امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم ارتباط با دیتابیس
نویسنده پیام
sahand87 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 10
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
عدم ارتباط با دیتابیس
سلام
من یک برنامه دارم که جهت ارتباط با دیتابیس از ADO Data Control6.0 استفاده می کنه ولی نمی دونم چرا این برنامه روی کامپیوتر دیگه با دیتابیس ارتباط برقرار نمی کنه درحالی که روی کامپیوتر من با دیتابیس ارتباط داره و مشکلی هم نداره .
لازم به توضیحه که اگر روی کامپیوتر مقصد vb6 نصب بشه مشکل حل خواهد شد. که این منطقی بنظر نمی آید که روی هرکامپیوتر باید vb6 نصب کرد می خواستم ببینم مشکل چیه؟ ممنون می شم اگه لطف کنید و پاسخ بدهید .
ضمنا دیتابیس هم اکسس 2003 است .

با تشکر فراوان
۰۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۰:۳۴:۰۳
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: عدم ارتباط با دیتابیس
باید کامپوننتهای مربوط به ADO روی کامپیوتر مقصد نصب بشه.

برای این کار بهتره یک ستاپ برای برنامه خودتون بسازید.

آموزش ساخت ستاپ

۰۷-اسفند-۱۳۹۰, ۱۸:۲۶:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sahand87
sahand87 آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
تا آنجا که من میدونم درهر حال باید این کامپاننتارا به setup معرفی کنیم که setup نصب کنه
اگر setup خودش تشخیص مده که از چه کامپاننهایی استفاده شده لطفا راهنمایی کنید
با برنامه های ستاپ ساز که کار کردم ocxها و dll را باید به نرم افزار معرفی کرد بعد در هنگام نصب بعداز کپی آنهارا رجیستر میکنه .
خوب حالا سوال من همین بود این فایلها چه فایلهایی هستند چوناستفاده از Adodc خیلی رایجه و به نظرم آمد که کامپاننتا مرتبط با آن باید مشخص باشند .
حالا به فرض که setup خودش کامپاننتهای مورد استفاده را خودش تشخیص و لود می کنه حالا اگر کسی نخواد از setup استفاده کنه باید چکار کنه ، یعنی همه نرم افزارهای جهت استفاده از Adodc باید setup داشته باشند.
متشکرم
۰۷-اسفند-۱۳۹۰, ۱۸:۳۵:۵۰
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

ارسال: #4
اگر از ستاپ ساز خود VB6 استفاده کنید، انتخاب و اضافه کردن کامپوننتها رو خودش

با توجه به کامپوننتهای به کار رفته در پروژتون انجام می ده. بعد از ساخت ستاپ توسط VB6

می تونید از فایل هایی که اون گرد آوری کرده برای ساخت فایل ستاپ با ستاپ سازهای دیگه

استفاده کنید.

قطعا هر برنامه ای که از کامپوننتی استفاده می کنه باید حتما اون رو داخل سیستم مقصد به

نحوی رجیستر کنه. ساده ترین روش برای این کار ساخت ستاپ هست اما شما می تونید فایل های

مورد نظرتون رو به ریسورس برنامه اضافه کنید و در هنگام اجرای برنامه قبل از هر چیز روتینی رو اجرا

کنید که چک کنه اگر فایل های مورد نیازش در سیستم رجیستر نشدند اونها رو از ریسورس خارج،

در شاخه System32 یا روت برنامه کپی و در نهایت اونها رو رجیستر کنه.

با استفاده از این روش در حقیقت همون کاری که ستاپ برای شما انجام می داده رو خودتون با کد

نویسی انجام دادید.

در این مورد قبلا بحث های زیادی داخل فروم انجام شده که می تونید از اونها استفاده کنید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-اسفند-۱۳۹۰, ۱۵:۵۰:۱۲، توسط Di Di.)
۰۸-اسفند-۱۳۹۰, ۱۵:۴۸:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sahand87
sahand87 آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
خیلی ممنون از پاسخ شما منه هم دقیقا همین کاررا کردم کامپاننتایی که باید نصب بشه اول برنامه کنترلی میشه اگر رجیستر نشده باشه رجیستر می کنه ولی مشکل اینجاست که من نمی دونم Adodc جهت ارتباط با دیتابیس اکسس بغیر از کامپاننت MSADODC.OCX به چه کامپاننتهای دیگری نیازمنداست چون ممکنه کسی نخواد( برای Adodcجهت اتصال به اکسس )از SETUP استفاده کنه . صورت قضیه این است همانطوری که فرمودید در صورت تشخیص فایلهای مورد نیاز او برنامه با کد نویسی براحتی رجیستر میشه . بدیهی که درصورتی که نام کامپاننت مورد نیاز را ندونیم امکان کد نویسی آن برای رجیستر هم وجود نداره.
البته عرض کردم من تازه با VB آشنا شدم ولی فکر می کنم Adodc جهت اتصال ازموارد مقدماتی است اصلا فکر نمی کردم روی کامپیوتری که VB نصب نشده اجرا نشه و فکر کرد این مشکلی که تقریبا همه با آن روبرو شده و براحتی پاسخم را بگیرم ولی متاسفانه هنوز بلاتکلیف مانده
یعنی کسانی که نمی خواهند از SETUP استفاده کنند در صورت استفاده از Adodc باید روی سیستم های مقصد vb نصب کنند و راه دیگه ای نیست .
متشکرم
۰۸-اسفند-۱۳۹۰, ۲۲:۰۶:۱۲
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

ارسال: #6
نقل قول: اگر از ستاپ ساز خود VB6 استفاده کنید، انتخاب و اضافه کردن کامپوننتها رو خودش

با توجه به کامپوننتهای به کار رفته در پروژتون انجام می ده.
بعد از ساخت ستاپ توسط VB6

می تونید از فایل هایی که اون گرد آوری کرده برای ساخت فایل ستاپ با ستاپ سازهای دیگه

استفاده کنید.

۰۹-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط visual basic با دیگر نرم افزارها cortex-m3 2 3,317 ۳۰-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۱۱:۲۳
آخرین ارسال: kimiafars
  مشکل ارتباط adodc با پایگاه داده access siana_k1980 6 6,094 ۰۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۲:۰۵:۳۲
آخرین ارسال: shey2nak
Question [سوال] ارتباط با سرور Voice یاهو W-I-L-S-O-N 0 2,521 ۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۰۲:۳۶
آخرین ارسال: W-I-L-S-O-N
  ارتباط aliarchin 2 3,729 ۱۴-خرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۳۶:۰۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ارتباط با com apcog 2 2,950 ۱۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۸:۵۵:۴۱
آخرین ارسال: abbasalifix
  ارتباط با رم ریدر v.nassiri 4 5,695 ۰۴-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۴۱:۰۰
آخرین ارسال: v.nassiri
  سورس ارتباط با mysql - سایت naser13 0 2,096 ۰۸-مهر-۱۳۹۰, ۲۰:۱۹:۳۱
آخرین ارسال: naser13
  یک سوال در مورد ارتباط ویژوال بیسیک و اکسس a_m_i_n_000 0 2,626 ۰۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۳:۵۸:۳۴
آخرین ارسال: a_m_i_n_000
  مشکل در ارتباط با اکسس toytown 1 2,744 ۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۵۹:۵۴
آخرین ارسال: lilibit
Question نحوه ایجاد نام کاربری و رمز عبور در برنامه و ارتباط ان با access evilbaby 3 9,281 ۲۸-فروردین-۱۳۹۰, ۰۹:۴۳:۰۹
آخرین ارسال: h_a_1970

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS