امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذخیره پسورد توسط فایرفلکس
نویسنده پیام
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 183

تشکرها : 2946
( 2592 تشکر در 1223 ارسال )
ارسال: #1
ذخیره پسورد توسط فایرفلکس
سلام خسته نباشید دوستان در چه حالن؟

مرورگر فایرفاکس نام کاربری و پسورد ذخیره میکنه که دفعات بعد خودم دستی وارد نکنم
ولی برای بعضی از سایت ها اینکارو نمیکنه میخواستم بدونم ایا راهی هسته پلاگینی هسته که پسورد تمام سایت هارو ذخیره کنه دفعه بعد وارد میشم وارد شده باشه حتی نیاز به زدن دکمه ورود هم نباشه؟

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #2
RE: ذخیره پسورد توسط فایرفلکس
سلام
نمی دونم زبانت در چه حدیه، ولی این ممکنه به دردت بخوره:
لینک

این هم افزونه ویرایشگر پسورد ها:
Saved Password Editor

۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۰۱:۵۶:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, lord_viper, aleas
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 183

تشکرها : 2946
( 2592 تشکر در 1223 ارسال )
ارسال: #3
اگر بگم انگلیسی در حد صفر است ! خودت فارسی راهنمایی میکنی؟!

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۵۲:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #4
(۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۵۲:۳۱)aleas نوشته است: اگر بگم انگلیسی در حد صفر است ! خودت فارسی راهنمایی میکنی؟!

نوکرتم هستم.
تا جاییکه در حد فهم زبان انگلیسیم بود ترجمش کردم. البته کتابی نیست. محاوره ای نوشتم.
البته بعد از ترجمش بود که فهمیدم فقط یه مسئله است که از طرف یه نفر مطرح شده و در جوابش گفتن که باید چکار کنه.
مثلاً آدرس این سایت رو دادن و من ازش اینو فهمیدم:

باید این تیک رو فعال کنی توی فایر فاکست
[تصویر:  attachment.php?aid=11080]

آدرسشم اینه:
Tools -> Options -> Security / Passwords -> "Remember passwords for sites"
که باید تیک بخوره.

نقل قول:
Firefox used to remember my bank password, but it does not any longer. After downloading the update to version 23.0.1 today, the remember password feature appeared broken.

I tried many things and eventually got passwords working on other sites, but not my bank. I deleted the saved password from the password manager in an attempt to try and get the Remember Password prompt to show up again, but it didn't work. I checked in Exceptions and it's completely empty, so that's not it. I also tried using the bookmarklet for fixing autocomplete on sites that it's disabled and my bank doesn't appear to disable it.

I've spent an hour and a half researching this and trying everything I could but I am at a loss. This computers main user is an elderly man so having the bank remember the password is a MUST.

نقل قول: فایرفاکس قدیما پسورد های مارو ذخیره می کرد. اما الآن دیگه این کارو نمی کنه. امروز پس از دانلود و آپدیت به نسخه 23.0.1 قابلیت ذخیره پسورد کلا از هم پاشید.

من خیلی چیزها رو تست کردم و در نهایت کلمه عبور توی سایت های دیگه کار کرد، اما نه با بانک پسوردهای من. من رمز عبورهای ذخیره شده خودم رو از مدیریت رمز عبور حذف کردم تا دوباره برام پیام ذخیره سازی بیاد و الآن خالیه، ولی نشد. من هم سعی کردم از بوکمارکلت برای ثبت تکمیل خودکار در سایت هایی آن را غیر فعال کرده و بانک من رو نادیده می گیرن استفاده کنم.

من یک ساعت و نیم تحقیق کردم و در این راه همه چیزهایی که من به سرم می اومد تست کردم، اما آخرش بازنده بودم. کاربر اصلی این کامپیوتر یک مرد مسن هست و بنابراین داشتن بانک پسورد برای به یاد داشتن رمز ها یک امر ضروریه.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۳۲:۲۲، توسط Loyal.)
۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۵:۲۱:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aleas, babyy, 1نفر

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل پیدا کردن پسورد rar با بروت فورث matilda 5 6,059 ۲۷-فروردین-۱۳۹۱, ۱۳:۵۷:۵۲
آخرین ارسال: hosein1404
  [مقاله] انتقال اطلاعات با سرعت ۲۶ ترابیت در ثانیه توسط محققین آلمانی abbasalifix 0 1,944 ۱۴-آبان-۱۳۹۰, ۰۳:۲۳:۰۰
آخرین ارسال: abbasalifix
  [سوال] ***ذخیره کردن نقشه های google earth? masoud8 0 3,258 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۶:۳۰:۴۲
آخرین ارسال: masoud8
Question پاک کردن پسورد بايوس لب تاپ (?) CRazYFULL 8 21,778 ۱۷-اسفند-۱۳۸۹, ۱۹:۲۶:۵۱
آخرین ارسال: roozy
  پسورد های ذخیره شده در ویندوز milson 0 5,422 ۲۷-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۵۷:۵۰
آخرین ارسال: milson
  مشکل با پلاگین تشکر ساخته شده توسط این سایت Kevin-1372 0 2,198 ۰۲-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۱۴:۳۱
آخرین ارسال: Kevin-1372
  محافظت و رمز گذاري روي فايلها و پوشه ها توسط Hide Files and Folders saeed450 8 8,795 ۲۶-آبان-۱۳۸۸, ۰۹:۴۹:۳۱
آخرین ارسال: Payman62
  روش ذخیره سازی اطلاعات برروی Cd lord_viper 2 3,764 ۲۲-مرداد-۱۳۸۷, ۰۴:۰۴:۲۷
آخرین ارسال: amirjan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS