(۰۸-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۳۱:۵۲)Payman62 نوشته است: سلام.
فروم ایران ویج. هم معروفه. هم کاربران زیادی داره. هم کاربران باحال و با سوادی داره. هم محدود نیست. هم با کاربران میتونی تبادل اطلاعات خوبی داشته باشی. فقط امکان چت نداره. اما در عوضش تمام تاپیک هاش به نوعی تاپیک چتی هستن. ضمن این که یه تاپیک چتی هم در بخش آزاد موجوده.
از محیط های دیگه میشه به FACEBOOK هم اشاره کرد که بد نیست.
سلام آقا پيمان ممنون از جوابي كه برايم نوشتين ...
در رابطه با فيس بوك كه من هم نوشته بودم كه بغير از فيس بوك و كلوب كه اكثر ايراني ها اون تو هستند در واقع ميخواستم يك جاي ديگه رو بهم معرفي كنيد كه خب نظرتون سر همين ايران ويج بود ولي مگه اينقدر شناخته شده است ؟؟؟ من خودم تا چندي پيش اصلا اون رو نمي شناختم!!!
يك موضوع مهم ديگه هم اتفاقا همون امكان چت هست كه در حال حاضر هم مال كلوب مختل شده و هم مال فيس بوك خيلي قطع و وصل ميشه...
از همه اين حرفها بگذريم يك سوال ديگه داشتم كه ميخواستم ببينم كه ميشه اينجا براي پيدا كردن نفرات بصورت استاني هم سرچ زد؟ يعني مشخص ميكنه يا همچين دسته بندي ها و تقسيم بندي هايي نداره؟؟؟ مثلا شايد يكي بخواهد دوستانش رو فقط از تهران انتخاب بكنه يا....
اگر سر اين هم رهنمودي داشتين برام همينجا بنويسين...
باتشكر
(۰۸-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۳۵)sarv نوشته است: یکی همین نت لاگ هست
یکی هم IranianSinglesConnection.com.جای خیلی باهالیه.من که ازش لذت میبرم.فقط حیف که خیلطره.
اومدی اینجا یه pmبده تا با ..... آشنا کنم.
یکی هم انجمن www......comهست.اونم محیط اجتماعی خوبی که هیف فیلطره.بزرگان .... رو میتونی اینجا ببینی!!!
به نظر من99.9درصد انجمن های علمی و تخصصی و......به نوعی محیط اجتماعی هستند و چت روم و بار علمی کمی دارند
مثلا همین ..... که چند وقت پیش چینیا هک کرده بودند.پست های روزانه بخش آزادش از پستهای علمیش بیشتر بود.
واسه نقطه چین ها هم pmبده تا بگم.
سلام دوست گرامي در رابطه با اينكه به سوالم جواب دادين ازتون تشكر ميكنم....
شما بهم گفتين كه بهتون نامه بدهم كه بهم اون نقطه چين ها رو بگين من تو ياهو براتون آف ميذارم اگر راحت نيستين كه اينجا بهم بگين ميخواهين اونجا برام پيام بذارين البته اين ايميل رو هم دارم اگر خواستين ميتونين به اين ايميل هم بهم نامه بدين:
gh11.ho@gmail.com
منتظرم ببينم كه اون محيطي كه اينقدر ازش تعريف ميكنيد چي هست؟؟؟؟
منتظر جوابتون هستم
فعلا تا بعد