امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رله آندرولتاژ 12 ولت DC
نویسنده پیام
arash_a59 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
رله آندرولتاژ 12 ولت DC
سلام خدمت دوستان و اساتید
مداری رو میخوام که اگه ولتاژ زیر 12 ولت رسید جریان رو قطع کنه
راستش یک دستگاه هشدار دهنده باز بودن درب خودرو خریدم که جریان رو از چراغ سقفی خودرو در حین باز شدن درب میگیره
وقتی درب بسته میشه خودرو اتومات چند ثانیه چراغ رو روشن میذاره و بعد نور چراغ رو کم میکنه و در نهایت خاموش میشه، در اون فاصله ای که نور کم میشه دستگاه صدای ناهنجاری میده(به علت افت ولتاژ) میخواستم به محض کم شدن ولتاژ جریان کامل قطع شه
ضمنا من کاربر مبتدی هستم و ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید.
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۵۸:۳۱
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #2
RE: رله آندرولتاژ 12 ولت DC
(۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۵۸:۳۱)arash_a59 نوشته است: سلام خدمت دوستان و اساتید
راستش یک دستگاه هشدار دهنده باز بودن درب خودرو خریدم که جریان رو از چراغ سقفی خودرو در حین باز شدن درب میگیره
وقتی درب بسته میشه خودرو اتومات چند ثانیه چراغ رو روشن میذاره و بعد نور چراغ رو کم میکنه و در نهایت خاموش میشه، در اون فاصله ای که نور کم میشه دستگاه صدای ناهنجاری میده(به علت افت ولتاژ) میخواستم به محض کم شدن ولتاژ جریان کامل قطع شه
سلام دوسته من.
به ایران ویج خوش اومدی.
ببین قطع شدن نور سقف ماشین بعد از چند ثانیه بخاطر خازنی هست که درون قرار داده شده.
حالا شما 2تا راه داری.
1.با یک میکرو کنترل میران ولتاژ رو اندازه بگیری و با کم شدن ولتاژ اون کاری رو که میخوای انجام بدی.
2.خازن موجود در مدار چراغ سقف ماشین رو در بیاری که با بسته شدن در بلافاصله چراغش خاموش شه.
که روش 2 آسون تر هستش.
موفق باشی....

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۲۱:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #3
با یه اپ امپ هم کارتون راه میوفته
با تقسیم مقاومتی بهش مرجع میدین اونم قطع و وصل میکنه
اگه مبتدی هستین و نمیدونید میکرو چطور کار میکنه و همینقدر هدفتون هست روش بالا که گفتم رو پیشنهاد میدم

(۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۲۱:۰۹)h.bagherii نوشته است:
سلام دوسته من.
به ایران ویج خوش اومدی.
ببین قطع شدن نور سقف ماشین بعد از چند ثانیه بخاطر خازنی هست که درون قرار داده شده.
حالا شما 2تا راه داری.
1.با یک میکرو کنترل میران ولتاژ رو اندازه بگیری و با کم شدن ولتاژ اون کاری رو که میخوای انجام بدی.
2.خازن موجود در مدار چراغ سقف ماشین رو در بیاری که با بسته شدن در بلافاصله چراغش خاموش شه.
که روش 2 آسون تر هستش.
موفق باشی....
اما من شنیدم میگن با کامپیوتر ماشین اون کم نور شدن کنترول میشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲:۴۸، توسط abbasalifix.)
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۱:۵۱
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #4
تو پراید هم کامپیوتر داره پشت ظبت نصب شده
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۲۸:۴۶
arash_a59 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
(۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۲۱:۰۹)h.bagherii نوشته است:
سلام دوسته من.
به ایران ویج خوش اومدی.
حالا شما 2تا راه داری.
که روش 2 آسون تر هستش.
موفق باشی....

ممنون جناب باقری از راهنماییتون
ماشین مورد نظر 206 هست و نمیدونم اطلاع دارید یا نه سیستم کامپیوتری این ماشین سیستم نسبتا پیچیده ای هست ، کم شدن نور اون چراغ توسط واحدی بنام BSI انجام میشه ، پشت اون چراغ هیچ مدار و خازن و .. نیست دو رشته سیم هست که مستقیم وصل میشه به BSI که زیر جعبه فرمان قرار داره، تمام قطعات برقی 206 از سنسور دمای محیط تا شیشه بالابر و چراغ سقفی و ...به BSI وصل هستند و از اونجا فرمان میگیرند.
در مورد اون میکروسویچ میتونید بیشتر توضیح بدید؟ بصورت آماده هست یا باید تهیه و سرهم بندی کنم؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۲۷:۴۴، توسط arash_a59.)
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۲۴:۳۱
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #6
BSI فقط نقش یک مبدل رو ایفا میکنه و کاملا دیجیتال هست اون بخشی که لامپ سقف شما بهش وصل میشه رو بهش میگن پاور(اگه بازش کرده باشین میبینید که پر از رله و ترانزیستوره) معمولا توی ماشین ها 2تا BSIو جود داره اگه اشتباه نکنم یکیش کار های رله های قفل مرکزی رو انجام میده
نقشه ماشینتون به این صورته
COMPUTER>ECU>BSI
برای اون لامپ هم من توصیه ای نمیکنم که شما دست کار کنید.چون تو این کار بودم و مشکلاتش رو میدونم-شما خیلی راحت به یه تعمیر کار که کار برناهمه نویسی ECU رو انجام میده میتونید نشون بدین و با هزینه کم امنیت بالا و عدم صدمه به دستگاه های ماشینتون اون رو درست کنید.
درصورتی هم که راضی نشدین مدار زیر میتونه کمک تون کنه فقط اگه قراره بسازینش بگین که مقدار قطعات رو دوباره محاسبه کنیم.
[تصویر:  comparator.jpg]
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۴۹:۰۲
arash_a59 آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
(۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۴۹:۰۲)abbasalifix نوشته است: BSI فقط نقش یک مبدل رو ایفا میکنه و کاملا دیجیتال هست اون بخشی که لامپ سقف شما بهش وصل میشه رو بهش میگن پاور(اگه بازش کرده باشین میبینید که پر از رله و ترانزیستوره) معمولا توی ماشین ها 2تا BSIو جود داره اگه اشتباه نکنم یکیش کار های رله های قفل مرکزی رو انجام میده
نقشه ماشینتون به این صورته
COMPUTER>ECU>BSI
برای اون لامپ هم من توصیه ای نمیکنم که شما دست کار کنید.چون تو این کار بودم و مشکلاتش رو میدونم-شما خیلی راحت به یه تعمیر کار که کار برناهمه نویسی ECU رو انجام میده میتونید نشون بدین و با هزینه کم امنیت بالا و عدم صدمه به دستگاه های ماشینتون اون رو درست کنید.
درصورتی هم که راضی نشدین مدار زیر میتونه کمک تون کنه فقط اگه قراره بسازینش بگین که مقدار قطعات رو دوباره محاسبه کنیم.
[تصویر:  comparator.jpg]
عزیز مارو ترسوندی!
الان چراغ سقفی و اون هشدار دهنده باز بودن درب بصورت موازی بهم وصل شده اند
اینکه یه میکروسییچ سر راه اون هشدار دهنده قرار بگیره که به محض کم شدن ولتاژ جریان ورودی به هشدار دنده رو قطع کنه چه مشکلی میتونه ایجاد کنه؟!
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۰۶:۳۶
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #8
نقل قول: منون جناب باقری از راهنماییتون
ماشین مورد نظر 206 هست و نمیدونم اطلاع دارید یا نه سیستم کامپیوتری این ماشین سیستم نسبتا پیچیده ای هست ، کم شدن نور اون چراغ توسط واحدی بنام BSI انجام میشه ، پشت اون چراغ هیچ مدار و خازن و .. نیست دو رشته سیم هست که مستقیم وصل میشه به BSI که زیر جعبه فرمان قرار داره، تمام قطعات برقی 206 از سنسور دمای محیط تا شیشه بالابر و چراغ سقفی و ...به BSI وصل هستند و از اونجا فرمان میگیرند.
در مورد اون میکروسویچ میتونید بیشتر توضیح بدید؟ بصورت آماده هست یا باید تهیه و سرهم بندی کنم؟
ببین دوسته یه کار راحت تر هم میتونی انجام بدی با یک میکرو کنترل attiny15 میتونی ولتاژ رو اندازه بگیری و واسش تعریف کنی اگه ولتاژ از اون حد کمتر شد حالا با ترانزیستور یا رله تغذیه دستگاهتو قطع کنی.برنامه نویسیش که خیلی سادش مدارشم همین طور.اگهبرنامه نویسی یا طراحی مدارش رو بلد نبودی بم بگو تا واست هر دوتاشو طراحی کنم.Question
البته با آپ-امپ میشه اینکارو کرد(اما من تاحالا با آپ-امپ کار نکردم).
موفق باشی...

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۶:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
apcog آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 61
( 280 تشکر در 167 ارسال )
ارسال: #9
یادش بخیر یادمه قبلنا فقط یه رله میزاشتیم.به مرز ولتاژ که میرسید ناله رله در میومد! و بعد قطع میشد.شما ها دیگه کی هستین؟
با یه آپ امپ و یه رله ساده درستش کنید دیگه این کارا چیه؟ ساخت چشمک زن تک لامپی جدیدا با میکرو مد شده ولی این دیگه نوبره
۲۸-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۸:۰۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS