دوستان كاشكي چيزي نمي گفتيد كه اين بحث ادامه پيدا نكنه ... ( حيف وقتي كه براي اينجور پست ها صرف شه ، با همين زمان مي شد كاراي بهتري كرد ، اما حالا مجبورم از اون ها بزنم! )
متاسفانه يا خوشبختانه با منطق ايشون آشنا هستم ، چون يكي از دوستانم هم ( متاسفانه يا خوشبختانه ) همچين منطقي دارهه .
به صورت خلاصه بگم ، وقتي استدلال بالا مي گيرهه و زوري طرف متقاعد مي شه و اون رو به جواب " باشه " مي رسوني و تاييد مي كنه ، بعد مثلا مي گم ديدي منطقت مشكل دارهه؟ ، طرف بهترين استدلالي كه مي كنه و بهترين جوابي كه مي ده اينه كه مي گه " منطق خودت مشكل داره !! " و همون لحظه از " باشه " اي كه گفته منصرف مي شه و ... !( البته غلظتش طبيعتا متفاوته )
ببينيد ، هر كس به يه طرز فكر هست و اين اشكالي نداره ، اگر قرار بود همه مثل هم فكر كنن كه نمي شد ، اصلا اين طبيعيه ...، اختلافات نيازهه زندگيه ، تامين كننده ي زندگي هست !!
براي جمع ما كه ماشاءالله همه دستي تو كاراي الكترونيكي دارن ، اجازه بديد يه مثالي در اين حيطه بزنم...!
چي باعث به راه افتادن جريان در يك سيم مي شه؟ فرض كنيد مي خواهيد يك LED رو روشن كنيد، چي باعث عبور اون جرياني مي شه كه LED رو روشن مي كنه به مدار جون مي بخشه ؟
جوابتون باتري هست، درسته ؟!
باتري چي هست ؟ چيكار مي كنه ؟!
مفهوم باتري اينه كه 2 تا سر داره كه با هم اختلاف دارن ( اختلاف سطح ولتاژ ) ، وقتي در مدار قرار مي گيره بين 2 نقطه از مدار يه اختلاف سطح ولتاژ ايجاد مي كنه كه اين اختلاف باعث شارش جريان در مدار و در نتيجه روشن شدن LED مي شه.
دليل بوجود آمدن آبشار زيبا چيه ؟! بازم اختلاف! اختلاف سطح پتانسيل.
و ...
اما اين اختلاف زماني زيبا و زندگي بخش هست كه به مدار درستي متصل بشه و اجزاء مدار بدرستي چيده شده باشن ، به عبارتي اختلافات موجود با يك نسبتي كنترل شده باشن. اينطوري اختلاف مي تونه به مدار حركت بده ،جان بدهه ...
اما اگر كنترل و محار نشه ، مخرب مي شه ...!
فرض كنيد LED رو بدون مقاومت به باتري متصل كنيد ، يا مثلا باتري رو به صورت اتصال كوتاه در مدار بذاريد ، يا چند منبع با اختلاف ولتاژ هاي متفاوت رو با هم در تماس بذاريد.
اينطوري ، اون LED مي تركه ... ،با اتصال كوتاه باتري داغ مي شه ، سيم هاي رابط گرم مي شه ، اتصالات دروني ذوب مي شه و ... ( نتيجه واضح هست ...! )
خوب مايي كه اختيار داريم، چرا مرتب تو مود اتصال كوتاه ايم ( به ويژه ما ايراني ها ! )
يه مورد ديگه ، حالت يه ضرب المثل هست ، مي گن پشه كل نقاط سالم بدن رو ول مي كنه و صاف مي ره روي زخم مي شينه .( مضمونش همينه )
يه داستان ديگه هم اينكه :
ممعمولا وقتي فكر مي كنيم به آخر خط توي يه كاري رسيديم، كارايي مي كنيم كه لزوما منطقي نيست ، حتي شايد خلاف منطق خودمون هم باشه ... ، سعي مي كنيم يه كار مسخره و مضرري هم كه شده انجام بديم.
مثلا طرف بعد از تلاش فراوون مي بينه نمي تونه ميكرو رو پروگرام كنه ( بعداز گفتن دري وري به سازنده و فروشنده و فلاني و فلاني و ... )، پروگرامرش رو مي كوبه تو شيشه مانيتور ، بعد از چند وقت مي گه عجب غلتي كردم ها ... !
+ چندتا مورد ديگه ، كه چون زياد مي شد فيلترشون كردم.
نقل قول: دوست عزیز کجای این حرفها محترمانه است دوستمون با حرفهای کنایه ای توهین میکنه حالا شما اینطور میفرماید به حرفهاش دقا کن انسان موجود دو پا!
شما مستند مي بينيد؟ ( خودمم زياد اهل نيستم ، گه گاهي گير بياد نگاه مي كنم ) ، اونجاهايي كه از دخالت انسان در طبيعت مي گه ، با موجود "2پا" از انسان ياد مي كنن . خوب اين كجاش توهينه ؟! منم موجود 2پا هستم! خدايي نكرده بينمون كه موجود 4پايي نيست ؟!!
در ضمن گفتم موجود 2پا گه گاهي من رو ... ، يعني بنازم خدا رو كه چي خلق كرده!! واقعا خلقت انسان خيلي جالبه. در يك كلمه ، خدا رو شكر كردم! و شما مصداق حرف من بوديد و روي صحبت اصلا با شما نبود ... ! ( هر جوري هم نگاش مي كنم توهيني توش نمي بينم ! ) بستگي دارهه شما با چه عينكي گفته هاي من رو بخونيد.
جدا از اين ، نوشته ها ثبت شدست ، همه هم صحبت هامون رو خوندن.
شما متن پست هاي دوتامون رو بذار جفت هم و بخون ، ببين بوي توهين از كدومش به مشام مي رسه ...؟!
نقل قول: بگذریم آقا چه جوابی به سوالات بنده داده که طلبکارم هست راستی دوست عزیز یا من نمیفهمم یا اینکه نمیتونم بفهمونم کی از ایشون خواسته که برای ما برنامه بنویسه خودش میگه و خودش هم تفسیر میکنه مگه من از ایشون دعوت کردم و یا خواستم که جواب بده که خدار رو شکر هیچ جوابی هم به بنده نداده بنده خودم تو خونه کار میکنم و تا اینجای برنامه رو هم خودم نوشته ام و هیچکس کمکی نکرده ،
آخه مؤمن من كه گفتم بدهكار ... !!!
والله به خنثي بودن هم راضي هستيم !!
واقعا شما ديگه ... !
رفته رفته كه مي گذرهه ماشاءالله شكوفاتر هم مي شيد و باز باعث مي شيد بيشتر به وجد بيام و ياد خلقت انسان و شاه كار خدا و ... بيفتم ...
تشكر مي كنم ...
نقل قول: ولی یه چیزی رو عرض نکرده نمیخوام برم و اون اینکه از فردا ما هم بریم یه سایت باز کنیم هر کی اومد مشکلش رو گفت بهش بگیم برو help نرم افزارو بخون این جواب نیست به این راهنمایی نمیگن چون همه اونهایی که میان تو این انجمن چه شما بگین و چه نگین خودشون میدونند که هر نرم افزاری یه help داره و اگه بتونن با اون کاراشونو انجام بدن دیگه به انجمن نمی آمدند تمام انجمن رو بنده میخونم از هر کسی یه چیزی یاد میگیرم ولی این تنها بنده نیستم تمام پاسخهای که ایشون داده اند فقط همینه اگه باور نمیکنین بنده اینها رو جمع کنم و یه فایل پی دی اف بسازم و بزارم خودتون قضاوت کنین منکه با ایشون دشمنی ندارم نه آقا منو میشناسه نه بنده ایشون رو بنده
نقل قول: اولین و آخرین سوالی که که در این انجمن کردم همین بود و میدونم خیلی سخته این برنامه ساعت نیست این برنامه واسه فلزیابه که شرکتهای بزرگ توی دنیا روی این کار میکنند بگذریم
چيزي به نام سخت معني نمي دهه ، چون در ميكرو تازه كار هستيد و تجربه ي برنامه نويسي و پياده سازيه الگوريتم رو نداريد همچين فكرهايي مي كنيد. خودتون رو با اين حرف ها نترسونيد. قضايا خيلي خيلي ساده تر از اين حرف هاست.
نقل قول: دوست عزیز بنده به کسی توهین نکرده ام و نمیخوام جواب توهین های ایشون رو بدم و زیاد از بحث هم خوشم نمیاد اگه به پستهای بنده نگاه کنین بنده چندین بار عذر خواهی کرده ام اما یه بار هم ایشون عذر خواهی نکرده که هیچ توهین هم کرده اصلا مشکلی نیست مطمین باش که دنیا کوچکه و یه روزی آدم به آدم میرسه
با عرض معذرت و عذر خواهی از تمامی دست اندر کاران این انجمن
من صاحب ومؤسس اين سايت نيستم. امروز من هستم و فردا يه كس ديگه . به احترام بچه هاي سايت ، بقيه ي قسمت ها رو جواب نمي دم. اما يادمون باشه يه وقتي نعمت زده نشيم.
طبق داستان ها و مقدمه هاي بالا كه گفتم :
حالا جناب soy1345 شما چرا خودت رو سري مي رسوني به آخر خط ؟ پل هاي پشت سرت رو خراب مي كني و ...
چرا خودت رو اتصال كوتاه مي كني ؟!
حقيقت واضح هست. برنامه نويس ها معمولا كسايي هستن كه حداقلش نسبتا منطقي هستن ، بدون منطق ، نمي شه برنامه نويسي كرد و الگوريتم پياده كرد و اشكالات برنامه رو پيدا كرد.
يه مشكل ديگه اتون هم اينه كه نمي دونيد چطوري بايد سوال بپرسيد.
البته مشكل زياد هست. براي اينكه تعادل حفط بشه ، يكي از مشكلات خودم رو هم مي گم!
يكي از 1000 تا مشكل من اينه كه سعي مي كنم به همه كمك كنم!
راستي شما مي تونستيد برخلاف بقيه در پيغام خصوصي به بنده بگيد كه لطفا جواب سوالم رو شما نديد!
بار اول خودتون رو داشتيد مي رسونديد آخر خط و فكر كرديد با صحبت ها و توهين هاتون خيلي بهمون بر مي خوره و نام كاربري حذف مي كنيم و ... و از اينجور داستان ها.
يه پست زدم كه اتفاقي نيفتادهه و ... ،ادامه بدهه ...!
شما هم مرحله به مرحله رو ما سوار شدي و الان خيلي راحت هرچي مي خوايد مي گيد و ... ( شايد بعضي وقت ها واقعا تشر لازمه ، البته تا حالا نيازي نبودهه )
خودتون نگاه كنيد ، از استاد استاد گفتن به كجا رسيديد ...
در واقع شما فقط تظاهر مي كنيد .
نمي شه كه هر حرفي از دهان مبارك در اومد بزنيد و بعد هم بگيد ببخشيد و ... بعد هم اسمش رو بذاريد تواضع و ... !
حالا به احترامتون كه سنتون بيشترهه چيزي نمي گيم ، شما هم هي روي ما بيشتر سوار نشو.
شما قانون سايت رو خونديد ؟ مي دونيد قانون فروم ها چيه ؟ مي دونيد شيوه هاي شكايت چطوريه؟ مي دونيد براي اينكه مسائل كوچك تبديل به مسائل بزرگ نشه مي شه كاراي بهتري كرد؟ مي دونيد در انجمن تخصصي جاي اين حرف ها نيست؟ و ... ؟
شما انتظار داري بابت پاسخي كه بهتون دادم عذر خواهي كنم( حالا چه مفيد چه غير مفيد )؟! ، والا گاهي اوقات شك مي كنم كه اين نوشته ها جك هست و يا واقعا منطقي پشت اون هست !!
نقل قول: آدم به آدم مي رسه ؟!
والا نمي دونم منتظر چي هستيد ، ولي من اصلا كينه اي نيستم ، و همين الان هم اگر ببينمتون و يا از كنارم رد بشيد هيچ احساس متفاوتي ندارم و چيزي براي من تغيير نمي كنه ... !
-------------------------------------------
اين كه تو اين فروم باشيد يا نباشيد ، انتخاب با خودتون هست ، اما واقعا نيازي نيست پل هاي پشت سرتون رو خراب كنيد ...
معمولا كسي اخراج نمي شه ، اما گاهي اوقات خود كاربرا خودشون رو محروم مي كنند :-??
و چرا خودتون رو مرتب اتصال كوتاه مي كنيد...
من قصد ندارم عقايد كسي رو عوض كنم و يا عقايدم رو به كسي تحميل كنم ، شما هم بزرگ ما هستيد و سنتون بيشتر از ماست و 100% در عقايدتون خشك تر هستيد.
اما با تمام اين اختلافات و اين رنگارنگي هاي آدم ها بيان حداقلش حق رو زير پا نذاريم و ...
اگر دلسوز ايران هستيم ، اختلافات رو كنترل كنيم كه باعث بشه پيشرفتمون جريان پيدا كنه ...
اين دنيا انقدر كوچيكه كه ارزش اين حرف ها رو ندارهه ...
وقتي ريز مي شي و در يك اتم نگاه مي كني ، يه دنياي جديد مي بيني و وقتي اونقدر از زمين دور مي شي و دور مي شي ، كهكشان ها رو هم يك نقطه بيشتر نمي بيني ، زمين و ... كه بماند.
آخرش هم سهم هر كس از ما در اين دنيا ، خوابيدن زير يه وجب خاكه.
دوستان اگر مايلند اخطار بگيرند ، اين بحث رو ادامه بدن.
از تمام دوستان هم بابت اين بحث هايي كه پيش اومد و در شأن فروم نبود معذرت مي خوام.
پس از حالا به بعد فقط فكر اصلاح خودمون و كنترل اختلافات باشيم ( تا جواب دادن به اين پست ! )
بحث هاي علمي تون رو هم از سر بگيريد و فكر كنيد كه اتفاقي نيفتادهه ...
موفق باشيد.
با تشكر
Sharin