امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای نوشتن برنامه مسیریاب
نویسنده پیام
mg.javad آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 19 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #12
RE: کمک برای نوشتن برنامه مسیریاب
در مورد سوال اول فکر کنم بهتر بود enable ها رو مستقیم به 5 ولت وصل میکرد (اگه اشتباه میکنم ببخشید!)

سوال دوم:کار این توابع مقدار دهی اولیه پورتهای سنسور. یعنی تو این توابع اون سنسورهایی که فکر میکنیم موقع حرکت روی خط قرار میگیرن رو مقدار دادیم . به عنوان مثال توی تابع sf گفتیم ک (اگر)ه سنسورهای خط مستقیم مقدار یک داشته باشن و بعد توی برنامه ی اصلی با شرط اونو چک میکنه که آیا sf اتفاق افتاده یا نه و با توجه به جواب شرط دستور خاصی رو اجرا کنه

سوال سوم:فکر کنم جواب بده ولی فکرنمیکنم توی اصول برنامه نویسی کار درستی باشه

سوال چهارم:این مقداردهی اولیه است و به این معنیه که به روبات بگیم زمانی که روی خط هست چه مقداری داره و این کار باید بشه چه به صورتی که توی این برنامه اومده چه بصورت دستی انجام بشه

سوال پنجم: نمی دونم فکر کنم باید pull up بشه و فکر کنم که این کار توی codewizarde انجام میشه گرچه توی این برنامه نیومده

سوال ششم:خب قرار نیست مقداری برگردونن. یعنی ما میام اتفاق افتادن اون تابع رو شرط خودمون قرار میدیم همون چیزایی که توی جواب سوال دو گفتم.

سوال هفتم:الگوریتم حلقه بی نهایت کار اصلی رو میکنه و شرط ها رو چک میکنه (خب اینو که میدونستین) و اگه شرط درست بود میره تابع راه اندازی موتور مربوطه رو اجرا میکنه و اگر اشتباه بود میره سراغ if و while بعدی

سوال هشتم: این یکی که سوال نیست!!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-شهریور-۱۳۹۰, ۲۰:۱۴:۳۰، توسط mg.javad.)
۲۸-شهریور-۱۳۹۰, ۱۹:۵۰:۵۹
تشکر شده توسط : amirtebyan, h0x00i

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation [فوری] کمک در نوشتن برنامه student123 1 2,028 ۰۸-مرداد-۱۳۹۳, ۲۰:۳۵:۵۳
آخرین ارسال: sharin
  نوشتن عدد روی LCD با KEYPAD ehsancompany 3 5,131 ۰۸-دى-۱۳۹۰, ۱۶:۴۷:۱۹
آخرین ارسال: abbasalifix
Shy [سوال] برنامه خیلی ساده برای کنترل میکرو با رایانه mzbox 4 4,087 ۱۸-تير-۱۳۹۰, ۰۰:۴۳:۳۰
آخرین ارسال: WhiteNoise
  کمک برای ایجاد تغییر در برنامه jhamed 0 1,625 ۲۹-بهمن-۱۳۸۹, ۱۹:۴۳:۵۸
آخرین ارسال: jhamed
  نوشتن برنامه ربات مسیریاب skh1300 1 3,858 ۱۶-دى-۱۳۸۹, ۱۷:۲۷:۳۳
آخرین ارسال: ALI cv-c
  کمک برای پروژه پایانی تشخیص حرکت برای روشن کردن لامپ mreza_dm2004 3 4,551 ۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۰۵:۰۱
آخرین ارسال: رسول

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS