امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هک موبایل (تجربه من در ضمینه هک موبایل) ;-)
نویسنده پیام
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #1
هک موبایل (تجربه من در ضمینه هک موبایل) ;-)
سلام
[تصویر:  1280644821.jpg]
میخوام تجربه ای کوچک در زمینه هک موبایل به شما اموزش بدم.
من هک موبایل به شما اموزش میدهم اونم مقدماتی و طبق قوانین جرایم رایانه ای لطفا فعالیت مخربانه نکنید.
قصد من از این مقاله این بود که بفهمید چه راحت عکس های شخصی شما و اس ام اسهای شما در موبایل من جمع اوری میشه
در مترو قدم میزدم حدود چند ماه پیش یه دختری دیدم یه نگاه بهش کردم گفتم ببخشید خانم میتونم یه زنگ به مامانم بزنم اونم گوشیش رو داد.
یه گوشی گرفتم دست راستم یکی دست چپم دیدم به به بلوتثش هم روشنه
سریع دکمه مربع رو گرفتم گوشی سایلنت شد برنامه ftp bt رو گذاشتم کانکت رو زدم 4 تا 0 زدم گوشی واسم open شد بعد سریع به موبایل خودم تک زدم و از عمد شماره موبایل دومم که خاموش رو بود گرفتم.
بعد بهش گفتم ببخشید مثل اینکه موبایلشون خاموشه سریع دکمه مربع رو گرفتم بهش دادم حدود 15 ثانیه شد.
سریع با هم سوار مترو شدیم اون خانومه تو بخش زنها نرفت منم سریع وار مترو شدم و کانکت شدم اس ام اس و ... رو زدم.
داشتم اهنگ اسکوتر هم گوش میکردم میخندیدم و اس ام اسها و . .. میخوندم.
من هیچ سواستفاده ای نمیکردم اس ام اسهای عاشقونه رو نگه میداشتم شخصی ها رو پاک میکردم.
از مترو امدم بیرون دوباره یه دختر دیگه کنارم توی تاکسی بوذ اونم به همین روش موبایلشو هک کردم از مصلی داشتم میومدم رسالت
رفتم پیش girl frinds اونم به همین روش عکس اس ام اس دفترچه تلفن رو زدم هیچ کس نتونست بفهمه که چطوری هک میشد از استادم تا .... همه رو هکیدم.
البته میشه گوشیهای اندریود هم از طریق وایرلس هک کرد با pc خیلی راحته !
اسم بلوتوث رو میزاشتم 4 تا 0 وارد کن طرف یه بلوتوث میومد بالاش نوشته بود 4 تا 0 وارد کن
یکی شک کرد بهم گفت هم داری موایلم رو هم میکنی ؟
گفتم نه موبایلم گوشی چینیه .. گوشی چینی ها حتما باید 4 تا 0 بزنی
من هیچ عکسی یا فایلی کسی رو ندزدیدم چون یقین دارم ادم های که اینکارو میکنن یه روز عکس ناموس خودشون هم روی نت هست.
من 4 ابزار هک موبایل برای شما گذاشتم یکی برای پکت پی سی یکی هم برای گوشی های دارای سیستم عامل جاوا مانند سونی اریکسون
حتی میشه از خط خودتون زنگ زد و قبض شما بر روی خط دیگری بیاد !
خوب این کار حرام خوریه خدا پیغمبری هم میشناسیم و توضیح خاصی در این زمینه نمیدم.
برای این که هک نشویم چه کنیم :
وایرلس خود رو خاموش کنید.
بلوتوث خود هم خاموش کنید.
یا اگر کسی گوشی شما رو گرفت زنگ زد سریع برید تو منو بلوتوث بیبینید کسی در لیست ادد شده یا نه اگر ادد شده بود دیلیتش کنید.
هکرها همه جا هستن و در کمین عکس های شخصی شما و اس ام اس های شما
پس نزارید یک جوجه هکر در گوشیهای شما رفت و امد کنه
روشهای حرفه ای تر هم برای هک موبایل هست که توضیحات خاصی نمیدم.
در ضمن عکس های شخصی خود رو در موبایل نزارید وقتی هم خواستید رمتون رو واگذار کنید بعد از پاک کردن فایل حتما از نرم افزار های انتی ریکاوری استفاده کنید.
به امید امنیت بهتر و مقابله با هکرهای موبایل
برای دانلود ابزار به لینک زیر سر بزنید :
کد:
http://ahorachat.net/?p=1624
نویسنده مقاله : AminTatu1990

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-آذر-۱۳۸۹, ۱۰:۱۵:۳۴، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۳-آذر-۱۳۸۹, ۰۹:۵۱:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : godvb, t3r!p3000, ECM-tank, IISecurity.C

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS