امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احتیاج به سورس حذف
نویسنده پیام
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #12
RE:   احتیاج به سورس حذف
Darg نوشته است:آقا پیام پستت خیلی آشناست Biggrin
یعنی می خوام بگم اگر یادت باشه قبلا در این مورد با هم بحث کرده بودیم که شما به سرعت و به شدت موضع دفاعی از خودت نشون دادی  (;
حالا هم باز نمی خوام اون بحث ها رو پیش بکشم پس بی خیال شو ...
در مورد اون قسمت سوم هم:
نقل قول: 3- این برنامه یه قسمت کوچیکی از یه برنامه مخرب بود و بهتره پروسه CMD.exe تو تسک منجر ظاهر نشه. چون شک بر انگیزه.
اگر برنامه من رو دیده باشی با اینکه از فرمان های CMD و البته درون یک بتچ فایل استفاده می کنه, با این وجود هیچ پنجره  اضافی درون دسکتاپ کاربر به نمایش در نمیاره  :rolleyes:
سلام Drag.
من پیام نیستم کوچیک شما پیمانم.

در پست قبلی مخاطب من اصلا شما نبودی و من روی سخنم به پدرام بود. پس فکر نکن میخوام بهت گیر بدم.

در اون تاپیک هم که سر حرفم بودم چون حرفم منطقی بود و قصد کل کل و لجبازی نداشتم. وگرنه شده سوتی بدم و قبول کنم که اشتباه کرده بودم.

منظورت از دسکتاپ کاربر چیه؟ من منظورم پروسس لیست تسک منجر بود. حالا نمیفهمم چه ربطی به دسکتاپ داره. فکر کنم VbHide منظورت باشه که پنجره داس رو نشون نمیده. ولی به هر حال پروسه CMD.EXE تو تسک منجر به نمایش در میاد و چون صدای هادرم در میاد و طول میکشه تا همه فایل ها پاک شن اگه طرف این کاره باشه میتونه فوری cmd رو end tasK کنه.
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۰۰:۲۳:۴۱
تشکر شده توسط : mahdi321
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #13
RE:    احتیاج به سورس حذف
Payman62 نوشته است:من پیام نیستم ... پیمانم
آقا شرمنده اشتباه لپی بود که رخ داد Biggrin البته اگر اشتباه نکنم خود شما یک بار منو Drag صدا زدی "اگر شما بودی این به اون در ولی در کل من آدم کینه جویی نیستم Biggrin"
Payman62 نوشته است:در اون تاپیک هم که سر حرفم بودم چون حرفم منطقی بود و قصد کل کل و لجبازی نداشتم. وگرنه شده سوتی بدم و قبول کنم که اشتباه کرده بودم.
البته من به دلایلی نتونستم بحثم رو با شما در اون تاپیک کامل کنم "دلایل امنیتی Wink" از این جهت زیاد به خودت قیافه حق به جانب نگیر!
بزار یه مدت بگذره ادامه بحثمون رو در اون تاپیک در خدمتت هستم
Payman62 نوشته است:منظورت از دسکتاپ کاربر چیه؟ من منظورم پروسس لیست تسک منجر بود. حالا نمیفهمم چه ربطی به دسکتاپ داره. فکر کنم VbHide منظورت باشه که پنجره داس رو نشون نمیده. ولی به هر حال پروسه CMD.EXE تو تسک منجر به نمایش در میاد و چون صدای هادرم در میاد و طول میکشه تا همه فایل ها پاک شن اگه طرف این کاره باشه میتونه فوری cmd رو end tasK کنه.
در این باره حق با شماست البته در برنامه من کار حذف رو خود VB انجام می داد و فقط تهیه لیست بر گردن CMD بود!
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۰۲:۰۶:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #14
RE:     احتیاج به سورس حذف
Darg نوشته است:
Payman62 نوشته است:من پیام نیستم ... پیمانم
آقا شرمنده اشتباه لپی بود که رخ داد Biggrin البته اگر اشتباه نکنم خود شما یک بار منو Drag صدا زدی "اگر شما بودی این به اون در ولی در کل من آدم کینه جویی نیستم Biggrin"
دشمنت شرمنده عزیز.
بعدشم اون من نبودم. خسرو خان بود که بهش گفتی خوبه حالا بهم نگفتی کلیک.
Darg نوشته است:
Payman62 نوشته است:در اون تاپیک هم که سر حرفم بودم چون حرفم منطقی بود و قصد کل کل و لجبازی نداشتم. وگرنه شده سوتی بدم و قبول کنم که اشتباه کرده بودم.
البته من به دلایلی نتونستم بحثم رو با شما در اون تاپیک کامل کنم "دلایل امنیتی  (;" از این جهت زیاد به خودت قیافه حق به جانب نگیر!
بزار یه مدت بگذره ادامه بحثمون رو در اون تاپیک در خدمتت هستم
ببین خودت گیر دادیا. میخوای کل کل کنی. Biggrin . برو اطلاعات جمع کن کم نیاری. Biggrin
ولی از شوخی گذشته تو پست قبلیم منظورم این نبود که شما کم اوردی. یا قصد افه اومدن (از نوع مخصوص که به دلایل امنیتی نمیتونم نوعش رو ذکر کنم) نداشتم. فقط گفتم نمیخواستم لجبازی کنم و واقعا به حرفم اعتقاد داشتم.
Darg نوشته است:
Payman62 نوشته است:منظورت از دسکتاپ کاربر چیه؟ من منظورم پروسس لیست تسک منجر بود. حالا نمیفهمم چه ربطی به دسکتاپ داره. فکر کنم VbHide منظورت باشه که پنجره داس رو نشون نمیده. ولی به هر حال پروسه CMD.EXE تو تسک منجر به نمایش در میاد و چون صدای هادرم در میاد و طول میکشه تا همه فایل ها پاک شن اگه طرف این کاره باشه میتونه فوری cmd رو end tasK کنه.
در این باره حق با شماست البته در برنامه من کار حذف رو خود VB انجام می داد و فقط تهیه لیست بر گردن CMD بود!
قسمت سخت کار همون تهیه لیسته. برای به دست اوردن لیست فایل ها و فولدرها بهترین راه استفاده از توابع ریکرسیوه.
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۰۳:۴۰:۲۷
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #15
RE:      احتیاج به سورس حذف
Payman62 نوشته است:بعدشم اون من نبودم. خسرو خان بود که بهش گفتی خوبه حالا بهم نگفتی کلیک.
پسر عجب حافظه خوبی داری !!!
Payman62 نوشته است:ببین خودت گیر دادیا. میخوای کل کل کنی. Biggrin . برو اطلاعات جمع کن کم نیاری. Biggrin
گفتم که باشه به موقش موچ میندازیم. بزار زورم رو جمع کنم!
Payman62 نوشته است:قسمت سخت کار همون تهیه لیسته. برای به دست اوردن لیست فایل ها و فولدرها بهترین راه استفاده از توابع ریکرسیوه.
اگر دقت کرده باشه راجع به این تاپیک و برنامه ای گه گذاشتم هرچی من گفتم شما داری بالاش یه چیزی می گی!
در این باره هم باید بگم حرف شما متین و درست "قسمت سخت کار تهیه لیسته" اما بد نیست نگاهی به برنامه من بندازی تا ببینی چطور تونستم در یک خط اون هم فقط با چند جمله کار تهیه لسیت رو انجام بدم. کاری که در بقیه برنامه ها علت اصلی افزایش کد همین بوده!
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۰۳:۵۵:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 75

تشکرها : 38
( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #16
RE:    احتیاج به سورس حذف
Payman62 نوشته است:در پست قبلی مخاطب من اصلا شما نبودی و من روی سخنم به پدرام بود. پس فکر نکن میخوام بهت گیر بدم.

منم اگه از cmd استفاده نکردم 3 تا دلیل داره.

1- اکثر مواقع دستورات داس سرعت پایین تری از API ها و یا ریفرنس ها و دستورات VB دارن. یه مقایسه با del تو داس بکنید.
2- خوشم نمیاد برنامم به فایل خارجی وابسته باشه.
3- این برنامه یه قسمت کوچیکی از یه برنامه مخرب بود و بهتره پروسه CMD.exe تو تسک منجر ظاهر نشه. چون شک بر انگیزه.

این بچه بازی ها چیه .. آی بدم میاد از این نوع حرف زدن .Biggrin
اگه می خوای فقط یه نفر مخاطبت باشه از پیغام خصوصی استفاده کن Biggrin

واقعا اون دلیل های که ذکر کردی کاملا منطقی بود . ( آفرینSadD
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۰۴:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #17
RE: احتیاج به سورس حذف
اقا ظاهرا اینجا فقط ما خراب شدیم ها Sad
ولی حالا خودمونیم 1 ثانیه یا 2 ثانیه چه فرقی میکنه هر کسی یه نظری داره

شاید یکی مثل من ندونه و یه چیزی بپرونه
بی خیال بابا

آقا قربون همتون  خدا رو شکر این تاپیک هم پایان خوشی داشت

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۵۷:۲۷، توسط Pedram_HookEx.)
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۵۴:۳۷
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #18
RE:       احتیاج به سورس حذف
Darg نوشته است:
Payman62 نوشته است:بعدشم اون من نبودم. خسرو خان بود که بهش گفتی خوبه حالا بهم نگفتی کلیک.
پسر عجب حافظه خوبی داری !!!
Payman62 نوشته است:ببین خودت گیر دادیا. میخوای کل کل کنی. Biggrin . برو اطلاعات جمع کن کم نیاری. Biggrin
گفتم که باشه به موقش موچ میندازیم. بزار زورم رو جمع کنم!
Payman62 نوشته است:قسمت سخت کار همون تهیه لیسته. برای به دست اوردن لیست فایل ها و فولدرها بهترین راه استفاده از توابع ریکرسیوه.
اگر دقت کرده باشه راجع به این تاپیک و برنامه ای گه گذاشتم هرچی من گفتم شما داری بالاش یه چیزی می گی!
در این باره هم باید بگم حرف شما متین و درست "قسمت سخت کار تهیه لیسته" اما بد نیست نگاهی به برنامه من بندازی تا ببینی چطور تونستم در یک خط اون هم فقط با چند جمله کار تهیه لسیت رو انجام بدم. کاری که در بقیه برنامه ها علت اصلی افزایش کد همین بوده!
سلام.
ای بابا من هر چی میگم جناب Darg یه گیری بهم میده. خوب جناب Darg محیط اینجا برای تبادل نظره دیگه. منم نظر دادم که توابع ریکرسیو خوب جواب میدن. تو اون پست اولم که گفتم مخاطبم شما نبودی.
کد شما رو هنوز ندیدم. ولی با توجه به این که از دستورات تحت داس کمک گرفتی روش کارتو حدس میزنم. یادمه تو یه پست گفتی بچ فایل استفاده کردی. با دستور dir و استفاده از Temp.txt < در ادامه دستور که لیست رو تو فایل تمپ ذخیره میکنه. بعد هم میخونیش. چه باحال.
الآنم میرم دانلودش کنم.
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۱۵:۲۴:۵۹
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #19
RE:  احتیاج به سورس حذف
amircivil نوشته است:ویروس؟BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
منظورت چیه!
Pedram_HookEx نوشته است:اقا ظاهرا اینجا فقط ما خراب شدیم ها
ولی حالا خودمونیم 1 ثانیه یا 2 ثانیه چه فرقی میکنه هر کسی یه نظری داره
شاید یکی مثل من ندونه و یه چیزی بپرونه
بی خیال بابا
آقا قربون همتون خدا رو شکر این تاپیک هم پایان خوشی داشت
این چه حرفیه!
اتفاقا صحبت شما این بحث رو به جلو برد. و همون طور که خودت گفتی هر کسی یه روشی داره
من هم شخصا به روش های دیگران احترام می زارم
اما باید این رم قبول کرد که هر روشی معایب و خوبی های خودش رو داره
مثلا همون طور که amircivil به طور غیر مستقیم استفاده کرد "ویروس" یعنی روش فرمان های CMD برای ویروس نویسی جون میده حالا مثلا از 100 تا کامپیوتر تو یکیش هم درست کار نکنه این یعنی موفقیت 99 درصدی!
۲۶-تير-۱۳۸۵, ۱۷:۲۱:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] درخواست سورس پنهان شدن فرم و نمایش فقط متن لیبل ها . مجتبی میر 1 1,066 ۳۱-فروردین-۱۳۹۹, ۱۹:۴۱:۰۳
آخرین ارسال: مجتبی میر
  درخواست سورس uFMOD در Vb6 payamkhatib 6 2,318 ۳۰-مهر-۱۳۹۸, ۱۱:۰۳:۰۴
آخرین ارسال: payamkhatib
  سورس بلگفا اسپمر Ghoghnus 20 19,733 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۱:۳۷:۰۰
آخرین ارسال: ARASHSOFTV
  سورس کا با موس در ویژوال بیسیک parham2010 7 9,901 ۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۶:۵۴:۴۲
آخرین ارسال: aligadimkhani
  درخواست سورس نرم افزار فروشگاهی ِdownfile 0 2,110 ۱۴-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۲۸:۵۱
آخرین ارسال: ِdownfile
  دریافت سورس سایت بصورت یونیکد aleas 7 5,439 ۱۷-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۴۱:۱۵
آخرین ارسال: aleas
  [فوری] درخواست سورس afi2000 13 9,613 ۰۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۲۷:۵۵
آخرین ارسال: fatima71
  سورس کد بدست اوردن ادد لیست یاهو storng_function 15 17,977 ۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۱۷:۱۰
آخرین ارسال: majid12376
  سورس لیست اعضا tiktak990 6 4,393 ۰۱-آذر-۱۳۹۲, ۱۲:۵۶:۰۴
آخرین ارسال: rap0661
  درخواست سورس rook 4 4,019 ۲۳-آبان-۱۳۹۲, ۲۰:۲۸:۳۵
آخرین ارسال: rook

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS