امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار با V-USB
نویسنده پیام
farshid7192 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #12
RE: کار با V-USB
(۲۸-آبان-۱۳۹۳, ۱۴:۱۶:۴۵)sorodi نوشته است: تشکر مجدد می کنم از نویسنده مطلب و بگم بیشتر از یکماه بود که موفق به شناساندن دستگاه به ویندوز نشده بودم و مشکل را حل کردم و وظیفه خودم دونستم که اینرا بگم شاید دوستان دیگه با این مشکل مواجه شوند اینکه من ارتباط D- را به پایه 14 PB0 ICP و D+ را همزمان به پایه 15 PB01 OC1A و پایه 4 PD2 INT0 وصل نمودم و مشکل حل شد

سلام دوست عزیز آقا یا خانم sorodi
ببخشید منم با مشکل شما روبه رو شدم و هرکاری می کنم usb ام شناسایی نمی شه.
ممکنه فایل usbconfig تون رو به اشتراک بگذارید.
متشکرم.
۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۹:۵۳:۴۲
تشکر شده توسط : 09156042917
f.faryaad آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #13
این پروژه واقعا پر دردسره- اگه ممکنه فایل پروژه ای رو که جواب داده شیر کنید...چون بعد چند وقت کار رو این پروژه هنوز بعد از اتصال ارور USB Not Recognized میده.
قطعا مدار بر اساس نمونه پیشنهادی خود سایت OBDEV طراحی شده و مشکل سخت افزاری نیست
۳۰-آذر-۱۳۹۴, ۱۲:۵۸:۲۳
ali-kazemi8 آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 9
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #14
سلام
میخواستم بپرسم برای اینکه بخوایم از پروتکل بالک برای USB با استفاده از PIC18f4550 استفاده کنیم باید چیکار کنیم (یا هر پروتکلی که بتوان با آن بصورت real time سیگنال را در متلب رسم کرد)؟ تشکر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-مرداد-۱۳۹۵, ۰۲:۰۲:۵۹، توسط ali-kazemi8.)
۱۲-مرداد-۱۳۹۵, ۰۲:۰۰:۴۶
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #15
سلام.

برای این منظور باید از کلاس USB CDC استفاده کنید ، در این روش تا جایی که یادمه از بالک استفاده نمی شه. وقتی از این کلاس استفاده کنید یه com مجازی سمت کامپیوتر دارید که باقیش دیگه نباید مشکل باشه.
برای میکروی مورد نظر مثال های آماده اش رو که در سطح نت هست یا شرکت سازنده ایجاد کرده دنبال کنید.

البته چون کار با واحد USB به روال عادی قدری پیچیدگی داره، در نهایت می تونید از مبدل سریال به USB استفاده کنید و توسط پروتکل USART اطلاعات رو ارسال کنید.

موفق باشید.

۱۲-مرداد-۱۳۹۵, ۱۲:۳۵:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر, ali-kazemi8, salehjg
ali-kazemi8 آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #16
(۱۲-مرداد-۱۳۹۵, ۱۲:۳۵:۲۳)sharin نوشته است: سلام.

برای این منظور باید از کلاس USB CDC استفاده کنید ، در این روش تا جایی که یادمه از بالک استفاده نمی شه. وقتی از این کلاس استفاده کنید یه com مجازی سمت کامپیوتر دارید که باقیش دیگه نباید مشکل باشه.
برای میکروی مورد نظر مثال های آماده اش رو که در سطح نت هست یا شرکت سازنده ایجاد کرده دنبال کنید.

البته چون کار با واحد USB به روال عادی قدری پیچیدگی داره، در نهایت می تونید از مبدل سریال به USB استفاده کنید و توسط پروتکل USART اطلاعات رو ارسال کنید.

موفق باشید.

با سلام خدمت شما دست شما درد نکنه که راهنمایی کردید
یه مشکل دیگه درباره CDC بعد از اینکه در میکرو میریزم به عنوان com مجازی درنمی آید بلکه بصورت یک device ناشناخته در کامپیوتر شناخته می شود. (ضمیمه کردن عکس)

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۲-مرداد-۱۳۹۵, ۲۰:۵۳:۰۳
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #17
برای کلاس CDC باید درایور نصب کنید. درایور همخوان با کد میکروتون رو از نت پیدا کنید و نصب کنید.

موفق باشید.

۱۳-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۳۵:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, ali-kazemi8, alimogmov, salehjg
ali-kazemi8 آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #18
(۱۳-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۳۵:۱۲)sharin نوشته است: برای کلاس CDC باید درایور نصب کنید. درایور همخوان با کد میکروتون رو از نت پیدا کنید و نصب کنید.

موفق باشید.
دست شما درد نکنه به خاطر راهنماییتون. تشکر
۱۳-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۳۰:۱۴
تشکر شده توسط : sharin
ali-kazemi8 آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #19
(۱۳-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۳۰:۱۴)ali-kazemi8 نوشته است:
(۱۳-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۳۵:۱۲)sharin نوشته است: برای کلاس CDC باید درایور نصب کنید. درایور همخوان با کد میکروتون رو از نت پیدا کنید و نصب کنید.

موفق باشید.
دست شما درد نکنه به خاطر راهنماییتون. تشکر
با سلام خدمت شما
شرمنده مزاحم شدم من class CDC رو با دستور ضمیمه شده راه اندازی کردم (با کریستال 48M) و مشخصات com را هم در نرم افزار متلب بصورت
 s = serial('COM11','BAUD',19200,'DataBits',8,'Parity','none','StopBits',1) تعریف کردم اما وقتی ورودی را به 5 ولت وصل می کنم به جای اینکه در تمام زمان ها عدد 5 را نشان دهد در چند قسمت نزدیک صفر می شود (عکس ها را ضمیمه کردم) میخواستم بپرسم مشکل کار کجاست؟ دست شما درد نکنه

۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۰:۱۰:۴۰
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #20
سلام.

شما از adc تعدادی نمونه بگیرید و بعد میانگین گیری کنید و سپس جهت نمایش ارسال کنید.
به این ترتیب مشکل حل می شه ...

موفق باشید.

۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۳۰:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, ali-kazemi8, salehjg
ali-kazemi8 آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #21
(۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۳۰:۴۹)sharin نوشته است: سلام.

شما از adc تعدادی نمونه بگیرید و بعد میانگین گیری کنید و سپس جهت نمایش ارسال کنید.
به این ترتیب مشکل حل می شه ...

موفق باشید.
شرمنده میشه بیشتر توضیح بدید اینکه من چطوری میتونم بفهمم چه تعداد نمونه را دریافت میکنم و اینکه فرمودید "تعدادی نمونه بگیرید و بعد میانگین گیری کنید" این کار در محیط برنامه نویسی CCS انجام شود و یا در نرم افزار متلب؟(کد متلب نوشته شده هم، به صورت ضمیمه می باشد و اینکه بعداز هربار اجرای دستور، K که زیاد می شود تا درنهایت بعد از رسیدن به 25 نمودار را رسم کند یک Warning میدهد که این را هم برای شما ضمیمه کردم.( همچنین بعد از اجرای دستور هم com قطع می شود این مشکلی ندارد؟) ) تشکر و باز دست شما درد نکنه اگر کمک کنید

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۵, ۰۴:۳۸:۰۲، توسط ali-kazemi8.)
۱۹-مرداد-۱۳۹۵, ۰۲:۵۹:۳۶
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #22
سمت میکرو خودتون سرعت نمونه برداری رو تعیین می کنید.
روش های مختلف وجود داره، ساده ترین راه اینه که یه متغییر بزرگ مثل long ایجاد کنید و هر بار که read_adc می کنید این مقادیر رو با مقدار قبلی جمع کنید و در یک حلقه ی for استفاده کنید. به این ترتیب شرط حلقه رو n بذارید ، مادامی که حلقه در حال اجراست ، n مقدار رو با هم جمع می زنه.
حالا کافیه این مقدار بدست آمده را تقسیم بر n کنید، اینجا میانگین گیری به پایان می رسه و می تونید این مقدار رو به کامپیوتر بفرستید.
برای بار بعدی مقدار این متغییر long رو 0 کنید و مشابه قبل ...

این ساده ترین حرکتی هست کخ می شه زد و جواب هم می ده.
بین هر بار خواندن ADC هم بد نیست یک تاخیر چند میلی ثانیه ای قائل بشید.

میانگین گیری رو هر دو سمت می شه انجام داد، هم سمت میکرو و هم سمت کامپیوتر، برای اینکه انتقال اطلاعات حجیم نشه، سمت میکرو این کار رو انجام بدید بهتر هست.

سمت متلب ، یک شرط گذاشتید که اگر دیتا موجود بود فلان کار رو کنه ، بعد بیرون if مقدار حرکت افقی نمودار رو اضافه کردید. در این وضعیت اگر شرط موجود بودن برقرار نباشه، باز هم حرکت افقی نمودار انجام می شه که این جالب نیست، حرکت افقی نمودار روی محور باید شامل scope شرط if بشه.

راجع به com که می بندیدش، شما com11 استفاده کردید و می بندیدش و بعد com1 باز می کنید!
از چندتا سخت افزار دارید استفاده می کنید؟

در هر صورت نیازی به بستن نیست، کل نمونه ها رو که گرفتید و کار نمام شد، اون موقع انتهای برنامه می تونید ببندیدش.

موفق باشید.

۱۹-مرداد-۱۳۹۵, ۱۱:۵۷:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, babyy, ali-kazemi8, salehjg

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS