امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هك اكانت هاي ADSL مخابرات
نویسنده پیام
megatron آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 94
( 171 تشکر در 91 ارسال )
ارسال: #12
RE: هك اكانت هاي ADSL مخابرات
سلام.
وقتی شما وارد اینترنت که میشید درست همون لحظه با آیپی شما یک فایل درست میشه تو مخابرات که تمام کارای ریز و درشتتون توش ثبت میشه.
همون جور که دوستمون گفت شامل:سایت ها -حجم آپلود ودانلود در هر سایت-سایت های فیلتر-آی پی در اون لحظه-نرم افزار ها وپورت ها.....

من خودم یه بار همزمان از پروکسی فایر و Vpn استفاده کردم ولی آخرش رد منو زدن...
فهمیدن که چه چیزایی دانلود کردم :(
۲۱-فروردین-۱۳۹۱, ۲۳:۱۹:۵۳
ashkan0098 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 7
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #13
دوست عزيز؛ آخه چرا بايد دونه دونه اكانت هارو بگردن كه ببينن آخرش كي چي دانلود ميكنه و كي حرف سياسي ميزنه شايد!
مگه ميشه؟اونوقث به اين اينترنت ميگن اَمن؟
من كه نمي فهمم
Megatorn شما كه ميگي رد شما رو زدن و فهميدن چي گرفتين؛ خب بعدش چي شد؟ اصلا چرا بايد Log شما رو چك كنن؟ مگه شما مثلا مظنون سياسي يا يه هكر كلاه بردار كه تحت نظره هستين؟؟!
حالا حرف شما قبول؛ همه چيزو مي فهمن و بعدش ميان منو ميگيرن؟
اگه بگم مثلا پسر عمه ام اومده از شهرستان و اينكارو كرده و منم فكر ميكردم دارم با حساب خودم وارد ميشم؛ چي ميگن؟ چييييييي مييييشهههه؟
۲۲-فروردین-۱۳۹۱, ۰۰:۴۱:۰۴
megatron آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 94
( 171 تشکر در 91 ارسال )
ارسال: #14
(۲۲-فروردین-۱۳۹۱, ۰۰:۴۱:۰۴)ashkan0098 نوشته است: دوست عزيز؛ آخه چرا بايد دونه دونه اكانت هارو بگردن كه ببينن آخرش كي چي دانلود ميكنه و كي حرف سياسي ميزنه شايد!
مگه ميشه؟اونوقث به اين اينترنت ميگن اَمن؟
من كه نمي فهمم
Megatorn شما كه ميگي رد شما رو زدن و فهميدن چي گرفتين؛ خب بعدش چي شد؟ اصلا چرا بايد Log شما رو چك كنن؟ مگه شما مثلا مظنون سياسي يا يه هكر كلاه بردار كه تحت نظره هستين؟؟!
حالا حرف شما قبول؛ همه چيزو مي فهمن و بعدش ميان منو ميگيرن؟
اگه بگم مثلا پسر عمه ام اومده از شهرستان و اينكارو كرده و منم فكر ميكردم دارم با حساب خودم وارد ميشم؛ چي ميگن؟ چييييييي مييييشهههه؟

سلام.
خوب دیگه عزیز من...
البته کاری هم نمی کنن...نترس بابا...
هیچ کاری نمی تونن کنن...

من یه جا رفته بودم روزی یک گیگ فایل دانلود می کردم....
همه مدل فایلی....
مدیر isp رد منو زد و فهمید...
آخرش هم هیچ کاری نکرد....
هیچی هم نگفت...
فقط گفت این کارو می کنی یه جا گیر می افتی...
منم چشمکی زدم و رفتم..
عزیز اصلا نترس....

هیچ کاری نمی تونن انجام بدن
۲۳-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۰۳:۲۲
تشکر شده توسط : ashkan0098, orange signal
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #15
اونقدری امکانش هست که به پلیس سایبری گزارش کنیم
۲۵-فروردین-۱۳۹۱, ۱۱:۳۸:۲۰
تشکر شده توسط : orange signal
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 46
( 1848 تشکر در 489 ارسال )
ارسال: #16
میدونم تاپیک برای قبله ولی دوست دارم یافته ها مو به اشتراک بزارم
منم مثه خیلیا از مخابرات سرویس میگرفتم سرعتم 512KB بود.اولش نامحدود بودم وبعد از دوسال گفتن سرعت نا محدود ندارن ومحدودش کردن!!!ازاونجا که همیشه پای مافیای اقتصادی درگیره.تلاش کردم راهی پیدا کنم.در روزهای اول متوجه شدم سروری که من ازش سرویس میگرفتم روی هاستش چند تا سایت معتبر برای دانلود بود!!!!! وهمچنین یه سایت برای ساخت وبلاگ .یه هو فکری به ذهنم رسید که اگر من بتونم یه اسکریپ پ.را.ک سی .آپلود کنم میتونم محدودیت رو دور بزنم .وبدون پول دادن حالشو ببرم.درست فرداش بود که وقتی میخواستم برای دانلود روی همین سایت ها باز روی هاست برم وارد صفحه شارژ ماهیانه وخرید ترافیک شدم یعنی هر سایتی رو که میزدم میرفت توی اون.خب بعد از کند وکاو متوجه شدم من داخل یه پر..اکسی سرور میشم .آخه قبلا سعی کردم با تغییر DNS ,DEFult GATE WAY دورش بزنم (البته برای بعضی ها هنوز جواب میده)ولی نه برای من .این پ.ر.ا.ک.سی سرور پینگ نمیداد!دوحالت داشت یا فایروال منو بلوک میکرد یا اصلا اون پورت 80 بسته بود!!!که معمولا همینطوره .با توجه به داده هایی که بدست اوردم بهترین روش این بود که من یه واسط یا یک پ.را.کسی .مجانی یا پرایود تو رنج آیپی خودم پیدا کنم یا DNS رو هک کنم که منو ریداریکت کنه (مثلا به گوگل).که پیدا کردن پ.ر.ا.ک.سی راحت تر بود .فقط لازم بود با ip forwarding از یه کلاینت شل بگیرم وپورت مثلا 8080 رو فعال کنم و خودمو روش ست کنم .در ضمن یه چیزه دیگه هم فهمیدم سرور یوزر نیم رو بلوک میکنه که قابل تغییر هم نیست.یعنی با تعویض dns ,defult gatway هم نمیشه البته بعضی جاها میشه.ولی اتصال من از نوع ppoep بود ویه کانکشن بریج هم درست کردم واز یوزر های بقیه دوستان استفاده کردم !!!یعنی ترافیک خودم تموم شده بود وفقط توی اون سایت تمدید اعتبار میرفت ودر عین حال وقتی کانکت میشدم با اون یوزر بدون هیچ مشکلی وارد میشدم ووقتی شروع به دانلود میکردم از خط اون کم نمیشد!!! منم همینو میخواستم!!!یا اینکه میتونستم ایمیج مودمم رو با اطلاعات جعلی عوض کنم و روس اف تی پی سرور آپ لود کنم!!.درواقع مشکلم حل شده بود .ودوباره فکری به سرم زد که با SNIF کردن چه اطلاعاتی به دست میارم .خودتون میدونید دیگه کارت اعتباری وCVV2,.... در کل الان که دارم این مطلبو مینویسم از اینترنت ماهواره استفاده میکنم وراضی ام.راستی اگر از V.P....N درست و حسابی استفاده کنید و همینطور از مرور گری که کریتور در رمز گذاری مطمئن آدرس ها .بهتون به شخصه قول میدم که به هیچ عنوان قابل شناسایی نیستید .مگر اینکه واقعا بخوان شما رو گیر بندازن .که به راحتی میتونید متوجه بشید!!! چجوری؟با تریس کردن خودتون!!!معمولا این کارو پرو...ک..سی سرور اختصاصی انجام میده که وظیفش دیکود ومسیریابی ومحدودیت وهزار تا کار دیگست!!!به هر حال این بود تجربه من
۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۱۷:۰۸:۴۶
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #17
منم از مخابرات استفاده میکنم که سرعتش خیلی بووووقه . اینترنتم زود تموم شد وقتی مقدار استفاده شده رو جمع زدم دیدم 1.5 گیگ ترافیک کمه یهنی 2.5 گیگ استفاده کردم وقطع شده !!!
جالبه برا دوستم که قطع شده بود میرفت صفحه شارژ بعدشم یه تب دیگه باز میکرد و میرفت اینترنت ولی تعداد محدودی سایت رو نمیرفت

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۱۹:۰۴:۰۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تست user و pass برای adsl mohamadpk 7 8,459 ۱۸-اسفند-۱۳۸۹, ۱۱:۱۳:۵۲
آخرین ارسال: Ghoghnus
  هک یوزر و پس مدیر ADSL krengaroo 4 8,768 ۲۸-فروردین-۱۳۸۹, ۱۰:۱۷:۳۳
آخرین ارسال: fn2008
  هک کردن سرور adsl titan_550 4 15,819 ۲۲-اسفند-۱۳۸۶, ۲۳:۳۹:۱۱
آخرین ارسال: IISecurity.C

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان