امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کامپایلر c
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #1
کامپایلر c
سلام

یه کامپایلر c یا c++ در ویندوز میخوام که برنامه‌های خروجیش stadalon باشه؛ یعنی به هیچ dll پبسته نباشه و . ..

vc++.net که خوب کاملا به توابع .net پابستست؛
این ویژوآل سی / سی پلاس‌پلاس چطوره؟ فایل اجرایی نهاییش به چیزی وابستست؟

میخوام اگه وابستگی هم داشته باشه به چیزی وابسته باشه که توی تمام ویندوزها وجود داشته باشه و کلا مسکلی برای اجرای برنامه توی نسخه‌های مختلف ویندوز وجو نداشته باشه

کسی اگه اطلاع داره یه راهنمایی بفرماید Heart
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۰۰:۰۰:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, Ambassador
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 54
( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #2
RE: کامپایلر c
شما می تونید داخل Visual Studio از سورس سی و سی++ استفاده کنید و از .net هم استفاده نکنید و به فرم ورک وانسطه نباشه

در اصتلاح به استانداردی که ماکروسافت برای کامپایلر خودش در Visual Studio گذاشته اصتلاحا VC++ میگن که این با MFC متفاوته..

در کل اگر برای سیستم عامل های ماکروسافت می خواید کامپایلر turbo , borland با 64 بیتی ها مشکل دارند و بعضی موارد هم خروجی exe شون داخل 64 بیتی ها قابل اجرا نیست اما کاملا سازگاره با سیستم عامل های 32 و هیچ مشکلی هم از نظر اجرایی نداره..
البته ide های دیگه هم می تونید استفاده کنید مثل Netbeans 7 یا eclipse اگر هم از کامپایلر c تحت لینوکس می خواید در سیستم عامل های ویندوز استفاده کنید باید از gcc استفاده کنید

اما یک نکته ای که فرمودید که نمی خواید از DLL استفاده کنه این که یک مسله خودتون هست که در برنامه تون چه کاری می خواهید انجام بهده اما سی و سی++ این مشکل رو در 90 درصد در صورتی که از هدر فایل های مناسب استفاده کنید ندارند.

اما امروزه حتی با نصب ویندوز سون هم فرم ورک دات نت 2 بر روی سیستم وجود داره که به زمینه ی CLR برای اجراها استفاده میکنه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۵۲:۵۱، توسط code91.)
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۴۷:۰۷
تشکر شده توسط : omid_phoenix, babyy, Ambassador, hadikh73
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #3
(۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۴۷:۰۷)code91 نوشته است: شما می تونید داخل Visual Studio از سورس سی و سی++ استفاده کنید و از .net هم استفاده نکنید و به فرم ورک وانسطه نباشه

در اصتلاح به استانداردی که ماکروسافت برای کامپایلر خودش در Visual Studio گذاشته اصتلاحا VC++ میگن که این با MFC متفاوته..

منظور از Visual Studio همون Visual Studio.net هست؟ یا اینکه یه چیزی مثل اون Visual Studio ورژن ۶ ؟‌؟
چون من الان هرچی میگردم همه‌جا دات نت هستش!

(۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۴۷:۰۷)code91 نوشته است: در کل اگر برای سیستم عامل های ماکروسافت می خواید کامپایلر turbo , borland با 64 بیتی ها مشکل دارند و بعضی موارد هم خروجی exe شون داخل 64 بیتی ها قابل اجرا نیست اما کاملا سازگاره با سیستم عامل های 32 و هیچ مشکلی هم از نظر اجرایی نداره..
البته ide های دیگه هم می تونید استفاده کنید مثل Netbeans 7 یا eclipse اگر هم از کامپایلر c تحت لینوکس می خواید در سیستم عامل های ویندوز استفاده کنید باید از gcc استفاده کنید

این borland , turbo نسخه ها جدید و به‌روزی دارند؟

دست شمادرد نکنه
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۰۹:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 270

تشکرها : 1652
( 3938 تشکر در 1453 ارسال )
ارسال: #4
این
قدیمی هست ولی من خیلی دوستش دارم عالیه!

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد

چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۱۵:۳۱، توسط Ghoghnus.)
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۱۲:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, code91, Ambassador
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #5
اگر به فرمایید برای چه کاری می خواهید از سی استفاده کنید شاید بشه بشتر کمک کرد اما با این حال:

نقل قول: این borland , turbo نسخه ها جدید و به‌روزی دارند؟

خیر.. البته توربو یک نسخه ویندوزی هم داره که بیشتر شبیه به مفسره تا کامپایلر!!

در ضمن اگر می خواهید از این ها در سیستم 64 بیت کد بزنید باید از DOSBox یا یک نرم افزار داس مجازی استفاده کنید.. این برای پاسکال 7 هم صادقه.اما بازم میگم خروجی exe شون روی 64 بیتی ها جواب نمیده که برای اجرای اون ها هم باید از یک داس مجازی استفاده کنید.

نقل قول: منظور از Visual Studio همون Visual Studio.net هست؟ یا اینکه یه چیزی مثل اون Visual Studio ورژن ۶ ؟‌؟
چون من الان هرچی میگردم همه‌جا دات نت هستش!

ببینید من داخل پست قبل هم اشاره کردم که سی ++ یک استانداره هست حالا هرکسی برای خودش کاستومایزش میکند.. Visual Studio هم IDE مجتمعی هست که شامل c\c++\c.# ... میشه اون دات نت که هست معمولا به دلیل اینکه بیشتر قریب به اتفاق استفاده کنند گان Visual Studio از تکنولوژی دات نت در سطوح مختلف اون استفاده می کنند میگن .net ...

به لینک زیر توجه کنید این نسخه ای که من هم استفاده می کنم هست:
http://www.microsoft.com/visualstudio/en...ss-desktop

Visual c ++ یک استانداردی هست که ماکروسافت بصورت کلی استفاده میکنه..
بعد از سال 2005 و معرفی فرم ورک نسخه ی 2 قابلیت این رو در ویژوال استدو که از .net هم در برنامه نویسی سی ++ استفاده کنید و اما این موضوع ارتباطی با VC نداره مثال :
عکس 1!!

و هم چنین شما میتونید با انتخاب Win32 در منوی برنامه برنامه های بدون .net رو بنویسید در حقیقت این میشه همون VC++ که در نسخه 6 هست

البته و صد البته که با ویندوز XP مشکل پیش خواهد امد .. البته میشه با VS2008 مشکل رو حل کرد و برنامه هایی کاملی رو با Win32 نوشت

این یک نمونه هست که من برای شما نوشتم همون جوری که دیدید از هیج فرم ورکی استفاده نشده و خروجی exe هم در هر سیستمی قابل اجراست..

البته بعضی از افراد از برنامه DEV - c++ استفاه می کنند که البته این جانب بی سواد تا کنون از این برنامه استفاده نکردم اما خیلی از کسایی که تازه به دنیای سی میان تر جیه میدن از این استفاده کنند.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۴۶:۲۳، توسط code91.)
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۴۴:۰۲
تشکر شده توسط : babyy, omid_phoenix, Ambassador, hadikh73
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #6
نقل قول: ببینید من داخل پست قبل هم اشاره کردم که سی ++ یک استانداره هست حالا هرکسی برای خودش کاستومایزش میکند.. Visual Studio هم IDE مجتمعی هست که شامل c\c++\c.# ... میشه اون دات نت که هست معمولا به دلیل اینکه بیشتر قریب به اتفاق استفاده کنند گان Visual Studio از تکنولوژی دات نت در سطوح مختلف اون استفاده می کنند میگن .net ...
نقل قول: بعد از سال 2005 و معرفی فرم ورک نسخه ی 2 قابلیت این رو در ویژوال استدو که از .net هم در برنامه نویسی سی ++ استفاده کنید و اما این موضوع ارتباطی با VC نداره

رنامه‌ای که من دارم نوشته visual stdio.net 2005 ؛ پس یا این اوصاف یعد از سال ۲۰۰۵ ؛ ماکروسافت کلا یه برنامه داره بنام visual stdio؛ اونایی میخوان توش .net مینویسن و اونایی که میخوان.net نمینویسند؟ درست متوجه شدم؟!

نقل قول: و هم چنین شما میتونید با انتخاب Win32 در منوی برنامه برنامه های بدون .net رو بنویسید در حقیقت این میشه همون VC++ که در نسخه 6 هست
البته و صد البته که با ویندوز XP مشکل پیش خواهد امد .. البته میشه با VS2008 مشکل رو حل کرد و برنامه هایی کاملی رو با Win32 نوشت

یعنی اگه برنامه‌ای به زبان c یا c++ رو در visual stdio (یعنی برناه‌های win32 بدون دات نت) ؛ این برنامه در ویندوز ‌های xp و seven بدون نصب هیچ گونه برنامه‌ی دیگه‌ای قابل اجراست؟

نقل قول: این یک نمونه هست که من برای شما نوشتم همون جوری که دیدید از هیج فرم ورکی استفاده نشده و خروجی exe هم در هر سیستمی قابل اجراست..

آهان! من تازه منظور شما رو متوجه شدم!! چون از توابع فریم ورک در کدتون استفاده نکردید و کدتون رو بر مبنای دستورات استاندارد سی نوشتید؛ به همین دلیل فایل exe نهایی رو میشه همه جا استفاده کرد!

شما این فایل exe برنامه‌ای که نوشتید رو میشه آپلود کنید من هم تست کنم؟
چون من شنیده بودم visual studio.net فایل‌های نهاییش رو یه یه زبان میانی تبدیل میکنه و از روی اون exe درست میکنه؛ این فایل نهایی هم به فرم‌ورک وابستست؛ حالا شما میفرمایید اینطور نیست یکم گیج شدم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۴۵:۳۸، توسط babyy.)
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۴۲:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, Ambassador
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #7
امیدم ذهنیت رو به c++.net اصلاح کنم زند کل شو خراب کردم!!

نقل قول: شما این فایل exe برنامه‌ای که نوشتید رو میشه آپلود کنید من هم تست کنم؟
چرا که نه خودم می خواستم برات بزارم گفتم بزار از تمام انواع Turbo ,borland ,VS2012 ,VS2005 همه رو برات بزام که قشنگ ببینی. و هم من یک دفعه ای بخوام یه جایی پیدا کنم برای آپلود..
خودم روی ماشین مجازی تست کردم سیستم خودم 7-sp1-64 سیستم مجازی Xp-32-sp3 بدون هیچ دات نت چیز دیگه ای که بعدا که آپلود کردم نتیجه رو بهت میگم..

اما فعلا تا کسی نیده اینا رو Whistle جواب بعضی مورد ها رو بدم که اشتباه نشه:
نقل قول: چون من شنیده بودم visual studio.net فایل‌های نهاییش رو یه یه زبان میانی تبدیل میکنه و از روی اون exe درست میکنه؛ این فایل نهایی هم به فرم‌ورک وابستست؛ حالا شما میفرمایید اینطور نیست یکم گیج شدم
بله درسته من که غیر از این نگفتم, گفتم ؟!؟! بله این برای تمام زبان های .net هست vb.net c.#.net j#.net ...

نقل قول: آهان! من تازه منظور شما رو متوجه شدم!! چون از توابع فریم ورک در کدتون استفاده نکردید و کدتون رو بر مبنای دستورات استاندارد سی نوشتید؛ به همین دلیل فایل exe نهایی رو میشه همه جا استفاده کرد!
نه خیر جانم منظورم اصلا کد استاندارد نویسی نیست که !! منظورم این هست که شما میتونید بصورت General یک empty باز کنی و به نویسی ... در ضمن کجای دستورات من استاندارد بود int main() استاندارده!!پس پارامر های main کجا رفته!! این مثال بود در مثال مناقشه نیست!!!(Amaze میدونم ضرب المثلش بی ربط بود اما چیز دیگه ای به ذهنم نرسید)

نقل قول: یعنی اگه برنامه‌ای به زبان c یا c++ رو در visual stdio (یعنی برناه‌های win32 بدون دات نت) ؛ این برنامه در ویندوز ‌های xp و seven بدون نصب هیچ گونه برنامه‌ی دیگه‌ای قابل اجراست؟
با تنظیمات صحیح بله اما سیستم عامل xp بسیار قدیمی هست و ستاندارد win32 کمی در ویژوال استدیو جدید تغییر کرده که اون رو اگر بصورت جنرال بنویسید فکر نمی کنم مشکلی دیگه پیش بیاد برای همین هست که vs2010 هم بروی xp نصب نمیشه یا به درستی کار نمیکنه!!!

نقل قول: برنامه‌ای که من دارم نوشته visual stdio.net 2005 ؛ پس یا این اوصاف یعد از سال ۲۰۰۵ ؛ ماکروسافت کلا یه برنامه داره بنام visual stdio؛ اونایی میخوان توش .net مینویسن و اونایی که میخوان.net نمینویسند؟ درست متوجه شدم؟!
ای بابا .. ویژوال استدو همون وژوال استدیو هست! با امکانات بیشتر و ساپورت دات نت بالاتر از جمله امکاناتشون که خیلی جذابه:
WPF ..mVc..سیلور لایت غیره..asp .net با امکانات جدید.
کلا وِیژوال استدو با بستر .net کار میکنه ...و دلبخواهی هم نیست ..
منظور من از این که از دات نتش استفاده نکن فقط برای c هست چون سی یک افسانست و این قابلیت رو هم داره خودت می تونی یک برنامه با جنرال با VS2005 بنویسی و حرف من رو ببینی..
و الی(والا نخودنید وَ اِلی بخونید(فارسی را پاس میداریم!!)) بقه همه به .net وابسطه هستند..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۲۴:۵۸، توسط code91.)
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۱۲:۲۶
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, hadikh73, omid_phoenix
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #8
مهندس جان ببخشیدا من یکم مطالب رو دیر میفهمم Biggrin قول میدم اگه آخر سر باز هم نفهمیدم خودم رو بن کنم BiggrinBiggrin

الان شما توی visual stduio ای که نصب کردید
۱ - هم میتونید دات‌نت (بازبان‌های سی شارپ و وی‌بی و سی و . .) بنویسید که فایل نهاییش به زبان میانی ترجمه میشه و بعد بهتون exe میده که به دات نت فریم ورک وابستست

۲ - و هم میتونید با زبان سی (یا سی پلاس پلاس) برنامه‌ای بنویسید که به دات‌نت‌فریم‌ورک وابسته نباشه و فایل نهاییش مستقل از دات‌نت فریم ورک باشه (که دقیقا همین کاری که شما کردی و عکسشو گذاشته بودید)

درسته؟
اگه درست گفتم؛ اون قسمتی که گفته بودید جنرال و empty و .. اینا رو چطوری باید بریم؟ مسیر دقیقشون رو هم بگید ممنون میشم؛ (نه اینکه کلا علاقه دارم به خط فرمان Biggrin توی منو‌ها گم میشم BiggrinBiggrin)

دست شما درد نکنه بابت جواب
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۱۱:۰۴، توسط babyy.)
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۰۶:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, code91
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #9
خواهش می کنم بابا شما خودت استادی من مطلب خیلی بد گفتمWink

نقل قول: اون قسمتی که گفته بودید جنرال و empty و .. اینا رو چطوری باید بریم؟ مسیر دقیقشون رو هم بگید ممنون میشم؛ (نه اینکه کلا علاقه دارم به خط فرمان Biggrin توی منو‌ها گم میشم BiggrinBiggrin)

یک تصویر از محیطی که کار میکنی براتون گذاشتم و پیوست کردم.فایل ها رو هم پیوست کردم ولی فکر کنم بعضی از exe ها رو تکراری شد اما در کل مطلب رو روشن میکنه (من عجله کار شیطونه برای همینه!!Exclamation)

نقل قول: الان شما توی visual stduio ای که نصب کردید
۱ - هم میتونید دات‌نت (بازبان‌های سی شارپ و وی‌بی و سی و . .) بنویسید که فایل نهاییش به زبان میانی ترجمه میشه و بعد بهتون exe میده که به دات نت فریم ورک وابستست
بله کاملا وابسطه به دات نست به جز قسمتی از سی که میتونید بصورت نیتو کار کنید..

نقل قول: ۲ - و هم میتونید با زبان سی (یا سی پلاس پلاس) برنامه‌ای بنویسید که به دات‌نت‌فریم‌ورک وابسته نباشه و فایل نهاییش مستقل از دات‌نت فریم ورک باشه (که دقیقا همین کاری که شما کردی و عکسشو گذاشته بودید)

[ من یک توضیحی کمی بدم به طور اجمالی دات نت از دو بخشه1- کتاب خانه برنامه ها و کد هایییکه قبلا برای تمام زبان ها نوشته شده 2- CLR یا فارسیش میشه هسته ی اجرایی زبان های مشترک که همون وظیفه ی اجرا کردن کد ها رو داره داخل .net و ظیفه برنامه نویس بیشتر چسبودن این اشیا به هم و ساخت چیز جدیده!! ]
بله بخش نیتو سی ++ هنوز پا برجاست..
اون عکسی هم که گذاشتم می خواستم بگم که باید بصورت عمومی بنویسد و از .net استفاده نکنید!! همین فقط قصدم همین بود.
=============================================
اما نتیجه:
سیستم عامل 64 بیتی 7 sp1 :
برنامه نوشته شده با turbo ----> ایراد 32 بیتی نتیجه عدم اجرا
برنامه نوشته شده با برلند ----> ایراد 32 بیتی نتیجه عدم اجرا
برنامه های نوشته شده با ویژوال ها بصورت جنرال و win32 کاملا اجرا شدند

سیستم عامل 32 بیتی 7 :
برنامه نوشته شده با turbo ----> اجرا شد
برنامه نوشته شده با برلند ----> اجرا شد
برنامه های نوشته شده با ویژوال ها بصورت جنرال و win32 کاملا اجرا شدند

سیستم عامل 32 بیتی xp sp3 :
برنامه نوشته شده با turbo ----> اجرا شد
برنامه نوشته شده با برلند ----> اجرا شد
برنامه های نوشته شده با ویژوال ها بصورت جنرال و win32 :
با 2012 و 2010 ایراد عدم هم خوانی win32 نتیجه عدم اجرا
با 2005 بدون مشکل اجرا شد
با 2008 win32 ایراد از تنظیمات عدم اجرا
با 2008 general اجرا شد

سیستم عامل 64 بیتی xp sp3 :
برنامه نوشته شده با turbo ----> ایراد 32 بیتی نتیجه عدم اجرا
برنامه نوشته شده با برلند ----> ایراد 32 بیتی نتیجه عدم اجرا
برنامه های نوشته شده با ویژوال ها بصورت جنرال و win32 :
با 2012 و 2010 ایراد عدم هم خوانی win32 نتیجه عدم اجرا
با 2005 بدون مشکل اجرا شد
با 2008 ؟؟؟؟؟؟ یادم رفت حوصله دیگه ندارم برم!! بی خیالش

البته منتظر نتایج شما هم هستم..

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

.rar   Test.rar (اندازه: 128.97 KB / تعداد دفعات دریافت: 31)
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۲۱:۰۴:۵۸
تشکر شده توسط : omid_phoenix, hadikh73, babyy, Ambassador, behzady
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #10
مهندس واقعا دمت گرم! زحمتت شد! دستت درد نکنه
تستشون میکنم حتما؛

اینم بگم برای دوستان شاید احتیاج بشه؛
من codeblock رو هم با کامپایلر gcc روی ویندوز نصب کردم؛
فایل خروجیش هم تا اونجا که یادمه نوشته بود به MSVCRT.DLL وابستگی داره؛

تاپیک خوبی بود مهندس جان؛ باز هم دست شما درد نکنه...
۰۶-مهر-۱۳۹۲, ۰۲:۳۱:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, behzady, code91

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question کامپایلر سی zeinab.kh 5 5,545 ۰۱-دى-۱۳۹۲, ۲۳:۵۵:۵۰
آخرین ارسال: babyy
  در خواست : کامپایلر زبان سی Vig 2 4,322 ۰۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۵۲:۱۵
آخرین ارسال: Y.P.Y
Question کامپایلر C یا C++ Arm 1 6,688 ۱۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۰۲
آخرین ارسال: arian_vc