امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک فوری درباره HM-T و HM-R
نویسنده پیام
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #23
RE: کمک فوری درباره HM-T و HM-R
(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۰:۳۱)blackstar368 نوشته است:
(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸:۱۳)behzady نوشته است: $sim رو وردار
جای فایل هگز یه فایل obj هست اونو بزار بعد به جای دکمه ران بقلیش step رو بزن
اگه نتونستی کلا همه رو بفرست برات یه چکی بکنم
متوجه شدم که طول کارکترم تو گیرنده با این حال که تا 5 تا محدود شده 8 تا شده... اینم فایل برنامه به همراه پروتئوس و...

(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸:۱۳)behzady نوشته است: $sim رو وردار
جای فایل هگز یه فایل obj هست اونو بزار بعد به جای دکمه ران بقلیش step رو بزن
اگه نتونستی کلا همه رو بفرست برات یه چکی بکنم
متوجه شدم که طول کارکترم تو گیرنده با این حال که تا 5 تا محدود شده 8 تا شده... اینم فایل برنامه به همراه پروتئوس و...
تا عصر صبر کن ردیفش می کنم
بهتر از این هم می شد بنویسی

ارتباط یک طرفه هست دیگه

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۵۸:۰۲، توسط behzady.)
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۵۳:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : blackstar368
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 21
( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #24
[[/quote]
تا عصر صبر کن ردیفش می کنم
بهتر از این هم می شد بنویسی

ارتباط یک طرفه هست دیگه
[/quote]

اره یک طرفه... آخه برنامه بیشتر از اینا کار داره یعنی این فقط مربوط به قسمت متحرک ربات باید قسمت بازو هم اضافه کنم... به خاطر همین به این شکل نوشتم برنامه رو... خیلی ممنون از کمکتون...
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۰۰:۲۳
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #25
قابل نداره 20 هزار تومن میشهWhistle
پوستم رو این بسکام کند! بهش میگم وقفه رو غیر فعال کن ورمیداره به متغییر عدد اضافه می کنهExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation
در کل
اینی که نوشتم خوبیش اینه که فشار رو میکرو رو خیلی پایین میاره و خیلی خوبه مشکل اینه که اگر توی ارسال مشکلی باشه فقط یک بار دیگه ارسال می کنه و معلوم نیست دوباره درست به دستش میرسه یا نه ولی من بعیید می دونم مشکلی برای شما پیش بیاد از حالا هم بگم خیلی باید حواست به بسکام باشه خیلی اذیت میکنه مدام روند برنامت رو با دیباگره چک کن همین طوری که گفتم به متغییر عدد اضافه می کرد داشتم شاخ در می آوردم!!!!!!

ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۳۶:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix, blackstar368
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #26
(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۳۶:۵۵)behzady نوشته است: قابل نداره 20 هزار تومن میشهWhistle
پوستم رو این بسکام کند! بهش میگم وقفه رو غیر فعال کن ورمیداره به متغییر عدد اضافه می کنهExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation
در کل
اینی که نوشتم خوبیش اینه که فشار رو میکرو رو خیلی پایین میاره و خیلی خوبه مشکل اینه که اگر توی ارسال مشکلی باشه فقط یک بار دیگه ارسال می کنه و معلوم نیست دوباره درست به دستش میرسه یا نه ولی من بعیید می دونم مشکلی برای شما پیش بیاد از حالا هم بگم خیلی باید حواست به بسکام باشه خیلی اذیت میکنه مدام روند برنامت رو با دیباگره چک کن همین طوری که گفتم به متغییر عدد اضافه می کرد داشتم شاخ در می آوردم!!!!!!

Amaze مطمئنی ج میده!!!؟ من هرچی امتحان می کنم جواب نمیده! یه مشکلی که هست اگر هم ج بده زیاد به درده من نمی خوره چون من نیلز دارم دیتا هم زمان ارسال بشه. یعنی ممکنه دو کلید یا سه کلید همزمان فشار داده بشه و دیتا مربوط به اون باید ارسال بشه. یکم برنامه تون پیچیده ولی فکر نکنم بشه این کارو باش کرد... من دنبال یه تابع می گشتم که مقدار استرینگ رو صفر کنم که تو برنامه تون پیدا کردم باید رو برنامه خودم پیدا کنم ببینم جواب میده... ولی هر کاری کردم برنامه تون ران نشد...

برنامه ام رو کمی تغییر دادم تو پروتئوس جواب درستی نمیده ولی تو عمل قشنگ جواب مبده البته بین دو جفت کلیدم تداخل ایجاد میشه دارم سعی میکنم این مشکل بر طرف کنم... برنامه شما جواب نداد ولی بهم ایده های جالبی داد...AtAtAt
با تشکر از شما

برنامه ام رو کمی تغییر دادم تو پروتئوس جواب درستی نمیده ولی تو عمل قشنگ جواب مبده البته بین دو جفت کلیدم تداخل ایجاد میشه دارم سعی میکنم این مشکل بر طرف کنم... برنامه شما جواب نداد ولی بهم ایده های جالبی داد...AtAtAt
با تشکر از شما
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۳۶:۳۴، توسط blackstar368.)
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۴۳:۰۱
تشکر شده توسط : behzady
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #27
سلام.
من وقت نکردم که پست هارو بخونم ولی یک فایل پی دی اف در این باره دارم که فک کنم خیلی ببهتون کمک کنه.
من فایل پی دی اف رو پیوست کردم.
موفق باشید...

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   HM-t,HM-R,HM-TR.pdf (اندازه: 1.59 MB / تعداد دفعات دریافت: 103)

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۰۸:۲۶:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix, blackstar368
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #28
(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۴۳:۰۱)blackstar368 نوشته است:
(۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۳۶:۵۵)behzady نوشته است: قابل نداره 20 هزار تومن میشهWhistle
در کل

Amaze مطمئنی ج میده!!!؟ من هرچی امتحان می کنم جواب نمیده! یه مشکلی که هست اگر هم ج بده زیاد به درده من نمی خوره چون من نیلز دارم دیتا هم زمان ارسال بشه. یعنی ممکنه دو کلید یا سه کلید همزمان فشار داده بشه و دیتا مربوط به اون باید ارسال بشه. یکم برنامه تون پیچیده ولی فکر نکنم بشه این کارو باش کرد... من دنبال یه تابع می گشتم که مقدار استرینگ رو صفر کنم که تو برنامه تون پیدا کردم باید رو برنامه خودم پیدا کنم ببینم جواب میده... ولی هر کاری کردم برنامه تون ران نشد...

با تشکر از شما

با تشکر از شما

والا مشکلی نداشت برنامه
بعد هم کلید رو هم زمان فشار بدی مشکلی پیش نمیاد فقط یکی زود تر از دیگری عمل می کنه(همون waitms 100)

برای هم زمان هم کاری نداره یه تغییر کوچیک به رنامه من بدی حله

درسته برنامه کار نمی کنه چراشو نمی دونم ولی اگه تو قسمت گیرنده دقیقا پس از شرط
کد:
if e=1 then
e=0
قبل از e بنویسی
کد:
print s
مشکل حل میشه
میگم بسکام به درد نمی خوره می گن چرا!

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۰۲:۴۲، توسط behzady.)
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۴۴:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #29
واقعا این بسکام دهنه منو اسفالت کرد. ولی بلاخره ج گرفتم. تنها مشکلم این بود نمیتونستم مقداری که داخل متغییر استرینگ هست صفر کنم که با کمک شما پیداش کردم ترفندش... خیلی ساده بود ولی همین حرکت 3 4 روز معتلم کرد. اگه دوست داری برنامه جدید بذارم یه نیگا بندازی... بدون هیچ مشکلی ج میده... تو عمل تست کردم.

یه سوال تو رباتم 4 تا موتور 1000RPM دارم با 2 تا سرو موتور با مدار های درایور و ... به نظرت باطری چند آمپر و از چه نوعی بگیرم؟ واسه مسیر های 5 ولتم باطری جدا بگیرم؟
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۰:۳۵
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #30
بزار یه نگاهی بکنیم!
باتری هم من نمیدونم ولی اگه برات مقدور باشه فکر کنم برای 5 ولت باتری جدا بگیری بهتره ولی در کل در این ضمینه تجربه ای ندارم

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۷:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #31
نقل قول: بلاخره ج گرفتم.
خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد دوسته من.
نقل قول: یه سوال تو رباتم 4 تا موتور 1000RPM دارم با 2 تا سرو موتور با مدار های درایور و ... به نظرت باطری چند آمپر و از چه نوعی بگیرم؟ واسه مسیر های 5 ولتم باطری جدا بگیرم؟
آخه شما بما بگو که رباتت چقدره و محدودیت هارو بگو که مثلا اندازه ربات باید چقد باشه وزنش و.....

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۹:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
blackstar368 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 26 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #32
(۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۹:۳۷)h.unique نوشته است:
نقل قول: یه سوال تو رباتم 4 تا موتور 1000RPM دارم با 2 تا سرو موتور با مدار های درایور و ... به نظرت باطری چند آمپر و از چه نوعی بگیرم؟ واسه مسیر های 5 ولتم باطری جدا بگیرم؟
آخه شما بما بگو که رباتت چقدره و محدودیت هارو بگو که مثلا اندازه ربات باید چقد باشه وزنش و.....

حدودا 20*30 اندازه رباتم... قیمت های باطری هایli-ion رو تو نت دیدم حساب کردم اگه واسه تغذیه آیسی هام و متور ها به طور جدا ولتاژ بدم حدوده 50 ت پول لاطری هام میشه... البته فقط برای گیرنده فرستنده به کنار... پیشنهاد بهتری دارین؟ البته من همه رو روی 2400mAحساب کردم...

(۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۰۹:۳۷)h.unique نوشته است:

حدودا 20*30 اندازه رباتم... قیمت های باطری هایli-ion رو تو نت دیدم حساب کردم اگه واسه تغذیه آیسی هام و متور ها به طور جدا ولتاژ بدم حدوده 50 ت پول لاطری هام میشه... البته فقط برای گیرنده فرستنده به کنار... پیشنهاد بهتری دارین؟ البته من همه رو روی 2400mAحساب کردم...

اینم عکس قسمت مکانیکی رباتم...SmileSmileCoolCool

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۴۶:۰۶، توسط blackstar368.)
۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۲۶:۱۰
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #33
یک باتری 12ولت 4.5آمپر بگیر.و واسه تغذیه رباتت هم باتریت رو جدا بگیر که در هنگامی که موتور ها کار میکنن مدارتو نویز نگیره.و واسه سروو هات هم یک مدار تغذیه جدا درست کن چون نویز وحشتناکی رو مدار میندازه.

۰۱-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۳۱:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] کمک درباره نویز گرفتن میکرو avr عابد مقدسیان 8 3,322 ۱۱-بهمن-۱۳۹۷, ۲۲:۴۱:۰۶
آخرین ارسال: 1نفر
  [فوری] یک کمک ساده و فوری questnet 5 4,014 ۱۶-مرداد-۱۳۹۷, ۱۸:۳۶:۴۳
آخرین ارسال: questnet
Question [سوال] یه سوال درباره ماژول esp8266 Index1 4 3,150 ۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۳:۰۹:۲۶
آخرین ارسال: babyy
  چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) amiraliforoozandeh 52 56,442 ۲۰-خرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۳۳:۲۵
آخرین ارسال: erfanjann
  درخواست راهنمایی درباره دماسنج و رطوبت سنج fedagh 2 3,195 ۰۳-دى-۱۳۹۵, ۰۱:۲۵:۰۷
آخرین ارسال: omid_phoenix
  سوال درباره نحوه تولید پالس مربعی sinohe 37 41,329 ۱۷-اسفند-۱۳۹۴, ۱۸:۳۶:۲۴
آخرین ارسال: sharin
  سوال درباره پروگرمر جمشاد alien 1 2,412 ۰۷-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۰۰:۲۸
Wink یک کتاب خیلی باحال و مفید درباره میکروکنترلرها lktra 0 2,320 ۰۵-دى-۱۳۹۴, ۰۱:۴۷:۳۴
آخرین ارسال: lktra
  سوال درباره ی avr با سی++ mahdieh_sh 2 2,693 ۱۸-مهر-۱۳۹۴, ۱۸:۲۳:۰۴
آخرین ارسال: vigraz
  کمک درباره تشریح رابط i2c .::saman::. 10 5,590 ۲۲-مرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۳۸:۵۰

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS