امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هک سیم کارت
نویسنده پیام
VisualBasic6Love آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 250
( 382 تشکر در 92 ارسال )
ارسال: #12
RE: هک سیم کارت
دوستان بحث ما رو الگوریتمه نه رو چیزای دیگه اگه الگوریتمو درست دربیاریم تموم کارا حله دیگه من فقط میخوام بدونم شما نظری ندارین یا اینکه از چه راههایی باید استفاده بشه یا چه تکنیکی باشه شما نظرتون چیه؟ (درباره الگوریتم)

حقیقت چیز دیگریست!
جور دیگر باید نگریست!

۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۴۱:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #13
سلام.
کی گفته الگوریتم رو در بیاری همه چی حله؟ گفتم که باید سریالی که تست میکنی تو دیتابیس ایرانسل باشه. این طوری نیست که شما رندوم سریال تولید کنی و جواب بده.
اگرم میخوای بذاری 5 ساعت سریال تست کنه تا بالاخره درست در بیاد مطمن باش ایرانسل فکر این جا رو کرده و بعد از مثلا 5 تا سریال غلط 1 ساعت خطت رو مسدود میکنه. پس به این امید نباش که اون قدر تست کنی تا درست در بیاد.
۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۲۵:۴۵
VisualBasic6Love آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 250
( 382 تشکر در 92 ارسال )
ارسال: #14
خوب یعنی به غیر از تست روی گوشی راههای دیگه ای هم هست یعنی ما سریالها رو رو گوشی تست نکنیم رو یه جا دیگه تست کنیم که مشکل پیش نیاد آیا جایی برای تست میشه درست کرد؟

در ضمن الگوریتم رو هم دربارش یه نظری بدین حداقل!

حقیقت چیز دیگریست!
جور دیگر باید نگریست!

۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۳۴:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
pashmaloo آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 5
( 80 تشکر در 43 ارسال )
ارسال: #15
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۳:۱۶:۱۱)dcamera نوشته است: سلام
به فرض که ما اومدیم و اون اگوریتمه رو هم کشف کردیم و سریال هامونم درست بود و اومدیم شارژشم کردیم

اومدیم و ایرانسل اصلا الگوریتمی برای تولید شماره ها نداشت ! یعنی همه چیز کاملا تصادفی بود ! اونوقت چی ؟

10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که بایناری میفهمند و آنهایی که بایناری نمیفهمند.
۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۱۴:۵۵
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #16
دوست عزیز قیمت این ماژول چنده و از کجا میشه تهیه کرد
ارتباز باهاش از چه طریقه از چه پروتوکلی استفاده میکنه و...
جناب پشمالو درست میفرمایند اگه رندم باشه نمیشه بشینه 200 روز تا یه سیم شارژ بشه
ولی من یه چندتا از بچه ها رو میشناسم میان مثلا همراه اول رو شارژ میکنن و از صاحب سیم 5000 تومان میگیرن و شارژ گوشی 10000 میشه نمیدونم چکار میکنن جلو من میترسن انجام بدن میترسن رو دستشون بلند شم در صورتی که اونا هرچی لازم دارن من بهشون میگم بگذریم این کار امکان پذیره و سختی خاص خودشو داره تازه بعد از همه ی این دردسرا ایرانسل سریع ردشو میزنه ولی این بجث رو ادامه بدبم امید وارم به نتایج خوبی برسیم

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۵۳:۴۰، توسط kimiafars.)
۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۳۸:۳۰
electro_hacker آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #17

این کارا چیه !!!
یک راه ساده تر میگم یعنی سرمشق هر کس علاقه داشت خودش ادامه بده
شما اول میای ببینی یک سیم کارت جه اطلاعاتی و چه طوری به گوشی ارسال میکنه ( شماره و رمز) بعد کافیه برای اینکه از سیم کارت جماعت استفاده کنی این رمز و شماره رو با میکرو به گوشی ارسال کنی !!! (یعنی سیم کارت رو شبیه سازی کنی ) اینجوری مثل اینکه یک سیم کارت رو گوشی گذاشتی و بحساب ساحب سیم کارت زنگ میزنی !!!(پایه های میکرو به جا سیم کارتی گوشی لحیم میشه !! یا با یک فیبر کو چیک وصل میشه )
این روش هر جایی کا smart cart استفاده بشه جواب میده !! (مثلا تلفن عمومی و کارت سوخت و ...) البته از قطعات smd استفاده کنید و رو فیبر عکس کارت رو پرینت بگیرید تا معلوم نشه !!!
با تشکر.

این کارا چیه !!!
یک راه ساده تر میگم یعنی سرمشق هر کس علاقه داشت خودش ادامه بده
شما اول میای ببینی یک سیم کارت جه اطلاعاتی و چه طوری به گوشی ارسال میکنه ( شماره و رمز) بعد کافیه برای اینکه از سیم کارت جماعت استفاده کنی این رمز و شماره رو با میکرو به گوشی ارسال کنی !!! (یعنی سیم کارت رو شبیه سازی کنی ) اینجوری مثل اینکه یک سیم کارت رو گوشی گذاشتی و بحساب ساحب سیم کارت زنگ میزنی !!!(پایه های میکرو به جا سیم کارتی گوشی لحیم میشه !! یا با یک فیبر کو چیک وصل میشه )
این روش هر جایی کا smart cart استفاده بشه جواب میده !! (مثلا تلفن عمومی و کارت سوخت و ...) البته از قطعات smd استفاده کنید و رو فیبر عکس کارت رو پرینت بگیرید تا معلوم نشه !!!
با تشکر.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۵۵:۳۴، توسط electro_hacker.)
۲۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۵۴:۱۱
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #18
سلام.
شما اصلا میدونی موضوع بحث این تاپیک چی بوده؟
۲۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۲:۰۴:۱۴
Narooie_gsm آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #19
دوستان سلام: بنده کارم سخت افزار هست و در برنامه نویسی تجربه ندارم. 1 روز برنامه روی گوشی یه مشتری که گوشیشو واسه تعمیر اورده بود دیدم . برنامه روی سیم کارت نصب شده بود و هر با که شما تماس میگرفتین بچای کم شدن از شارزتون همون مبلغ به شارز شما اضافه میشد از قول بنده خدا سیم کارت باید روی افلاین باشه و بعد برنامه نسب میشه در غیر این صورت سیم کارت میسوزه . موجودی سیم کارت شو به من نشون داد 350000 هزار تومان موچودی داشت
ولی هر کاری کردن نتونستم اطلاعات دیگه ازش بدست بیارم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۶:۰۲:۴۵، توسط Narooie_gsm.)
۲۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۵۹:۲۵
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #20
یعنی برنامه سیم کارتو شارژ میکرد
بعید میدونم چون اعتبار موجود در سیم کارت ربطی به گوشیی نداره و فقط در دیتا بیس مرکز مخابرات حالا ایرانسل همراه اول و یا هرچیز دیگه ذخیره میشه
و روی سیم کارت ذخیره نمیشه
حالا دیدم بعضی از سیمکارتها شارژ کم نمیکنن اونم یه باگ تو سیستم ذخیره و پردازش اپراتور هست نه موبایل
به هر حال اگه به نتیجه ای رسیدی مارو هم بیخبر نزار
سپاس

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۲۸-آبان-۱۳۹۰, ۰۹:۳۷:۱۱
satpack آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 45
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #21
خيلي ساده اين .... اگه هم كسي به نتيجه اي برسه خوب اين ديگه كاملا مشخصه 100% مخفي مي كنه براي خودش نگه مي داره حتي به بهترين دوستاش هم نمي گه چون يه عمر وقت روش گذاشته .

به نظرم اين كارا آخر و عاقبت خوبي نداره تازه ، آدم بايد به فكر مردن هم باشه مثلا حق الناس البته بعيد مي دونم از هر 1 ميليون نفر يه نفر هم به اين حرفا اعتقاد نداره ... بگذريم.

راستي از قديم گفتن گربه دستش به گوشت نمي رسه مي گه اه اه چه بو مي ده !!! اينو به امثال خودم گفتم ....!
۱۱-اسفند-۱۳۹۰, ۰۵:۳۶:۲۹
robojalal آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 125
( 463 تشکر در 142 ارسال )
ارسال: #22
سلام دوستان
این مهندس گل درست میفرماید
شما اگه بتونید ماژول GSM بگیرید دیگه نیازی ندارید که با میکرو به چه صورت ارتباط برقرار کنید
من با این ماژول کار کردم ، خیلی خوب هم جواب میده
البته ناگفته نماند که این کار دوست عزیز که میخواد شارژ تولید کنه ، نمیشه
همانطوری که دوستم گفت باید در دیتابیس شرکت ثبت شده باشه . در غیر اینصورت نمیتونی از کدش استفاده کنی
دوست گرامی ; شما باید از طریق سایت ایرانسل بتونی هکش کنی ، در غیر اینصورت راهی نداری که به شارژها برسی
این کار هم من میگم نکن
چون گیرت میندازن
من تا یه جاهایی رفتم اما بعد ... آخرش خوش نبود

در راه علم هیچ وقت نگید نمی تونیم ، همه چیز تونستنی هست و فقط کمی اراده میخواد ، که شما دارین .Cool

http://robo-elec.blogfa.com

۱۲-اسفند-۱۳۹۰, ۰۳:۰۱:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گرفتن ورودی از کارت کپچر در VB mehdi_shz11 5 6,149 ۱۱-اسفند-۱۳۹۰, ۱۵:۲۱:۰۵
آخرین ارسال: iranvigforme
  پاک کردن درایور کارت شبکه ویندوز 7 و xp aliooali 1 3,993 ۲۲-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۵۸:۰۰
آخرین ارسال: aliooali
Question ATM کارت behnam2011 4 4,014 ۰۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۴۱:۲۱
آخرین ارسال: behnam2011
  کپی کردن دسته جمعی با واید کارت و لاگ کردن اررور؟؟؟ sylvester 10 10,464 ۲۱-مهر-۱۳۸۷, ۱۹:۳۷:۰۸
آخرین ارسال: ajlajlajl
Question تولید و چاپ کارت mehrad-13 6 6,748 ۰۱-مهر-۱۳۸۷, ۰۶:۴۲:۵۲
آخرین ارسال: mehrad-13
  اتوماسیون سیستم خرید و فروش کارت ایرانسل فاطمه وطن دوست 8 6,152 ۱۵-خرداد-۱۳۸۷, ۱۷:۱۵:۳۴
آخرین ارسال: lord_viper
  تغییر ولتاژ خروجی کارت گرافیک veyskarami_mybb1.2_import12496 7 4,214 ۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۸:۲۶:۰۵
آخرین ارسال: ha_60
  استفاده از کارت صدا در وی بی کمک! PouriaAmid 6 4,744 ۲۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۱۰:۲۱
آخرین ارسال: ha_60

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS