امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تابلو ال ای دی 220
نویسنده پیام
jaffar_136 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
تابلو ال ای دی 220
سلام من می خوام تابلو ال ای دی 220 ولت بسازم می خواستم بدونم از چه ال ای دی و چه مقاومت و چه نوع مداری استفاده کنیم مثلا هر 25 ال ای دی سری بشه و هر سری با هم موازی بشه.
۱۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۲۶:۵۶
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #2
RE: تابلو ال ای دی 220
سلام.
باید اول ولتاژ AC رو به DC تبدیل کنی.و بعده اون 220 ولت رو به 5ولت تبدیل کنی و.....

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۳۳:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #3
نیازی به تبدیل نیست اما بدون تبدیل کردن هم کار عاقلانه ای نیست !یه ال ای دی میسوزه کل تابلو خاموش میشه ! خوب اسن به درد نمیخوره !روش آب میریزه ....! البته بازهم کسانی هستند که با 60ولت هم کار میکنند با یه خازن و یه مقائمت کم میکنن که بازم عاقلانه نیست
----
بهتره که هر3تارو سری و سری هارو با یه مقاومت به دسته های دیگه موازی کنید و با ولتاژ12 کار کنید .
۱۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۲۸:۴۶
تشکر شده توسط : aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #4
آره داداش عباسم راست میگه.
من یک مدل ریسه داشتم اینطوری بودن یکشون که از کار میفته یا میسوزه بقیهشونم از کار میوفتن.و واسه ولتاژشونم برای هر 3-4 تا ال ای دی یک مقاومت گذاشته بودن.وحدس میزنم که ولتازشونم 60 بود چون اگه بات خیس بود و رو زمین بود حسش میکردی که جریان از بدنت داره میگذره

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۵۵:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ماژول تابلو led فروم باز 0 1,871 ۱۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۴۵:۱۴
آخرین ارسال: فروم باز
  نرم افزار تابلو روان تک رنگ سه رنگ و هفت رنگ fattahtafreshi 3 7,086 ۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۳۵:۱۰
آخرین ارسال: پاشا
  مشکل تابلو رون پاشا 0 1,663 ۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۳۰:۱۸
آخرین ارسال: پاشا
  چگونه تلویزیون ال ای دی(تابلو روان رنگی)در سطح شهر کار میکند؟ ehsan1200 1 2,516 ۲۳-مهر-۱۳۹۱, ۰۰:۰۲:۲۷
آخرین ارسال: aKaReZa75
  تابلو روان فرزادنوروزی 3 3,351 ۱۹-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۳۹:۵۳
آخرین ارسال: mehrdadgh
  مشکل با تابلو LED فروم باز 1 2,870 ۱۳-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۳۳:۱۷
آخرین ارسال: t3r!p3000

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS