امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط یو اس بی سریع
نویسنده پیام
amirkhan_0o0 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 4
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
ارتباط یو اس بی سریع
دوستان من طي يه پروژه مي خوام پاسخ پله يه موتور دي سي رو بخونم بدين صورت که يک پله به موتور دي سي وارد کنم و شکل موج (پاسخ پله) خروجي انکودر هال رو (حالا بر حسب فاصله زماني پالس ها يا تغيير سطح ها) رو يه جايي ذخيره کنم و بعد با استفاده از متلب شکل موج خروجي رو که از فاصله زماني انکودر ها ترسيم کردم رو تجزيه و تحليل کنم و پاسخ دو قطبي سيستم رو به دست بيارم. فاصله پالس ها هم حد اقل 7 ميکرو ثانيه هست!
من تا به حال کار واسط نکردم. و پورتم یو اس بی هست(چون با لپتاپ کار می کنم). و ارتباط سریع نزدیک 142 کیلو هرتز نیاز دارم که پس از اعمال پله به موتور انکودر ها رو بخونه و به کامپیوتر بده و بر اساس فاصله زمانی در متلب به صورت آفلاین نمودار رو بکشم. سخت افزارش چجوریه؟؟
اگه خریدنی باشه که بهتر و فرکانس کاریش برای کار من مناسب باشه!
از طرفی هنوز ارتباط نرم افزاری برای خوندن رو بلد نیستم. ممنون می شم منبعی در این رابطه معرفی کنین!
ممنون می شم سریع پاسخ من رو بدینHeartWink
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۱۹:۱۱، توسط amirkhan_0o0.)
۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۱۵:۰۵
rayknet آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: ارتباط یو اس بی سریع
(۰۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۱۵:۰۵)amirkhan_0o0 نوشته است: دوستان من طي يه پروژه مي خوام پاسخ پله يه موتور دي سي رو بخونم بدين صورت که يک پله به موتور دي سي وارد کنم و شکل موج (پاسخ پله) خروجي انکودر هال رو (حالا بر حسب فاصله زماني پالس ها يا تغيير سطح ها) رو يه جايي ذخيره کنم و بعد با استفاده از متلب شکل موج خروجي رو که از فاصله زماني انکودر ها ترسيم کردم رو تجزيه و تحليل کنم و پاسخ دو قطبي سيستم رو به دست بيارم. فاصله پالس ها هم حد اقل 7 ميکرو ثانيه هست!
من تا به حال کار واسط نکردم. و پورتم یو اس بی هست(چون با لپتاپ کار می کنم). و ارتباط سریع نزدیک 142 کیلو هرتز نیاز دارم که پس از اعمال پله به موتور انکودر ها رو بخونه و به کامپیوتر بده و بر اساس فاصله زمانی در متلب به صورت آفلاین نمودار رو بکشم. سخت افزارش چجوریه؟؟
اگه خریدنی باشه که بهتر و فرکانس کاریش برای کار من مناسب باشه!
از طرفی هنوز ارتباط نرم افزاری برای خوندن رو بلد نیستم. ممنون می شم منبعی در این رابطه معرفی کنین!
ممنون می شم سریع پاسخ من رو بدینHeartWink
اگه اطلاعاتت کمه بهتره از ماژول USB to UART استفاده کنی
۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۷:۳۱:۵۶
تشکر شده توسط : amirkhan_0o0
amirkhan_0o0 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 4
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
RE: ارتباط یو اس بی سریع
ممنون فرکانس کاری چنده؟؟
آموزشش رو دارین؟؟
۰۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۴۱:۵۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط یک کامپیوتر با خودش از طریق پورت سریال مهدی313 2 4,895 ۱۱-تير-۱۳۹۰, ۱۱:۳۷:۱۰
آخرین ارسال: مهدی313
  ارتباط با اسلات PCI و دسترسی به منابع سیستم awoir 3 4,543 ۲۵-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۲۹:۰۴
آخرین ارسال: awoir

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS