امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به یه برنامه کوچولو نیاز دارم
نویسنده پیام
s.mohammad آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
به یه برنامه کوچولو نیاز دارم
سلام دوستان

یه زحمت براتون داشتم .
من برای کارم نیاز به یه برنامه کوچولو دارم . من چند سال پیش خودم برنامه نویسی می کردم و تا حدودی با برنامه نویسی آشنا هستم برای همین فکر می کنم این برنامه ای رو که می خوام زحمت چندانی نداره .

کار برنامه اینه :

یک دکمه داشته باشه که با کلیک بر روی اون کارهای زیر انجام بشه :

یک عدد رو از نقطه 1 که در تصویر نشون داده شده می گیره .
اون رو با عددی که از قبل از من گرفته جمع می کنه .
و در تکست باکسی که با شماره 2 نشون داده شده کپی می کنه .
بعد روی دکمه ای که با عدد 3 نشون داده شده کلیک می کنه .

این کل کاری هست که باید انجام بده .
مهم نیست با چه زبان برنامه نویسی نوشته باشه ولی باید این کار بسیار سریع انجام بشه .

ممنون میشم اگر از دوستان کسی این کار رو برای من انجام بده و در صورتی هزینه ای داشته باشه من در خدمت هستم (فقط اگر خواستید قیمت بدید رعایت ما رو بکنید اگر هم برای رضای خدا کردید که چه بهترLaugh )

با تشکر محمد
۲۷-فروردین-۱۳۸۶, ۱۹:۴۰:۵۸
s.mohammad آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
RE: به یه برنامه کوچولو نیاز دارم
پروسه برنامه نویسی این پروژه می تونه این باشه :

بعد از شروع برنامه از کار بر بخواد که روی نقاط 1 و 2 و 3 کلیک کنه تا هندل و مختصات اونها به دست بیاد .

یک تکست باکس بر روی فرم قرار داده بشه برای گرفتن عددی که باید با عدد در نقطه 1 جمع بشه

بعد یک کامند باتن قرار داده بشه که در رویداد کلیک اون ابتدا عدد نقطه یک که هندل و موقعیت اون رو قبلا گرفتیم خونده بشه و با عددی که در تکست باکس روی فرممون نوشته شده جمع بشه سپس حاصل جمع این دو عدد باید به تکست باکس شماره 2 که هندل و موقعیت اون رو هم داریم فرستاده بشه .
در پایان باید یک رویداد کلیک به دکمه شماره 3 ارسال بشه .

این کل پروسه از نظر منه البته اساتید خودشون بهتر از من می دونن که باید چکار کنن من فقط برای اینکه یاد اون زمانها که برنامه می نوشتم کرده باشم اینا رو نوشتم

موفق باشید
۲۷-فروردین-۱۳۸۶, ۱۹:۵۳:۲۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  از دوستان عزیز در مورد طراحی استیج ال ای دی درخواست کمک دارم mahdi.madadkhah 0 1,905 ۱۱-شهریور-۱۳۹۳, ۲۲:۲۸:۱۴
آخرین ارسال: mahdi.madadkhah
  فوری فقط تا فردا وقت دارم mrh3ds 1 2,675 ۲۸-مرداد-۱۳۹۳, ۰۲:۳۳:۱۸
آخرین ارسال: robojalal
Exclamation [سوال] کمک کمک 4 تا پروزه دارم تا 8بهمن z z 0 1,833 ۰۶-بهمن-۱۳۹۱, ۱۴:۱۳:۰۵
آخرین ارسال: z z
  نیاز به کمک طراحی و ساخت باتری شارژر میکرو بیس برای باتری های نیکل بیس swallow_159 1 3,069 ۲۴-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۲۱:۱۳
آخرین ارسال: ha_60
  نیاز به چند برنامه koroshbozorg 0 1,923 ۱۷-دى-۱۳۸۷, ۰۰:۵۰:۵۱
آخرین ارسال: koroshbozorg
  يه برنامه لازم دارم تحت اكسس كه databaseآن موجود است Kouros 2 2,898 ۲۰-فروردین-۱۳۸۶, ۱۰:۵۳:۳۶
آخرین ارسال: Erdik007
  بازي مار و پله به زبان سي شديدا نياز دارم (هزينشم ميدم) NabiKAZ 6 5,240 ۱۶-بهمن-۱۳۸۳, ۰۱:۳۷:۰۷
آخرین ارسال: NabiKAZ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS