امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه
نویسنده پیام
sheitunak آفلاین
وروجک ایرانویج

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 1477
( 1086 تشکر در 324 ارسال )
ارسال: #12
RE: تجربه
سلام

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۰:۵۰:۱۱)Sp!d3rm4n نوشته است: در مورد اینا بیشتر توضیح بده لطفا
سیم ضخیم برای موتور و ورودی چه تاثیری داره؟

ورودی تغذیه به مدار و همچین موتورها نسبت به کل مدار جریان و ولتاژ کشی بیشتری داره پس اگه توی طراحی pcb سیم های این 2 بخش به اندازه کافی ضخیم باشه برای عملکرد مدار بهتره ( اگه بخوام یه مثال خیلی پیش پا افتاده برای حرفم بزنم میشه گفت اگه بخوای یه توربین را به حرکت در بیاری یه رود باریک بهتر جواب میده یا یه رود عریض؟؟!!!!!!!!)

بدترین گناه این است که به کسى که تو را راستگو مى پندارد دروغ بگویى. "گوته"
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۳۱:۵۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000, محمد حسینی, sararobo, jadopcb
jadopcb آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 221
( 393 تشکر در 138 ارسال )
ارسال: #13
سلامHappy
نقل قول: خازن 100 نانو بچسبه به پایه تغذیه آی سی؟
در مورد اون دیود هم حتما کامل توضیح بده!
راستی یه مدار گفته بودی که رگولاتور دیود داشت. (فکر کنم قبلش رگولاتور) من هنوز پیداش نکردم!

براي اي سي خازن بذاري اگه مشكلي در يك لحظه براي تغذيه ورودي بيفته يا برق دچار نوسان بشه و.... اون خازن اثر شو از بين ميبره كه مي توني خازن با ظرفيت هاي 220ميكرو و... بذاري.
ديود براي اينكه اگر اشتباهي تغذيه رو به مدار وصل كردي مدارات نسوزه 017

هر عملي ،عمل توست وتنها يك رازوجود دارد: هرگز مگذار عادتي برحركت هايت، حاكم شود.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۴۹:۱۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000, محمد حسینی, sararobo, sheitunak
mehrdadgh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 654
( 1904 تشکر در 596 ارسال )
ارسال: #14
من اون قسمتی رو که jadopcb برای چسب هرزگرد گفت نفهمیدم !

بیشتر توضیح میدی ؟

وبلاگ من : Azarrobot.blogfa.com

ISAplast.ir
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۵۸:۲۱
تشکر شده توسط : sararobo
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #15
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۴۴:۴۸)HENAS نوشته است: 1- استفاده از چیزایی مثل پلاستیک فشرده، یا ابر، یا لاستیک به جای هرزگرد اصلا توصیه نمیشه به دلایل مختلف
من تا هفته پیش همین نظر رو داشتم !
ولی وقتی همگروهیم به جای چرخ هرزگرد یه چیز دیگه گذاشت و سرعت و دقت و عملکرد ربات رو دیدم نظرم عوض شد !!!!

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۴۴:۴۸)HENAS نوشته است: 2- رد نکردن یک ربات در زمین اینورس هیچ ربطی به هرزگرد یا ... نداره و همش و همش برنامست
وقتی چرخ هات به زمین اینورس بچسبه و تکون نخره قضیه چیه ؟؟

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۴۴:۴۸)HENAS نوشته است: 4- استفاده از چسب 2 لایه یا همون 2 رو توصیه نمیشه (بنا به تجربه شخصی ) و همون لنت برق رو اگه برعکس بزنین جواب بهتری میگیرین
ما همه مدل چسب رو تست کردیم و چسب نازک دورو بهترین گزینه بود !

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۴۴:۴۸)HENAS نوشته است: 5- همیشه سعی کنید فشار زیادی روی هرزگرداتون نباشه و از هرزگرد فقط برای حفظ تعادل استفاده کنید (چیزی که توی ربات علی کم دیدم)
ما مجبور شدیم !
چون تو سربالایی کله می کرد و چپ می شد !!
باتری هم پول نداشتیم و از همون گنده ای که داشتیم استفاده کردیم !!!

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۴۴:۴۸)HENAS نوشته است: 7- جواب سوال سارا و محسن اینه که اختلاف زمین میتونه باشه اما نه تا این حد، اما من یه حدس میزنم اونم اینه که شاید محسن از چسب 2رو استفاده کرده
دقیقا از چسب دورو استفاده کرده بود !!
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۵۴:۵۰
تشکر شده توسط : رسول, sararobo, jadopcb
HENAS آفلاین
كاربر دو ستاره
**

تشکرها : 131
( 407 تشکر در 152 ارسال )
ارسال: #16
خوب خودت جواب خودتو انکار میکنی علی جون :
استفاده از چسب دورو دو مشکل اساسی داره :
1- اگه زمین اینورس در اول مسیر باشه مثل مسیریاب ساده اصفهان، چرخات به کف میچسبن
2- اگه مسیر طولانی باشه نسبت به لنت برق خیلی زودتر خاصیتش رو از دست میده

اما این چسبیدن رو میتونی با موتورهای گیربکس دار برطرف کنی (مثل ZGA) !!

بعدشم استفاده از چیزهای غیر هرزگرد فقط برای مسیرهایی خوبه که مسیر مستقیم زیاد داشته باشن و برا مسابقه ای مثل اصفهان خوب نیستش چو ن سر پیچها اصتحکاک رو خیلی زیاد میکنه (به حر حال باید اون جسم حداقل 1 بار لنت برق رو رد کنه و حداقل به اندازه ربات باید بچرخه!!!!!!!!!!!!!!!

ما یه بدشانسی آوردیم و رباتمون برا مسابقات اصفهان آماده نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما هم مجبور شدیم از ربات زاپاسمون استفاده کنیم (با کمی تغییر تو مکانیک و برنامش)

اما داریم برا مسابقات زاهدان روش کار میکنیم (به احتمال خیلی زیاد چیز خفنی بشه)

تویه این چرخه ی سردرگم، من میچرخم یا چرخ گردون خدا میدونه!!!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۱:۰۵:۲۰، توسط HENAS.)
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۱:۰۲:۴۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sararobo, jadopcb, sheitunak
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #17
جالبه که موتور ما هم ZGA بودش !!

ولی واسه کف چرخ یه کارهایی دیگه می خوام انجام بدم که چیزی نخواد !!
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۱:۰۷:۰۲
sararobo آفلاین
کاربر مهندس
**

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 349
( 319 تشکر در 85 ارسال )
ارسال: #18
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۴۴:۴۸)HENAS نوشته است: در تکمیل صحبتهای تمامی دوستان

2- رد نکردن یک ربات در زمین اینورس هیچ ربطی به هرزگرد یا ... نداره و همش و همش برنامست

3- اگه کسی ربات منو دیده بگه که توی او سه 90 پشت سر هم چطوری رفت و اینم به برد سنسور و ایناش ربطی نداره

7- جواب سوال سارا و محسن اینه که اختلاف زمین میتونه باشه اما نه تا این حد، اما من یه حدس میزنم اونم اینه که شاید محسن از چسب 2رو استفاده کرده

henas جون من دارم ميگم ربات محسن وقتي توي زمين اينورس قرار ميگرفت به زمين ميچسبيد ! دقيقا موقعي كه ميخواست زاويه ي 90 درجه اينورس رو رد كنه سر ربات يكم مي چرخيد بعدش به زمين ميچسبيد ! محسن هم وقتي با دست هلش ميداد ربات به حركتش ادامه ميداد !!!!!!! حالا اين چه ربطي به برنامه نويسي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خط راست اينورس رو درست ميرفت ولي تو چرخش تو زاويه مشكل داشت ! به خاطر همين گفتم شايد مال هرزگردش باشه !

راجع به برد سنسور من چيزي رو كه ديدم گفتم !
مثلاگروه ويكتور به 3 تا 90 كه ميرسيد اولي رو رد ميكرد دومي يا سومي منحرف ميشد ! رباتشون جوري روي خط 90 درجه قرار ميگرفت كه ربات كل زاويه هارو پوشونده بود !
مجبور شدن سرعت ربات رو پايين بيارن !

جالب بود ! ولي اختلاف زمين واسه ربات محسن زياد بود ! من جاي اون داشتم بيرون زمين خودخوري ميكردم !!!
تيم هاي ديگه هم از اين چسب دو رو استفاده ميكردن ولي همچين مشكلي نداشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الهی بمیرم اگه باز ببینم غمی توی چشمات
الهی که باشه برای دل من تمومی دردات

۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۱:۳۶:۴۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000, jadopcb
jadopcb آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #19
سلامClapHappy
اينكه ربات من توي فينال چسبيد دارم روش كار ميكنم چون توي تستهام چنين اتفاقي بهيچ وجه نداشتم وهنوز برام سواله.جرا؟ دارم روش كار ميكنم .چون نه باطري يام خالي بود.نه موتورا ضعيف بود چون قبلا رباتم ازمايش شو پس داده بود سمنان!!؟Angry
اينكه سر پيچا وقتي سرعت و بالا ميبردم براي تايم ها ي كمتر با همون مشكل كه مهندس گفت برام پيش امد يعني بيش از حد ميرفت بيرون .برنامه روخيلي دست كاري كردم به اين نتيجه رسيدم كه مال برنامه نيست به هيچ وچه.دارم روي بقيه قسمت ها كارميكنم.
در مورد
نقل قول: بعدشم استفاده از چیزهای غیر هرزگرد فقط برای مسیرهایی خوبه که مسیر مستقیم زیاد داشته باشن و برا مسابقه ای مثل اصفهان خوب نیستش چو ن سر پیچها اصتحکاک رو خیلی زیاد میکنه (به حر حال باید اون جسم حداقل 1 بار لنت برق رو رد کنه و حداقل به اندازه ربات باید بچرخه!!!!!!!!!!!!!!!

من از چسب درو استفاده كردم براي هرزگرد ،اين طور بگم با خراب كردن چسبش اين قدر سر ميشه كه از هرزگردم بهتر ميشه امتحان كن .از لحاظ اصطكاك ،اصطكاكش فوق العاده پايين مياد.وپايداري ربات خيلي زياد ميكنه .
كه باعث شد اون سه تا نود بدون هيچ مشكل بره بدون انحراف اضافه!017

هر عملي ،عمل توست وتنها يك رازوجود دارد: هرگز مگذار عادتي برحركت هايت، حاكم شود.
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۱۶:۳۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sararobo
HENAS آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #20
حیف که کسی نبود که از ربات ما تو مسیریاب ساده فیلم بگیره وگرنه میدیدین که ما با موتور 600 دور با 15 ولت چجوری مسیر و رفت (همه تو کف اون 3 تا 90 بودن) اما بدشانسی ما این بود که بارکد اول رو خوند اما دومی رو نوچ ..............
با این قانون مزخرفشونم که رباتی که دور اول با هر منبعی که اومده ، دور آخر باید با همون منبع بیاد همه نقشه هامون به هم ریخت (حتی تو 2 رکورد سیم منبع دور موتور چرخید و فیلد شد)
با استفاده از باتری 100% مقام میاوردیم که .................

علی جون گفتی موتورات ZGA هستن ؟؟؟ (همون رباتی که تو مسیریاب ویژه بود) اگه بود چه مدلی

یه سوال دارم : تا حالا شده رباتتون وقتی روی 2 تا خط نزدیک به هم قرار بگیره مدام ریپل بزنه (ریپل که چه عرض کنم فقط سر جاش بلرزه) ؟

اون ربات ویکتور هم مال بچه های خودمونه من یه چیزی بهش گفتم گوش نکرد وگرنه اینطوری نمیشد ......
ربات ویکتور توی سرعتی بودن تکه (تو این شکی ندارم) چون 2 تا از اعضاش یکی سوم امیرکبیر بود و اون یکی پنجم که تو این مسابقات میتونم بگم که واقعا بدشانسی آوردن و فقط مسیریاب ویژه دوم شدن

محسن جان یه عکس از این روشی که میگی برام بذار ببینم چجوری میشه این کار اصطحکاک نداشته باشه!!

من نمیخام اینجا کل کل کنم ولی یه پیشنهاد دارم : ما راه حلامونو میگیم و محسن رو رباتش اعمال کنه(البته اگه وقت داری ) ببینیم چجوری و کدوم راه حل مشکلشو حل میکنه

راستی یه سوال؟ الان مشکلت حل شده یا نه من دارم خودمو میکشم؟×!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۱:۰۴:۵۱، توسط HENAS.)
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۵۹:۲۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, jadopcb, sararobo
jadopcb آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #21
سلام Happy
ممنون هناس جان
نه توي سرعت زياد مشكل دارم كه دارم روش كارميكنم .الان ركورد تا 18 با باطري خوب ميزنه .اما سرعت زياد ميكنم .
همون مشكلي كه توي مرحله نيمه نهايي توركورد دوم اتفاق افتاد بعد از اينكه ربات سرعت ميگيره اون جايي كه ميخوام دوربزنه نمي زنه .كه دارم روش كار مي كنم.

نقل قول: من نمیخام اینجا کل کل کنم ولی یه پیشنهاد دارم : ما راه حلامونو میگیم و محسن رو رباتش اعمال کنه(البته اگه وقت داری ) ببینیم چجوری و کدوم راه حل مشکلشو حل میکنه
مهندس روش توبگو امتحان ميكنمWhistle

نقل قول: یه سوال دارم : تا حالا شده رباتتون وقتی روی 2 تا خط نزدیک به هم قرار بگیره مدام ریپل بزنه (ریپل که چه عرض کنم فقط سر جاش بلرزه) ؟

اره تو ربات قبليم اين اتفاق افتاد مشكل از برنامه بود به راحتي كرديم.Biggrin

۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۳۱:۱۲
HENAS آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #22
بیا از اول شروع کنیم
اول بدون اینکه چسب بزنی به چرخات یا هرزگردات روباتو بذار تو اینورس ببین چیکار میکنه
قبلش یه سوال چهار جوابی دارم :
1- رباتت رو پیچ 90 (اینورس) خاموش میشه
2- ریپل میزنه
3- فقط موتورات خاموش میشن
4- هیچکدام

۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۳:۳۴:۱۱

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS