه بالا بردن اطلاعات علمی و پیدا کردن دوستان جدید

۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۱۰:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سرعت رایت dvd 1nafar 8 18,053 ۱۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۵۰:۵۵
آخرین ارسال: t3r!p3000
  رایت سیدی ویندوز 7 Payman62 8 14,361 ۰۳-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۳۰:۴۸
آخرین ارسال: Payman62

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان