امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی و راهنمایی برای خرید سنسور فشار هوا
نویسنده پیام
طار آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 21
( 139 تشکر در 31 ارسال )
ارسال: #1
Question  معرفی و راهنمایی برای خرید سنسور فشار هوا
سنسورهای فشار هوا انواع مختلفی دارند و بسته به نوع کاربرد به دو دسته فشار مثبت و فشار منفی تقسیم میشوند که در مدل های مختلفی با تکنولوژی های خاصی ساخته میشوند
در لینک زیر مدلهای مختلف ساخت شرکت "فوجیکارا" رو میتونید ببینید:

http://www.fujikura.co.jp/eng/products/e...s2001.html

مدلی که من در یکی از مقالات باهاش برخورد کردم و الان بهش نیاز پیدا کردم مدل PSM-005KPGW، دیتاشیت این مدل در ضمیمه پیوست شده،
این نمونه دارای رنج اندازه گیری بین منفی 5 ~ مثبت 5 کیلوپاسکال است.

اگه نمونه مشابه ای سراغ دارید که تو همین رنج کار کنه ممنون میشم معرفی کنید.
...................................................................
با تشکر
...................................................................

در کل سنسورهای فشار به دسته های زیر تقسیم میشوند که آشنایی با اونها در هنگام خرید واقعا لازمه:

- سنجش فشار مطلق : در اینجا فشار نسبت به خلع مطلق اندازه گیری می شود . در این روش باید یک طرف فشار سنج به خلع وصل شده باشد .
- فشار نسبی : برای سنجش فشار نسبی یک سمت ترانسدیوسر برابر مقدار فشار اتمسفر در نظر گرفته می شود .
- سنجش فشار دیفرانسیلی : این ترانسدیوسر اختلاف فشار بین ورودی اول ورودی دوم را اندازه گیری می کند .

این سنسورها با تکنولوژیهای زیر ساخته و در بازار عرضه میشوند:

-روش دافراگم و کپسول : دیافراگم معمولا از جنس فلزی استیل ساخته می شود و روی دیافراگم را به صورت موج دار می سازند تا در برابر نیرویی که به آن وارد می شود جابجایی داشته باشند . برای اندازه گیری فشار زیاد از دیافراگم کوچک و برای اندازه گیری فشار کم از دیافراگم بزرگ استفاده می شود .

-کپسول از دو دیافراگم تشکیل شده است که محیط آن به هم وصل می شود که بین آنها از مایع تراکم ناپذیر پر می شود حساسیت کپسول بیشتر از دیافراگم است و به ازای فشار مشخص تغییرات طول کپسول معادل دو برابر یک دیافراگم با مشخصه مشابه می باشد .

-ترانسدیوسر خازنی فشار : در این ترانسدیوسر از فاصله صفحات خازن برای سنجش فشار استفاده می شود در این روش توسط نوسان ساز تغییرات ظرفیت خازن تبدیل به تغییرات فشار می شود این نوع ترانسدیوسرها برای اندازه گیری فشار کم و معمولا برای آزمایشگاه استفاده می شود .

-ترانسدیوسر پتانسیومتری فشار : در این روش از یک بیلوز جهت تبدیل فشار پروسه به جاجایی استفاده می شود .
بیلوز شبیه به بوق دو چرخه است که با افزایش فشار طول آن تغییر کرده و با جابجا شدن اهرم تنظیم مقاومت متغییر می شود و در نتیجه می توان مقاومت فشار را اندازه گیری نمود .

-پیزوالکتریک : در پیزوالکتریک تغییرات فشار باعث تولید ولتاژ می شود. در حقیقت ضربات وارد شده باعث تولید ولتاژ می شود نمک راشل که در میکروفن های قدیمی استفاده می گردید خاصیت پیزوالکتریک دارد کوارتس رایج ترین پیزوالکتریک می باشد . سنسورهای پیزوالکتریک بخاطر دقت بالا کاربردهای فراوانی دارند . ویژگی های عمده این سنسورها- سختی – سایز کوچک – سرعت بالا – ­و عدم نیاز به منبع تغذیه هستند با استفاده از سنسورهای پیزوالکتریک می توان سرعت و تغییرات شتاب را نیز اندازه گیری نمود .

من بیشتر به دنبال نوع پیزوالکتریکیش هستم، و با مقالاتی که خوندم متوجه شدم این نوع در کارهای آزمایشگاهی خیلی بهتر جواب میده.

در ادامه کاتالوگ مدلهای مختلفی از سنسور فشار رو ضمیمه کردم که مقدار ورودی خروجی، آفست، درصد خطا و... را برا هرکدوم مشخص میکنه.

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   PSM-005KPGW.pdf (اندازه: 309.39 KB / تعداد دفعات دریافت: 140)
.pdf   MPX2050.pdf (اندازه: 128.94 KB / تعداد دفعات دریافت: 136)
.pdf   SPD005G.pdf (اندازه: 127.56 KB / تعداد دفعات دریافت: 115)
.pdf   PX26-001GV.pdf (اندازه: 104.24 KB / تعداد دفعات دریافت: 135)
.pdf   MPXH6250A6T1.pdf (اندازه: 298.45 KB / تعداد دفعات دریافت: 116)

بعد از دو سال از زمان بارگذاری این پروژه در این سایت و بیش از 5000 بار دانلود شدن آن و نیز چندین ارائه موفق توسط دانشجویان در دانشگاهای مختلف و بیش 1200 بار پاسخگویی به مشکلات و آموزش اجرای پروژه به دوستان از طریق ایمیل. از هم اکنون فایلهای جدید جایگزین فایلهای قدیمی شده است.

دوستان علاقه مند میتوانند برای دریافت فایل word پروژه پلاک خودرو و همچنین کد های اصلی و آشنایی با نحوه اجرا و کارکرد آن از به آدرس زیر ایمیل بزنید.

aban_palan_dalan_delon@yahoo.com

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷:۲۱، توسط طار.)
۲۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲:۲۰
تشکر شده توسط : sharin, hamidrk, mojtaba32

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال در مورد سنسور جریان ACS712 ؟ mega16 0 594 ۰۱-خرداد-۱۳۹۹, ۱۵:۴۳:۳۹
آخرین ارسال: mega16
  درخواست معرفی سنسور جهت سنجش متر MahdiJalali 7 1,831 ۱۴-مرداد-۱۳۹۸, ۰۹:۲۸:۴۲
آخرین ارسال: MahdiJalali
  سوال در مورد سنسور ds18b20 دما Ekf2000 1 2,394 ۱۶-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۵۳:۳۴
آخرین ارسال: mohsen.sharif
  سنسور تشخیص حرکت آب فروم باز 3 3,693 ۲۶-آذر-۱۳۹۴, ۱۹:۳۷:۲۶
آخرین ارسال: sharin
  مشکل در راه اندازی سنسور تشخیص حرکت Pir salmon 0 2,200 ۱۴-تير-۱۳۹۴, ۱۶:۳۶:۵۲
آخرین ارسال: salmon
  سنسور مادون قرمز javad.alavi 12 10,718 ۲۴-فروردین-۱۳۹۴, ۰۰:۲۱:۱۲
آخرین ارسال: mortezanss
  سنسور ربات اتش نشان milad15m 41 28,956 ۲۱-اسفند-۱۳۹۳, ۱۳:۳۷:۳۸
آخرین ارسال: milad15m
  سنسور ردیاب خورشید mansouri_mybb1.2_import14569 13 20,639 ۱۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۰:۲۴:۰۶
آخرین ارسال: alimogmov
  سنسور cny70 sheitunak 26 23,516 ۰۵-دى-۱۳۹۳, ۱۲:۴۴:۳۱
آخرین ارسال: majid694
  دانلود پاورپوینت سنسور cny70 lktra 1 5,023 ۰۶-آبان-۱۳۹۳, ۲۲:۴۸:۳۳
آخرین ارسال: a.mehran

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS