امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
کمک در رابطه با قفل یه سی دی
|
نویسنده |
پیام |
salahisoft
تازه وارد
موضوعها: 1
تشکرها : 6
( 1 تشکر در 1 ارسال )
|
RE: کمک در رابطه با قفل یه سی دی
سلام
فایل اصلی رو انپک کردم((سوال چرا حجمش اینقدر کمه 1 مگابایت؟؟؟)
قدم بعدی چیه ؟
|
|
۱۱-آذر-۱۳۹۴, ۱۰:۵۰:۵۵ |
|
تشکر شده توسط : |
|
salahisoft
تازه وارد
( 1 تشکر در 1 ارسال )
|
(۰۹-آذر-۱۳۹۴, ۱۵:۵۱:۴۹)NO DONGLE نوشته است: اول شما باید کد سخت افزاری خام رو پیدا کنید ، shetab.dll مسئول ساخت این کد هست (که درون برنامه جاسازی شده)
با یک دیباگر سطح کاربر مثه ( Ollydbbg یا immunity یا هر دیباگر سطح کاربر دیگه ایی "برای راحتی کار شما") محل کد ساخته شده ی خام رو پیدا کنید و بعد اون رو با کد معتبر جاگزین کنید.
شما محل و آدرس کد خام ساخته شده رو پیدا کنید و یک بار به صورت runtime درون دیباگر برنامه رو دور بزنید .اگر به این مرحله رسیدید بعدا درباره ی لودر صحبت میکنیم
(۱۰-آذر-۱۳۹۴, ۱۷:۲۹:۰۰)NO DONGLE نوشته است: :lol: (:
نخیر این xml هست منظور من کنکاش به صورت باینری هست
اگه در ضمینه ی مهندسی معکوس تجربه ایی نداری بهتره از کسی بخوای تا این کار رو برات انجام بده
درباره ی این که چه کسی این کاررو برات انجام میده هم از من نپرس
ستاپ رو هم انپک کردم (یه سوال چرا حجمش از 20 مگ رسید به 1.5 مگ ؟)
قدم بعدی چیه ؟
|
|
۱۱-آذر-۱۳۹۴, ۱۸:۳۲:۰۳ |
|
|
salahisoft
تازه وارد
( 1 تشکر در 1 ارسال )
|
نه حقیقتا استفاده سودجویانه مالی نیست جلو تر توضیح میدم .حاضرید کمک کنید این پازل رو تموم کنم تا یه جا هایی رفتم .فقط اینکه بین را های مختلف گیر کردم و از اونجایی که تازه کار هم هستم یخورده گیج شدم که کدوم راه رو برم .الان حجم عظیمی از اطلاعات (برای من )دارم که هر کدوم یه ذره هست .
اولینش ستاپش رو انپک کردم چجوری میشه یه لودر ساخت ؟
ستاپش رو انپک کردم با upx پک شده بود Microsoft Visual C++ v.10 - 2010 این انپک شدش هست .حالا چجوری باید کرکش کرد؟
تغییر هارد وار ای دی که اموزشش رو هم در تاپیک گذاشتم و لی نمیدونم دقیقا چیکار کنم .لطفا راهنمایی کنید .
در ضمن این نرم افزار مال دوستم بود چون نتونسته بود روی سیستم نصب کنه من اومدم سیخ زدم نصب شد و حالا روی سیستم اون نصب نمیشه
برای همین دنبالش افتادم تا یه راه برای نصب روی سیستم اون پیدا کنم از روی فایل نصب شده میشه راحتتر کرک کرد ؟
ممنون میشم کمک کنید .
|
|
۱۲-آذر-۱۳۹۴, ۱۳:۱۸:۱۷ |
|
|
salahisoft
تازه وارد
( 1 تشکر در 1 ارسال )
|
(۱۲-آذر-۱۳۹۴, ۱۲:۱۱:۰۵)Di Di نوشته است: قفل شتاب...
خوب بر طبق قوانين فروم ما نمي تونيم اين برنامه رو براي شما كرك كنيم هرچند احتمالا يك سي دي مولتي مدياي آموزشي چند هزارتومني هست اما به هر حال پيشنهاد مي كنم با پرداخت پول يك ساندويچ براي استفاده از چند صد ساعت آموزش مولتي مديا ، خودتون رو براي در اختيار داشتن بيشتر اين گونه اموزش هاي ارزان قيمت بيمه كنيد.
من فرض رو بر اين ميزارم كه احتمالا انگيزه مالي نداريد و فقط قفل اين سي دي ها رفته تو مختون و مي خواهيد فقط حس كنجكايتون رو ارضا كنيد. بنابراين به طور سر بسته كمي راهنماييتون مي كنم بقيه اش به خودتون بستگي داره.
برنامه اصلي پس از لود شدن ، فايل هاي مربوط به قفل شتاب رو داخل يك فولدر در شاخه هاي تمپ ويندوز كپي مي كنه ( بسته به ورژن شتاب جاش ممكنه فرق كنه )
فايل اصلي همون شتاب لاكي هست كه پيدا كردي، كل روتين ساخت كد اوليه ( معمولا از شماره سريال هاردديسك استفاده مي كنه) و چك كردنش داخل همين فايل انجام مي شه و اغلب روتين هاي اون هم با CRC32 چك مي شن كه پچ نشده باشن
براي دور زدن اين قفل راه هاي زيادي مي شه متصور بود :
مي شه برنامه اصلي رو طوري تغيير داد كه ديگه نره سراغ قفل شتاب و يك سره بشه! ( ساده اما در برخي موارد كمي پيچيده )
مي شه يك لودر براي برنامه ساخت كه هميشه كد درست رو به برنامه پاس بده ( كمي سخت اما راه حل روتين براي همه محصولات)
مي شه سريال هاردديسك رو با برنامه هاي فراواني كه وجود دارند تغيير داد ( كمي ريسك داره و ممكنه در برخي ورژن ها جواب نده)
مي شه تراكتوري رفت رو برنامه و قدم به قدم هرچي كد حفاظتي داره رو غير فعال كرد، اول كاري كنيد كه برنامه اصلي ،فايل شتاب رو تو همون روت برنامه بسازه، بعد قفل شتاب رو براي پاس دادن هميشگي يك كد مناسب پچ كنيد و همين طور روتين CRC32 را هم پيدا كرده و پچ كنيد و فايل پچ شده رو كپي كنيد كنار برنامه كه ديگه ريپليس نشه ( مناسب براي كساني كه مي خوان بدن سازي كار كنن!!)
كلا شتاب قفل خوبي براي شروع كرك محسوب مي شه و اگر يك مبتدي هستيد مي تونيد به چشم يك پازل جذاب بهش نگاه كنيد كه مي تونه چند ساعت شما رو سرگرم كنه. Q;
دوست عزیز جواب ندادید .کمکم میکنید ؟
|
|
۱۳-آذر-۱۳۹۴, ۲۰:۲۵:۵۰ |
|
|
salahisoft
تازه وارد
( 1 تشکر در 1 ارسال )
|
دوستان خیلی زیادی توی انجمن هستند که مطمعنا تجربه های زیادی دارند .
ممنون میشم کمک کنند .
|
|
۱۵-آذر-۱۳۹۴, ۰۲:۳۱:۲۶ |
|
|
salahisoft
تازه وارد
( 1 تشکر در 1 ارسال )
|
دوستان یه سوالی :
چرا کسی توی این انجمن نمیخواد کمک کنه که مشکل حل بشه ؟
مگه ما هکر کم داریم ؟
|
|
۱۷-آذر-۱۳۹۴, ۱۵:۴۳:۳۲ |
|
|
salahisoft
تازه وارد
( 1 تشکر در 1 ارسال )
|
ببخشید متوجه نشدم اخر کی اینجا مدیره !!!؟
من تابع قوانینم و اینکه نیتم رو از کرک باید بدونید نه صرفا کرک نرم افزار ایرانی
بعدش هم چون کرک ایرانی هست نباید بریم سمتش ؟؟؟؟این چیه باز ,برای ارتقا کرک ونباید نرم افزار کرک کرد چون ایرانیه !!! :IR: دوست من این کار حتی باعث پسرفت قفل های ایرانی میشود.
به هر حال انجمن این محدودیت ها توی انجمن نمیبود سایتتون عالی تر میشد .
|
۱۸-آذر-۱۳۹۴, ۰۸:۲۵:۴۳ |
|
|
salahisoft
تازه وارد
( 1 تشکر در 1 ارسال )
|
با پشتبانیشون تماس گرفتم ثاپورت نکردن نرم افزارشون رو (اینم از قفل های ایرانی که داریم سنگشون رو به سینه میزنیم .)
اگه میتونید کمک کنید .
|
|
۲۳-آذر-۱۳۹۴, ۱۸:۲۷:۲۹ |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان