امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال
نویسنده پیام
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #12
RE: سوال
حالا سوای API که مطمعنم برای این مورد وجود داره, در زیر براتون توضیح دادم که چطور میشه یک برنامه را در زمان خاموش کردن کامپیوتر اجرا کرد !

- از منوی Run فرمان GpEdit.msc رو اجرا کنید (منظور وارد شدن به محیط Group Policy هست)
- بعد از وارد شدن به محیط برنامه Group Policy از شاخه Computer Configuration شاخه Windows Settings رو باز کنید.
- در شاخه Windows Settings وارد Scripts شوید که در آن دو شاخه وجود دارد:
* StartUp برای قرار دادن اسکریپت در زمان بالا آمدن ویندوز (توجه داشته باشید که بالا آمدن Startup با لاگین Logon کردن فرق مکوله)
* Shutdown برای قرار دادن اسکریپت یا برنامه تا در زمان خاموش شدن کامپیوتر Turnoff اجرا شود.

اینجا به مورد Shutdown مورد بحث کار داریم:
- روی عبارت Shutsown دوبل کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
- حالا با استفاده از دکمه Add برنامه یا اسکریپت مورد نظر خود را به لیست بیافزایید و در انتها دکمه Apply یا Ok را برای اعمال تغییرات بفشارید.
- برای نمونه فرمان %windir%\system32\calc.exe را اضافه کنید تا در زمان خاموش شدن کامپیوترتان ماشین حساب وبندوز اجرا شود.
* تا زمانی که برنامه (های) مورد نظر بسته نشود سیستم خاموش نخواهد شد. این یعنی فرصت بسیار مناسبی برای برنامه ساز ها !

* مسئله اجرای برنامه ها از این طریق, خط و مَشی نام دارد. و این مسئله کاملا با قراردادن برنامه ها در شاخه Run (ها) در رجیستری متفاوت است.
* کاری که من توضیح دادم "خط و مشی مبتنی بر ماشین" بود Computer Configuration یعنی اعمال تغییرات برای همه کاربران. اگر مایل به ایجاد فقط برای یک کاربر خاص هستید, تغییرات را در "خط و مشی های مبتنی بر کاربر" User Configuration, اعمال کنید. یعنی باید به شاخه مربوطه در Group Policy مراجعه کنید.

* می دونم که خودتون اوستایید و حواستون هست بقیه خطو مشی ها رو در GpEdit دستکاری نکنید تا براتون درد سر ایجاد نشه (دیگه حداقلش اینه که قبل از هر کاری یه بک آپ از رجیستری بگیرید)

* ازتون عذر می خوام که انقدر کم و کوتاه توضیح دادم. انشا الله به امید خدا در دوره رجیستری حرفه ای که سعی دارم در تابستان و ایام فراغت از تحصیل کاربران, برگذار کنم این مورد را به طور کامل با ریزه کاری ها و طریقه تعامل این روش با رجیستری را برایتان شرح خواهم داد.
* حالا باز بیاند بگند رجیستری که چیزی نداره می خوای براش دوره بزاری !
۱۸-خرداد-۱۳۸۵, ۰۰:۲۷:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13
خيلي عالي بود ممنون.خداييش آقا جواد حسابي استادي توي رجيستري.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۸-خرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۵۶:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sheveda آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 38

( 6 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #14
RE:  سوال
hamidtb نوشته است:چرا ضد حال میزنی آدمو سرد میکنی بابا من تازه واردم هنوز امسال میخواهم دیپلم بگیرم

منم تا چند روزه دیگه کلاسه دوممو میگیرمBiggrin
قصدم ضد حال نبود

دست شما درد نکنه اقا جواد باحال بود

اول یاد بگیر بعد به دیگران یاد بده
۱۸-خرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۲۷:۵۸
hamidtb آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #15
ای بابا تو دیگه کی هستی

خسیس ترین و مغرور ترین مردم کسی است که صاحب علم است ولی از دادن آن به دیگران امتناع می ورزد
۲۲-خرداد-۱۳۸۵, ۲۱:۲۵:۵۶
hamidtb آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #16
راستی اینی که گفتید در کجای ریجستری (مسیرش کجاست)

خسیس ترین و مغرور ترین مردم کسی است که صاحب علم است ولی از دادن آن به دیگران امتناع می ورزد
۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۰۷:۱۸:۴۴
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #17
RE:  سوال
hamidtb نوشته است:راستی اینی که گفتید در  کجای ریجستری (مسیرش کجاست)
گفتم تعاملش با رجیستری رو بعدا مفصل توضیح می دم Wink
۲۸-خرداد-۱۳۸۵, ۲۳:۴۲:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS