امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کتاب
نویسنده پیام
pedram032 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 11
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
درخواست کتاب
با سلام خدمت دوستان 

من کتاب پروژه های عملی با میکروکنترلر avr از مهندسی ملکی و نساج پور رو لازم دارم. 
واقعیتش رفتم کتابفروشی نتونستم پیدا کنم، حتی فروشگاه های اینترنتی رو هم گشتم. چند جا زده بودن که توقف چاپ شده و دیگه چاپ نمیشه. 
الان حتی اگه فایل اسکن شده کتاب رو بتونم تهیه کنم خیلی خوشحال میشم. 
کسی از دوستان فایل pdf یا فایل اسکن شده یا حتی عکس از صفحات این کتاب داره که به من بده. 
تو این سه چهار روز فقط لازم دارم. خیلی ممنون میشم اگه کسی بهم کمک کنه. ممنون
۲۴-دى-۱۳۹۴, ۱۴:۵۴:۳۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کتاب هنر الکترونیک reza555 5 11,981 ۰۸-اسفند-۱۳۹۷, ۱۳:۰۲:۴۵
آخرین ارسال: محمدیاسین
  کتاب VHF MANAGERS HANDBOOK iaru_v542.pdf alimogmov 2 1,612 ۱۱-آبان-۱۳۹۷, ۱۸:۴۴:۵۰
آخرین ارسال: babyy
Smile [مقاله] کتاب Elektor-301Circuits.pdf انگلیسی با پیوند مستقیم alimogmov 0 1,153 ۱۰-آبان-۱۳۹۷, ۰۶:۵۲:۱۸
آخرین ارسال: alimogmov
  کتاب اموزش AVR به زبان بیسیک ( بسکام - BASCOM ) 1nafar 12 81,986 ۱۴-خرداد-۱۳۹۵, ۱۵:۱۵:۲۳
آخرین ارسال: partotelecom
  کتاب الکترونیک قدرت Modern_Power_Electronics_and_AC_Drives alimogmov 0 2,562 ۰۶-اسفند-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷:۵۰
آخرین ارسال: alimogmov
  درخواست کتاب مدار مجتمع دیجیتال vlsi ترجمه دکتر شیری نوشته ی jan.m.rabaey saber069 1 4,190 ۰۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۰۰:۵۷
آخرین ارسال: akbarza
  کتاب اموزش پروتل dxp 1nafar 35 60,143 ۰۳-آبان-۱۳۹۳, ۲۰:۲۰:۰۰
آخرین ارسال: a.mehran
  دانلود کتاب کاتالوگ 1400 ترانزیستور پر مصرف lktra 1 5,574 ۲۸-تير-۱۳۹۳, ۲۲:۰۸:۴۳
آخرین ارسال: omid_phoenix
  >> دریافت کتاب مهندسی تاسیسات الکتریکی تالیف کلهر << t3r!p3000 37 54,315 ۱۶-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۵۳:۱۹
آخرین ارسال: sanup2006
  کتاب خانه ی lcd 2.8 و 3.2 اینچ برای eagle SBRE77 3 3,539 ۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۲:۲۴:۴۳
آخرین ارسال: salehjg

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS