امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ذخیر کردن تغییرات در ODG
نویسنده پیام
plcs7 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
نحوه ذخیر کردن تغییرات در ODG
با سلام 
من تغییراتم رو تو ODG انجام دادم و مراحل SAVE  رو  دقیقا مطابق با مراحل موجود تو HELP نرم افزار میرم جلو ..اما وقتی دوباره نرم افزار رو باز میکنم و با ODG توش رو نگاه میکنم میبینم فقط  کامنتها که نوشتم باقی موندن و اون کدهایی که تغییر دادم  تغییر نکردن  .. علاوه بر اون وقتی بر اساس HELP  ODG عمل میکینی خودش تاکید کرده که بعد از اعمال تغییرات و در هنگام SAVE کردن باید فایل رو به اسمی به غیر از اسم اصلی فایل ذخیره کنید سوالم اینجاس  وقتی با ی اسم دیگه ذخیره میکنیم خب موقعی که نرم افزار مراجعه میکنه به فایل به همون اسم اولی رجوع میکنه که تغییراتی توش ندادیم و عما هیچ ... خب برای این  موضوع چیکار باید کرد؟ ممنون
۰۲-اسفند-۱۳۹۷, ۱۲:۵۳:۵۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی نحوه کرک dll پلاگین کاربردی eCut برای CorelDraw mmmahdy 2 4,887 ۰۱-آبان-۱۳۹۸, ۱۹:۳۵:۵۸
آخرین ارسال: mmmahdy
  نحوه استفاده از نقاط توقف شرطی در olly plcs7 1 1,028 ۰۳-اسفند-۱۳۹۷, ۱۲:۰۱:۳۵
آخرین ارسال: megatron
  [سوال] نحوه کرک برنامه های اندرویدی mirage0411 4 3,727 ۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۳:۱۷:۳۴
آخرین ارسال: salehjg
  نحوه ردیابی پیام ها در قسمت دیتا esafb52 10 6,513 ۰۱-دى-۱۳۹۳, ۰۲:۰۱:۳۵
آخرین ارسال: NO DONGLE
  سوال- نحوه تشخیص ویروس بودن فایل های کرک javad917 4 4,087 ۰۳-آذر-۱۳۹۳, ۱۵:۰۵:۱۸
آخرین ارسال: NO DONGLE
  چگونگی دیباگینگ در ویندوزهای x64 و نحوه استفاده از ollydbg در 64بیت dotleo 1 4,724 ۱۵-دى-۱۳۹۲, ۱۳:۰۲:۳۳
آخرین ارسال: godvb
  نحوه کرک کردن قفل نرم افزاری HDCS mansour92 3 6,279 ۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۵۵:۰۹
آخرین ارسال: babyy
  [سوال] نحوه فهمیدن الگوریتم تولید کد و ساختن کیجن فعال سازی esafb52 7 7,779 ۲۵-مهر-۱۳۹۰, ۱۴:۵۴:۲۱
آخرین ارسال: esafb52
  جدیدترین ورژن ollydebug چیست ؟ و نحوه ی ذخیره کردن تغییرات در olly dbg 2.01 alfa 1 ؟ MoonLight_Flyer 8 7,860 ۱۹-شهریور-۱۳۹۰, ۱۶:۵۱:۳۵
آخرین ارسال: Di Di
  کرک کردن بعد از آنپک کردن(فوری) smahdi1991 3 5,099 ۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۱۴:۳۲:۲۹
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS