امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقاله آموزش استفاده از پورت سریال در دات نت
نویسنده پیام
zxo003 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #12
RE: مقاله آموزش استفاده از پورت سریال در دات نت
سلام

این فکر کنم به درد شما بخوره :

http://www.codeproject.com/KB/system/Ser...tener.aspx
۲۷-مرداد-۱۳۹۰, ۱۳:۳۶:۴۴
تشکر شده توسط : alimogmov
mostafajooni آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #13
RE: مقاله آموزش استفاده از پورت سریال در دات نت
(۱۳-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۴۴:۵۰)محمد حسینی نوشته است: سلام

دیگه حال و حوصله توضیح ندارم! نقل قول از مقدمه مقاله :

نقل قول: مدتی بود دنبال یک مقاله بودم که استفاده از پورت سریال (RS232) را در محیط دات نت یاد بگیرم. اما مقاله فارسی که چه عرض کنم حتی خارجی هم پیدا نمیشد! تنها چیزی که پیدا کردم چند مثال و سورس، از msdn و چند سایت دیگر بود. البته مقالاتی در مورد استفاده از mscomm ویژوال بیسیک 6 هم پیدا شد. ولی دات نت خیلی فرق کرده بود. بالاخره مجبور شدم خودم وقت بذارم و کد بنویسم و به روش آزمایش و خطا، یاد بگیرم. بعد از کلی آزمایش متوجه شدم ریزکاریهای مهمی هست که ممکنه دلیل اصلی مشکل خیلیها با پورت سریال در دات نت همینا باشه. خلاصه تصمیم گرفتم اطلاعتم را هرچند ناچیز بشکل یک مقاله جمع کنم و در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدم. امیدوارم مفید باشد.
به امید پیشرفت و سرافرازی ایران عزیز ...
التماس دعا.

اینم اضافه کنم آخر مقاله از چند نفر از دوستان تشکر ویژه کردم... ذیگه از این بیشتر ازم بر نمی اومد...
آقا سلام.من میکرو بلدم.سریال هم بلدم.تا یک حدی تو vb رابط های گرافیکیمو ساختم.سه تا اسکرول زدم که هر کدوم یک عدد 0-255 رو میگیرن.حالا می خوام بفرستمشون رو پورت سریال.می خوام بدونم اگر از ماژول usb to ttl استفاده کنم میتونم کارم رو انجام بدم.سر نخ بدید که برم دنبالش.
۰۸-تير-۱۳۹۵, ۰۱:۱۸:۲۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست چند مقاله یا مطلب در مورد ماشین های الکتریکی .AMIN. 2 4,807 ۰۸-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۵۹:۰۰
آخرین ارسال: dizan
  دانلود مقاله راه اندازی lcd با بسکام saeed450 5 10,377 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۸:۴۲:۴۵
آخرین ارسال: abbasalifix
  مقاله ی : خودآموز طراحی فیبرمدارچاپی(PCB Design Tutorial) salehjg 0 3,278 ۱۱-تير-۱۳۸۹, ۲۱:۴۳:۴۹
آخرین ارسال: salehjg
  نحوه اتصال پورت USB با MATLAB چگونه است؟ masidaha 1 6,139 ۰۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۱۲:۱۳
آخرین ارسال: lord_viper
at مقاله هاي الكترونيك t3r!p3000 11 9,371 ۲۴-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۴۷:۱۸
آخرین ارسال: aminsotudeh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS