کانال تلگرام انجمن @iranledcom
|
یه سوال ساده ولی مهم!
|
|
| نویسنده | پیام |
MicroRobo
تازه وارد ارسالها: 16 موضوعها: 3 تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۹ تشکرها : 27 ( 40 تشکر در 12 ارسال ) |
|
||
| ۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۴:۰۵:۳۵ |
| ||
تشکر شده توسط : |
jadopcb |
dreamvbfox
در حال پیشرفت ![]() ![]() ![]() ارسالها: 426 موضوعها: 44 تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷ تشکرها : 236 ( 1251 تشکر در 361 ارسال ) |
|
||
| ۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۰۲:۵۴ |
| ||
اشک, MicroRobo, t3r!p3000, jadopcb |
MicroRobo
تازه وارد ارسالها: 16 موضوعها: 3 تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۹ تشکرها : 27 ( 40 تشکر در 12 ارسال ) |
|
||
| ۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۰۶:۴۸ |
| ||
jadopcb |
dreamvbfox
در حال پیشرفت ![]() ![]() ![]() ارسالها: 426 موضوعها: 44 تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷ تشکرها : 236 ( 1251 تشکر در 361 ارسال ) |
|
||
| ۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۱۱:۵۴ |
| ||
MicroRobo, jadopcb |
MicroRobo
|
||
| ۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۱:۰۱:۱۰ |
| ||
jadopcb |
dreamvbfox
|
||
| ۰۱-خرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۱۴:۳۰ |
| ||
jadopcb, MicroRobo, zedehall |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه اصلی
انجمن
جستجو
فهرست اعضا
افزونه های فایرفاکس
»

تشکر شده توسط :

از طریق خط فرمان اجرا کردم که انجام شد ولی وقتی برنامه موردنظرم رو باز کرده واجرا کردم بعد از چند ثانیه برگشت وپیغام زیر رو داد :
فقط می خوام با یه نسخه از c بازش کنم که بتونم خروجیشو ببینم ! آخه میدونید این برنامه کد ربات میکروموس بوده من میخوام برای یه ربات میکروموس دیگه برنامه بنویسم ولی چون قبلا برنامه ماز رو ننوشته بودم این نمونه رو می خوام ببینم که یاد بگیرم ، اصل برنامه ای که باید بنویسم با code vision AVR هستش ولی چون کد ویژن فقط کامپایل میکنه و باید فایلی که می سازه بریزی رو میکروی رباتت تا خروجی رو ببینی من دنبال این بودم که با یه کامپایلر دیگه بازش کنم و خروجی ببینم و همینطور که قبلا هم گفتم چون اینو داشتم (Turbo) میخواستم باهاش امتحان کنم !