امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دايال آپ كانكشن مجازي
نویسنده پیام
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #12
بازم سلام
سلام من خوندم و گرفتم چي شد ببينيد جاي كه چندين سيستم بهم شبكه شدن و يكي به عنوان سرور باقي رو ساپورت ميكنه و خود اون شبكه با تمام سيستم هاش به اينترنت وصل هست به اين صورت كار ميكنه كه طرف روي سرور اصلي يك كارت شبكه داره كه ايپيش وليد هست (ايسپي) حالا ميخواد به 6 تا سيستم ديگه هم اين خط رو بده چيكار ميكنن ميان يك كارت شبكه نصب ميكنن روي سرور بعد به كارت شبكه دوم ايپي و گتوي اينوليد ميدن 192.168.0.1) مثلا و بعد يك كابل بهش ميزنن و وصل يك هاب ميكنن سر ديگش رو الان هر سيستمي كه به هاب زده بشه و ايپيش توي رنج ايپي (اينوليد)سرور باشه مثلا 192.168.0.2 و گت وي مال سرور باشه (192.168.0.1) ميتونه از اينترنت استفاده كنه اين تا اينجا اگر بخوايد سيستم ها 24 ساعته به اينترنت وصل باشن
حالا اگر نه بخوايد براشون يوزر پس بديد كه اينكار در سيستم هاي ويندوز 2000 قابل اجرا هست با برنامهي تحت عنوان :roll: يادم رفت ميپرسم ميگم بهتون(اينقدر كار نكردم يادم رفتن :cry: ) ميان براش حالت كارديالاپ تعريف ميكنن اما به جا اينكه شما به تلفن ارتباط برقرار كني اين با پورت و هاب ارتباط رو ميگيره و اگر ميخوايد ديگه ازتون پسورد نپرسه بايد نوع برنامه اي كه اينا استفاده ميكنن بگيد برام و يك احتمال ضعيف تر اينكه ممكنه پسورد شما سيو نشده باشه روي سيستم خودت؟ :wink: دوم اينكه توي تنضيمات اينترنت اكسپلورر بخش كانكشن ميتونيد درستش كنيد با عس ميزارم براتون فعلان باي ديرم شده :wink:
۰۶-آبان-۱۳۸۳, ۰۸:۱۲:۱۶
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13

به به آقاي ساسان خان.
من ايميلم راجب همين موضوع و جواب به اون بود.
ولي در هر صورت آقا اين سياست رو بكشيد كنار ، من مطمين هستم تا 15 سال آينده سياست و سياستمدار بايد دنبال رو IT باشه ، اصلا IT ميشه تعيين كننده سياست جهاني .
پس بياييد در IT خودمونو قوي كنيم تا در آينده تعيين كننده خط سياسي كشور باشيم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۶-آبان-۱۳۸۳, ۰۸:۲۳:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 41

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #14

سلام آقا ساسان Biggrin خوبي ! بابا نگرانت شده بوديم به خودت رحم نميكني به اين كامپيوترت رحم كن Amaze
خوب خيلي ممنون كه جواب سوالم رو دادي
leroy نوشته است:اگر ميخوايد ديگه ازتون پسورد نپرسه بايد نوع برنامه اي كه اينا استفاده ميكنن بگيد برام و يك احتمال ضعيف تر اينكه ممكنه پسورد شما سيو نشده باشه روي سيستم خودت
راجع به برنامه دقيق نميدونم يه چيزايي راجع به "وين روت پرو" شنيدم دقيقا نميدونم :?:
اما راجع به سيو پسورد منظورت اينه كه اين تيك رو بزنم:

[تصویر:  connect.jpg]

ashkan نوشته است:پس بياييد در IT خودمونو قوي كنيم تا در آينده تعيين كننده خط سياسي كشور باشيم.

اينو هستم

O Allah the Almighty ;
Protect me and guide me ;
To your love and mercy ;
Ya Allah don’t deprive me ;
From beholding your beauty ;
O my Lord accept this plea
۰۶-آبان-۱۳۸۳, ۰۹:۰۵:۴۹
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #15

خوبه آقا محمد وي بي .
باور كنيد ما ايروني ها يكي از بديهاي بزرگمون(يكي از خيليها) همين سياسي بازيمونه - توي خونه سياسي - تو كوچه سياسي - تو شركت سياسي - تو مدرسه سياسي - تو ... سياسي .
باور كنيد سياست خيلي هم خوب نيست . بخصوص سياست ما ايروني ها كه تبديل به سياسي بازي شده - پدره با بچش سياسي بازي ميكنه - سياسي بازي عدم شفافيت مياره يعني تو واسه اينكه نمخوايي حقيقت رو بگي مجبوري كتمان كني يا دروغ بگي . و بدونين OpenSource دشمن شماره يك سياسي كاريه ، چون OpenSource يعني شفافيت و عدم كتمان حقيقت،واسه همينه ماها كه IT چي هستيم و از طرفي IT پيشتازه OpenSource هست بايد بدونيم آينده سياسي جهان بدست ماها(منظورم IT) هست. :wink:

۰۷-آبان-۱۳۸۳, ۰۸:۵۴:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #16

سلام ساسانم بخاطر سرعت كد امنيتي باز نميشد شرمنده خوب حالا كه اسم وين روت اوردي افتاد يادم عزيز شما از طريق dhcp و به كمك برنامه وين رت كه يك برنامه مديريتي يا به اصطلاح manegment هست حق دسترسي به شبكه رو داريد و تا جاي كه نيدونم وين روت برنامه كاملي هستش براي اينكار و مثل ساير برنامه هاي شبكه كلاينت و سرور داره و اين مشكل سيو باز كردن كانكت من حدس زدم ممكنه شما دوتا كانكشن داشته باشيد ولي اينطور كه به نظر مياد نيست با تنظيمات اينترنت اكسپلورر ميتوني درستش كني وقت كردم حتمي ميزارم برات وقتم ازاد تر شده راستي بخدا من بحثم سياسي نبود دانشگاه بهشون زور داره من كه مكا نيك ميخونم از استاد كامپيوتر اونا بيشتر حاليم گير دادن بهم بابا استاد دانشگاه كه داره شبكه درس ميده بلد نيست 5 تا سيستم رو با هم شبكه كنه و بينشون يكدونه پرينتر نصب كنه به كي بايد بگم اينو؟ برداشتم ميگم سايت چرا بستست ميگن خرابه مگم چشه ميگن فقط سرور وصل ميشه با استاده صحبت كردم ميگه مشكل كارت شبكه است ظرف 5 دقيقه راش انداختم بعد از اون لج افتادن حالا هم كشوندنم كميته انظباطي كه ايشون تخلف كرده و جو دانشگاه رو متشنج كرده در هر حال فعلان كه گيريم ميگم من ساعت 5 بود اينو نوشتم فكر كردم همه خوابن انگار همه بيدار بوده
محمد جان راه حل مشكلت هم اگر خودم بلد نبودم از دوستانم ميپرسم
موفق باشيد
ساسان :wink:
۰۷-آبان-۱۳۸۳, ۱۰:۱۱:۲۴
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #17

قربونت برم آقا ساسان ممنون

O Allah the Almighty ;
To your love and mercy ;
۰۷-آبان-۱۳۸۳, ۱۱:۵۸:۴۸
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #18

ممنون از جوابت.

۰۷-آبان-۱۳۸۳, ۱۴:۴۹:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #19
سلام
سلام خوب من بعد از پرسو جوي كه از دوستان كردم به اين نتيجه رسيديم كه همهي اينها تقصير مدير شبكه هستش :wink: چون اون بايد وين روت رو تنظيم كنه كه با يكبار ورود پسو.رد رو بخاطر بسپاره در حالي كه الان طوري كانفيگ شده كه در هر بار تقاضا براي تبادل اطلاعات از سيستم تقاضاي پسورد ميكنه اين رو صحبت كنيد با مدير شبكه براتون درست ميكنه اگر هم نتونست بگيد با عكس اموزشش رو ميفرستم برات اقا محمدAmaze
۰۹-آبان-۱۳۸۳, ۱۷:۲۱:۵۰
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #20
Re: سلام
leroy نوشته است:سلام خوب من بعد از پرسو جوي كه از دوستان كردم به اين نتيجه رسيديم كه همهي اينها تقصير مدير شبكه هستش :wink: چون اون بايد وين روت رو تنظيم كنه كه با يكبار ورود پسو.رد رو بخاطر بسپاره در حالي كه الان طوري كانفيگ شده كه در هر بار تقاضا براي تبادل اطلاعات از سيستم تقاضاي پسورد ميكنه اين رو صحبت كنيد با مدير شبكه براتون درست ميكنه اگر هم نتونست بگيد با عكس اموزشش رو ميفرستم برات اقا محمدAmaze
اگه آموزش رو بذاري كه منت سرمون گذاشتي (نور علي نور) :oops: چون مدير شبكه رو بايد بيخيال شد :evil:

O Allah the Almighty ;
To your love and mercy ;
۱۰-آبان-۱۳۸۳, ۱۳:۰۶:۰۸
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

( 16 تشکر در 9 ارسال )