امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرعت اجرای دستورات
نویسنده پیام
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 183

تشکرها : 2946
( 2592 تشکر در 1223 ارسال )
ارسال: #12
RE: سرعت اجرای دستورات
میشه این راه Multithreading رو برام توضیح بدین؟
واگر کسی پیدا شد بگه چطوری اینکارو بکنم

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۲۱-دى-۱۳۸۹, ۰۲:۴۶:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #13
mshtml.dll توش همون توابهی هست که شما ازش ستفاده می کنه. یعنی internet explorer استفاده می کنه. و کامپوننت webbrowser هم ازش استفاده می کنه.از لود کردن یه صفحه وب تا گرفتن elment تا مقدار دهی به property ها تا لود کردن کپتچا ها تو برنامه تا هر کار دیگه. اگر شما فقط می خوای یه rss رو لود کنی . msinet استفاده کن. و با split همه link هاتو جدا کن.همین.

برای مولتی ترد هم این تمرین خوبیه.

.rar   Simple_Mul1841901192005.rar (اندازه: 23.86 KB / تعداد دفعات دریافت: 58)

منبع تمرین planetsourcecode

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۱-دى-۱۳۸۹, ۰۲:۴۷:۱۹
تشکر شده توسط : aleas, Payman62
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 183

تشکرها : 2946
( 2592 تشکر در 1223 ارسال )
ارسال: #14
فقط همین قسمت برنامه که لینکارو میگیره چند لحظه هنگ میکنه و کار برنامه فقط گرفتن لینک rss نیسته بعد گرفتن لینکا ها با webbrowser روشون کار دارم که اینجا هنگ نمیکنه فقط گرفتن اون لینکا برام دردسر شده که هنگ میکنه البته چند لحظه هنگ میکنه بعد درست میشه کارشم انجام میده ولی یه برنامه خوب نباید چنین مشکلی داشته باشه

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۲۱-دى-۱۳۸۹, ۰۲:۵۲:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #15
آقای ajlajlajl توضیح داد. من یه کم بیشتر توضیح میدم.تو اون خطی که داره اطلاعات رو لود می کنه. اون تابع به خاطر سنگینیه صفحه یا بودن کد های ajax یا کد های خطا داره java script یا java هنگ می کنه.این مشگل رو نمی تونی جز مولتی ترد حل کنی.

می تونی یه جورایی اگر مولتی ترد برات سخت بود بری تابعی که داره اول از همه می خوای صدا بزنی یعنی همون زمان لود کردن رو تو یه تابع بنویسی بعد آدرسش رو بگیری با addresof بعد با تابع CallWindowProc صداش کنی . من با این روش assembly رو تو vb اجرا می کنم. البته چیزی شبیه این.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۱-دى-۱۳۸۹, ۱۰:۰۴:۳۹
تشکر شده توسط : aleas
farshid_vb آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 21
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #16
سلام من یه آنتی تروجان توپ نوشتم
که در امضا من آدرس سایت هستش
به نظر من یه تروجان زمانی قوی هستش که کسی نتونه از کار بندازدش و خیلی هم سریع پخش و قابل شناسائی هم نباشه یه چی تو مایه های اکستاکسنت
که کرم جالبی هستش . من خودم یه برنامه کوچولو به نام microsoft game نوشتم که خیلی جالب پخش میشد ولی الان آنتی من همه برنامه های تروجان ایرانی و خارجی را از بین میبره و تازه نیازی به آپدیت هم نداره ... لطفا نظر یادتون نره
۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۳:۵۶:۲۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ذخیره کردن نتیجه اجرای کد به صورت رشته alefpe 1 2,740 ۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۰:۲۰:۲۲
آخرین ارسال: lord_viper
  اجرای خودکار برنامه در یک زمان خاص iman_yakoza 22 24,285 ۰۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۷:۰۶:۵۹
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] اجرای کد با کلیک روی لینک نوشته در اکسل eppagh 0 2,334 ۰۳-بهمن-۱۳۹۳, ۱۶:۱۹:۰۴
آخرین ارسال: eppagh
  [سوال] مقایسه سرعت متدهای آماده vba با کدهای دستنویس eppagh 1 2,176 ۱۰-دى-۱۳۹۳, ۱۳:۱۶:۱۶
آخرین ارسال: babyy
  ويروسي براي كاهش سرعت اينترنت rap0661 10 9,271 ۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Vb6Moderator
Question [سوال] اجرای فرم با button روی شیت اکسل در VBA eppagh 6 10,897 ۰۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۲۴:۳۸
آخرین ارسال: eppagh
  نیاز به دستور برای اجرای چکر برنامه Proxifier از طریق cmd hamidsystem 4 4,085 ۰۸-فروردین-۱۳۹۳, ۱۶:۱۳:۰۱
آخرین ارسال: hamidsystem
  راهنمایی برای اجرای دستورات پشت سر هم Rain_Saeid 2 3,507 ۱۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۴۰:۴۲
آخرین ارسال: Rain_Saeid
  [سوال] اجرا نشدن دستورات هندل کردن خطا در محیط IDE وی بی flush 6 6,016 ۰۵-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۴۹:۳۵
آخرین ارسال: Payman62
  نحوه اطلاع از اجرای یک برنامه در ویندوز ترانسپورتر 18 12,176 ۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۰۲:۳۸
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS