امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالهای برنامه نویسی با کامپایلر BASCOM
نویسنده پیام
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 47

تشکرها : 162
( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #199
RE: سوالهای برنامه نویسی با کامپایلر BASCOM
استفاده ار کریستال کمتر یعنی سرعت پایین که من اینو نمیخوام.من تو این ارتباط از یه مدار الگو برداری کردم که پایه mosi میکرو استفاده نشده.من هرچی تو این سایتها گشتم چیزی از ارتباط یه مبدل با میکرو ندیدم.فقط ارتباط بین دو میکرو توضیح داده شده حالا از دوستان میخوام اگه امکان داره این مشکل مارو حل کنند.
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۱۴:۰۲
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #200
(۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۱۴:۰۲)parsegade نوشته است: استفاده ار کریستال کمتر یعنی سرعت پایین که من اینو نمیخوام.من تو این ارتباط از یه مدار الگو برداری کردم که پایه mosi میکرو استفاده نشده.من هرچی تو این سایتها گشتم چیزی از ارتباط یه مبدل با میکرو ندیدم.فقط ارتباط بین دو میکرو توضیح داده شده حالا از دوستان میخوام اگه امکان داره این مشکل مارو حل کنند.
این که دو تا میکرو باشه یا ... فرقی نمیکنه .

دیتاشیت A2D رو نگاه کردم.
شما برای کاهش دادن فرکانس spi محدود هستید.
طبق صفحه ی 62 دیتاشیت mcp3001 در 5 ولت، حداکثر زمانی که قطعه می تواند برای انتقال 2 بایت تحمل کند، 1.5 میلی ثانیه هست.

دیتاشیت گفته 1.5 ms برای 14 تا تناوب sck.
حالا ما محکم کاری کنیم،و طبق figure 6.2 ، شانزده تا تناوب sck در نظر بگیریم، با این فرض دوره(T) ی sck میشه 93.75 میکرو ثانیه. یعنی فرکانسش حدود 10.7 کیلو هرتز میشه.
یعنی حداقل فرکانس اس پی آی ، 10.7 کیلو هرتزه/ یعنی شما نمی تونید تا 500 هرتز فرکانس رو کاهش بدید.

نمی دونم ولی فکر کنم درست استدلال کردم دیگه Biggrin
(می دونم آخرش غلط در میاد :))) )

ایول ، استدلالم درست بود

صفحه ی 3 دیتاشیت، در پایین صفحه note:3
نقل قول:
Because the sample cap will eventually lose charge, clock rates below 10 kHz can affect linearity performance,
especially at elevated temperatures.
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۳۲:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #201
خوب مهندس حالا جدا از بحث فركانس چطور میشه ولتاژ رو ال سی دی نشون داد؟اخه یه سری اعداد نشون میده.

راستی مهندس تو فایلی كه من گذاشتم فركانس كلاك واسه مبدل از فركانس پالس خروجی كه كمتره.پس شما چطور میگید كه فركانس خیلی بالاست؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۳۹:۲۵، توسط parsegade.)
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۵۴:۱۱
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #202
نقل قول: خوب مهندس حالا جدا از بحث فركانس چطور میشه ولتاژ رو ال سی دی نشون داد؟اخه یه سری اعداد نشون میده.

این مثلا»
کد:
Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Msb , Master = Yes , Polarity = Low , Phase = 0 , Clockrate = 16 , Noss = 0 , Spiin = 0

Dim Voltage As Long
Dim Tmp2 As Word

Spiinit
Spiin Tmp2 , 2
Shift Tmp2 , Right , 3
Voltage = Tmp2 And 1023

نوع متغیر رو word گرفتم چون 2بایت لازمه و اینکه مقدار همیشه مثبته.

-----------------------------------

نقل قول: راستی مهندس تو فایلی كه من گذاشتم فركانس كلاك واسه مبدل از فركانس پالس خروجی كه كمتره.پس شما چطور میگید كه فركانس خیلی بالاست؟

یکم واضح تر بگید. متوجه نشدم.
راستی شما چرا pwm رو راه انداختید؟
شماتیک رو نگاه کردم.
vref = 2v
in- = gnd
in+ = 1v

با pwm چیکار میکنید؟
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۱۴:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : parsegade
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #203
ببینید.شما اگه به پالسها كه به اسكوپ در پرو توس متصل شده و تایم رو مثلا روی ٢میلی ثانیه بزارید میبینید كه فركانس اونها یكی نیست.مشكل من اینجاست

مهندس برنامه ای نوشتید جواب نمیده.باز مقادیر ولتاژ رو كه نشون نمیده.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۳۵:۴۲، توسط parsegade.)
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۰۵:۲۱
soy1345 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 31
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #204
(۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۰۵:۳۶)salehjg نوشته است: همه ی ما اینجا فقط به خاطر کمک به هم دیگر وقت صرف میکنیم.
اگر کسی به پستی جواب داده، وقت گذاشته، مطمئن باشید که شخص شریفی بوده، که بی هیچ منت وقتش رو برای شما گذرونده در حالی که می تونست به زندگی خودش برسه.

منظورم کاربر خاصی نیست کلا" .

جناب soy1345 خوشحال میشیم که شما هم مثل دوستان وقتتون رو صرف جواب دادن به مسائل علمی بکنید، همان طوری که دوستان وقتشون رو برای شما صرف کردن و مارو از تجربه های 46 ساله خودتون بهره مند کنید :)

در ضمن در این انجمن هیچ کس به دنبال مقام و درجه ی کاربری نیست.
و اگر کسی مدیر هست منت سر بقیه گذاشته. چون بغیر زحمت چیزی نداره.
با تشکر از نصایح شما
بنده هم با عرایض شما موافقم و اگه انجمن رو نگاه کنین من هم تا حد توان در انجمن شرکت میکنم و اما راجع به فرمایش شما: دوست عزیز فرضا شما یه مشکلی داری و در این انجمن مطرح کرده اید همچنان که خیلی ها مشکلاتشون رو مطرح کرده اند و من هم میخونم اینها رو. بنده بیام جواب پست شما رو به این طریق بدم آقا ایجا هیچکس بیکار نیست برای شما کار کنه برو بخون آیا شما ناراحت میشید یا نه؟ در صورتی که بنده تا به حال در هیچ انجمنی چنین درخواستی نکرده ام شما میتونید پستهای بنده رو بخونید اگه به غیر از این بود حق دارید هرچه از دهنتون دربیاد بهم بگید بنده اگه بیتونم به سوال شما جواب بدم حتما اینکار رو میکنم اگه ندونم فقط میخونم تا یه چیزهایی یاد بگیرم عذر میخوام که وقتتونو میگیرم چون میدونم که شما هم کار دارید واقعیتش بنده هم متاهلم هم سرم آنقدر شلوغ که فقط ساعت 2 الی 3 شب وقت پیدا میکنم تا سری به انجمن بزنم آنهم برای یاد گیری از جوانها نه برای خراب کردن اعصابم شاید باور نکین بنده تا حالا هیچ سوالی در این انجمنها نکرده ام نمیدونم اونروز هم چطور شد مشکلم را مطرح کردم آخه اونهم مشکل نبود بنده قبلا این پروژه رو روی 8951 کار کرده بودم و میخواستم به AVR تغییرش بدم و تا اینجا هم موفق بودم بگذریم بنده باز از تمام بچه های انجمن و کلیه فعالان در این بخش عذر میخوام بنده کوچک همشون هستم با تشکر آیدین
۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۰۶:۱۶
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #205
دوستان كاشكي چيزي نمي گفتيد كه اين بحث ادامه پيدا نكنه ... ( حيف وقتي كه براي اينجور پست ها صرف شه ، با همين زمان مي شد كاراي بهتري كرد ، اما حالا مجبورم از اون ها بزنم! )

متاسفانه يا خوشبختانه با منطق ايشون آشنا هستم ، چون يكي از دوستانم هم ( متاسفانه يا خوشبختانه ) همچين منطقي دارهه .
به صورت خلاصه بگم ، وقتي استدلال بالا مي گيرهه و زوري طرف متقاعد مي شه و اون رو به جواب " باشه " مي رسوني و تاييد مي كنه ، بعد مثلا مي گم ديدي منطقت مشكل دارهه؟ ، طرف بهترين استدلالي كه مي كنه و بهترين جوابي كه مي ده اينه كه مي گه " منطق خودت مشكل داره !! " و همون لحظه از " باشه " اي كه گفته منصرف مي شه و ... !( البته غلظتش طبيعتا متفاوته )

ببينيد ، هر كس به يه طرز فكر هست و اين اشكالي نداره ، اگر قرار بود همه مثل هم فكر كنن كه نمي شد ، اصلا اين طبيعيه ...، اختلافات نيازهه زندگيه ، تامين كننده ي زندگي هست !!

براي جمع ما كه ماشاءالله همه دستي تو كاراي الكترونيكي دارن ، اجازه بديد يه مثالي در اين حيطه بزنم...!

چي باعث به راه افتادن جريان در يك سيم مي شه؟ فرض كنيد مي خواهيد يك LED رو روشن كنيد، چي باعث عبور اون جرياني مي شه كه LED رو روشن مي كنه به مدار جون مي بخشه ؟
جوابتون باتري هست، درسته ؟!
باتري چي هست ؟ چيكار مي كنه ؟!
مفهوم باتري اينه كه 2 تا سر داره كه با هم اختلاف دارن ( اختلاف سطح ولتاژ ) ، وقتي در مدار قرار مي گيره بين 2 نقطه از مدار يه اختلاف سطح ولتاژ ايجاد مي كنه كه اين اختلاف باعث شارش جريان در مدار و در نتيجه روشن شدن LED مي شه.

دليل بوجود آمدن آبشار زيبا چيه ؟! بازم اختلاف! اختلاف سطح پتانسيل.

و ...

اما اين اختلاف زماني زيبا و زندگي بخش هست كه به مدار درستي متصل بشه و اجزاء مدار بدرستي چيده شده باشن ، به عبارتي اختلافات موجود با يك نسبتي كنترل شده باشن. اينطوري اختلاف مي تونه به مدار حركت بده ،‌جان بدهه ...

اما اگر كنترل و محار نشه ، مخرب مي شه ...!
فرض كنيد LED رو بدون مقاومت به باتري متصل كنيد ، يا مثلا باتري رو به صورت اتصال كوتاه در مدار بذاريد ، يا چند منبع با اختلاف ولتاژ هاي متفاوت رو با هم در تماس بذاريد.

اينطوري ، اون LED مي تركه ... ،با اتصال كوتاه باتري داغ مي شه ، سيم هاي رابط گرم مي شه ، اتصالات دروني ذوب مي شه و ... ( نتيجه واضح هست ...! )

خوب مايي كه اختيار داريم، چرا مرتب تو مود اتصال كوتاه ايم ( به ويژه ما ايراني ها ! )

يه مورد ديگه ، حالت يه ضرب المثل هست ، مي گن پشه كل نقاط سالم بدن رو ول مي كنه و صاف مي ره روي زخم مي شينه .( مضمونش همينه )

يه داستان ديگه هم اينكه :
ممعمولا وقتي فكر مي كنيم به آخر خط توي يه كاري رسيديم، كارايي مي كنيم كه لزوما منطقي نيست ، حتي شايد خلاف منطق خودمون هم باشه ... ، سعي مي كنيم يه كار مسخره و مضرري هم كه شده انجام بديم.

مثلا طرف بعد از تلاش فراوون مي بينه نمي تونه ميكرو رو پروگرام كنه ( بعداز گفتن دري وري به سازنده و فروشنده و فلاني و فلاني و ... )، پروگرامرش رو مي كوبه تو شيشه مانيتور ، بعد از چند وقت مي گه عجب غلتي كردم ها ... !

+ چندتا مورد ديگه ، كه چون زياد مي شد فيلترشون كردم.

نقل قول: دوست عزیز کجای این حرفها محترمانه است دوستمون با حرفهای کنایه ای توهین میکنه حالا شما اینطور میفرماید به حرفهاش دقا کن انسان موجود دو پا!

شما مستند مي بينيد؟ ( خودمم زياد اهل نيستم ، گه گاهي گير بياد نگاه مي كنم ) ، اونجاهايي كه از دخالت انسان در طبيعت مي گه ، با موجود "2پا" از انسان ياد مي كنن . خوب اين كجاش توهينه ؟! منم موجود 2پا هستم! خدايي نكرده بينمون كه موجود 4پايي نيست ؟!!
در ضمن گفتم موجود 2پا گه گاهي من رو ... ، يعني بنازم خدا رو كه چي خلق كرده!! واقعا خلقت انسان خيلي جالبه. در يك كلمه ، خدا رو شكر كردم! و شما مصداق حرف من بوديد و روي صحبت اصلا با شما نبود ... ! ( هر جوري هم نگاش مي كنم توهيني توش نمي بينم ! ) بستگي دارهه شما با چه عينكي گفته هاي من رو بخونيد.
جدا از اين ، نوشته ها ثبت شدست ، همه هم صحبت هامون رو خوندن.
شما متن پست هاي دوتامون رو بذار جفت هم و بخون ، ببين بوي توهين از كدومش به مشام مي رسه ...؟!

نقل قول: بگذریم آقا چه جوابی به سوالات بنده داده که طلبکارم هست راستی دوست عزیز یا من نمیفهمم یا اینکه نمیتونم بفهمونم کی از ایشون خواسته که برای ما برنامه بنویسه خودش میگه و خودش هم تفسیر میکنه مگه من از ایشون دعوت کردم و یا خواستم که جواب بده که خدار رو شکر هیچ جوابی هم به بنده نداده بنده خودم تو خونه کار میکنم و تا اینجای برنامه رو هم خودم نوشته ام و هیچکس کمکی نکرده‌ ،

آخه مؤمن من كه گفتم بدهكار ... !!!
والله به خنثي بودن هم راضي هستيم !!
واقعا شما ديگه ... !
رفته رفته كه مي گذرهه ماشاءالله شكوفاتر هم مي شيد و باز باعث مي شيد بيشتر به وجد بيام و ياد خلقت انسان و شاه كار خدا و ... بيفتم ...
تشكر مي كنم ...

نقل قول: ولی یه چیزی رو عرض نکرده نمیخوام برم و اون اینکه از فردا ما هم بریم یه سایت باز کنیم هر کی اومد مشکلش رو گفت بهش بگیم برو help نرم افزارو بخون این جواب نیست به این راهنمایی نمیگن چون همه اونهایی که میان تو این انجمن چه شما بگین و چه نگین خودشون میدونند که هر نرم افزاری یه help داره و اگه بتونن با اون کاراشونو انجام بدن دیگه به انجمن نمی آمدند تمام انجمن رو بنده میخونم از هر کسی یه چیزی یاد میگیرم ولی این تنها بنده نیستم تمام پاسخهای که ایشون داده اند فقط همینه اگه باور نمیکنین بنده اینها رو جمع کنم و یه فایل پی دی اف بسازم و بزارم خودتون قضاوت کنین منکه با ایشون دشمنی ندارم نه آقا منو میشناسه نه بنده ایشون رو بنده

نقل قول: اولین و آخرین سوالی که که در این انجمن کردم همین بود و میدونم خیلی سخته این برنامه ساعت نیست این برنامه واسه فلزیابه که شرکتهای بزرگ توی دنیا روی این کار میکنند بگذریم
چيزي به نام سخت معني نمي دهه ، چون در ميكرو تازه كار هستيد و تجربه ي برنامه نويسي و پياده سازيه الگوريتم رو نداريد همچين فكرهايي مي كنيد. خودتون رو با اين حرف ها نترسونيد. قضايا خيلي خيلي ساده تر از اين حرف هاست.

نقل قول: دوست عزیز بنده به کسی توهین نکرده ام و نمیخوام جواب توهین های ایشون رو بدم و زیاد از بحث هم خوشم نمیاد اگه به پستهای بنده نگاه کنین بنده چندین بار عذر خواهی کرده ام اما یه بار هم ایشون عذر خواهی نکرده که هیچ توهین هم کرده اصلا مشکلی نیست مطمین باش که دنیا کوچکه و یه روزی آدم به آدم میرسه
با عرض معذرت و عذر خواهی از تمامی دست اندر کاران این انجمن

من صاحب ومؤسس اين سايت نيستم. امروز من هستم و فردا يه كس ديگه . به احترام بچه هاي سايت ، بقيه ي قسمت ها رو جواب نمي دم. اما يادمون باشه يه وقتي نعمت زده نشيم.
طبق داستان ها و مقدمه هاي بالا كه گفتم :
حالا جناب soy1345 شما چرا خودت رو سري مي رسوني به آخر خط ؟ پل هاي پشت سرت رو خراب مي كني و ...
چرا خودت رو اتصال كوتاه مي كني ؟!
حقيقت واضح هست. برنامه نويس ها معمولا كسايي هستن كه حداقلش نسبتا منطقي هستن ، بدون منطق ، نمي شه برنامه نويسي كرد و الگوريتم پياده كرد و اشكالات برنامه رو پيدا كرد.
يه مشكل ديگه اتون هم اينه كه نمي دونيد چطوري بايد سوال بپرسيد.
البته مشكل زياد هست. براي اينكه تعادل حفط بشه ، يكي از مشكلات خودم رو هم مي گم!
يكي از 1000 تا مشكل من اينه كه سعي مي كنم به همه كمك كنم!
راستي شما مي تونستيد برخلاف بقيه در پيغام خصوصي به بنده بگيد كه لطفا جواب سوالم رو شما نديد!
بار اول خودتون رو داشتيد مي رسونديد آخر خط و فكر كرديد با صحبت ها و توهين هاتون خيلي بهمون بر مي خوره و نام كاربري حذف مي كنيم و ... و از اينجور داستان ها.
يه پست زدم كه اتفاقي نيفتادهه و ... ،‌ادامه بدهه ...!
شما هم مرحله به مرحله رو ما سوار شدي و الان خيلي راحت هرچي مي خوايد مي گيد و ... ( شايد بعضي وقت ها واقعا تشر لازمه ، البته تا حالا نيازي نبودهه )
خودتون نگاه كنيد ، از استاد استاد گفتن به كجا رسيديد ...
در واقع شما فقط تظاهر مي كنيد .
نمي شه كه هر حرفي از دهان مبارك در اومد بزنيد و بعد هم بگيد ببخشيد و ... بعد هم اسمش رو بذاريد تواضع و ... !
حالا به احترامتون كه سنتون بيشترهه چيزي نمي گيم ، شما هم هي روي ما بيشتر سوار نشو.
شما قانون سايت رو خونديد ؟ مي دونيد قانون فروم ها چيه ؟ مي دونيد شيوه هاي شكايت چطوريه؟ مي دونيد براي اينكه مسائل كوچك تبديل به مسائل بزرگ نشه مي شه كاراي بهتري كرد؟ مي دونيد در انجمن تخصصي جاي اين حرف ها نيست؟ و ... ؟
شما انتظار داري بابت پاسخي كه بهتون دادم عذر خواهي كنم( حالا چه مفيد چه غير مفيد )؟! ، والا گاهي اوقات شك مي كنم كه اين نوشته ها جك هست و يا واقعا منطقي پشت اون هست !!
نقل قول: آدم به آدم مي رسه ؟!
والا نمي دونم منتظر چي هستيد ، ولي من اصلا كينه اي نيستم ، و همين الان هم اگر ببينمتون و يا از كنارم رد بشيد هيچ احساس متفاوتي ندارم و چيزي براي من تغيير نمي كنه ... !
-------------------------------------------

اين كه تو اين فروم باشيد يا نباشيد ، انتخاب با خودتون هست ، اما واقعا نيازي نيست پل هاي پشت سرتون رو خراب كنيد ...
معمولا كسي اخراج نمي شه ، اما گاهي اوقات خود كاربرا خودشون رو محروم مي كنند :-??
و چرا خودتون رو مرتب اتصال كوتاه مي كنيد...
من قصد ندارم عقايد كسي رو عوض كنم و يا عقايدم رو به كسي تحميل كنم ، شما هم بزرگ ما هستيد و سنتون بيشتر از ماست و 100% در عقايدتون خشك تر هستيد.
اما با تمام اين اختلافات و اين رنگارنگي هاي آدم ها بيان حداقلش حق رو زير پا نذاريم و ...
اگر دلسوز ايران هستيم ، اختلافات رو كنترل كنيم كه باعث بشه پيشرفتمون جريان پيدا كنه ...
اين دنيا انقدر كوچيكه كه ارزش اين حرف ها رو ندارهه ...
وقتي ريز مي شي و در يك اتم نگاه مي كني ، يه دنياي جديد مي بيني و وقتي اونقدر از زمين دور مي شي و دور مي شي ، كهكشان ها رو هم يك نقطه بيشتر نمي بيني ، زمين و ... كه بماند.
آخرش هم سهم هر كس از ما در اين دنيا ، خوابيدن زير يه وجب خاكه.

دوستان اگر مايلند اخطار بگيرند ، اين بحث رو ادامه بدن.
از تمام دوستان هم بابت اين بحث هايي كه پيش اومد و در شأن فروم نبود معذرت مي خوام.
پس از حالا به بعد فقط فكر اصلاح خودمون و كنترل اختلافات باشيم ( تا جواب دادن به اين پست ! )
بحث هاي علمي تون رو هم از سر بگيريد و فكر كنيد كه اتفاقي نيفتادهه ...

موفق باشيد.

با تشكر
Sharin

۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۲۹:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : soy1345, alimogmov
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #206
نقل قول: بینید.شما اگه به پالسها كه به اسكوپ در پرو توس متصل شده و تایم رو مثلا روی ٢میلی ثانیه بزارید میبینید كه فركانس اونها یكی نیست.مشكل من اینجاست
مهندس برنامه ای نوشتید جواب نمیده.باز مقادیر ولتاژ رو كه نشون نمیده.

خوب ، شما كاشكي اول يه سرچي مي زدي. مواردي رو كه salehjg جان هم عنوان كردن درست هست.
قضيه ي PWM رو هم نگفتي ؟؟
اين كار هم انجام شده.

اين يه سايت ايراني :
http://www.ellab.ir/forum/showthread.php?tid=483

اين هم يه سايت خارجي :
http://www.avrfreaks.net/index.php?name=...c&p=716347

اگر هنوز مشكلي بود هم مطرح كن ...

موفق باشي.

۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۴۸:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, parsegade
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #207
ممنون از کمکتون.در مورد pwm باید بگم که این پالس کار جداگانه ای رو انجام میده البته من برای یه قسمت دیگه از adc میکرو هم استفاده کردم.در کل این میکرو چند تا کار رو انجام میده ولی من فقط تو این قسمت گیر کردم هرکاری هم میکنم نمیتونم مقادیر خونده شده از adc خارجی رو رو صفحه نمایش نشون بدم
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵:۱۸
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #208
سلام من سوالم رو جور دیگه مطرح میکنم شاید بتونم منظورم رو برسونم.من میخوام ازهر پالس خروجی
(پایه 19 )نمونه برداری کنم وتغییرات این پالس بعد از تقویت به وسیله یک اپ امپ به صورت ولتاژ رو
رو ال سی دی نشون بدم(طی فرایندی دامنه پالس دچار تغییرمیشه).واسه اینکه منظورم رو بهتر برسونم
اومدم با استفاده از مد capture این کار رو کردم . البته فقط واسه نشون دادن منظورم.مبدل میتونه 10 بیت یا 12 بیت باشه.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   New Folder.rar (اندازه: 41.15 KB / تعداد دفعات دریافت: 74)
۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۴۹:۳۳
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #209
کسی نیست جواب مارو بده.بدجوری گیرم
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۱۰:۵۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] کمک در برنامه نویسی دور موتور خودرو HPower 6 2,592 ۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۲:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: alimogmov
  برنامه نویسی AVR به روش فلوچارتی با نرم افزار FLOWCODE AVR V3 koorosh.k 8 12,641 ۲۴-آذر-۱۳۹۵, ۲۲:۴۶:۰۸
آخرین ارسال: 1نفر
  BASCOM-AVR V2.0.5.0 + Patch p3rtic@n 2 5,472 ۰۵-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۴۵:۰۱
آخرین ارسال: ehsan2774
  برنامه نویسی بیسکام soy1345 17 13,270 ۲۳-مرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۱۷:۵۶
آخرین ارسال: MN-123
  آموزش برنامه نویسی ربات مسیریاب kamran0080 3 10,199 ۲۶-تير-۱۳۹۴, ۱۷:۲۵:۳۶
آخرین ارسال: sona2
Exclamation کمک در مورد برنامه نویسی avr . saeedsniper2 5 3,585 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰:۳۳
آخرین ارسال: kimiafars
  سوال در مورد انتخاب سنسور و برنامه نویسی dj kaka 10 6,397 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱:۰۳
آخرین ارسال: dj kaka
  کمک در برنامه نویسی mehdi_mecha 1 2,363 ۰۸-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۵۸:۰۵
آخرین ارسال: a.mehran
  خطا در نصب کامپایلر ۶٫۲ ATMEL Studio cinapa 0 1,536 ۰۷-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۲۸:۳۱
آخرین ارسال: cinapa
  [آموزشی] Exclamation دانلود ویرایش دوم کتاب اصول کار با میکرو کنترلر های avr و کامپایلر بسکام a.mehran 0 3,259 ۱۷-آبان-۱۳۹۳, ۱۸:۵۵:۳۰
آخرین ارسال: a.mehran

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS