امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paradis DLL
نویسنده پیام
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #12
Paradis DLL For Iranian Final Version
سلام
این dll خیلی وقت نوشتم نسخه اخریشو که توابع زیادی به برنامه نویسها میده
اینقدر هست که زیاده بگم یه عکس میزارم

[تصویر:  Untitled.jpg]

دانلود پارادیس dll

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-مرداد-۱۳۸۹, ۱۹:۴۶:۱۰، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۲۵-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۰۶:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : reza555, skh1300
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #13
RE: Paradis DLL
سلام.
اولین پیغام برنامه. جالب بود.

[تصویر:  attachment.php?aid=5416]

اینم تصویری از برنامه

[تصویر:  attachment.php?aid=5417]

من کل توابع رو بررسی کردم. همشون با API ها یا توابع خود ویبی قابل پیاده سازی هستن. حتی شاید خیلی راحت تر و ساده تر. به غیر از PersianDate که در مورد اون هم توضیح میدم.
چند تا قسمت رو هم که تست کردم مشکل داشتن. مثلا تابع RamUsed برای من 55 بر میگردونه. یا PageFileBytes یه عدد منفی بر میگردونه که احتمالا سرریز شده.

وقتی من با دستور kill میتونم فایل پاک کنم چه لزومی داره بیام 1 dll به پروژم ادد کنم و متغیر ازش new کنم و بعد بگم dll فایل رو پاک کنه که خیالمم راحت نیست کارش رو درست انجام بده؟ کلیم توابع اضافه و بی ربط به کار من، داره که بی دلیل حجم پروژم رو بالا میبره.

کد:
Kill Path

کد:
'رو دانلود و به پروژه اد کن dll
Dim Eraser As New Paradis.DeleteAndFormat
Eraser.DeleteFile(Path)

PersianDate هم دو تا تابع داره. PersianDay و TarikhShamsi که همون طور که در تصویر دیدید هیچ کدوم درست کار نمیکنن.

حالا جالب این جاست سمپل برای دات نت هم در ستاپ موجوده. خود دات نت کلی کلاس و ابزار برای همه کار داره.
برای کار با تاریخ ها کلاس PersianCalender رو داره که همه کار برات میکنه ( البته خیلی باهاش ور رفتم اما CD-Rom رو نتونست باز کنه ). تبدیل تاریخ هارو به خوبی انجام میده. کبیسه رو هم رعایت میکنه. از همه مهم تره محصول ماکروسافته و مطمنه.

منظور بچه ها از دسته بندی این نبود که توابع رو در کلاس های جداگانه بنویس. منظور این بود که رو یه پروژه خاص تمرکز کن. مثلا یه dll که فقط برای کار با رجیستری باشه. یا فقط برای کار با فایل ها. FileSystemObjct مثال خوبی برای این مساله هست. لزومی نداره dll کار با فایل هاو فولدرها cdrom باز کنه. فقط باید رو فایل و فولدر تمرکز کنه. اما کاری که انجام میده رو به بهترین نحو انجام میده و به جای فایل فولدر پاک نمیکنه.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۲۲:۴۵، توسط Payman62.)
۰۶-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۱۸:۱۸
تشکر شده توسط : skh1300

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS