امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhf long rang rfid reader
نویسنده پیام
hrmware آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Uhf long rang rfid reader
بازم سلام
من يه دستگاه rfid خوان برد بلند دارم که قراره تگ هاي نصب شده روي ماشين هارو بخونه و شناسه ي تگ رو بفرسته به ميکرو و از اونجا به نرم افزاري که نوشتم. مدل دستگاه من DLC-6820 که متاسفانه هيچ توضيح درست و حسابي تو اينترنت در موردش پيدا نميشه جز يه چندتا فروشگاه که توضيحات خيلي کلي درموردش گذاشتند مثل اين :
http://www.tradezz.com/buy_738539_RFID-DLC-6820.htm
مشکل اصلي اينجاست که اين دستگاه رو يه شرکت ديگه نصبش کرده و الانم هيچ اطلاعاتي درموردش نميده. تازه بعد خيلي التماس يه برنامه رو واسم فرستادند و گفتند مخصوص اين دستگاهه ولي برنامه دستگاه رو شناسايي نميکنه.
از اونجايي که اين دستگاه رابطش RS232 من اونو مستقيم به کامپيوتر وصل کردم و وقتي يه تگ جلوش ميگرفتم 15 بايت ثابت تا زماني که تگ جلوي دستگاه بود ارسال ميکرد. عجيب بود که کد بعضي تگ ها کمتر از 15 بايت بودند. حالا سوالم اينجاست اگه نتونم با اين دستگاه ارتباط بزنم ( بتونم دستور بهش بفرستم و جواب بگيرم ، چون اين دستگاه قابليت نوشتن توي تگ رو هم داره) اين 14 ، 15 بايتي که از هر تگ به من ميده ، چيه اون تگه؟ چون هر تگ 3 تا بانک اطلاعاتي داره ديگه ، EPC و TID و USER.
اساتيد خواهشا کمک کنيد که بدجور لنگم
۲۷-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۱۲:۳۰
hosseinarmand آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
RE: Uhf long rang rfid reader
سلام شما تونستید جواب بگیرید برا منم نتیجه رو خبر بدید لطفا .
۲۶-بهمن-۱۳۹۳, ۲۳:۵۸:۳۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] کمک قفل rfid 2Alborz 1 2,035 ۱۰-خرداد-۱۳۹۵, ۲۰:۱۶:۴۲
آخرین ارسال: 2Alborz
Rolleyes RFID t3r!p3000 30 54,374 ۱۷-شهریور-۱۳۹۴, ۱۱:۲۲:۰۱
آخرین ارسال: electron113
  ارتباط میکرو با ماژول RLM100 UHF RFID ebramloder 0 2,598 ۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۱:۰۳:۳۰
آخرین ارسال: ebramloder
  [آموزشی] راه اندازی CR038 ماژول RFID: hamid reza_64 0 2,279 ۰۱-دى-۱۳۹۲, ۱۳:۵۳:۱۱
آخرین ارسال: hamid reza_64
Smile کار با ماژول های RFID و خواندن و نوشتن روی کارت k1_elo0 5 12,260 ۲۶-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۰۳:۴۵
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] کارت هوشمند با RFID , Wireless abasfar 5 5,238 ۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۲:۳۷:۵۹
آخرین ارسال: abasfar
  افزایش برد RFID amir2868 0 3,625 ۰۷-آبان-۱۳۹۰, ۲۰:۲۵:۴۶
آخرین ارسال: amir2868
Question سیستم خوش آمد گویی بر پایه ی RFID saeed -esr 2 3,389 ۰۳-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۰۶:۱۰
آخرین ارسال: v.nassiri

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS