امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eclipse و الگوریتمهای زمانبندی
نویسنده پیام
lyceum آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
eclipse و الگوریتمهای زمانبندی
سلام دوستان
من باید به کمک نرم افزار شبیه ساز gridsim و محیط کاربری eclipse ، یه محیط گرید بسازم و توش چنتا الگوریتم زمانبندی رو پیاده سازی کنم.چنتا سوال دارم
1- کسی نرم افزار eclipse رو که Javabase هست رو میشناسه؟

2-متاسفانه جاوا بلد نیستم.کسی کد الگوریتم ژنتیک و یا الگوریتم min-max و یا الگوریتم کلونی مورچه ها رو به زبان جاوا داره؟

3- کد سایر الگوریتم های زمانبندی رو کسی به زبان جاوا داره؟

دوستان اگه در مورد کدهای الگوریتم ها به زبان جاوا کمک کنید خیلی ممنون میشم..به خدا کارم گیر کرده Sad
۰۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۲۹:۱۲
lyceum آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
RE: eclipse و الگوریتمهای زمانبندی
هیشکی؟
هیچی؟

ای بابا..کسی الگوریتم تا حالا شبیه سازی کرده؟
حالا به هر زبانی

هیشکی نیست کمک کنه؟:((
۰۲-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۴۸:۳۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #3
eclipse یه IDE برای برنامه نویسی البته پلاگین های زیادی داره اینی که شما می گی رو من تاحالا نشنیده بودم و برای جالبه اگه با eclipse بشه این الکوریتم ها رو پیاده کرد
اینو ببین
www.buyya.com/gridsim/paper/eclipse.pdf
اگه دقیق تر بگی جی کار می خوای بکنی بهتر می شه کمک کرد

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۲-شهریور-۱۳۸۹, ۱۷:۱۸:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
lyceum آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
سلام..ممنون اون لینکی که گذاشتید قبلا اجراش کردم.
سوالم اینه..طبق لینک زیر من پکیج گریدسیم رو دانلود کردم:

اینم لینک پکیج گریدسیم
http://sourceforge.net/projects/gridsim/files/

حالا از پکیج گریدسیم، دونه دونه مثالهای گرید سیم رو توی محیط اکلیپس اجرا میکنم..خب این یعنی چی؟ یعنی من محیط grid رو شبیه سازی کردم؟

مشکل دوم: باید یه الگوریتم زمانبندی رو توی محیط گرید پیاده کنم.کجای اکلیپس باید کد الگوریتم رو بنویسم که این الگوریتم توی محیط گرید پیاده سازی بشه؟
۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۹:۲۲:۰۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #5
سلام
شما خیلی بد سوال می پرسی Biggrin
اگه برام جالب نبود اصلا جواب نمی دادم وقتی به موضوع غیر عمومی داری مثل این gridsim باید اول توضیح بدی که چی هست کارش چیه و شما دقیقا مشکلت باهاش چی هست این که کلیتش رو خودت هم نمی دونی می تونی مطمئن باشی که بقیه هم نمی دونن چیه
تا اونجا که من فهمیدم مربوط می شه به رایانش ابری Biggrin یا همون Cloud Computing خودمون که کلا خودش هم مبحث جدیدیه این هم یه کتاب خونست که کمک می کنه شما برنامت رو باهاش بنویسی و در واقع یه سری تابع بهت می ده که کارت رو راحت تر می کنه (البته این فقط برداشت شخصی منه :d)
در واقع شما باید بتونی با eclipse و زبان جاوا برنامه نویسی کنی که راهنما براش زیاده
اگه مثال ها هم اجرا می شه یعنی شما محیط رو شبیه سازی کردی
این لینک رو برای ۲ نفر دیگه هم که فکر کنم براشون جالب باشه می فرستم اگه تونستن شاید جواب بدن Biggrin

هادی امین زاده
۰۵-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۵۳:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
lyceum آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #6
آقا شرمنده ..خیلی عذر میخوام..خب آخه من نمی دونم دقیق چی میخواید
ببیند موضوع پروژه در مورد grid computing هست.گرید کامپیوتینگ یعنی اینکه میان برای محاسبات و پروزه های عظیم که به منابع سخت افزاری و نرم افزاری زیاد نیاز داره، از منابع سخت یا نرم افزاری کامپیوترهای موجود در اینترنت استفاده میکنن.به این طریق که اگه کاربری با کامپیوترش کاری نداره، بتونه رایانه اشو در اختیار محیط گرید قرار بده تا اون محیط برای محاسبات عظیم بتونه به طور مثال از پردازنده یا هارد کامپیوتر این فرد استفاده کنه..این کار نیاز به یه سری زمانبندی ها داره.
اینکه محیط گرید کی منبع(مثلا پردازنده رو) رو کی بگیره و در اختیار سایر کاربران گرید قرار بدهو کی آزاد کنه؟ کی به کاربر اجازه ورود به محیط گرید رو بده و ...که این کارهای زمانبندی با یه سری الگوریتم های زمانبندی اجرا میشه
این وسط برای شبیه سازی محیط گرید میان از یه نرم افزاری به نام gridsim استفاده میکنن که لینکشو بالاتر گذاشتم
برای راحت تر کار کردن با gridsim هم میان محیط کاربری eclipse رو بهش اختصاص میدن..مثل همون لینکی که خودتون گذاشتید

وظیه من این وسط اینکه یه الگوریتم زمانبندی رو با اکلیپس توی محیط گرید پیاده سازی کنم و کارکردشو ببینم...
حالا چون جاوا نمیدانم (چون اکلیپس جاوا بیسه) بلد نیستم کجای اکلیپس و به چه صورت کدالگوریتم بنویسم که این الگوریتمه توی محیط گرید پیاده بشه..اصلا خروجی چی باید ببینم؟

یه سوال متفرقه: یکی از ساده ترین الگوریتم های زمانبندی که پیشنهاد میکنید چیه؟
۰۶-شهریور-۱۳۸۹, ۱۷:۵۹:۱۸
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #7
تقریبا فهمیدم چیه درسته اکلیپس جاوا بیس ولی به شما کاری نداره یه محیط که با جاوا نوشتنش شما می تونی با php هم باهاش برنامه بنویسی ولی این گریدسیم شما احتمالا با زبان جاواست بنابراین باید با جاوا براش برنامه بنویسی
زبان جاوا هم زیاد سخت نیست یکم کار کنی دستت می یاد اکه می گی مثال هاش کار می کنی همون ها رو تغییر بده

هادی امین زاده
۰۷-شهریور-۱۳۸۹, ۱۰:۵۸:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول
lyceum آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
خب حرف شما درسته..گرید سیم هم با زبان جاواست

بذارید یه جور دیگه بگم..ببنید تو پکیج گرید سیم، یه مثال داره که میگه چه طوری resource ها رو بسازیم.یه مثال دیگه اس میگه چطوری user بسازیم..یه مثال هم داره که میگه چه جوری user رو به resource بدیم
خب من اینجا یه الگوریتم simulated annealing دارم.این الگوریتم رو باید توی این محیط گرید پیاده سازی کنم.ولی نمی فههمم توی این الگوریتم چی منبعه؟چی راه حله و چی user است؟
یعنی منظورم اینکه نمی دونم چه جوری با استفاده از اون مثالهایی که پکیج گرید گفته ، این الگوریتم رو مدل کنم.یا مثلا چه جوری توی جاوا اسم یه نگاشت رو عوض کنم (منظورم اون جای که میگه Curs = Bsts)
.مقاله این الگوریتم SA رو میذارم..به کدهایی که گذاشته یه نگاه بندازید بی زحمت..

http://www.4shared.com/document/H-4XeWN7...rithm.html
۰۹-شهریور-۱۳۸۹, ۲۲:۵۱:۲۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS