امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lcd 16*2
نویسنده پیام
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #12
RE: lcd 16*2
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۲:۲۳:۱۶)h.unique نوشته است: سلام.
من مکیرو های AVR نوع A دارم و تاحالا هیچ نیازی به کریستال و اینا نداشته و بدون مشکل کار کرده.
من یه بار همچین مشکلی که داشتم ، برنامه سالم بود چون تو پروئوس جواب میداد ، میکرو هم درست پروگرام شده بود ، فیوز بیت ها همه درست بودن ، اما مدارو که میبستم کار نمیکرد ، بعده تقریباً یه 7-8 ساعت الافی ( این داستان اون زمانیه که آماتور بودم ) فهمیدم که 2تا از سیم های برد بوردم وقتی که تو سوراخش بود به هم اتصال داشتن Biggrin
بعد ک اتصالشونو بر طرف کردم درست شد Biggrin

BiggrinBiggrin ولی من که خیلی حرفه ای هستم پس چرا بازم مشکل از سیم های برد بوردم بود Biggrin

آره منم آخر سر با همون سری آ بدون کریستال جواب گرفتم قبلاً هم همینطور بود.

پس هادی جان شکلات بی شکلات Biggrin

اما یه مشکل چرا مستقیماً که نگاه میکنیم دوتا خط ال سی سیاهن و وقتی با زاویه نگاه میکنیم مشخص میشه چی نوشته؟ باید چکار میکردیم تا درست بشه؟

START...

۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۶:۳۱:۵۹
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #13
خوب خوبه که درست شد ، مشکلش اینه که زاویه دیدش محدوده دیگه ، ولی فک کنم اگه بک گراندش خاموش باشه اینطوری نشه و زاویه دیدش بیشتر شه

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۸:۰۶:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #14
نمیدونم والا نباید اینطوری باشه!!

قبلاً شنیده بودم که باید بابت این مشمل یه مقاومت یه جاییش بزاریم ولی یادم نیست کجا :)

اصلاً نمیفهمم سه سال پیش یه پروژه خفن انجام دادم که ال سی دی هم داخلش بود و هیچکدوم از این مشکلات رو نداشت !!

START...

۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۲۲:۲۳:۱۰
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #15
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۶:۳۱:۵۹)Ambassador نوشته است: اما یه مشکل چرا مستقیماً که نگاه میکنیم دوتا خط ال سی سیاهن و وقتی با زاویه نگاه میکنیم مشخص میشه چی نوشته؟ باید چکار میکردیم تا درست بشه؟

پایه 3 رو با یه ولوم زمین کن
بعد میتونی نور کنتراست و کم و زیاد کنی تا دقت نمایش بیشتر بشه

۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۲۲:۳۰:۳۶
تشکر شده توسط : Ambassador, aKaReZa75, babyy
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #16
نقل قول: اصلاً نمیفهمم سه سال پیش یه پروژه خفن انجام دادم که ال سی دی هم داخلش بود و هیچکدوم از این مشکلات رو نداشت !!
بعععله سه سال پیش دلار 1200 بود الآن شده 3000 !

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۲۳:۵۲:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, a.mehran

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS