امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امكان auto number كردن يك فيلد در ديتابيس هاي vb6
نویسنده پیام
Hamidreza95 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 8
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Question  امكان auto number كردن يك فيلد در ديتابيس هاي vb6
سلام . من دارم با vb 6 يه برنامه ي اداري كه با database ها خيلي كار داره مي نويسم كه توي چند قسمتش مشكل دارم . يكي از اون مشكل ها اينه :
توي برنامه يه تكست باكس گذاشتم كه مربوط به رديف پرونده هاي اداره ميشه يعني ترتيب اضافه شدن پرونده ها. من ميخوام وقتي كسي روي كليد "ذخيره ي اطلاعات" روي فرم كليك مي كنه ، اطلاعات پرونده كه توسط كاربر وارد شدند ثبت بشه (تا اينجا را بلدم)(من از adodc براي ارتباط با database استفاده مي كنم ) ولي مي خواهم بعد از اضافه شدن اطلاعات در ديتابيس در تكست باكسي كه رديف در اون نمايش داده مي شه به صورت auto number رديف پرونده ي قبلي رو بگيره و به اضافه ي يك كنه و عدد حاصل را در تكست باكس رديف نشون بده تا كاربر نتونه به طور دستي رديف پرونده را وارد كنه.(البته خودم خاصيت locked تكست باكس را true كردم).انجام auto number با استفاده از كد نويسي در vb خيلي آسونه ولي من ميخوام خود database در حال ساخته شدن در visual data manager وي بي 6 اين خاصيت رو در فيلد رديف database ايجاد كنه.از آنجا كه ديتابيس هاي visual data manager وي بي 6 خيلي قديميه و اين خاصيت رو نداره.(البته همونطور كه همه ميدونن اكسس 2003 و2007 و2010 و جديد تر اين خاصيت رو در ديتابيسشون دارند).كسي كد sql اين كار رو بلده كه در visual data manager
بنويسم؟ خيلي ممنون.ببخشيد سرتون رو درد اوردم. Laugh
۰۱-مهر-۱۳۹۰, ۱۴:۴۹:۴۴
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #2
RE: امكان auto number كردن يك فيلد در ديتابيس هاي vb6
سلام.
تو sql اگه identity یه فلید عددی رو yes کنی خودش اتوماتیک زیاد میشه.
۰۱-مهر-۱۳۹۰, ۱۸:۵۰:۴۲
تشکر شده توسط : Hamidreza95
Hamidreza95 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 8
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
(۰۱-مهر-۱۳۹۰, ۱۸:۵۰:۴۲)Payman62 نوشته است: سلام.
تو sql اگه identity یه فلید عددی رو yes کنی خودش اتوماتیک زیاد میشه.

دوست عزيز در visual data manager ويژوال بيسيك 6 اين خاصيت فيلد وجود نداره كه بخوام true كنمش.منظور من از كد sql ، پنجره اي در visual data manager ويژوال بيسيك 6 است كه اسمش sql statement است. نه يه برنامه ي ديگه! Biggrin
۰۱-مهر-۱۳۹۰, ۲۳:۴۶:۰۴
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 231

تشکرها : 1250
( 2634 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #4
(۰۱-مهر-۱۳۹۰, ۲۳:۴۶:۰۴)Hamidreza95 نوشته است: دوست عزيز در visual data manager ويژوال بيسيك 6 اين خاصيت فيلد وجود نداره كه بخوام true كنمش.منظور من از كد sql ، پنجره اي در visual data manager ويژوال بيسيك 6 است كه اسمش sql statement است. نه يه برنامه ي ديگه! Biggrin
سلام

وقتی با ویژوال دیتا منیجر دارین دیتابیس رو میسازین اون فیلد شماره ردیف رو از نوع LONG انتخاب کنین تا گزینه AutoIncrField فعال بشه و با انتخاب اون ،فیلد شماره ردیف خود افزایشی بوجود میاد .

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۰۲-مهر-۱۳۹۰, ۱۲:۴۲:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Di Di, Hamidreza95

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كپي كردن فايل toopdanlod 6 7,412 ۰۸-آبان-۱۳۹۵, ۱۱:۱۲:۴۵
آخرین ارسال: za215487
  جستجو در چند فيلد sepehrEZ 9 12,337 ۲۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۷:۴۵:۲۳
آخرین ارسال: liveevil00
  نمايش ركوردهاي يك فيلد از ديتا بيس اكسس در يك ليست باكس sinacomputer 8 11,391 ۱۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۲۴:۱۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
Question دستور حذف كردن فايل ها در وبي ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 14 11,340 ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۳۱:۳۷
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  مشکل در رجيستر كردن كامپوننت aleas 0 2,236 ۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۴۷:۳۷
آخرین ارسال: aleas
Question سوال درباره چگونگي سرچ كردن در ديتابيس PRO 17 11,943 ۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۹:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: PRO
Question [سوال] ضميمه كردن فونت با برنامه Hamidreza95 1 3,038 ۰۲-مهر-۱۳۹۰, ۲۰:۱۱:۱۱
آخرین ارسال: Di Di
Rolleyes مخفي كردن برنامه در msconfig و Registry و processes aliyarat 17 12,881 ۱۱-مهر-۱۳۸۹, ۰۹:۵۵:۳۶
آخرین ارسال: lord_viper
Question پيدا كردن تصاوير در يك صفحه اينترنتي saeedvir 3 3,989 ۰۹-مرداد-۱۳۸۹, ۲۱:۴۷:۴۳
آخرین ارسال: CRazYFULL
  پر كردن فيلد در يك سايت و ارسال--> كارت شارژ هم ميدم m.talaie 14 10,448 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۱:۳۸:۴۴
آخرین ارسال: m.talaie

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS