امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات بدون انتهای من!
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #474
RE: سوالات بدون انتهای من!
(۰۶-تير-۱۳۹۸, ۰۸:۲۹:۴۹)hadikh73 نوشته است: یه زمانی با هیتر دوتا لوله پلیکان به هم چسبونده بودم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

بعدا همین اشخاص هیتر رو میزارند توی دیوار مینوسن در حد ؛ با قیمت عالی؛ کم کارکرد خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
۰۶-تير-۱۳۹۸, ۱۷:۵۲:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, 1نفر, hadikh73, Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #475
نقل قول: سشوار صنعتی!!!!!! والا من که یه فندک کارمو راه میندازه ^_^

ممنون از توضیحات قبلیت قلب
والا برای وارنیش که آره همون کافیه، بیشتر برا قاب باز کردن منظورم بود، با همون هیتر میشه قاپ باز کرد؟
نقل قول: آقا ابزار کلا خوبه بخر، من کارمو هیتر راه مینداخت، یه زمانی با هیتر دوتا لوله پلیکان به هم چسبونده بودم [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif]

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
نقل قول: بعدا همین اشخاص هیتر رو میزارند توی دیوار مینوسن در حد ؛ با قیمت عالی؛ کم کارکرد [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif]
ایول خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
۰۶-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۵۴:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, hadikh73, Ambassador
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1729
( 501 تشکر در 199 ارسال )
ارسال: #476
سلام
خواهش میکنم ،اگه منظورتون باز کردن قاب موبایله آره با سشوار هم میشه (واسه تعمیر ecu  هم بدرد میخوره) خودم باهاش کار نکردم هیتر رو هم نمیدونم!!تست نکردم . واسه قاب موبایل یه هیتر شبیه قابلمه استفاده میکردم (اسمشو یادم نیست) 
فقط واسه گرما دادن به موبایل باید حواستون به باتری هم باشه اگه گرما زیاد باشه میتونه منفجرش کنه و اگه میشه قبلش اول شارژ باتریو زیر 20درصد برسونید تا کارتون مطمئن تر بشه

ORG 00H
:LOOP
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

۰۸-تير-۱۳۹۸, ۰۰:۴۹:۴۲
تشکر شده توسط : babyy, aKaReZa75, omid_phoenix, hadikh73, Ambassador
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #477
(۰۸-تير-۱۳۹۸, ۰۰:۴۹:۴۲)1نفر نوشته است: اگه میشه قبلش اول شارژ باتریو زیر 20درصد برسونید تا کارتون مطمئن تر بشه

چه تاثیری داره یک‌نفر جان؟
شارژ کمتر باشه احتمال انفجار کمتره؟ چرا؟
۰۸-تير-۱۳۹۸, ۰۱:۲۴:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #478
سلام، آقا یه چیزی :))
کلید پنکه سقفی چیطوریه؟ میشه برای کنترل دما هویه استفاده کردش؟
۰۸-تير-۱۳۹۸, ۱۶:۳۴:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, Ambassador
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1729
( 501 تشکر در 199 ارسال )
ارسال: #479
سلام
درباره باتری :برمیگرده به قضیه جنبش مولکولی (اگه درست اسمش یادم باشه) .و خب اگه شارژ باتری زیاد باشه متراکم هستن و جنبش زیادی دارن و هر قدر دما هم بالاتر بره باعث تشدید بیشتر فشار و این روال ممکنه به انفجار ختم بشه

کلید پنکه هم یه سلف چند سر هست که فکر کنم با تغییر سلکتور میزان اندوکتانس تغییر میکنه (عدد یک مقدار زیاد و عدد 5 مقدار کم) و با این روش جریان مصرفی کنترل میشه(فرمولا و قضایای سلف و جریان ac و...) واسه هویه هم اگه شد تست کنید

موفق باشید

ORG 00H
:LOOP
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-تير-۱۳۹۸, ۲۲:۱۶:۰۵، توسط 1نفر.)
۰۸-تير-۱۳۹۸, ۲۲:۱۲:۱۲
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy, aKaReZa75, Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #480
دوستان چه پیشنهادی برای وصل کردن کیبورد usb به میکرو دارین؟

در وحله اول میکرو بدون usb باشه مثل همین مگا32، مرحله دوم هم میکرو های usb دار مثل سری ایکس و میکرو های 32 بیتی فیلیپس
۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۱:۲۹:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #481
(۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۱:۲۹:۵۲)aka.ReZa نوشته است: دوستان چه پیشنهادی برای وصل کردن کیبورد usb به میکرو دارین؟

در وحله اول میکرو بدون usb باشه مثل همین مگا32، مرحله دوم هم میکرو های usb دار مثل سری ایکس و میکرو های 32 بیتی فیلیپس

ایده اینه که یا باید مبدل داشته باشی که زبون usb رو بفهمه و خروجی کیبرد رو تبدیلش کنه به چیزی که میکرو راحت میفهمه
یا اینکه توی خود میکرو چنین مبدلی رو برنامه نویسی کنی

چیزی که پیدا کردم این بود:
https://github.com/vzickner/avr-usb-keyboard

کاری هم که میکنه اینه زمان بندی انجام میده و پالسها رو میخونه؛‌ و ترتیبشون میشه دگمه های زده شده روی کیبرد

کلا هم تا اونجا که میدونم؛ با یدونه سیم از USB کار داری - یعنی دریافت اطلاعات - که این کار رو به نسبت بقیه چیزا ساده تر میکنه

-----------------
خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  یعنی همین مونده بود من جواب سوالای الکترونیکی رو بدم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۶:۰۸:۱۳، توسط babyy.)
۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۶:۰۷:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, 1نفر, hadikh73, Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #482
نقل قول: [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif]  یعنی همین مونده بود من جواب سوالای الکترونیکی رو بدم [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif]
یعنی عاشقتم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

نقل قول: ایده اینه که یا باید مبدل داشته باشی که زبون usb رو بفهمه و خروجی کیبرد رو تبدیلش کنه به چیزی که میکرو راحت میفهمه

همچین مبدلی داریم؟ یعنی یه طرفش به کیبورد وصل شه، اون ورش به میکرو؟ یا spi یا usart یا حتی پارالل ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۷:۳۷:۳۵، توسط aKaReZa75. دلیل ویرایش: عشقم میکشه ویرایش کنم :| )
۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۷:۳۵:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #483
(۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۱:۲۹:۵۲)aka.ReZa نوشته است: دوستان چه پیشنهادی برای وصل کردن کیبورد usb به میکرو دارین؟

سخت افزار کیبورد usb با ps2 تفاوت چندانی نداره
میتونی پورت usb رو مستقیم به میکرو وصل کنی کدش و بنویسی
میتونی با رابط usb to ps2 وصل میکرو کنی

[تصویر:  attachment.php?aid=14229]

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۶-تير-۱۳۹۸, ۱۷:۴۵:۵۲
تشکر شده توسط : 1نفر, babyy, hadikh73, aKaReZa75, Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #484
سلام دوستان.
آقا من داشتم تو ابونتو یه فلشی رو باز میکردم و کارم که تموم شد خواستم لبتابو ری استارت کنم برم تو ونیدوز که ابونتو داشت زور میزد ریستارت کنه و رو یه صفحه مشکی وایستاده بود که من دیگه حوصلم سر رفت  شات داون کردم، وقتی روشن کردم و رفتم تو ویندوز، ویندوزم اینطوری شده بود! ( عکسش پیوست کردم )، یعنی همه چی اوکیه تا وقتی که صفحه لاگین میاد بالا، ولی تو ابونتو و منو بوت لبتاب هیچ مشکل گرافیکی نیست!
گفتم شاید ویندوز پریده یا هرچی خواستم ویندوز جدید نصب کنم باز تو صفحه نصب ویندوز این شکلی بود گرافیکش!
درایورشم میخوام نصب کم میگه نصبه نمیخواد نص بکنی :|
چه باید بکنم یا حضرات؟ خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-تير-۱۳۹۸, ۰۸:۰۵:۳۰، توسط aKaReZa75. دلیل ویرایش: از دستم میاد ویرایش کنم :| )
۲۰-تير-۱۳۹۸, ۰۸:۰۴:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS