اگر بارگران بودیم و رفتیم
نویسنده پیام
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #12
RE: اگر بارگران بودیم و رفتیم
سلام به همگي
به خصوص آقا هادي و ساير دوستان گلم كه خيلي دلم براشون تنگ شده قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید 

دوران خيلي خوبي رو در ايرانويج داشتيم و دوستان خيلي خوبي پيدا كرديم كه اگرچه الان به دليل مشغله زياد كمتر مي تونيم از حال هم باخبر بشيم اما طعم شيرين  همنشيني با دوستان با معرفت هيچ وقت از ياد آدم نمي ره.

مديرهاي جديد رو خيلي خوب نمي شناسم اما براشون بهترين ها رو آرزو مي كنم قلب قلب قلب
و مطئنم كه مي تونن تبليغات جويشگر و بردهاي اموزشي رو در مكان بهتري قرار بدن
 زبون دراز − بهینه شده برای ویرژن جدید 024 خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید دست زدن - بهینه شده برای ورژن جدید

گل گل گل

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-آبان-۱۳۹۷, ۱۷:۳۰:۳۲، توسط Di Di.)
۲۰-آبان-۱۳۹۷, ۱۷:۰۹:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, hadikh73, nImaarek, sara90, babyy, Ghoghnus, orange signal, helma
helma آفلاین
(✿◕‿◕)

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 22884
( 14662 تشکر در 5220 ارسال )
ارسال: #13
RE: اگر بارگران بودیم و رفتیم
(۲۰-آبان-۱۳۹۷, ۱۷:۰۹:۵۹)Di Di نوشته است: سلام به همگي
به خصوص آقا هادي و ساير دوستان گلم كه خيلي دلم براشون تنگ شده قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید 

دوران خيلي خوبي رو در ايرانويج داشتيم و دوستان خيلي خوبي پيدا كرديم كه اگرچه الان به دليل مشغله زياد كمتر مي تونيم از حال هم باخبر بشيم اما طعم شيرين  همنشيني با دوستان با معرفت هيچ وقت از ياد آدم نمي ره.

مديرهاي جديد رو خيلي خوب نمي شناسم اما براشون بهترين ها رو آرزو مي كنم قلب قلب قلب
و مطئنم كه مي تونن تبليغات جويشگر و بردهاي اموزشي رو در مكان بهتري قرار بدن
 زبون دراز − بهینه شده برای ویرژن جدید 024 خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید دست زدن - بهینه شده برای ورژن جدید

گل گل گل

سلام اقای Di Di

خوب هستین؟ دختر کوچولوتون خوب هست؟ بزرگ شده
یادمه خیلی ناز و خوش خنده بود قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید

من خیلی دوسشون داشتم با اجازتون تا قبل از اینکه لب تابم ویروسی بشه عکسشونو هم نگه داشته بودم

بلندترین ساختمان ها، از یک سنگ شروع میشوند (جان شیفته.رومن رولان)
۰۶-دى-۱۳۹۷, ۰۳:۵۱:۵۰
تشکر شده توسط : babyy, hadikh73, omid_phoenix

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS