امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک کنید - اجرتان با خدا
نویسنده پیام
mri_6889 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
Rolleyes  کمک کنید - اجرتان با خدا
سلام دوستان.
من یک مشکل دارم که از شما میخواهم این مشکل را حل کنید و اجرتان با خدا.
ما یک سری CDهای Backup مال حدود 5 سال کامپیوترهای یک اداره را داریم که حدود 300تا CD میشود. من باید لیست فولدرهای CDها را به صورت زیر(که در شکل میبینید) در برنامه Excel وارد کنم.
به این صورت که فایلهای zip را باز کرده و لیست پوشه ها و پوشه های درون هریک از پوشه ها را بنویسم. فولدرهای معمولی را هم فقط لیست خودشان به اضافه زیر پوشه های هرکدام از فولدرها. اگر در فایلی(zip) یک zip دیگر وجود داشت محتویات آن نیز در لیست باشد.
یعنی بطور کلی تا دو مرحله پوشه و زیر پوشه و اگر پوشه در فایل zip بود سه مرحله فایل، پوشه و زیر پوشه باشد.
لطفا به تصویر نگاه کنید تا حساب دستتان بیاید.
حالا مشکل این است که تعداد Cdها زیاد است و وقت کم. ضمنا بی خیال و... از این حرفا هم نداریم، چون مال کارآموزی است و آنها نیروی مفت گیر آورند و من چون میخواهم برای کنکور هم وقت خواندن داشته باشم، باید وقتم را یکجوری آزاد کنم. پس برای اینکار باید نیازی به تایپ زیاد من نباشد؛ بلکه فقط من شماره Cd(اگر AutoNumber باشد خیلی بهتر است) و تاریخ و مالک را وارد کنم سپس Cd بوسیله برنامه Scan شود و لیست فایلها به اکسل اضافه شود.
حال ما چند راه حل داریم:
1- نوشتن یک برنامه با VB
2- نوشتن یک Macro برای اکسل
3- راه حل پیشنهادی شما(هر راه حل دیگری که شما بلدید.)

Exclamationضمنا به همان دلایل ذکر شده، خودم وقت برنامه نویسی و... را ندارم.

لطفا هرچه سریعتر به دوستتان کمک کنید تا از شر این کار الکی و خسته کننده و وقت گیر راحت شود، و بتواند به کنکور برسد.
کمک.....Amaze

فایل عکس رو هم نتونستم پیوست کنم. چون ایران ویج وقتی یک فایل 60KB با فرمت JPG را پیوست میکنم، Error میدهد که حداکثر مجاز 50KB است و من هم عکس با فرمت GIF را که 30KB است پیوست میکنم بازهم میگوید حداکثر مجاز 20KB است. ایران ویج هم با من مدارا نمیکندSad

۰۲-تير-۱۳۸۵, ۰۷:۴۲:۳۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لطفاکمکم کنید خیلی فوری پروزه اندازه گیری سطح مایعات با سنسورخازنی meshkat21 1 2,781 ۰۶-خرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۵۷:۰۱
آخرین ارسال: ha_60
Question [سوال] در خواست پروژه(لطفا کمک کنید) shadowgirl 0 2,170 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۱:۲۸:۱۱
آخرین ارسال: shadowgirl
Sad تورو خدا اگه میتونید کمک کنید zahrad 7 6,021 ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۹:۱۴:۵۰
آخرین ارسال: babyy
  روش گاوس جردن کمک کنید لطفا reddown 1 3,934 ۲۳-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۰۲:۵۷
آخرین ارسال: Rink8
Rolleyes به خاطر خدا کمک کنید صفاهان 4 3,630 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۸:۱۰:۰۴
آخرین ارسال: imangh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS