امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تو رو خدا زود جواب بدید
نویسنده پیام
arezoobandar آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 3
( 6 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #1
تو رو خدا زود جواب بدید
برای گزارش در ویژوال بیسیک از DataReaport و DataEnviroment استفاده کردم یه جدول خرید کتاب دارممی خوام کتاب های هم نام در یک رکورد نمایش داده شوند و تعدادشون با هم دیگه جمع بسته شود تو قسمت DataEnviroment تو دستور select وقتی می نوسیم
select name,shabak,price,sum(count),totalprice
خطای failed getting rowset of datasource رو میده چکار کنم؟
۱۹-اسفند-۱۳۹۰, ۱۵:۳۲:۳۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] ذخیره آیکون EXE,اساتید گرامی لطف کنید جوابم رو بدید :-( !_!_batman_!_! 2 4,326 ۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۱۵:۱۹
آخرین ارسال: setroyd
  [سوال] یه کد نوشتم جواب نمی دهد کسی می دونه مشکلش چیه؟ arezoobandar 0 2,057 ۱۹-فروردین-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰:۳۵
آخرین ارسال: arezoobandar
Question جواب شما چيه تو رو خدا اومدي بي جواب نرو mOSTEFEA 4 4,149 ۲۶-شهریور-۱۳۹۰, ۱۳:۴۳:۵۴
آخرین ارسال: CRazYFULL
Question سوال ضروریه خواهشا کسی میدونه جواب بده reza-ezdeham 2 2,743 ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳:۵۲
آخرین ارسال: son of wisdom
  طریقه جواب دادن به chapta و ورود به روم djahang 2 2,696 ۳۰-فروردین-۱۳۹۰, ۰۳:۰۹:۵۵
آخرین ارسال: HamedFaa
Sad سوال درسی دارم ضروریه خواهشا جواب بدید reza-ezdeham 3 4,005 ۲۳-فروردین-۱۳۹۰, ۱۱:۲۴:۲۸
آخرین ارسال: reza-ezdeham
Rolleyes سوال تخصصی حرفه ای ها بیان جواب بدن evilbaby 6 4,032 ۲۲-خرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۵۸:۳۲
آخرین ارسال: evilbaby
  اين ميل سندر چرا جواب نميده mm_yaghoob 1 2,308 ۱۹-بهمن-۱۳۸۶, ۱۱:۱۶:۴۳
آخرین ارسال: IT.M@N
  خوره های VB جواب بدن لطفاً فوری فوری 2 سوال Mar$hal 0 1,551 ۰۸-بهمن-۱۳۸۵, ۲۰:۱۱:۳۰
آخرین ارسال: Mar$hal
  بابا جون من جواب بدین !! مخصوصا اگر HTML بلدین seyyed 20 11,276 ۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۰:۳۸:۰۸
آخرین ارسال: amirjan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS